Νέα

Γυναικες που δεν οδηγουν αυτοκινητο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.483
Πόντοι
216
Εξαφανιζονται τα θεματα ρε παιδια;
Χαθηκε το νημα που ειχα ανοιξει, και ουτε ενα pm, τιποτε!

Ας συνεχισουμε τη συζητηση εδω,
για το τι πιστευετε για τις γυναικες που δεν οδηγουν αυτοκινητο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Κάποιες δεν μπορούν. Η πρώην γυναίκα μου είχε κάνει μαθήματα με 4 διαφορετικούς Δασκάλους. Όλοι ήταν άχρηστοι, κατά τη γνώμη της και δεν έφταιγε αυτή που δεν έμαθε. Κάποιες άλλες ΞΕΡΟΥΝ πως το μουνί τους τους εξασφαλίζει τσάμπα οδηγούς. Γιατί να ταλαιπωρηθούν με έξοδα, αγορά, συντήρηση κλπ;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κάποιες δεν μπορούν. Η πρώην γυναίκα μου είχε κάνει μαθήματα με 4 διαφορετικούς Δασκάλους. Όλοι ήταν άχρηστοι, κατά τη γνώμη της και δεν έφταιγε αυτή που δεν έμαθε. Κάποιες άλλες ΞΕΡΟΥΝ πως το μουνί τους τους εξασφαλίζει τσάμπα οδηγούς. Γιατί να ταλαιπωρηθούν με έξοδα, αγορά, συντήρηση κλπ;
Αφού παντα έχουν ένα μαλάκα να τις πηγαινοφερνει

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.483
Πόντοι
216
Σημαινει κατι για το χαρακτηρα αυτων των γυναικων;

Γιατι εγω εχω δει και αρκετες, που ειναι μαλλον παθητικες, και θεωρουν οτι η οδηγηση ειναι κυριως ανδρικο καθηκον.
Αρα σε μια τετοια βαση, ειναι κατι που κανει περισσοτερο θηλυκο μια γυναικα.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.011
Πόντοι
20.686
Στέρεψε η πηγή.:headbang:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Γιατι εγω εχω δει και αρκετες, που ειναι μαλλον παθητικες, και θεωρουν οτι η οδηγηση ειναι κυριως ανδρικο καθηκον.
Παπάρια μάντολες φίλε. Το να ξέρει να οδηγάει μια γυναίκα και μάλιστα να το κάνει καλά, για μένα είναι σέξυ.
Αν θεωρούν οτι η οδήγηση είναι αντρικό καθήκον εν έτη 2022 , φαντάσου τι ταμπού και προκαταλήψεις θα έχουν σε άλλα θέματα...

Προσωπικά ξενερώνω αν κάποια το φοβάται και δείχνει να μην ξέρει που παν τα τέσσερα. Φαίνεται φοβισμένη χωρίς καθόλου δυναμισμό, είτε οδηγάει είτε το αποφεύγει συστηματικά.
Κορίτσια πιάστε τον λεβιέ σφιχτά και ρίχτε τις όλες καρφωτές.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Αφου θέλουν ισότητα

Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Το μοντέλο γυναίκας που θεωρούν άντρες ότι είναι θύλικο να μην οδηγάει στην σημερινή εποχή μας , θεωρώ πως είναι παλιάς κοπής άντρες ή πολύ ανατολίτες !! δεν θεωρώ φυσικά κάτι λάθος .. προσωπικά η γυναίκα του σήμερα που τρέχει να πάει το παιδί της στο σχολείο μετά για δουλειά και γυρνοντας στο σπίτι να έχει έτοιμο φαγητό και στην πορεία να βάλει πληντυρια κλπ... αν δεν έχει το πιο σημαντικό εργαλείο δλδ ένα αυτοκίνητο που υπάρχουν τόσα όμορφα αυτοκίνητα σε χρώματα και κομψά !!!δεν μπορεί να κάνει όλα αυτά ..και θεωρώ πωσ είναι αλυσιδα ..δλδ γυναίκες που δεν οδηγούν δύσκολα θα τρέξουν και για δουλειά και για όλα τα αλλά ... ακόμα και αν δουλεύουν κλπ θεωρώ πωσ ότι κάνει το κάνει με πολύ αγγαρια ...πιστεύω πως ούτε και καλά θα πηδιέται

Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
"Πολλά έχουν δει τα μάτια τους / μα αυτό τους φέρνει τρόμο..."

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.860
Πόντοι
3.846

Οτι πιστεύουμε και για τα άλλα θεματα που έχεις ποστάρει τόσο καιρό.
Ότι δεν πρόκειται να γαμήσεις ούτε με σφαίρες! :badair:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Ο καθένας στο τομέα του εσύ φίλε να οδηγάς και άσε αυτές που δεν μπορούν να φοράνε τα σέξι ρούχα να της πας να της φέρνεις και μετά να σε τρελάνει στη πίπα .....δεν έχει μέλλον αυτό το νήμα ...τι να σχολιάσουμε....χαλιά θέμα

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Παπάρια μάντολες φίλε. Το να ξέρει να οδηγάει μια γυναίκα και μάλιστα να το κάνει καλά, για μένα είναι σέξυ.
Αν θεωρούν οτι η οδήγηση είναι αντρικό καθήκον εν έτη 2022 , φαντάσου τι ταμπού και προκαταλήψεις θα έχουν σε άλλα θέματα...

Προσωπικά ξενερώνω αν κάποια το φοβάται και δείχνει να μην ξέρει που παν τα τέσσερα. Φαίνεται φοβισμένη χωρίς καθόλου δυναμισμό, είτε οδηγάει είτε το αποφεύγει συστηματικά.
Κορίτσια πιάστε τον λεβιέ σφιχτά και ρίχτε τις όλες καρφωτές.
Δηλαδή πιστεύεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πως οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ...η οδήγηση είναι αντρικό καθήκον ......, το λένε επειδή έτσι νιώθουν, κι όχι για να χειριστούν τους άντρες και να έχουν τσάμπα οδηγούς;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Και γιατί να πάρεις γυναίκα αμόρφωτη, ακαλλιέργητη και να σου πρήζει και τ αρχιδια. Πάρε μια μορφωμένη, οικονομικά ανεξάρτητη και να οδηγάει αυτή και κρέμασε τα τα δικά σου τα κλειδιά. Να γίνει αυτή σοφέρ.
Και γιατί να πάρεις γυναίκα μορφωμένη, οικονομικά ανεξάρτητη και να σου πρήζει και τ αρχιδια

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Εγώ πάλι γουστάρω να μην ξέρουν οδήγηση. Λιγότερες. πιθανότητες να με παρακολουθεί.
Άσε που νιώθω ότι είναι καλύτερα όταν εξαρτάται από μένα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Όλο μαλακίες λέτε.Δηλαδή αν δεν οδηγάει την κάνει πιο γυναίκα και σέξυ και θα γαμιεται καλύτερα;Τι κουλά ειναι αυτά;Εν έτη 2022 και νοείται ελληηνίδα και να μην οδηγάει;Βασική δεξιότητα της εποχής μας.Πως θα εξυπηρετηθεί;πως θα κάνει δουλειές.Αυτη θα θέλει ένα κάρο εξυπηρετήσεις.Όλα στο πιάτο θα τα θέλει.Άχρηστη γυναίκα και άνθρωπος θα είναι.Και στο τέλος συνέπεια αυτού θα είναι να τρέχεις όλη μέρα για τα πάντα.Θα σκέφτεσαι πότε θα πας να την γαμήσεις;Σιγά της τα στέλνεις όλα ντελίβερι και πας και γαμάς άλλες γκόμενες.Μετά από τόσο πρήξιμο άστο καλύτερα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και να τους ανοίγει την πόρτα μπας κι ανοίξουν τα πόδια τους.
Τυπε εγώ στο ταξί έχω ανοίξει τη πορτα πισω μου που κανονικά απαγορεύεται, ολοι πρέπει να βγαίνουν από τη δεξιά πλευρα. Την έχω ανοιχτά για να μη κάνω τον σοφέρ στις κυρατσες-ντιβες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οποία θέλει ανοίγει τη πορτουλα και βγαίνει μόνη της

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Τυπε εγώ στο ταξί έχω ανοίξει τη πορτα πισω μου που κανονικά απαγορεύεται, ολοι πρέπει να βγαίνουν από τη δεξιά πλευρα. Την έχω ανοιχτά για να μη κάνω τον σοφέρ στις κυρατσες-ντιβες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οποία θέλει ανοίγει τη πορτουλα και βγαίνει μόνη της
Καλά κάνεις. Προωθείς και την ανεξαρτησία των γυναικών :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom