σε παράπονο μη λέω μαλακίες δε το είδα αλλά σε φτηνή δικαιολογία από εσένα παραπάνω ναι. και είναι ακριβώς μία σελίδα πριν ρε γμτ. μαλακία να ξεχνάς, κοίταξες για αλτσχάιμερ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 807
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σε παράπονο μη λέω μαλακίες δε το είδα αλλά σε φτηνή δικαιολογία από εσένα παραπάνω ναι. και είναι ακριβώς μία σελίδα πριν ρε γμτ. μαλακία να ξεχνάς, κοίταξες για αλτσχάιμερ;
Ποια φτηνη δικαιολογια?
Εγω το ειπα προς τιμην των γυναικων. Η μητροτητα ειναι πανω απολα.
Τι ανακαλυψεις και επιστημες?
Μεγαλωσε σωστα έναν ανθρωπο και βοηθησες οντως τον κόσμο να γίνει καλύτερος.
ρε μας κοροιδευεις;Ποια φτηνη δικαιολογια?
και εγώ σε ρώτησα ποια μητρότητα μας λες τη στιγμή που σε 20 χρόνια θα είμαστε κράτος γερόντων. αφού όλες οι κότες ειδικά οι ελληνίδες της ελλάδος παράτησαν τα σπίτια τους και χτίζουν καριέρα. λες και τόσα χρόνια που ο άντρας έφερνε το γαμωφαγητό σπίτι έλειψε τπτ. αφού και τα δύο δεν πάνε και το αποτέλεσμα είναι να ψοφάμε χωρίς αντικαταστάτες, αυτή η πουτάνα η μητρότητα γιατί δεν ξυπνάει και να πει τέρμα η καριέρα πάω να κάνω μερικά γαμωπαιδιά για να έχω να τσαμπουνάω μετά για μητρότητα. με παιδιά όχι καριέρα.Ποια φτηνη δικαιολογια?
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
και εγώ σε ρώτησα ποια μητρότητα μας λες τη στιγμή που σε 20 χρόνια θα είμαστε κράτος γερόντων. αφού όλες οι κότες ειδικά οι ελληνίδες της ελλάδος παράτησαν τα σπίτια τους και χτίζουν καριέρα. λες και τόσα χρόνια που ο άντρας έφερνε το γαμωφαγητό σπίτι έλειψε τπτ. αφού και τα δύο δεν πάνε και το αποτέλεσμα είναι να ψοφάμε χωρίς αντικαταστάτες, αυτή η πουτάνα η μητρότητα γιατί δεν ξυπνάει και να πει τέρμα η καριέρα πάω να κάνω μερικά γαμωπαιδιά για να έχω να τσαμπουνάω μετά για μητρότητα. με παιδιά όχι καριέρα.
Πας καλα??? Ποιο σπίτι στέκει πλεον με ΕΝΑΝ μισθο??
αν θες πουτσα λουσα και χορο φυσικα και δεν στεκειΠας καλα??? Ποιο σπίτι στέκει πλεον με ΕΝΑΝ μισθο??
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Εχουν πολλά σπιτια σημερα δύο μισθους?Πας καλα??? Ποιο σπίτι στέκει πλεον με ΕΝΑΝ μισθο??
ακόμα και σε αυτό που έχετε τη μοναδικότητα (τη μητρότητα) είστε άχρηστες. το καταπιέσατε τόσο αυτό το αρχέγονο συναίσθημα για να δουλέψετε και να γίνετε άντρες που σε λίγα χρόνια ότι γεννιέται θα είναι από σωλήνα. ακόμα και τη μητρότητα τη θάψατε για μερικά χρήματα. όσο για το σπίτι θα έστεκε μια χαρά εάν οι γυναίκες μεγάλωναν παιδιά και δούλευαν μόνο οι άντρες. γιατί όλοι οι άντρες θα δούλευαν. όπως τόοοοοσα χρόνια που μια χαρά έστεκαν τα σπίτια με ένα μισθό. και εάν θες να μη δουλεύει ο άντρας αλλά η γυναίκα και ο άντρας να είναι σπίτι να μεγαλώνει παιδιά.Πας καλα??? Ποιο σπίτι στέκει πλεον με ΕΝΑΝ μισθο??
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Με ενα μισθο, και 4-5 παιδια κιολας.ακόμα και σε αυτό που έχετε τη μοναδικότητα (τη μητρότητα) είστε άχρηστες. το καταπιέσατε τόσο αυτό το αρχέγονο συναίσθημα για να δουλέψετε και να γίνετε άντρες που σε λίγα χρόνια ότι γεννιέται θα είναι από σωλήνα. ακόμα και τη μητρότητα τη θάψατε για μερικά χρήματα. όσο για το σπίτι θα έστεκε μια χαρά εάν οι γυναίκες μεγάλωναν παιδιά και δούλευαν μόνο οι άντρες. γιατί όλοι οι άντρες θα δούλευαν. όπως τόοοοοσα χρόνια που μια χαρά έστεκαν τα σπίτια με ένα μισθό. και εάν θες να μη δουλεύει ο άντρας αλλά η γυναίκα και ο άντρας να είναι σπίτι να μεγαλώνει παιδιά.
Τωρα με δυο μισθους και ενα παιδι και ζοριζονται.
Και ευθυνονται οι γυναικες βεβαια γι αυτο.
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εχουν πολλά σπιτια σημερα δύο μισθους?
ξερεις ποσες οικογενειες τρέφονται απο τα παντόπωλεια του δημου πλεον?
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ακόμα και σε αυτό που έχετε τη μοναδικότητα (τη μητρότητα) είστε άχρηστες. το καταπιέσατε τόσο αυτό το αρχέγονο συναίσθημα για να δουλέψετε και να γίνετε άντρες που σε λίγα χρόνια ότι γεννιέται θα είναι από σωλήνα. ακόμα και τη μητρότητα τη θάψατε για μερικά χρήματα. όσο για το σπίτι θα έστεκε μια χαρά εάν οι γυναίκες μεγάλωναν παιδιά και δούλευαν μόνο οι άντρες. γιατί όλοι οι άντρες θα δούλευαν. όπως τόοοοοσα χρόνια που μια χαρά έστεκαν τα σπίτια με ένα μισθό. και εάν θες να μη δουλεύει ο άντρας αλλά η γυναίκα και ο άντρας να είναι σπίτι να μεγαλώνει παιδιά.
οτι να ναι...εγω μιλαω συγκεκριμενα
και εσυ μου βγαζεις ολα τα φιλοσοφικα κομπλεξ σου γενναει ο νους σου.
ρε τύπισσα είπες για μητρότητα και σου είπα με 1000 τρόπους ότι αυτό το σενάριο δεν παίζει ελλάδα. τώρα τι κόμπλεξ μου λες;οτι να ναι...εγω μιλαω συγκεκριμενα
και εσυ μου βγαζεις ολα τα φιλοσοφικα κομπλεξ σου γενναει ο νους σου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Παλιοτερα γιατι με ενα μισθο μεγαλωνε οικογενεια με 5 παιδια και σημερα με εναν μισθο και ενα παιδι πρεπει να πας στο παντοπωλειο του Δημου?ξερεις ποσες οικογενειες τρέφονται απο τα παντόπωλεια του δημου πλεον?
Αυτο σε ρωταει ο αλλος, απαντησε επι της ουσιας. Δεν ειμαστε παιδακια να απανταμε απλως οτι ο αλλος ειναι κομπλεξικος.
Κι εγω διαφωνω μαζι του αλλά αυτο ειναι ασχετο.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.418
- Πόντοι
- 12.756
Παλιοτερα γιατι με ενα μισθο μεγαλωνε οικογενεια με 5 παιδια και σημερα με εναν μισθο και ενα παιδι πρεπει να πας στο παντοπωλειο του Δημου?
Αυτο σε ρωταει ο αλλος, απαντησε επι της ουσιας. Δεν ειμαστε παιδακια να απανταμε απλως οτι ο αλλος ειναι κομπλεξικος.
Ετσι Αλεξ , να τους βαζεις στην θεση τους .... που πετανε 2 ατακες και νομιζουν οτι καθαρισαν
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.751
- Πόντοι
- 3.506
Πας καλα??? Ποιο σπίτι στέκει πλεον με ΕΝΑΝ μισθο??
Κανενα...αφου ο ενας μισθος παει σιγουρα στο Hondos...
(Ρε δεν ....)
Κανενα...αφου ο ενας μισθος παει σιγουρα στο Hondos...
(Ρε δεν ....)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Ρε ακους νοοτροπια νεας γενιας?Ετσι Αλεξ , να τους βαζεις στην θεση τους .... που πετανε 2 ατακες και νομιζουν οτι καθαρισαν
Πού να φτασει λεει ενας μισθος.
Εμεις στο σπιτι μου ΕΝΑΝ μισθο ειχαμε.
Και μια χαρα ζησαμε.
Αλλά η μανα μου δεν χαλαγε ολη τη μερα της στα κομμωτηρια, στο χοντο και σε μαλακιες.
Και σε κανενα παντοπωλειο του Δημου δεν πηγαμε.
Ακου ρε λογικη, 24 ετων γυναικα. "Φτανει ενας μισθος"?
Να φτασει κοπελιά, να φτασει.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.418
- Πόντοι
- 12.756
Ρε ακους νοοτροπια νεας γενιας?
Και μια χαρα ζησαμε.
Αλλά η μανα μου δεν χαλαγε ολη τη μερα της στα κομμωτηρια, στο χοντο και σε μαλακιες.
Ρε ακους νοοτροπια νεας γενιας?
Και μια χαρα ζησαμε.
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Παλιοτερα γιατι με ενα μισθο μεγαλωνε οικογενεια με 5 παιδια και σημερα με εναν μισθο και ενα παιδι πρεπει να πας στο παντοπωλειο του Δημου?
Προφανώς, δεν μπορώ να γνωρίζω Αλεξ τι γινοταν πριν 20 χρονια γιατί τότε ήμουν 5 χρονων.
Αν ημουν 45 σαν εσενα θα ήξερα να εκφερω και άποψη περι οικονομικών συνθηκων.
Δεν λέω ότι η χειραφέτηση της γυναικας δεν έφερε και αρκετά αρνητικά,
αυτό δεν σημαίνει ομως οτι η γυναίκα δεν εχει το δικαιωμα να σπουδάσει
να καλλιεργήσει το πνευμα της και να παράγει έργο στην κοινωνια.
Αν κατι ξέφυγε απο αυτό, δεν φταιει μονο η γυναικα
αλλά και ο άντρας που έχασε το ρολο του.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 139
- Εμφανίσεις
- 8K