asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Εχει δοκιμασει καποιος?
Μου βγαζει για pse..
Μου βγαζει για pse..
Εχει δοκιμασει καποιος?
Μου βγαζει για pse..
Οπως ειδες φιλε μου, το κοριτσι το κραταει στο μπανιο !!!Εμένα πάντως το οτι κρατάει το τσιγάρο στο χέρι την ωρα της φωτογράφησης μου βγάζει κάτι άσχημο .
Οπως ειδες φιλε μου, το κοριτσι το κραταει στο μπανιο !!!
Δηλαδη, παει και με καπνιζοντες και με μη καπνιζοντες !!!
Κατεχει κανεις αν στα 130/ωρα εχει extraball ;;;
Εχει δοκιμασει καποιος?
Μου βγαζει για pse..
Εμένα πάλι μου βγάζει άγρια "Αλβανιδίλα" και "φτήνια", αλλά περί ορέξεως ουδείς λόγος...
Ισως και ναχεις δικιο.. Λεω να κανω στροφη προς τα εδω τοτε!
160?????????Ισως και ναχεις δικιο.. Λεω να κανω στροφη προς τα εδω τοτε!
Από εμφάνηση σκίζει
Στα υπόλοιπα διάβασε την κριτική μου... ;)
Από εμφάνηση σκίζει
Στα υπόλοιπα διάβασε την κριτική μου... ;)
Ευχαριστω για την απαντηση αγαπητε συναγωνιστα ,μετα τουτα τα χαμπερια αστο καλυτερα διοτι στα +,+,+, εχω μια καποια αλλεργιαΚαταρχάς καλημέρα. Η Ιζαμπέλα και η Βικτώρια ανοίκουν στο ίδιο γραφείο. Και οι 2 είναι αυτό που θα δείτε στις φωτό. Το γραφείο κλασσικά στα 130 την ώρα +, +, +, +, +.....
Για τον φίλο που ρώτησε η απάντηση είναι όχι. Η 2η φορά μέσα στην ώρα χρεώνεται +20. Θυμάμαι ότι είχα πάρει τηλ γιατί ήθελα να δοκιμάσω Ιζαμπέλα, αλλά με full πρόγραμμα και όλα τα εξτρα μέσα, η τιμή ξεπερνούσε τα 200 την ώρα και απείχα διακριτικά.
Ευχαριστω για την απαντηση αγαπητε συναγωνιστα ,μετα τουτα τα χαμπερια αστο καλυτερα διοτι στα +,+,+, εχω μια καποια αλλεργια
Στην τσεπη σου να δεις, τι φαγουρα θα πεσει !!!Ευχαριστω για την απαντηση αγαπητε συναγωνιστα ,μετα τουτα τα χαμπερια αστο καλυτερα διοτι στα +,+,+, εχω μια καποια αλλεργια
Ευχαριστω για την απαντηση αγαπητε συναγωνιστα ,μετα τουτα τα χαμπερια αστο καλυτερα διοτι στα +,+,+, εχω μια καποια αλλεργια
Παιδιά καλησπέρα. Καλώς σας βρήκα. Είμαι πολύ καινούριος στον χώρο και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα τι παίζει. Είμαι απο Θεσσαλονίκη και θα σας παρακαλούσα αν γίνεται να μου συστήσετε ένα call girl φυσικά για Θεσσαλονίκη. Δίνω για μία ώρα μέχρι 200-250€. Επίσης (δεν ντρέπομαι που το λέω) είμαι παρθένος σε ηλικία 20 ετών. Μην ρωτάτε πως έγινε αυτό, απλά δεν... έτυχε.... Σας παρακαλώ με pm συστήστε μου κάποια και αν γίνεται να μου πείτε πως κλείνεται το ραντεβού, χώρο δικό μου δεν έχω και αν πάω σε ξενοδοχείο το πληρώνω έξτρα και αυτό ή θα είναι μέσα στην τιμή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.