brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ok, αλλα στα περι κομοδινου δε θυμαμαι να διαφωνησαμε οπότε ενα κεφαλαιο Χ και κλεισαμε με τουτη...
Ok, αλλα στα περι κομοδινου δε θυμαμαι να διαφωνησαμε οπότε ενα κεφαλαιο Χ και κλεισαμε με τουτη...
Και παριστανει την αθωα αματερ παιδουλα ενω ειναι χρονια στο κουρμπετι, μεχρι και σε μασατζιδικα.
φιλε αυτο που λες το γνωριζω....διαφωνω βεβαια με το οτι θα περασει κανεις ασχιμα επειδη το γραφειο ειχε μια πουτανα που δεν αξιζε κ πολυ στο παρελθον...αυτο που ρωταω ειναι αν η τη συγκεκριμενη την εχει παρει κανεις κ εχει να μας πει καποιες εντυπωσεις..κατα τ αλλα ειμαι ενημερωμενος.100€ για απλο κ συν τα εχτρα οποως προανεφερς.απο εμφανηση παντως μου κανει πολυΕπειδή ήμουν χθες στη δουλειά, σήμερα είδα 2-3 ποστ στα οποία πρέπει να απαντήσω.
Αδερφέ το τηλ. παραπέμπει στο γραφείο που είχε και τη Μιρέλλα, δες τις κριτικές της. Έχω γράψει και εγώ αρνητικά για τη συγκεκριμένη χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου.
Τώρα για την κοπέλα της αγγελίας μάλλον είναι καινούργιο κομμάτι του συγκεκριμένου γραφείου. Το γραφείο μια χαρά συμπεριφέρθηκε απλώς για να ξέρεις είναι του τύπου 100 την ώρα +,+,+,+,+,+.... και πάει λέγοντας, φτάνοντας για full service τα 180 στο τέλος.
Τη συγκεκριμένη δεν την έχω πάρει, αλλά αν έχει τα μυαλά της Μιρέλλας γάματα...
επειτα από επικοινωνια, δεν το σηκωσε η ιδια
είναι 1,82 , 80 η ωρα για μια εκτόνωση, +20 ακάποτο, +20 δευτερη φορα, +20 πρωκτικο..
γραφειο???????
Δε νομίζω..κατά τη γνώμη μου όμως πολύ το σκέφτεσαι..ούτε σπίτι αγοράζεις,ούτε παντρεύεσαι!Τελικα ρε παιχτες για να καταλαβω και εγω.....
Σε anal + ακαποτο + επαναληπτικη με €100 δεν παιζει τιποτα αξιολογο περαν της Τζενης?
Δε νομίζω..κατά τη γνώμη μου όμως πολύ το σκέφτεσαι..ούτε σπίτι αγοράζεις,ούτε παντρεύεσαι!
Η Τζένη αυτά που προσφέρει στην τιμή που τα προσφέρει αξίζει..
Ρώτα και αυτή
Τελικα ρε παιχτες για να καταλαβω και εγω.....
Σε anal + ακαποτο + επαναληπτικη με €100 δεν παιζει τιποτα αξιολογο περαν της Τζενης?
εσυ συμπεραινεις οτι το κουτοπονηρο βλαχοαλβανακι είναι αξιολογη περιπτωση?????
ξανασκεψου το καλυτερα..
εσυ συμπεραινεις οτι το κουτοπονηρο βλαχοαλβανακι είναι αξιολογη περιπτωση?????
ξανασκεψου το καλυτερα..
Νομίζω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά δεν την λες και χάλια περίπτωση.Γιατί όμως την λες κουτοπόνηρη?εσυ συμπεραινεις οτι το κουτοπονηρο βλαχοαλβανακι είναι αξιολογη περιπτωση?????
ξανασκεψου το καλυτερα..
Κρατιέμαι κρατιέμαι αλλά όταν βλέπω τέτοιες ερωτήσεις αναρωτιέμαι γιατί είναι πολλά τα 150 γι αυτές τις υπηρεσίες από Ελληνίδες κλάσεις ανώτερες από τη Τζένη και αρκετά χρόνια μικρότερες?Τελικα ρε παιχτες για να καταλαβω και εγω.....
Δεν ξερω. Ρωταω.
Αν ηξερα δεν θα ρωταγα.
Αλλα οι κριτικες της ειναι καλες.
Αν περιμένεις από τις κριτικές ή τα σχόλια να βγάλεις άκρη χάθηκες..Δεν ξερω. Ρωταω.
Αν ηξερα δεν θα ρωταγα.
Αλλα οι κριτικες της ειναι καλες.
Περίεργη <<φάτσα>>..