Νέα

Γυναίκεs και ποδολαγνεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ποια νομιζετε οτι ειναι η γνωμη των γυναικων για την ποδολαγνεια και τι πιστευετε οτι λενε οταν ειναι μονεs με τιs φιλεs τουs?
τι να λενε αρα οι πονηρουλεs καργιολιτσεs?

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ποια νομιζετε οτι ειναι η γνωμη των γυναικων για την ποδολαγνεια και τι πιστευετε οτι λενε οταν ειναι μονεs με τιs φιλεs τουs?
τι να λενε αρα οι πονηρουλεs καργιολιτσεs?

Το 99% των κομπλεξικων ελληνιδων θα σε ειρωνευτουν και μετα θα σε ξεφτιλισουν στις φιλες τους. Πρεπει να μην της αναφερεις τιποτα πριν, αλλα να της το κανεις στο κρεβατι. Αν εχεις την ατυχια να της το προτεινεις θα σε στολισει με επιθετα του στυλ βρωμιαρης, ανωμαλος, περιεργος, βιτσιοζος και ενα σωρο αλλες μαλακιες. 

Σε οσες το εχω κανει το καραγουσταραν, αλλα μπροστα σε αλλους (ουτε καν σε εμενα)δεν το παραδεχτηκαν ποτε. :idiot:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εχειs δικιο, με ελληνιδα ποτε.οι ρωσιδεs και οι γυναικαρεs εκ του αν-μπλοκ την καταβρισκουν αλλα και παλι δεν το εχουμε συζητησει,δεν ξερω,ειμαι περιεργοs για το πωs το αντιλαμβανονται και σαν αισθηση και σαν ευχαριστηση και τελικα αν σημαινει κατι γι'αυτεs oσο και για 'μενα.

Επισκέπτης
Συναγωνιστές θα ήθελα να μάθω πως σχολιάζει μια γυναίκα ένα τέτοιο Βίτσι-επιθυμία ενός άντρα. Που πιστεύω ότι πιο όμορφο στο ερωτικό παιχνίδι. Και νιώθω τυχερός που κατάφερα να γλύψω τα ωραιότερα γυναικεία ποδιά κατά την γνώμη μου, σίγουρα όμως τα πιο ωραία που έχουν περάσει από όλο το  μεταξουργείο. Οι φίλοι της Κολωνου30Α  θα τα θυμούνται. Ήταν η απόλυτη αμαρτία. Ίσως να μην μάθω πότε τα σχόλια της... Claudia να είσαι καλά και να προσεχείς. 

Υ.Γ. στην συγκεκριμένη περίπτωση θα συμφωνήσω με του συναγωνιστές μιλάω για πολωνέζα ήταν το απόλυτο καυλιάρικο μωρό που σε προδιάθετε να τις κανείς τα πάντα.

fireworks-074.gif

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
και απο 'μενα εχουν περασει πανεμορφα ποδια εκ ρωσιαs.oμωs δυο τρειs φορεs που εχω ρωτησει να τηs αρεσει δεν απανταει καθολου και φαινεται να κομπλαρει!δεν ξερω!

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και 'γω με πολονεζα την εχω καταβρει!ειναι πολυ καυλα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δυστηχώς οι γυναίκες αυτά που απολαμβάνουν περισσότερο στο κρεβάτι όχι μόνο τα σνομπάρουν στην καθημερινότητα τους αλλα τα ειρωνευονται και με τον χειρότερο τρόπο. Προσωπικά ποτέ δεν την προετιμάζω για οτιδήποτε αλλα φροντίζω να το κάνω εκείνη την στιγμή και όσες αφήνουν ελέυθερες τον εαυτό τους το απολαμβάνουν.
Δυστηχώς είναι πάντα μερικές (και συνήθως καραμούναρες) που μια ζωή θα παραμένουν κακογαμημένες γιατι όταν δοκιμάσεις να τους κάνεις κάτι (απο το να βάλεις το δάχτυλο σου στην σούφρα της έως να της πιπιλήσεις τα δαχτυλάκια) τρελλαίνονται και σε λένε ανώμαλο.

Shibia

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα η πρωην μου (αχ βαχ) το απολαμβανε απολυτα κι οχι μονο το απολαμβανε αλλα το ζητουσε κι ολας! Κι απ'οτι ξερω και στην κολλητη της ποτε δεν ειρωνευτηκε/κοροϊδεψε.
Το θεμα ειναι πως θα το παρουσιασεις εσυ και πως θα το ενταξεις στην καθημερινοτητα σας.
Αν το κανεις ενοχικα, τοτε σιγουρα θα αντιδρασει ασχημα.
Αν πχ βραδακι... μετα απο μπανιο κτλ της κανεις μασαζ και την αφησεις απλα να το νιωσει και να χαλαρωσει, μια χαρα θα παει το θεμα.  ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δηλαδή το φέρνεις σαν να είναι το πιο νορμάλ καθημερινό πράγμα: "Ρε Σούλα δεν φέρνεις κανα ποδαράκι για να γλύψουμε; Αντε γιατι δεν την παλέβω αλλο!"

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σε πουτάνες και γκόμενες, ένα ποσοστό 80% θα έλεγα, ΔΕΝ τους αρέσει η ποδολαγνεία γιατί γαργαλιούνται ή ανατριχιάζουν....αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα σε ένα δείγμα περίπου 10 γυναικών.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σε ολο αυτο το θεμα το μονο που με παραξενευει ειναι το γιατι αν εκφρασεις τα θελω σου στη γκομενα σου αυτη κατα πασα πιθανοτητα θα σε κοροιδεψει ειτε μονη ειτε με τις φιλες της... ετσι ειναι οι σχεσεις? να φοβασαι να πεις τι θελεις κ πως να της το φερεις?
κ σιγα το πραγμα δλδ...
παντως συμφωνω με τον ιουλιο ιορδανη...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Συμφωνούμε που διαφωνούμε Φρέσκοδαγκωμένη......

COCK

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
118
Πόντοι
1
Απο προσωπικη εμπειρια οι μικρες το γελανε και δεν το θελουν γιατι γαργαλιουντε.Οι μεγαλυτερες ομως σε ηλικια το γουσταρουν.Μιλω απο πειρα.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
προσωπικα σε 4 που το εκανα κοντεψαν να μου μεινουν στο κρεβατι απο το γαργαλημα :2funny: και ειμαι και μερακλης,δεν το εκανα σαν να ειχα φτερο στη γλωσσα :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε μου αρεσει......γαργαλιεμαι ολουθε ποσο μαλλον στις πατουσες......επισης ειμαι απιστευτα σιχασιαρα και εχω απεχθεια σε οτιδηποτε περιλαμβανει απο αστραγαλο και κατω.......πατουσολαγνεια βεβαια υπαρχει δουναι και λαβειν.......εξαρταται πως το εννοειτε......να βαλω εγω πατουσα στο στομα μου δεν παιζει που να με πληρωνεις......τις δικες μου για να ειμαι ειλικρινης δε με απασχολει τι θα τις κανει (Αλλωστε και το γαργαλητο στο σεξ εχει πλακα) αφου εκεινος τη βρισκει τη βρισκω και εγω.......ο καθενας εχει τα βιτσια του.....υπαρχουν τοσα πολλα για ολουςςςςςς (ευτυχως :2funny: )

υ.γ. συμφωνω και εγω με την μπαιτ....αν καποιος ή καποια ειρωνευεται (αλλο να κανει πλακιτσα) τα εκαστοτε σεξουαλικα βιτσια της σχεσης του ωραια σχεση εχει και να τη χαιρεται :P

αν σας φαινεται παντως εσας δυσκολο να πειτε στη γκομενα οτι θελετε να της γλυψετε την πατουσα σκεφτειτε τι μπορει να σκεφτεται μια γυναικα οταν γουσταρει ξυλο-φτυσιμο-σκισε με και πετα με στα βραχια-κανε με κυβο κανε με κιμα και ο αλλος την παει λαου λαου αγαλι αγαλι και αντε να του το πεις χωρις να σε πει και πουτανα (πολυ πιο χαρντκορ το βρισκω απο το να γλυψεις μια πατουσα που στην τελικη εχει και λιγο χαβαλε)......και μετα μας λετε οτι εχετε και προβληματα ρε παιδια :P :P

romberto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
υ.γ. αν καποιος ή καποια ειρωνευεται (αλλο να κανει πλακιτσα) τα εκαστοτε σεξουαλικα βιτσια της σχεσης του ωραια σχεση εχει και να τη χαιρεται :P

Δεν υπαρχει χειρότερο... φτου φτου μακριά από μας... πίσω από την πλάτη σου βέβαια δεν ξέρεις τι λέει η άλλη.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Προσωπικα δεν ειμαι λατρης της συγκεκριμμενης πρακτικης. Αν ομως ηθελα να την πραγματοποιω,αρχικως δε θα με ενδιεφερε τι θα ελεγε η θηλυκη πλευρα. Στα παντα στο σεξ δε χρειαζεται να ρωτας. Απλως θα το εκανα και θα καταλαβαινα αν  αρεσει η οχι. Παντως, εχω την εντυπωση οτι γενικως δε πρεπει να τις συγκλονιζει κιολας...

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
η ποδολαγνεια ειναι πολυ soft...
το να της γλυφεις το κωλαρακι ειναι το καλο κολπο
(αρκει να μην εχει κανα δωρακι βεβαια!!! :))

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Απο προσωπικη εμπειρια οι μικρες το γελανε και δεν το θελουν γιατι γαργαλιουντε.Οι μεγαλυτερες ομως σε ηλικια το γουσταρουν.Μιλω απο πειρα.

οι μεγαλύτερες βασικά γουστάρουν σχεδόν τα πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom