You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκεs και ποδολαγνεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 17K
-
- Ετικέτες
- ποδολαγνεία
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Στον ερωτα ολα επιτρεπονται....αρκει να εχεις φαντασια...κ ορεξη για παιχνιδακια...μην ξεχνατε οτι αυτα κανουν ενδιαφερον τον ερωτα κ ανανεωνη η φουντωνει το παθος..
Επισκέπτης
... συμφωνώ απόλυτα! Το μυστικό για τον τέλοιο έρωτα ... η φαντασία!Στον ερωτα ολα επιτρεπονται....αρκει να εχεις φαντασια...κ ορεξη για παιχνιδακια...μην ξεχνατε οτι αυτα κανουν ενδιαφερον τον ερωτα κ ανανεωνη η φουντωνει το παθος..
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
... συμφωνώ απόλυτα! Το μυστικό για τον τέλοιο έρωτα ... η φαντασία!
Εσενα σε εχω βαλει σωματοφυλακας....οπου παω...πισω μου εσυ...χμμμμ... συμφωνώ απόλυτα! Το μυστικό για τον τέλοιο έρωτα ... η φαντασία!
η ποδολαγνεια ειναι πολυ soft...
το να της γλυφεις το κωλαρακι ειναι το καλο κολπο
(αρκει να μην εχει κανα δωρακι βεβαια!!! )
Μιας και το αναφέρεις έχει παρατηρηθεί ότι συχνά πρωκτικό και γλύψιμο των δαχτύλων ...φέρνουν πολύ καλό αποτέλεσμα... ;)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μπραβο χριστινα συμφωνω μαζι σου.
Επισκέπτης
Δεν δεν έχεις τώρα παράπονο, θα είσαι εσυ τώρα πίσω μου ... ... από πίσω σου ... από πίσω μου ... να πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί ...Εσενα σε εχω βαλει σωματοφυλακας....οπου παω...πισω μου εσυ...χμμμμ
Επισκέπτης
Σε όλες της αρέσει να τις γλύφουν τα πόδια, αρκεί να ξέρεις να το κανείς...Προσωπική εμπειρία, σπάνια να βρεις γυναίκα να τις αρέσει να τις γλύφουν τα πόδια(όσο κι αν μας αρέσει εμάς)...
αν σας φαινεται παντως εσας δυσκολο να πειτε στη γκομενα οτι θελετε να της γλυψετε την πατουσα σκεφτειτε τι μπορει να σκεφτεται μια γυναικα οταν γουσταρει ξυλο-φτυσιμο-σκισε με και πετα με στα βραχια-κανε με κυβο κανε με κιμα και ο αλλος την παει λαου λαου αγαλι αγαλι και αντε να του το πεις χωρις να σε πει και πουτανα (πολυ πιο χαρντκορ το βρισκω απο το να γλυψεις μια πατουσα που στην τελικη εχει και λιγο χαβαλε)......και μετα μας λετε οτι εχετε και προβληματα ρε παιδια
Και σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του κοσμο, όλες γουστάρουν άγριο ξέσκισμα αλλιώς σε λένε ξενέρωτο.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω μαζι σου φιλε todok,και πιστευω oσο πιο ομορφη ειναι η γυναικα τοσο πιο πολυ ξεσκισμα θελει και ο σωστοs αντραs πρεπει να ξερει να περναει τα φετιχ του στη γυναικα και να την κανει να γουσταρει.
Επισκέπτης
Υπερβάλεις λίγο...
Υπερβάλω λίγο ως πολύ ... ή πολύ ως λίγο ... νομίζω ότι δεν υπερβάλω καθόλου ...
Πάντως το να εφαρμόζεις τα βίτσια σου κατα την διάρκεια του σεξ είναι και τέστ για να δείς κατα πόσο απολαμβάνει το γαμίσι ή κάνει αγγαρεία. Αμα πάς να της γλύψεις κανα δαχτυλάκι ή καμια σούφρα την ώρα που την χαιδέυεις η της το χώνεις και πεί "Τι κάνεις εκεί ρε ανώμαλε" τότε η γκόμενα μάλλον σκέυτεται το αυριανό shopping therapy...
Επισκέπτης
Συμφωνω μαζι σου φιλε todok,και πιστευω oσο πιο ομορφη ειναι η γυναικα τοσο πιο πολυ ξεσκισμα θελει και ο σωστοs αντραs πρεπει να ξερει να περναει τα φετιχ του στη γυναικα και να την κανει να γουσταρει.
σωστος βρε φιλαρακι, αλλα πως ρε γαμωτο?
μιλαμε το μωρο ειναι επιπλο, αλλα εχει τεραστια κολληματα...
κ δε βρισκω τροπο να την πεισω λεμε.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εμ γιαυτο καποιες υπαρχουν οι οικοσκευες (βλ. πλυντηρια, καφετιερες, σκουπες) και τα μπιμπελο (βλ. κορνιζες, σβαροφσκι, αγαλματακια)
τα μεν τα χρησιμοποιεις τα δε τα βλεπεις
μπορεις να πεισεις την κορνιζα να σου κανει καφε? οχι.....
τα μεν τα χρησιμοποιεις τα δε τα βλεπεις
μπορεις να πεισεις την κορνιζα να σου κανει καφε? οχι.....
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αν προσπαθεις να τιν πεισεις...ξεχασετο...οι περισσοτερες δεν το παραδεχονται...εξαλου πανω στην πραξη πρεπει να το κανεις οχι να ζητηζεις αδεια...εκει θα δεις πως θα αντιδρασει...μπορει να εχει κολλημα γιατι δεν το εχει κανει αλλα οταν θα της το κανεις να της αρεσει....γυναικες....το μυαλο της γυναικας ειναι μια αβυσσος ..ποτε κολαση...ποτε παραδειδος..σωστος βρε φιλαρακι, αλλα πως ρε γαμωτο?
Επισκέπτης
... τι κάνει όταν είναι μόνο κόλαση ... της γυναίκας το μιαλό ...
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
σωστος βρε φιλαρακι, αλλα πως ρε γαμωτο?
Γαμα της λιγο την ψυχολογια με καλο τροπο και θα δεις που θα στα ζηταει στο τελος. Και οταν στα ζηταει μη της τα κανεις, καντα οποτε γουσταρεις εσυ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις