fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε οχι και θα τρομαξεις το μωρο ειναι αστερι παντως..
έχεις πάρει , πες καμια ινφο αν θες
ε οχι και θα τρομαξεις το μωρο ειναι αστερι παντως..
οχι φιλε δεν εχω παρει αλλα απανταω στον προηγουμενο που λεει οτι μηπως τρομαξει αμα βγαλει την μασκα ..αλλα το μωρο φαινεται αστερι τι και αν βγαλει την μασκα δεν φαινεται?έχεις πάρει , πες καμια ινφο αν θες
γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό?
για την μαιρη εχουμε καμια πληροφορια τι εγινε χαθηκε η μου φαινεται?
αν ισχύει η φώτο απίστευτο μωρό
και στην 1η
κοιτα στις κριτικες 8η γραμμη..οπως λεει ενα εγκριτο μελος,μελετατε τας γραφας...Έχει κάποιος εμπειρία με την ελλη25 ?
αυτη ειναι παλια ατακα, λεγεται κυριως απο παλια εμπειρα μεληοπως λεει ενα εγκριτο μελος,μελετατε τας γραφας...
λινκ εχεις?Καλημέρα. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Ξέρουμε τίποτα για ΕΛΕΝΑ (ΗELENA CG) Δεν έχει κριτικές. Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι.
ναι αυτην την μαιρη λεω...ουτε μαιλ παιρνει μου ερχεται πισω και ενω ειχαμε καθημερινη επικοινωνια με μηνυματα ξαφνικα απο αρχες του μηνα εχει χαθει...ποιος ξερει κατι ας ενημερωσειτην Μαίρη που δεν φιλάει στο στόμα και παλιά δεν έδινε κώλο και τώρα δίνει?
καθημερινη επικοινωνια με μηνυματα??Συγνωμη που ειμαι αδιακριτος,αλλα τι λεγατε?Καλημερα μωρο μου πως εισαι και πριν το βραδακι καληνυχτα μωρακι μου?Κατι σαν γκομενα δηλαδη?ναι αυτην την μαιρη λεω...ουτε μαιλ παιρνει μου ερχεται πισω και ενω ειχαμε καθημερινη επικοινωνια με μηνυματα ξαφνικα απο αρχες του μηνα εχει χαθει...ποιος ξερει κατι ας ενημερωσει