stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
περιμενουμε και το μερος 2 !!! ;)
περιμενουμε και το μερος 2 !!! ;)
Κοίταξε, εγώ γράφω αυτά που παρατηρώ με μία δόση υπερβολής. Σίγουρα δεν είναι όοοοολες οι γυναίκες έτσι αλλά παρατηρώ μία δυνατή τάση προς αυτή την κατεύθυνση. Εσύ έχεις διαφορετική εμπειρία?
Όπως τα γράφει ο Ghostrider είναι. Η πραγματική νοοτροπία της Ελλεϊνήδας του 20+ αιώνα. Τα φάγαν όλα και θέλουν και το βόδι. >
Απλά μου φάνηκαν λίγο υπεροβολικά (και μίζερα).
Οι γυναίκες σίγουρα έχουν γίνει πιο απαιτητικές σίγουρα. Αλλά αυτό ισχύει και για εμάς.
Έχω γνωρίζει γυναίκες απλά απάλευτες αλλά και γυναίκες γαμάτες. ;)
Πρέπει να ξέρουμε και τι θέλουμε και τι μας ταιριάζει τύπε.
Αργά η γρήγορα θα γράψω και δεύτερο μέρος, είναι αναπόφευκτο
:S
Τύπε ελπίζω το 2ο μέρος να έχεις προχωρήσει με καμιά ωραία γκομενούλα και να μην έχει καμία σχέση με το πρώτο.
Σε αυτό που λες για τις γυναίκες συμφωνούμε. Δεν είπα ότι όλες είναι έτσι, αλλά ότι οι περισσότερες έχουν μία τάση προς αυτή την κατεύθυνση. Κάποιες είναι για ψυχιατρείο κατευθείαν, αλλες είναι οκ, άλλες γαμάτες.
Τώρα στο ότι οι άντρες είμαστε πιο απαιτητικοί διαφωνώ. Η πλειοψηφία των αντρών δεν έχει πολλές η καθόλου σεξουαλικές επιλογές άρα στην πράξη θα γαμήσει ότι του κάτσει. Δεν είναι τυχαίο που πολλές χοντρές η άσχημες γκόμενες έχουν απίστευτο εγωισμό. Κάποιος τους τον ανεβάζει...
+1
Ρε τύπε οι περισσότεροι θέλουν να έχουν μια ωραία γκόμενα δίπλα τους. Και απορρίπτουν πολλές γυναίκες επειδή τα κριτήρια εμφάνισης τους είναι πολύ αυστηρά.
Άσε που πολλοί κυνηγάνε γκόμενες που είναι πέρα από τα κυβικά τους. Κακά τα ψέματα. Μια νορμάλ κανονική γυναίκα τους χαλάει βλέπεις.
΄Οσον αφορά τις χοντρές και τις άσχημες αρχίδια εγωισμό έχουν. Η ξινίλα τους σαν μηχανισμός άμυνας λειτουργεί. Γιατί ζηλεύουν τις όμορφες και γιατί κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.
Αν σου περισσεύει καμιά ωραία γκομενούλα στείλτην από δω και θα γράψω ένα όμορφο ποιηματάκια όταν τελειώσω μαζί της.
Οπότε για να καταλάβω κάτι. Εσύ έχεις γενικά θετικές εμπειρίες με τις γυναίκες, σωστά?
Εδώ μέσα τι κάνεις???
Έχω γνωρίσει αρκετές μπαζόλες που έχουν γκόμενους, τύπους που τις γαμάνε κλπ και ρίχνουν και χυλόπιτες. Πολλοί είναι σαβουρογάμηδες ρε συ, απλά δεν το συζητάνε ανοιχτά. Είναι σαν το Fight Club, δεν κάνει να μιλάς για τις μπαζόλες που πήδηξες.
Αν υπολογίσεις και τους αφρικάνους, αλβανούς κλπ που εργάζονται κανονικά στην χώρα αλλά έχουν πολύ χαμηλά στάνταρ και πάνε με χοντρέλες.... ε μια χαρά περνάνε τα μπάζα.
Γ πες μαν ποια εννοεις νορμαλ κ κανονικη γυναικα! Γτ υπαρχουν πολλα γουστα.
Έχω γνωρίσει αρκετές μπαζόλες που έχουν γκόμενους, τύπους που τις γαμάνε κλπ και ρίχνουν και χυλόπιτες. Πολλοί είναι σαβουρογάμηδες ρε συ, απλά δεν το συζητάνε ανοιχτά. Είναι σαν το Fight Club, δεν κάνει να μιλάς για τις μπαζόλες που πήδηξες.
Αν υπολογίσεις και τους αφρικάνους, αλβανούς κλπ που εργάζονται κανονικά στην χώρα αλλά έχουν πολύ χαμηλά στάνταρ και πάνε με χοντρέλες.... ε μια χαρά περνάνε τα μπάζα.
Δεν έχεις ανάγκη για κονέ ρε τύπε, τη βρίσκεις άνετα μόνος σου.
Και ευχάριστες και δυσάρεστες. Όπως όλοι μας.
Δλδ υποννοείς ότι το site απευθύνεται μόνο στους εργένηδες ή στους loosers;
Είσαι λάθος αν το πιστεύεις αυτό. :-
Πολύ απλά , το forum έχει πλάκα και είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάς την ώρα σου.