Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κάποιες δεν μπορούν. Η πρώην γυναίκα μου είχε κάνει μαθήματα με 4 διαφορετικούς Δασκάλους. Όλοι ήταν άχρηστοι, κατά τη γνώμη της και δεν έφταιγε αυτή που δεν έμαθε. Κάποιες άλλες ΞΕΡΟΥΝ πως το μουνί τους τους εξασφαλίζει τσάμπα οδηγούς. Γιατί να ταλαιπωρηθούν με έξοδα, αγορά, συντήρηση κλπ;Εξαφανιζονται τα θεματα ρε παιδια;
Χαθηκε το νημα που ειχα ανοιξει, και ουτε ενα pm, τιποτε!
Ας συνεχισουμε τη συζητηση εδω,
για το τι πιστευετε για τις γυναικες που δεν οδηγουν αυτοκινητο
Αφού παντα έχουν ένα μαλάκα να τις πηγαινοφερνειΚάποιες δεν μπορούν. Η πρώην γυναίκα μου είχε κάνει μαθήματα με 4 διαφορετικούς Δασκάλους. Όλοι ήταν άχρηστοι, κατά τη γνώμη της και δεν έφταιγε αυτή που δεν έμαθε. Κάποιες άλλες ΞΕΡΟΥΝ πως το μουνί τους τους εξασφαλίζει τσάμπα οδηγούς. Γιατί να ταλαιπωρηθούν με έξοδα, αγορά, συντήρηση κλπ;
Παπάρια μάντολες φίλε. Το να ξέρει να οδηγάει μια γυναίκα και μάλιστα να το κάνει καλά, για μένα είναι σέξυ.Σημαινει κατι για το χαρακτηρα αυτων των γυναικων;
Γιατι εγω εχω δει και αρκετες, που ειναι μαλλον παθητικες, και θεωρουν οτι η οδηγηση ειναι κυριως ανδρικο καθηκον.
Αρα σε μια τετοια βαση, ειναι κατι που κανει περισσοτερο θηλυκο μια γυναικα.
Αφου θέλουν ισότηταΣημαινει κατι για το χαρακτηρα αυτων των γυναικων;
Γιατι εγω εχω δει και αρκετες, που ειναι μαλλον παθητικες, και θεωρουν οτι η οδηγηση ειναι κυριως ανδρικο καθηκον.
Αρα σε μια τετοια βαση, ειναι κατι που κανει περισσοτερο θηλυκο μια γυναικα.
"Πολλά έχουν δει τα μάτια τους / μα αυτό τους φέρνει τρόμο..."Ας συνεχισουμε τη συζητηση εδω,
Οτι πιστεύουμε και για τα άλλα θεματα που έχεις ποστάρει τόσο καιρό.Εξαφανιζονται τα θεματα ρε παιδια;
Χαθηκε το νημα που ειχα ανοιξει, και ουτε ενα pm, τιποτε!
Ας συνεχισουμε τη συζητηση εδω,
Δηλαδή πιστεύεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πως οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ...η οδήγηση είναι αντρικό καθήκον ......, το λένε επειδή έτσι νιώθουν, κι όχι για να χειριστούν τους άντρες και να έχουν τσάμπα οδηγούς;Παπάρια μάντολες φίλε. Το να ξέρει να οδηγάει μια γυναίκα και μάλιστα να το κάνει καλά, για μένα είναι σέξυ.
Αν θεωρούν οτι η οδήγηση είναι αντρικό καθήκον εν έτη 2022 , φαντάσου τι ταμπού και προκαταλήψεις θα έχουν σε άλλα θέματα...
Προσωπικά ξενερώνω αν κάποια το φοβάται και δείχνει να μην ξέρει που παν τα τέσσερα. Φαίνεται φοβισμένη χωρίς καθόλου δυναμισμό, είτε οδηγάει είτε το αποφεύγει συστηματικά.
Κορίτσια πιάστε τον λεβιέ σφιχτά και ρίχτε τις όλες καρφωτές.
Και γιατί να πάρεις γυναίκα μορφωμένη, οικονομικά ανεξάρτητη και να σου πρήζει και τ αρχιδιαΚαι γιατί να πάρεις γυναίκα αμόρφωτη, ακαλλιέργητη και να σου πρήζει και τ αρχιδια. Πάρε μια μορφωμένη, οικονομικά ανεξάρτητη και να οδηγάει αυτή και κρέμασε τα τα δικά σου τα κλειδιά. Να γίνει αυτή σοφέρ.
ακατάλληλες για γκόμενες φίλε μου.. αλλά πιθανά κατάλληλες για σύζυγοι..για το τι πιστευετε για τις γυναικες που δεν οδηγουν αυτοκινητο
Και να τους ανοίγει την πόρτα μπας κι ανοίξουν τα πόδια τους.Αφού παντα έχουν ένα μαλάκα να τις πηγαινοφερνει
Τυπε εγώ στο ταξί έχω ανοίξει τη πορτα πισω μου που κανονικά απαγορεύεται, ολοι πρέπει να βγαίνουν από τη δεξιά πλευρα. Την έχω ανοιχτά για να μη κάνω τον σοφέρ στις κυρατσες-ντιβεςΚαι να τους ανοίγει την πόρτα μπας κι ανοίξουν τα πόδια τους.
Καλά κάνεις. Προωθείς και την ανεξαρτησία των γυναικώνΤυπε εγώ στο ταξί έχω ανοίξει τη πορτα πισω μου που κανονικά απαγορεύεται, ολοι πρέπει να βγαίνουν από τη δεξιά πλευρα. Την έχω ανοιχτά για να μη κάνω τον σοφέρ στις κυρατσες-ντιβες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οποία θέλει ανοίγει τη πορτουλα και βγαίνει μόνη της
Προωθώ και την αξιοπρέπεια του άντραΚαλά κάνεις. Προωθείς και την ανεξαρτησία των γυναικών