stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
ναι οντως αλλα με αφησε με τισ καβλες βραδιατικα..και αυτη ταξιδευει τωρα βραδυ????πειτε τι οικονομικο και καλο να παρω???ακουω....
Κοίτα τα pm σου.ναι οντως αλλα με αφησε με τισ καβλες βραδιατικα..και αυτη ταξιδευει τωρα βραδυ????πειτε τι οικονομικο και καλο να παρω???ακουω....
Δεν χρειαζεται, σε ειδαμε ολοι !!!![]()
![]()
Ειχαμε ομως μια απορια, πως μεγαλωσε ετσι αποτομα, το χαμογελο σου !!!![]()
![]()
![]()
Mέσα αλλά μετά το Πάσχα . Εσύ το βλέπεις για νωρίτερα?
καλησπερα μωρα μου. πραγματι ειμαι νεα στο χωρο με πολυ ορεξη να περασουμε υπεροχα. θα χαρω να σας γνωρισω και να με γνωρισετε και ζησουμε ωραιες στιγμες μαζι. για πληροφοριες στειλτε μου pm. φιλακια πολλα σε ολους σας και ελπιζω με τους περισσοτερους να εχω την ευκαιρια να τους δωσω πολλα φιλια και απο κοντα...
Κι εγώ για μετά το πάσχα το βλέπω. Να κάψουμε τη χοληστερίνη με τη Ρουμανοπαρτουζιάρα...
Εγω κρασια, ΔΕΝ κερναω !!!Κι εγώ για μετά το πάσχα το βλέπω. Να κάψουμε τη χοληστερίνη με τη Ρουμανοπαρτουζιάρα...
Αρχισες, τις δημοσιες σχεσεις ???Καλησπέρα Έλλη![]()
Φτου, σκουλικομερμιγκοτρυπα !!!καλησπερα ελλη..εισαι φιλη με την αννα που τα ειχε με το σπυρο που παντρευτηκε την ελσα που πηδιοταν με το γιωργο που τα ειχε με τη μαιρη και αυτη με τη φανη?
αυτο ισχυει για τις περισοτερες..ανθρωποι ειναι..Δικηγορος,προμοταρακος,αγαπουλης κοριτσιων δεν ειμουν ποτε και ουτε θα γινω στα γεραματα,αλλα πολλες παπαριες διαβαζω για τη Ρενια...εμενα δηλαδη που ποτε δεν μου πασαρε την αδελφη της,που ποτε δεν κοιταξε το ρολοι της(συμφωνια τη πρωτη φορα 2 ωρες,καθησε3,χωρις επιπλεον....τη δευτερη σχεδον4)τι εγινε με αγαπησε; χα χα χα μηπως,λεω μηπως αν της φερθεις σαν ανθρωπος και οχι σαν ενα κομματι κρεας στο ανταποδιδει;
Εγω κρασια, ΔΕΝ κερναω !!!
Αμα με τον κρανιδι, πηραν 2 μπουκαλια, με εμας θα θελουν μια καβα !!!Αρχισες, τις δημοσιες σχεσεις ???
ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ, δεν πιστευω να εισαι και μαρτυριαρης ???![]()
![]()
![]()
Δικηγορος,προμοταρακος,αγαπουλης κοριτσιων δεν ειμουν ποτε και ουτε θα γινω στα γεραματα,αλλα πολλες παπαριες διαβαζω για τη Ρενια...εμενα δηλαδη που ποτε δεν μου πασαρε την αδελφη της,που ποτε δεν κοιταξε το ρολοι της(συμφωνια τη πρωτη φορα 2 ωρες,καθησε3,χωρις επιπλεον....τη δευτερη σχεδον4)τι εγινε με αγαπησε; χα χα χα μηπως,λεω μηπως αν της φερθεις σαν ανθρωπος και οχι σαν ενα κομματι κρεας στο ανταποδιδει;
γιαυτήν που έγραψα λες συναγωνιστή?καλα...28;;;; η χριστιναρα 28....απο τη μεση και κατω ισως....λιγο διαβασμα και ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!