Νέα

Γυναίκες Μέρος 1ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Καλά άλλο κλισέ αυτό.

Τουλάχιστον το 50% των ανδρών που απευθύνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ δήλωσαν ότι είναι παντρεμένοι ή βρίσκονται σε σοβαρή σχέση.

www.protothema.gr/greece/article/?aid=194455]http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=194455[/url]

Ο αγοραίος αφορά όλους τύπε.

Ρίξε μια ματία εδώ, γιατί βαριέμαι να γράφω.  :grin:

Πιστοί στην αρχαιότερη ανδρική συνήθεια
Οι επιστήμονες εξηγούν τους λόγους για τους οποίους εκατομμύρια άνδρες προτιμούν τον πληρωμένο έρωτα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Καρολίνα Παπακώστα, Ζωή Λιάκα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4556932&acpn=2]http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4556932&acpn=2[/url]

Μπας περιπτώση τα δυο (σχέση, αγοραίος) δεν συγκρίνονται ναι ..... αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογείται και κανείς άμα γαμάει επαγγελματίες.  :grin:

Μην τρελλαθούμε κιόλας.  :2funny:
αυτες οι ερευνες για μενα ειναι του κωλου,και δεν ανταποκρινοντε στην πραγματικοτα.
ασφαλως και υπαρχει πολυς κοσμος που παει στις πουτανες και περνει βιζιτες,αλλα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι περαστικοι,και δεν ειναι τακτικοι πελατες.
οι τακτικοι πελατες των μπουρδελων ειναι ανθρωποι με κομπλεξ οι περισσοτεροι,και γιαυτο καταληγουν εκει.
ολα τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες του κωλου.
κανενας δεν τρωει κονσερβα αν εχει φρεσκο φαγητο στο πιατο του.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
τωρα τι σουπερ κρεβατι μπορει να σου κανει μια πουτανα σε 15 λεπτα σε ενα βρωμοσεντονο για 20 ευρω,και μονο που το σκεφτωμε μου ερχετε εμετος.
μην μπερδευτε ρε το γαμησι με τις πουτανας με μια κανονικη γκομενα.

Γιατι εχετε κολλησει ολοι οτι γαμησι με πουτανα σημαινει αποκλειστικα μπουρδελο ή στουντιο ειναι αποριας αξιον. Ποιο 15λεπτο και παπαρια?  Μιλησα εγω για μπουρδελο και βρωμοσεντονο? Τιποτε δεν μπερδευουμε ρε αδερφε. Ο καθενας εχει τα γουστα του και τις αναγκες του σε διαφορες περιοδους. Εμενα μου την εχει δωσει το τελευταιο διστημα και παω με cg πχ. Δεν σημανει οτι θα το κανω για παντα ουτε οτι ολοι πρεπει να κανουν το ιδιο. Φασεις ειναι. Περνανε οπως περνανε ολα. Κουλαρε λιγο γιατι το χεις παρει λιγο μονοπαντα το θεμα μου φαινεται.  ;)

crazy boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Εγω τις αγαπαω.  :grin: Ολες. Απλες ή πουτανες.  :-*
Δουλεμα δεν υπαρχει φιλαρακο. Ρεαλισμος ειναι και κοινη λογικη. Οταν πας με πουτανα, πας για ενα λογο και τελος.
Αν την θυμασαι μετα απο μερες δεν σημαινει οτι την...ερωτευτηκες  :2funny:
Απλα εκανε super κρεβατι.  ;)
Αν ειναι χαζος καποιος  :idiot: και νομισει οτι κολλησε μαζι του η πουτανα, ειναι αξιος της μοιρας του.

Φίλε και εγώ μαζί σου.Και εγώ τις αγαπάω όλες.Και σε όλες φέρομαι όμορφα.'Ισως και γι'αυτό πολλα κορίτσια της φυλής
χαμογελάνε ή έχουν μια ευχάριστη συμπεριφορά απεναντί μου (που με ξέρουν) όχι επειδή είμαι ωραίος απλά επειδή δεν είμαι κανίβαλος
στο δωμάτιο και δεν τις βλέπω σαν κρέας.Και μην τις υποτιμάτε το καταλαβαίνουν αυτό.
Πολλές σου πουλάνε έρωτα,λογικό είναι (ειδικά οι ρουμάνες και οι πολωνίδες ;) :cheesy: :grin:)αλλα και αυτές σε αυτό το σκληρό εργασιακό περιβάλλον βλέπουν σαν όαση δροσιάς αυτούς που τους
συμπεριφέρονται ομορφα.Γυναίκες είναι και αυτές και μάλιστα καποιες πολύ ταλαίπωρες...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αυτες οι ερευνες για μενα ειναι του κωλου,και δεν ανταποκρινοντε στην πραγματικοτα.
ασφαλως και υπαρχει πολυς κοσμος που παει στις πουτανες και περνει βιζιτες,αλλα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι περαστικοι,και δεν ειναι τακτικοι πελατες.
οι τακτικοι πελατες των μπουρδελων ειναι ανθρωποι με κομπλεξ οι περισσοτεροι,και γιαυτο καταληγουν εκει.
ολα τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες του κωλου.

Ρε τύπε δεκτό αλλά δεν είναι όλοι οι πελάτες όπως τους περιγράφεις. Ο καθένας βέβαια πηγαίνει για τους λόγους του.

Όσον αφορά το κόμπλεξ άστο, είναι κάτι που μπορείς να το βρεις και σε άντρες εκτός αγοραίου.

:grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι εχετε κολλησει ολοι οτι γαμησι με πουτανα σημαινει αποκλειστικα μπουρδελο ή στουντιο ειναι αποριας αξιον. Ποιο 15λεπτο και παπαρια?  Μιλησα εγω για μπουρδελο και βρωμοσεντονο? Τιποτε δεν μπερδευουμε ρε αδερφε. Ο καθενας εχει τα γουστα του και τις αναγκες του σε διαφορες περιοδους. Εμενα μου την εχει δωσει το τελευταιο διστημα και παω με cg πχ. Δεν σημανει οτι θα το κανω για παντα ουτε οτι ολοι πρεπει να κανουν το ιδιο. Φασεις ειναι. Περνανε οπως περνανε ολα. Κουλαρε λιγο γιατι το χεις παρει λιγο μονοπαντα το θεμα μου φαινεται.  ;)

Σωστός ο καζαμπούμπου.  :grin:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
βιζιτες φιλε εχω παρει και εγω,αλλα δεν το εχω κανει κανει γιατι με βαρεσε η αγαμια στι κεφαλι,και οταν θελω να γαμησω η πρωτη μου επιλογη δεν ειναι να παρω βιζιτες.οσες φορες περνω βιζιτες το κανω με φιλους για χαβαλε.εννοιτε οτι σε μπουρδελο δεν περναω ουτε απο εξω,συχαινομε εντελως.
συμφωνω γιαυτο που λες οτι περνανε καποιοι την φαση τους με τις πουτανες,το θεμα ειναι να μην γινετε σκοπος τις ζωη τους,αλλα δυστηχως στους περισσοτερους γινετε αυτο τροπος ζωης.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πιστοί στην αρχαιότερη ανδρική συνήθεια
Οι επιστήμονες εξηγούν τους λόγους για τους οποίους εκατομμύρια άνδρες προτιμούν τον πληρωμένο έρωτα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Καρολίνα Παπακώστα, Ζωή Λιάκα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4556932&acpn=2]http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4556932&acpn=2[/url]

Μπας περιπτώση τα δυο (σχέση, αγοραίος) δεν συγκρίνονται ναι ..... αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογείται και κανείς άμα γαμάει επαγγελματίες.  :grin:

Μην τρελλαθούμε κιόλας.  :2funny:

τα "φαρμακερα" σχολια σε καποια σημεια του κειμενου που ειναι "διακριτικα" τοποθετημενα απο τις δυο γυναικες δημοσιογραφους που εγραψαν το αρθρο ειναι ολα τα λεφτα  :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μπας περιπτώση τα δυο (σχέση, αγοραίος) δεν συγκρίνονται ναι ..... αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογείται και κανείς άμα γαμάει επαγγελματίες.  :grin:

Δε χρειάζεται να απολογηθεί κανεις φίλε, αλιμονο...
απλά το θέμα απ αλλου ξεκίνησε και αλλου το πήγαμε...  :sunglasses:

όσο γι αυτα τα σουπερ κρεβάτια του 15λεπτου
κι εγω ποτέ δεν τα κατάλαβα....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ιδέα μου είναι ή δεν μπήκε καμία τσούπρα μέχρι στιγμής για να σχολιάσει?  :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Είναι αρκετά απίθανο κάποιος με γαμάτη σεξουαλική ζωή, και συνήθως ανάλογη κοινωνική ζωή, να ασχολείται πολύ με το διαδίκτυο για να συζητάει με άλλους, πόσο μάλλον σε μία ιστοσελίδα για τον αγοραίο έρωτα. Δεν σου λέω ότι είναι κακό, απλά αυτή είναι η εκτίμηση μου για το προφίλ των ατόμων που μπαίνουν εδώ.

Καλα αυτο εννοειται...τα forum λειτουργουν πιο πολυ ως ενας μηχανισμος για group therapy  :grin:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Είναι αρκετά απίθανο κάποιος με γαμάτη σεξουαλική ζωή, και συνήθως ανάλογη κοινωνική ζωή, να ασχολείται πολύ με το διαδίκτυο για να συζητάει με άλλους, πόσο μάλλον σε μία ιστοσελίδα για τον αγοραίο έρωτα. Δεν σου λέω ότι είναι κακό, απλά αυτή είναι η εκτίμηση μου για το προφίλ των ατόμων που μπαίνουν εδώ.

Καλα αυτο εννοειται...τα forum λειτουργουν πιο πολυ ως ενας μηχανισμος για group therapy :grin:

Φίλτατε , να μην λησμονείς και τα μέλη εκείνα του φόρουμ που έχουν σιχαθεί το 'είναι' τους με τις ελλεϊνίδες και απαλάχθηκαν από ψυχοθφόρες σχέσεις και μεταφέρουν εδώ την εμπειρία τους.  Δεδομένου οτι τα συζητάνε έντονα μεταξύ τους οι άντρες αυτά τα θέματα όταν είναι μεταξύ τους,  δεν βρίσκω καμία διαφορά από τις συζητήσεις και τα θέματα που ανοίγουν μέσα σε αυτό το  forum.   Βέβαια για ορισμένους μπορεί να λειτουργεί και ως μηχανισμός 'εκτόνωσης', απλά μόνο και μόνο να τα πουν εδώ μέσα και να φύγουν χωρίς τίποτε άλλο στη συνέχεια...  (μάλλον σπαταλώντας το χρόνο των υπόλοιπων για να τους διαβάσουν).

V...

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Οχι. Γιατι δεν το βλεπω οπως η Μαρια της ιστοριας, η οποια μπορει να παει με ενα απωθητικο για τα φραγκα του ή την κοινωνικη του θεση οπως αναφερεις. Αλλα εκει ακριβως ειναι το ολο θεμα. Η Μαρια ειναι λογικο να εχει τετοια ανασφαλεια. Θελει να δημιουργησει καποια στιγμη οικογενεια, να κανει παιδια, να ειναι εξασφαλισμενα τα παιδια της. Γυναικα ειναι. Θα ψαχτει παντου, θα τα κανει ολα νωρις. Στον αντρα η αναγκη για δημιουργια οικογενειας δεν ειναι αυτοσκοπος. Δεν βιαζεσαι, δεν αγχωνεσαι. Δεν εχεις βιολογικο ρολοι, δεν σε νοιαζει αν θα παντρευτεις στα 30, στα 40 ή και παραπανω. Η γυναικα αν περασει μια ηλικια, φοβαται. Ειναι πολυ λογικο συναισθημα για την φυση της. Δεν μπορει κανενας Ισιδωρος να την κατηγορησει γι αυτο. Ετσι ειναι η φυση. Υπο μια εννοια, ισως ο Ισιδωρος θα επρεπε να την λυπαται κιολας. Θεωρω οτι ειναι πιο δυσκολο να εισαι γυναικα. Παντα σκεφτεσαι παραπανω, δεν χαλαρωνεις.

Η διαφωνια μου στην ιστορια εγκειται στο οτι ο Ισιδωρος δεν μπορει να παραπονεθει για κατι. Ολα εξαρτωνται απο το τι ψαχνεις. Αν ο Ισιδωρος ηθελε να ειναι αυτος ο οποιος θα ειχε το μηχανακι ή αυτος ο οποιος σαν 30αρης αργοτερα θα πηγαινε με πιτσιρικες, τιποτα δεν τον σταματουσε απ το να το κανει. Δικια του επιλογη ηταν. Αν ενιωσε μειονεκτικα το λαθος ηταν δικο του, οχι της Μαριας. Ας πηγαινε με οποια ναναι αν αυτο τον βοηθουσε στην αυτοπεποιθηση του, μεχρι να βρει τις ισορροπιες του, τα θελω του. Κανεις δεν θα τον κατηγορουσε.
:)

Αυτό είναι που προσπαθώ να σου εξηγήσω. Η ελκυστικότητα ενός άντρα στα μάτια μίας γυναίκας έχει να κάνει με την οικονομική του κατάσταση και την κοινωνική του θέση. Δεν πηγαίνει με κάποιον απωθητικό η Μαρία στα πλαίσια της απελπισίας και της ανασφάλειας για το μέλλον της. Γαμιέται με τύπους που έχουν χρήματα η κοινωνική θέση, επειδή αυτοί την καυλώνουν. Δεν είναι το θύμα της υπόθεσης. Το πρόβλημα που περιγράφω είναι ότι η Μαρία περνάει χρόνια ολόκληρα αναζητώντας την επιβεβαίωση από όλο και πιο πετυχημένους και ελκυστικούς τύπους, οι οποίοι αποτελούν ένα μικρό ποσοστό. Ο Ισίδωρος από την άλλη πρέπει να την βγάλει με γυναίκες πολύ χαμηλότερου επιπέδου από τον ίδιο. Το αποτέλεσμα είναι η Μαρία όταν θέλει να κάνει σχέση η οικογένεια να θεωρεί όλους τους άντρες losers επειδή τους κρίνει με βάση το 20% των αντρών που γαμάνε και δέρνουνε. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που οι γάμοι δεν λειτουργούν στις μέρες μας.

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
  Αγαπητέ Ghostrider συμφωνώ σε όλα μαζί σου , μόνο σου θυμίζω μια μικρή λεπτομέρεια για τις ελλεϊνίδες που έχοντας λυσάξει να βιώσουν βιαστικά όλα τα παραπάνω έχουν στο προκαθορισμένο σχέδιό τους τον ΑΒΓΑΛΤΟ, ΑΔΑΗ  Ισίδωρο να 'κουκουλώσουν' για να κάνουν την οικογένειά τους γιατί έτσι τις δίδαξε η μαμάκα τους,  επειδή όμως τελικά κατορθώνει ο  να υψώσει ανάστημα , αμέσως γίνεται κοινή επίθεση και από τα ΜΜΕ οτι φοβούνται να τις πλησιάσουν και δεν μπαίνουν στον κόπο να σκευθούν μήπως πλέον τους είναι αποκρουστικές που έχουν κάνει το μουνί τους πηγάδι με τον κάθε αλητήριο και απλά ο κάθε
Ισίδωρος φωνάζει αρκετά με όλες αυτές :

μέχρι να βάλουν μυαλό παρόλες τις προκλητικές τους αντιδράσεις ο κάθε Ισίδωρος τους λέει :

V...

Συμφωνώ μαζί σου, όταν είναι για γάμο ψάχνουν να βρουν τον συνδυασμό σταθερή εργασία/αγαμία στον άντρα για να "σοβαρευτούν". :cheesy:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν πειράζει ρε τύπε, έχουμε εσένα με τον μεστό και πλούσιο λόγο σου να καλύπτει τα κενά.

Γνώμη σου είναι. Νομίζω ότι κάπου όλα αυτά είναι δικαιολογίες και από τους άντρες και από τις γυναίκες για δικαιολογήσουν την ατολμία/αδυναμία/υπερβολικές απαιτήσεις τους κλπ.

Μια τραγική λογική είναι αυτή , γεμάτη ητττοπάθεια και μιζέρια.  :helpplea:

Αυτό κατάλαβες εσύ από αυτά που έγραψα;  :uglystupid:

Οχι φιλε. Να τα λες ξεκαθαρα.Δεν ειναι ουτε ατολμια ουτε τπτ. Ειναι απλα και ξεκαθαρα νοοτροπιες που σκοπιμα προωθούνται. Κανουν τις γυναικες κομπλεξικες και υστερικες και στη συνεχεια ο αντρας γινεται προβληματικος. Τους ξεσηκωνουν τα μυαλα με διαφορες παπαριες και εχουν κανει το μυαλο τους μαγιονεζα.
Και εχουν κανει ενα πραγμα τοσο απλο, τοσο δυσκολο και περιπλοκο. Και κανε μια βολτα προς ανατολικη ευρωπη να δεις γυναικες να σου πεσει το σαγονι με αντρες απλους χωρις πολλα πολλα.

Ενω εδω το χουμε κανει θεωρια και περιπλοκο. Και οχι ο αντρας πρεπει να ναι ετσι, οχι αλλιως το ενα το αλλο, λες και παει να δοσει διαγωνισμα.
Απλα ειναι τα πραγματα η μονη προυποθεση για να γαμησεις ειναι να σαι υγιης και να σου σηκωνεται κανονικα. Οτιδηποτε αλλο ειναι σκοπιμες μαλακιες που δεν εχουν σχεση και προκαλουν προβληματα και απορρεουν απο κομπλεξ.
Και δες οτι στην Ελλαδα η τζιρος της πορνειας ειναι ψηλος. Επισης τσοντες και ενα σωρο αλλες παπαριες χτυπανε κοκκινο. Τι βιζιτες, τι σιτι τουρ, τι τραβελια, τι οτι θες. Μεταξουργειο και φυλης, μιλιουνια.
Τυχαιο ειναι αυτο? Και μη μου πεις οτι ο αντρας κανει λαθος αχ τι πως και παπαριες. Ο καθε μολδαβος η ουκρανος οικοδομος δλδ με τη σαγιοναρα και τη μπυρα που γαμανε ονειρεμενες καβλομουναρες ειναι καλυτερος με στυλ και τυπο και ο φουκαρας ο ελληνας πρεπει να χει χιλιες δυο προυποθεσεις για να κοιταξει το μπουτακι της πριγκηπησας . Καπου δεν ειναι νορμαλ αυτο, δε το καταλαβαινεις?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
βιζιτες φιλε εχω παρει και εγω,αλλα δεν το εχω κανει κανει γιατι με βαρεσε η αγαμια στι κεφαλι,και οταν θελω να γαμησω η πρωτη μου επιλογη δεν ειναι να παρω βιζιτες.οσες φορες περνω βιζιτες το κανω με φιλους για χαβαλε.εννοιτε οτι σε μπουρδελο δεν περναω ουτε απο εξω,συχαινομε εντελως.
συμφωνω γιαυτο που λες οτι περνανε καποιοι την φαση τους με τις πουτανες,το θεμα ειναι να μην γινετε σκοπος τις ζωη τους,αλλα δυστηχως στους περισσοτερους γινετε αυτο τροπος ζωης.

Oλα φασεις ειναι αδερφε. Μιλαμε για νορμαλ ατομα τωρα ετσι? Τα cg ειναι πρωτη επιλογη οταν δεν εχεις καθολου εναλλακτικες(πρωην με τις οποιες θα πηγαινεις μονο για σεξ κατα καιρους, ελλειψη νεων γνωριμιων σε γυναικες κλπ).
Εννοειται οτι καθε νορμαλ ατομο προτιμαει να εχει την κοπελιτσα του και να κανει οτι κανει παρα να πηγαινει με επαγγελματιες ολη την ωρα....αλλα και παλι αυτο δεν ειναι απολυτο. Υπαρχει και η περιπτωση απλα να στην εχει δωσει και να θες για καποιο διαστημα να πηγαινεις μονο με επαγγελματιες. Οπως και καποιες αλλες περιπτωσεις υποθετω(αναλογα τον καθενα). Παντως για χαβαλε δεν θα πηγαινα με cg. Μαλλον σε τετοια φαση θα πηγαινα σε κανα studio για να γελασω με καμια τσατσα  :2funny:
Κατα τα λοιπα συμφωνουμε.  :)

Αυτό είναι που προσπαθώ να σου εξηγήσω. Η ελκυστικότητα ενός άντρα στα μάτια μίας γυναίκας έχει να κάνει με την οικονομική του κατάσταση και την κοινωνική του θέση. Δεν πηγαίνει με κάποιον απωθητικό η Μαρία στα πλαίσια της απελπισίας και της ανασφάλειας για το μέλλον της. Γαμιέται με τύπους που έχουν χρήματα η κοινωνική θέση, επειδή αυτοί την καυλώνουν. Δεν είναι το θύμα της υπόθεσης. Το πρόβλημα που περιγράφω είναι ότι η Μαρία περνάει χρόνια ολόκληρα αναζητώντας την επιβεβαίωση από όλο και πιο πετυχημένους και ελκυστικούς τύπους, οι οποίοι αποτελούν ένα μικρό ποσοστό. Ο Ισίδωρος από την άλλη πρέπει να την βγάλει με γυναίκες πολύ χαμηλότερου επιπέδου από τον ίδιο. Το αποτέλεσμα είναι η Μαρία όταν θέλει να κάνει σχέση η οικογένεια να θεωρεί όλους τους άντρες losers επειδή τους κρίνει με βάση το 20% των αντρών που γαμάνε και δέρνουνε. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που οι γάμοι δεν λειτουργούν στις μέρες μας.

Δεν συμφωνω αδερφε. Δεν υπαρχει κατι να μου εξηγησεις ουτε κατι να σου εξηγησω εγω. Απλα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε  :grin:
Για μενα το θυμα της ιστοριας ειναι ο Ισιδωρος αλλα οχι για τους λογους που αναφερεις. Αλλα επειδη πολυ απλα τον θεωρω μαλακα. Η Μαρια παει και με μπαζα οχι επειδη την καβλωνουν οπως λες λογω της θεσης τους, αλλα επειδη νομιζει οτι ετσι θα βρει την ακρη. Την οποια ακρη. Ο Ισιδωρος το μονο που ειχε να κανει ολα αυτα τα χρονια ηταν να κοιταξει την παρταρα του χωρις να τον νοιαζει η Μαρια. Ετσι θα εφτιαχνε την ζωη του, την καριερα του κλπ. Θα τρωγε φωλες, θα χε ατυχιες. Θα ειχε κερδισει ομως κι ενα σωρο εμπειριες οι οποιες στα 30+ θα τον ειχαν φερει σε πολυ καλυτερη θεση απο την Μαρια(αφου πρεπει να τους συγκρινουμε λογω του κολληματος) η οποια ακομα θα ψαχνοταν και κατα πασα πιθανοτητα θα κατεληγε με καποιον ο οποιος μπορει να χε λεφτα ή κοινωνικη θεση, αλλα δεν θα τον γουσταρε κατα βαθος. Κατι το οποιο θα απεφευγε ο Ισιδωρος γιατι θα ηξερε τι θελει, πως το θελει και γιατι το θελει. Εκτος αν αυτο που θελει ειναι μονο η Μαρια οποτε ξαναγυριζω σε αυτο που ειπα εξαρχης. Ειναι μαλακας. Γιατι μονο ενας μαλακας θα συνεχιζε να ασχολειται με μια γκομενα του πουτσου ακομα και μετα τα μαθητικα του χρονια.
Για την οικογενεια της Μαριας ή του Ισιδωρου δεν θα επρεπε να σε νοιαζει ευθυς εξαρχης.
Ατομα τα οποια διαμορφωνουν την ζωη τους αναλογα με τα θελω του μπαμπα και της μαμας ειναι απλα χαμενα, ανυπαρκτα. Δεν εχουν να προσφερουν κατι νεο στην κοινωνια αρα δεν μας νοιαζουν.
Τεσπα. Το γαμησαμε και ψοφησε το θεμα νομιζω  :2funny:

Το καλο ειναι οτι τουλαχιστον υπηρχαν επιχειρηματα και δεν λεγαμε παπαρολογιες μονο και μονο για να περνα η ωρα  :)

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Επίσης, με τα παιδιά που μιλάνε για την ευθύνη των αντρών και την ηττοπάθεια, συμφωνώ σε κάποιο βαθμό. Απλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αν είσαι ο μέσος Έλληνας, βγάζεις 500 ευρώ τον μήνα και ζεις με τους γονείς σου, απλά δεν θα βγάλεις όμορφη, ούτε μέτρια γκόμενα. Ακόμη και δικό σου χώρο να έχεις αν δεν έχεις μία σχετικά ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή κλπ πάλι θα δυσκολευτείς. Οπότε πριν κρίνετε την ψυχολογία κάποιων ανθρώπων δείτε το και από την δική τους οπτική. Προτιμούν να πάνε με μία πουτάνα από το να δώσουν αξία σε ένα μπάζο.

Οι γυναίκες που είναι διαθέσιμες στον μέσο άντρα, στην πλειοψηφία, είναι σκατά. Είναι χοντρές, η/και άσχημες και δεν λένε και τίποτα σαν άτομα. Όταν λοιπόν πας μία βόλτα στην Ερμού και βλέπεις μουνάρες είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με τα αποφάγια της κοινωνίας μετά. Και αυτό δεν είναι απλά θέμα γούστου, επειδή την στιγμή που θα γαμήσεις την χοντρέλα, η την άσχημη κολλιτσίδα που σε έχει για θεό, είναι σαν να αποδέχεσαι σιωπηλά την θέση σου στο κοινωνικό τοτέμ. Και αυτό είναι η απόλυτη ήττα για έναν νέο που έχει δει τι υπάρχει έξω από την δική του πραγματικότητα.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
σε λιγους μηνες που δεν θα εχει κανεις φραγκο τσακιστο θα δειτε αυτα τα ομορφα πουτανακια να παρακαλανε να μπουν στο ντατσουν και χωρις A/C και να τους ψωνιζεις τσαντα απο το παζαρι και να σου παιρνουν 10 πιπες για ευχαριστω  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ποιουs λιγουs μηνεs???  Απο τωρα δεν μπορει κανειs να βγαινει εξω και να σκορπαει λεφτα για ρομαντζεs και τραπεζωματα...........Ασε που και η βενζινη, ειναι ειδοs πολυτελειαs.........εχει να πεσει πασατεμπο στο παγκακι

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Μια χαρά μπορεί να επιβιώσει ο άντρας αμα θέλει, και να δουλεύει,και να ταξιδεψει, και να σπουδάσει, και να γαμάει.
Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα ποιότητας χαρακτήρα .

Ο τύπος στο στόρυ μπορεί να μην είναι ευχαριστημενος με την ζωή του, δεν είναι τα φράγκα το πρόβλημα όμως.
Αλλά επειδή έμαθε να κλαίγεται σαν την κάθε δεύτερη γυναικούλα που της έσπασε το νύχι.
όπως ακριβώς κάνει και στο άρθρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom