aggelakas80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω αλλά γούστα είναι αυτά.συμφωνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ποιος σου εχει πει οτι η βουλα κανει βιζιτες ρε?εμενα θα μου στειλει κανεις το τηλ της βαβατση???
απτο πρωι παρακαλαω!!!
Κανει,κανει...σε κλειστο κυκλο στο μπουρδελα......ποιος σου εχει πει οτι η βουλα κανει βιζιτες ρε?
οπα ρε φιλε,εσενα ρωτησα???ποιος σου εχει πει οτι η βουλα κανει βιζιτες ρε?
Καμμια σχεση με Μαμπα.Ρωσιδα ειναι 10 χρονια νεωτερη...στην φωτογραφιααυτη αν δεν κανω λαθος ειναι απο το μαμπα?εχει κανει κανα παλικαρι εισοδο στη στοματικη της κοιλοτητα?
Ενας φιλος την αποκαλουσε ΓΡΙΑ !!!αυτη αν δεν κανω λαθος ειναι απο το μαμπα?εχει κανει κανα παλικαρι εισοδο στη στοματικη της κοιλοτητα?
εχει καμια σχεση με την παλια ιζαμπελα την πολωνη που εκδιδοταν πριν μερικα χρονια σε studio, ισμηνης, ιπποκρατους, κτλ??Η Ιζαμπελα παντως ειναι ακριβως αυτο που φαινεται στις φωτος!
Ενα ψηλο καλοσυντηρημενο μιλφ με φτιαγμενα 4αρια!
Την θυμαμαι απο ενα συντομοτατο περασμα που ειχε κανει στο Φραντζη 47 πριν απο κανα χρονο!
Υ.Γ Για την Βικτωρια καποιος κατι??
Thank you!Πολωνη η Ιζαμπελα 40αρα η οποια γουσταρει κωλο με το παραπανω και εχει και καλη πιπα .
Μεγαλοσωμη και πανω κατω οτι βλεπετε στις φωτο .
Παλια τα εκανε με 100 γιουρια αν θυμαμαι καλα .
Βεβαια ειναι ανιγμενη πολυ η πισω πορτα .
Για την αλλη δεν εχω ιδεα.
Οχι δεν ειναι αυτη!εχει καμια σχεση με την παλια ιζαμπελα την πολωνη που εκδιδοταν πριν μερικα χρονια σε studio, ισμηνης, ιπποκρατους, κτλ??
Οχι δεν ειναι αυτη!
[/quote thanks!