Πηγαινε εσυ !!!Ε εμένα με αφήσατε απέξω :o
Ο Kranidis με εβαλε, σε σοβαρες σκεψεις !!!
Τελικα, το αποφασισα θα νηστεψω !!!
Την Μ. Εβδομαδα, μονο !!!
Πηγαινε εσυ !!!Ε εμένα με αφήσατε απέξω :o
Πηγαινε εσυ !!!
Ο Kranidis με εβαλε, σε σοβαρες σκεψεις !!!
Τελικα, το αποφασισα θα νηστεψω !!!
Την Μ. Εβδομαδα, μονο !!!
40 μερες ???Και γω μετά το φως που έριξε ο κρανίδις κάπου φρέναρα
Με βλέπω και μένα για νηστεία
40 μερες ???
www.adoos.gr/post/13497102/iifrac14iimicroisup1iimacriplusmninbspimicroiisup1iiiquestimacrimiddotiimiddotiiimicroifrac14iicedilimicroisup1iplusmn]http://www.adoos.gr/post/13497102/iifrac14iimicroisup1iimacriplusmninbspimicroiisup1iiiquestimacrimiddotiimiddotiiimicroifrac14iicedilimicroisup1iplusmn[/url]
Για τη συγκεκριμένη έχει αναφερθεί τίποτα ή μας ξέφυγε?
Αυτή φίλε κατά 95% είναι το κατερινιό μας από μετάξι....
Άμα ψάχνεις ΚΑΛΗ επαγγελματία είναι εγγυημένη. Άμα θες άλλα κόλπα, ψάχτο παραπάνω.
Ηλικία? Δηλαδή στο δρόμο θα γύρναγες να την κοιτάξεις?
Φύγαμε γιατρέ
2 μείνανε ακόμη ;)
Το κλείσιμο θα το αναλάβει ο προπονητής
Το κατερινιό έχει δικό της σπίτι στο μεταξουργίο νέοπα. Είναι η katerina69 από εδώ.
Γενικά είναι 35αρα, ομορφούλα κατ εμέ, λεπτό σώμα με σιλικόνες μεσαίου μεγέθους.΄Όσες φορές την έχω πάρει ήταν πολύ καλή. Γενικά είναι πολύ καλή παρέα, τι να σ πω άλλο, ρώτα με να σου πω.
Και για 4-1 δεν θα λέει όχι...
Παρά την παγωμάρα που έπεσε μετά την κ...α, νομίζω ένα ματσάκι το χρειάζεται...
Και πως θα γαμησεις ΡΕΕΕ !!!Οχι βρε μέχρι την κυριακή του Πάσχα
Μετά πρέπει να κάψουμε τα κοκορέτσια και τα αρνιά που φάγαμε
Και πως θα γαμησεις ΡΕΕΕ !!!
Πρεπει να περασουν ΩΡΕΕΣΣ !!!
Που να βρει αιμα η ΚΑΡΔΟΥΛΑ, να στειλει στον ΜΗΤΡΟ, ολο στο στομαχι θα το στειλει !!!
Το πνευμα θελει, το σωμα μπορει ???
Ξέρω οτι είναι η κατερίνα 69 απο εδώ αλλά δεν πηγαίνω μετάξυ !!!αν και νέωψ
ρώτάω αν αξίζει για να την πάρω σαν cg ;)
Service full?
Φιλη των κοριτσιων ΕΥΑΣ και ΠΕΝΥ !!!για την Ελλη...ξέρουμε τίποτα?
Νομίζω ότι κάποιος έχει δοκιμάσει...αν ενθυμούμαι κα(β)λώς...
Κοίτα, σαν cg δεν έχω δοκιμάσει, η αίσθηση που μου έχει αφήσει είναι μιας πολύ καλής επαγγελματία. Γενικά αποκλείεται να είναι χάλια, όπως και πολύ cool άτομο. Αλλά άμα ψάχνεις προστυχιά ή τρελλό νιάτο, τσέκαρε και αλλού (πχ αριάνα από το γνωστο γραφείο κλπ).
Απο service οχι cim πρωκτικο μου φαινεται οχι .ΔΕν καταφερα να την συναντησω ποτε ως call girl αφου την πρωτη φορα που κλεισαμε ,εφαγα το στησιμο της αρκουδας , τις επομενες δυο που ειχαμε ξανακανονισει υποψιασμενος γαρ πλακωθηκα στα τηλ μιση ωρα πριν το προκαθορισμενο ραντεβουΞέρω οτι είναι η κατερίνα 69 απο εδώ αλλά δεν πηγαίνω μετάξυ !!!αν και νέωψ
ρώτάω αν αξίζει για να την πάρω σαν cg ;)
Service full?
Cim,cif και γλωσσόφιλα αφήνει?
Απο service οχι cim πρωκτικο μου φαινεται οχι .ΔΕν καταφερα να την συναντησω ποτε ως call girl αφου την πρωτη φορα που κλεισαμε ,εφαγα το στησιμο της αρκουδας , τις επομενες δυο που ειχαμε ξανακανονισει υποψιασμενος γαρ πλακωθηκα στα τηλ μιση ωρα πριν το προκαθορισμενο ραντεβου
Μεταξι σιγα μην κατεβω
Μπα, με τπτ, σου λέω άμα ψάχνεις εχτραδάκια κοίτα αλλού