- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.114
- Πόντοι
- 17.085
Γυναίκα ήταν αυτή...
να τα βλεπουν οι καπνιστες προς γνωση και συμμορφωση
Γυναίκα ήταν αυτή...
σε καταλαβαινω απολυτα,ειναι οτι πιο αντιαισθητικο υπαρχει και πλεον σχεδον ολες καπνιζουν
λαχάνιασμα που θα έκανε όταν την πήδαγαν.
Γυναίκα ήταν αυτή...
Πωπω τι νιμού είναι αυτό.....
Γυναίκα ήταν αυτή...
ενταξει,αμα βλεπεις τη λιζα ανν να καπνιζει και να την πηδας σου βγαζει κατι το ερωτικο αλλα οχι το καθε ξεκωλο φοιτητρια που καπνιζει λες και ειναι η μπελουτσι σε ταινια εποχηςναι αλλα αμα ειναι καμια ετσι ψηλο γιαγιονι καυλιαρικο πουτανοβιο ειναι αλλιως το πραγμα ;)..
οπως το ειπες αντιαισθητικο.ασε εγω που δε καπνιζω οταν φιλαω καπνιστρια αισθανομαι οτι παω να φιλησω φουγαρο.σε καταλαβαινω απολυτα,ειναι οτι πιο αντιαισθητικο υπαρχει και πλεον σχεδον ολες καπνιζουν
ενταξει,αμα βλεπεις τη λιζα ανν να καπνιζει και να την πηδας σου βγαζει κατι το ερωτικο αλλα οχι το καθε ξεκωλο φοιτητρια που καπνιζει λες και ειναι η μπελουτσι σε ταινια εποχης
αηδια σκετη.η γυναικα πρεπει να μυριζει ωραια,αμα βρωμαει τσιγαριλα τι να την κανεις,μετα δεν εχεις γκομενα ,εχεις καπνιστοοπως το ειπες αντιαισθητικο.ασε εγω που δε καπνιζω οταν φιλαω καπνιστρια αισθανομαι οτι παω να φιλησω φουγαρο.
ασε το αλλο,καπνιζουν στο δρομο και βρωμαει τσιγαριλα για 10 μετρασωστος
ασε το αλλο,καπνιζουν στο δρομο και βρωμαει τσιγαριλα για 10 μετρα
ειπαμε,εξαιρεσεις κανουμε αλλα θα ηταν καλυτερο να μην καπνιζαν.οταν βλεπεις οτι 80τοις εκατο των περιστατικων καρκινου του πνευμονα οφειλονται στο καπνισμα ε μαλλον εισαι δυσνους αν συνεχιζειςκοιτα εγω να σου πω την αληθεια αμα ειναι μουναρα κ εγω δεν καπνιζω κ δεν πινω αλλα αμα ειναι μουναρα στον πουτσο μου δεν καταλαβαινω τιποτα στο γλωσσοφιλο ..ουτε σημασια
ειπαμε,εξαιρεσεις κανουμε αλλα θα ηταν καλυτερο να μην καπνιζαν.οταν βλεπεις οτι 80τοις εκατο των περιστατικων καρκινου του πνευμονα οφειλονται στο καπνισμα ε μαλλον εισαι δυσνους αν συνεχιζεις
οχι ενταξει αμα ειναι ωραια ναι,αλλα σιγουρα θα της πω να κανει μια προσπαθεια να το κοψει η τουλαχιστον να μασαει τσιχλαnai ρε πλακα κανω αλλα εαν ειναι μουναρα μην μου λες οτι δεν μπορεις να την φιλησεις γιατι δεν σε πιστευω..
τυπε δεν εμφανιζει τις εικονες
Mε firefox τις βλεπω τωρα αλλα μπορει να τις σβησει το imageshack επειδη εχουν γυμνοτυπε δεν εμφανιζει τις εικονες