Σόρρυ παίκτη, αλλά εδώ είσαι φάουλ. Λυπάμαι, αλλά 1,5 χρόνο που ασχολούμαι με το σάιτ και τα c.t. και τα c.g. αυτό που έχω συμπεράνει είναι ότι αυτός είναι (ή θάπρεπε να είναι) ο σκοπός του σάιτ: η αλληλοενημέρωση μέσω πόστ και κριτικών, και κυρίως κριτικών, γιατί τα ποστ "χάνονται" ακόμα και την επόμενη μέρα απ' αυτή που γράφονται, ενώ οι κριτικές μένουν.
Όσο για τη κριτική πού ήταν η αφορμή για να τα πείτε "χοντρά" με τον MB C 200, όσο κι αν ήταν φάουλ που άρχισε να στα χώνει με βρισιές, στην ουσία δεν δείχνει να έχει άδικο, κάθε άλλο μάλιστα. Τι θέλω να πω: ότι κι εγώ μόλις τη διάβασα είπα μέσα μου ότι ή οι πρώτες 2 κριτικές είναι "κατευθυνόμενες", από κάποιους που έχουν συμφέρον να θάψουν τη κοπέλα, ή η 3η από κάποιον που προσπαθεί να της τονώσει τη ζήτηση, γιατί προφανώς της κάνανε ζημιά οι 2 πρώτες (
). Σε σημείο που μπήκα στο πειρασμό να ρισκάρω ένα κατοστάρικο (+ τα της ημιδιαμονής) και να τη δοκιμάσω κι εγώ ο ίδιος, αν και την είχα ξεγράψει μετά τις πρώτες 2 κριτικές (μολονότι μου είχε κινήσει αρχικά το ενδιαφέρον), μόνο και μόνο για να δω ποιός κοροϊδεύει ποιόν, και μέσω της κριτικής που θα έγραφα να βοηθούσα και άλλα μέλη να αποφασίσουν.
Αν και μπορεί τελικά να μη κοροϊδεύει κανείς κανέναν και ο καθένας από τους 3 να λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους, όπως τα εισέπραξε, αυτό δηλ. που υποστηρίζεις. Βέβαια από την άλλη, όσες από τις κοπέλες "αξίζουν", αφήνουν κατ' εμέ τη συντριπτική πλειοψηφία των πελατών τους ευχαριστημένους και οι αποκλίσεις μεταξύ των κριτικών (θετικών και τυχόν αρνητικών) για αυτές δεν είναι δα και τόσο κραυγαλέες.