Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
από το μίσος που γράφει απέναντί σου, μάλλον για κλώνο παλιού σου "αντίδικου" τον κόβω ποδολάγνε  ;)

δε δικαιολογείται αλλιώς...

μήπως το χρηματιστήριο έπεσε αυτή τη βδομάδα;  ;)

Οχι τυπε, original ειμαι. Απλα δεν τον χωνευω γιατι υποστιριζει σθεναρα τις παπαριες του και το γεγονος οτι ειναι τοσο επιμονος και παρερμηνευει λεξεις και φρασεις, με κανει να ξερω οτι ποτε δεν εβαλε τον κωλο του κατω για 10 λεπτα και να αρχισει να φιλοσοφει. Να ρωτησει ρε φιλε γιατι ειναι ετσι και οχι αλλιως. Να πιασει ενα μαλακα φιλο του με την αντιθετη αποψη και να το κουβεντιασουν μεχρι αιδιας, αναιρωντας οτι πιστευει, για να δει και το θεμα και απο αλλο πρισμα.

Οτι λεει ειναι προιον ελαχιστης κουβεντας με γυναικες που δε ξερουν την τυφλα τους, παρα μονο το τι νιωθουν εκεινη τη στιγμη, και των ηθικων αρχων που του δωσε η μανα του. Το προβλημα ειναι οτι και αυτη δε ξερει τη τυφλα της γιατι δε χρειαστηκε ποτε να αναρωτιθει. Ειναι μια γυναικα οπως ολες οι αλλες, και ενω δε το θεωρω κακο, του γαμησε το κεφαλι.

Αλλα δε πειραζει. Θα μαθει. Θα ναι αργα, αλλα θα μαθει. Και αν δε μαθει καλα να παθει. Θα τον κανω παραδειγμα για τα παιδια μου.

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο....τι σχέση έχει το χρώμα, απ' την στιγμή που μιλάμε ατομικά για τον κάθε έναν...ο Αινστάιν ήταν λευκός, ο Χώκινς είναι λευκός...αυτό τι δείχνει?Οτι οι λευκοί είναι πιο έξυπνοι?Όχι...οτι αυτοί οι 2 είναι οι πιο έξυπνοι άνθρωποι, period.Οι κοινωνίες είναι ανδροκρατούμενες ας πούμε....εδώ και δεκαετίες υπάρχουν γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο...

H ένσταση μου στην θέση που διατύπωσες έχει να κάνει με αυτό που έγραψες:
"Εγώ νομίζω οτι οι άντρες είναι πιο δημιουργικοί και αυτό βγαίνει και στα αντίστοιχα επαγγέλματα....
Οι πιο μεγάλοι καλλιτέχνες είναι άντρες....
Οι πιο μεγάλοι επιστήμονες είναι άντρες...."

Όταν μια γυναίκα δεν είχε/έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άντρα, είναι λογικό να φαίνεται πως είμαστε πιο δημιουργικοί.
Κι όποιος πει πως δεν ίσχυε αυτό, μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό του.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε φιλαράκι το θέμα έχει να κάνει με την ανικανότητα των γυναικών. ωραία; εγώ λοιπόν θεωρώ πως το επάγγελμα ή η διαδικασία στην οποία είναι εντελώς ανίκανες είναι ο στρατός. ούτε ότι είναι ζώα (έγραψα σε ποστ μου και είπα ξανά και ξανά ότι είναι σε πολλά καλύτερες από άντρες αλλά τρώγονται στο να γίνουν άντρες και αυτό είναι το πρόβλημα), ούτε ότι είναι άχρηστες. και δε μιλάω επίσης με ποσοστά.

αν θυμάμαι καλά, είπες πως οι γυναίκες είναι μόνο για να πλένουν σώβρακα κλπ... κάτι που είναι εντελώς προσβλητικό και σαν παράδειγμα το στήριξες με το επιχείρημα του στρατού...
το ότι έγραψες πως είναι σε κάποια πράγματα καλύτερες δεν αναιρεί αυτό που έγραψες για τα σώβρακα...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.168
Πόντοι
1.686
Ας επιστρέψουμε στο θέμα του θρεντ .
Ότι οι γυναίκες δεν είναι ( γενικά ) καλοί συγγραφείς .

Αναφέρθηκαν κάποιες εξαιρέσεις ,αλλά αυτός είναι ο κανόνας .Όπως
το ότι οι μεγάλοι μαθηματικοί είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους άντρες.
Η πονηριά και η προσοχή στη λεπτομέρεια που διακρίνουν τις γυναίκες ,δεν
μπορεί να αντισταθμίσουν την (γενικά απαντώμενη  ) αδυναμία τους να σκεφτούν
με αφηρημένο τρόπο ( abstract thinking ) όπως στα μαθηματικά και τη λογική.
Αυτή η αδυναμία τους τις κάνει επιπλέον να είναι ακατάλληλες για Δικαστές,ενώ
δυστυχώς σήμερα στο Πρωτοδικείο οι περισσότερες είναι Δικαστίνες και γι' αυτό
είναι  πάρα πολλές  οι αποφάσεις του Πρωτοδικείου που είναι λανθασμένες .
Πως έγιναν Δικαστίνες ; Με εξετάσεις βασισμένες κυρίως στη παπαγαλία .
Πως μπήκαν στη Νομική ;ΜΟΝΟ με την παπαγαλία ! Δυστυχώς !
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν μπει στη Νομική και έξυπνοι άνθρωποι ,αλλά
δεν μπήκαν λόγω εξυπνάδας ,αλλά λόγω του ότι παπαγάλισαν Ιστορία,
...Λατινικά ( !!! ) ,Αρχαία- Νέα Ελληνικά κτλ
ΠΟΥ είναι οι ερωτήσεις κρίσεως ; ΠΟΥΘΕΝΑ !
Έτσι μπήκαν στη Νομική ,με παπαγαλία και δεν έχουν κριτική ικανότητα .Οι περισσότερες και
οι περισσότεροι είναι παπαγαλάκια .Οι γυναίκες είναι καλύτερα παπαγαλάκια .

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
δε συμφωνώ με αυτό που λες περί δικών μας κανόνων. πρώτων οι γυναίκες είναι εδώ και δεκαετίες περισσότερες αναλογικά στον πλανήτη. επίσης παραδοσιακά υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη ανάμεσα στις γυναίκες. εάν κάτι αξίζει βγαίνει. είτε είναι από άντρα είτε από γυναίκα. και τονίζω ξανά το θέμα δεν είναι η ανωτερότητα αλλά το εάν σε κάποιο θέμα είναι ανίκανες. τουλάχιστον αυτό λέει ο τύπος που έκανε το θέμα.

Τι σχέση έχει με το αν είναι περισσότερες;
Και εμείς είμαστε 7 εκ ψηφοφόροι και μας κάνουν καλά 300 λαμόγια και 5-10 τύποι που κατέχουν τα πόστα.
Ακριβώς επειδή παίζουμε με τους κανόνες τους....

Επί ίσοις όροις και εξετάζοντας το γενικά,οι γυναίκες δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο ανίκανες από εμάς σε τίποτα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αν θυμάμαι καλά, είπες πως οι γυναίκες είναι μόνο για να πλένουν σώβρακα κλπ... κάτι που είναι εντελώς προσβλητικό και σαν παράδειγμα το στήριξες με το επιχείρημα του στρατού...
το ότι έγραψες πως είναι σε κάποια πράγματα καλύτερες δεν αναιρεί αυτό που έγραψες για τα σώβρακα...
είπα πως πλένουν σώβρακα και μάλιστα αφού τους δείξει ένας άντρας πως βάζουν πλυντήριο. εγώ φταίω που στη σημερινή κοινωνία είναι πραγματικότητα; αφού ξέχασαν το να είναι νοικοκυρές

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.168
Πόντοι
1.686
Προσοχή ,μιλάμε ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ !

Ο μέσος άνδρας είναι ψηλότερος από τη μέση γυναίκα ,αλλά
συγκεκριμένες γυναίκες μπορεί να είναι ψηλότερες από συγκεκριμένους άντρες.
Ο γενικός κανόνας όμως ισχύει .

Έτσι οι περισσότεροι κορυφαίοι πιανίστες είναι άντρες .

Με εξαιρέσεις .

Μαρία Γιούντινα ,η θεϊκή πιανίστρια που προτιμούσε ο Στάλιν .

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ρε μαλάκες τι είναι αυτά που γράφετε για τις γυναίκες; Δηλαδή τι ανωριμότητα είναι αυτή; Ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.

Ξεκινάω εγώ.
Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες.
Αγόρια κανόνια, κορίτσια μακαρόνια.
Αγόρια ρομπότ, κορίτσια φέρρυ μποτ.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κάποιος έγραψε στην αρχή για μερικές γυναίκες συγγραφείς.

Ανέφερε wolf, shelley, mitchell, christie.

Έλεος ρε παιδιά, δηλαδή, την μια που ίσως να αξίζει να αναφερθεί για την γραφή της, την Yourcenar, την άφησες απ' έξω.

Αλλά, συγκρίνονται αυτές με γίγαντες όπως: Mann, Faulkner, Bernhard, Conrad, Ντοστογιεφσκι, Orwell (αυτός όχι τόσο πολύ σε συγγραφικό ταλέντο, αν καλύτερος από οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά σε ατμόσφαιρα και ιδέες),

Και η λίστα γίνεται πολύ πολύ μεγάλη, χωρίς κανένα γυναικείο όνομα εκεί μέσα.

Αλλά πέρα από αυτούς, που είναι γίγαντες, υπάρχει γυναίκα που να φτάσει σε κωμική πρόζα τον P.G. Wodehouse ή σε αφηρημένα αστεία τον Douglas Adams;

Τώρα εντάξει, το δόγμα του σοκ αξίζει να αναφερθεί σαν αστείο μόνο.

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
H ένσταση μου στην θέση που διατύπωσες έχει να κάνει με αυτό που έγραψες:
"Εγώ νομίζω οτι οι άντρες είναι πιο δημιουργικοί και αυτό βγαίνει και στα αντίστοιχα επαγγέλματα....
Οι πιο μεγάλοι καλλιτέχνες είναι άντρες....
Οι πιο μεγάλοι επιστήμονες είναι άντρες...."

Όταν μια γυναίκα δεν είχε/έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άντρα, είναι λογικό να φαίνεται πως είμαστε πιο δημιουργικοί.
Κι όποιος πει πως δεν ίσχυε αυτό, μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Ισχυει και δεν ισχυει και θα σου πω το γιατι. Απο το 60 που ξεκηνισε το κινημα απελευθερωσης γυναικων μεχρι σημερα παει μισος αιωνας και ο λογος υπαρξης (θεωριτηκα, γιατι πρακτικα το πηγανε για πολυ παραπερα) του ηταν να προσφερει βοηθεια στις καταπιεσμενες γυναικες. Αυτο δε σημαινει οτι το 60και το 70 τις κραταγανε ολες σε μπουντρουμια με μια χεστρα και κουζινα για να κανει μαγειρευτα στον αντρα του σπιτιου, αλλα υπηρχαν και αυτες που ζουσαν οντως ετσι.

Εν ολιγοις, με την αναπτυξη της τεχνολογιας και νεων εργασιων περαν του "κοψε ξυλα, κουβαλα πετρες", οι γυναικες βρηκαν μπροστα τους τις καταλληλες ευκαιριες να κανουν κατι περισσοτερο με τον εαυτο τους. Ακομα και δε θες να το δεχτεις γιατι εισαι πιθικι με στομα παπαγαλου, αν παρεις τα 20-30 τελευταια χρονια η θεση της γυναικας στη κοινωνια (ακομα και σε χωρες δευτερου και και τριτου κοσμου) εχει εξελιχθει σε σημειο που μπορουν να απολαυσουν τις ιδιες ευκαιριες εξελιξης με αντρες.

Τι εννοω?! Με απλα λογια, εγω σπουδαζω οδοντιατρος, το μαρακι σπουδαζει το ιδιο, η συσσορευμενη γνωση στην εξελιξη της οδοντιατρικης μεσα στις χιλιετιες, ειναι ιδια και για τους δυο μας, αρα το μονο που διαφοροποιει το τι καταφερα εγω να αποκομισω απ τις σπουδες για να ριξω στη δουλεια μου και να γινω "κατι", απο το τι καταφερε η μαιρη, ειναι η προσπαθεια που καταβαλαμε και η θεληση να κανουμε αυτο το κατι παραπανω. Αν το μαρακι απετυχε δε φταιει η προ προ προ γιαγια της που τη πλακωνε στο ξυλο ο αντρας της, αλλα το οτι εκεινη δεν κανει αυτο που πρεπει για να γινει "κατι".

Capiche?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.168
Πόντοι
1.686
Κάποιος έγραψε στην αρχή για μερικές γυναίκες συγγραφείς.

Ανέφερε wolf, shelley, mitchell, christie.

Έλεος ρε παιδιά, δηλαδή, την μια που ίσως να αξίζει να αναφερθεί για την γραφή της, την Yourcenar, την άφησες απ' έξω.

Αλλά, συγκρίνονται αυτές με γίγαντες όπως: Mann, Faulkner, Bernhard, Conrad, Ντοστογιεφσκι, Orwell (αυτός όχι τόσο πολύ σε συγγραφικό ταλέντο, αν καλύτερος από οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά σε ατμόσφαιρα και ιδέες),

Και η λίστα γίνεται πολύ πολύ μεγάλη, χωρίς κανένα γυναικείο όνομα εκεί μέσα.

Αλλά πέρα από αυτούς, που είναι γίγαντες, υπάρχει γυναίκα που να φτάσει σε κωμική πρόζα τον P.G. Wodehouse ή σε αφηρημένα αστεία τον Douglas Adams;

Τώρα εντάξει, το δόγμα του σοκ αξίζει να αναφερθεί σαν αστείο μόνο.

Και από την κλασική μουσική : Ενώ τα τελευταία 30 χρόνια υπάρχουν
γυναίκες μουσικοί σε αριθμό σχεδόν ίσο με τους άντρες ,
και υπάρχουν φημισμένες πιανίστριες ,βιολονίστριες κτλ
ΠΟΣΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ γνωστοί είναι γυναίκες ; ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑΕΣΤΡΟΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

Πολύ απλά διότι οι γυναίκες είναι στην κοσμάρα τους και ακόμα
και αν είναι πολύ καλοί μουσικοί, ΔΕΝ μπορούν να ασχοληθούν με τους άλλους
και να τους βάλουν στην κατάλληλη  τάξη και αρμονία .Δεν έχουν κριτική ικανότητα ,
δεν μπορούν να κρίνουν ποιό είναι το σημαντικότερο και να  θέσουν
το κάθε πράγμα στη " θέση " του όσον αφορά τη σημαντικότητά του .Δεν μπορούν να ενεργήσουν
χωρίς εμπάθεια και εμμονές .ΔΕΝ κάνουν για μαέστροι ,ούτε για Δικαστές ,ούτε
για διευθυντικά στελέχη ( Στατιστικά μιλάμε ) .

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Ισχυει και δεν ισχυει και θα σου πω το γιατι. Απο το 60 που ξεκηνισε το κινημα απελευθερωσης γυναικων μεχρι σημερα παει μισος αιωνας και ο λογος υπαρξης (θεωριτηκα, γιατι πρακτικα το πηγανε για πολυ παραπερα) του ηταν να προσφερει βοηθεια στις καταπιεσμενες γυναικες. Αυτο δε σημαινει οτι το 60και το 70 τις κραταγανε ολες σε μπουντρουμια με μια χεστρα και κουζινα για να κανει μαγειρευτα στον αντρα του σπιτιου, αλλα υπηρχαν και αυτες που ζουσαν οντως ετσι.

Εν ολιγοις, με την αναπτυξη της τεχνολογιας και νεων εργασιων περαν του "κοψε ξυλα, κουβαλα πετρες", οι γυναικες βρηκαν μπροστα τους τις καταλληλες ευκαιριες να κανουν κατι περισσοτερο με τον εαυτο τους. Ακομα και δε θες να το δεχτεις γιατι εισαι πιθικι με στομα παπαγαλου, αν παρεις τα 20-30 τελευταια χρονια η θεση της γυναικας στη κοινωνια (ακομα και σε χωρες δευτερου και και τριτου κοσμου) εχει εξελιχθει σε σημειο που μπορουν να απολαυσουν τις ιδιες ευκαιριες εξελιξης με αντρες.

Τι εννοω?! Με απλα λογια, εγω σπουδαζω οδοντιατρος, το μαρακι σπουδαζει το ιδιο, η συσσορευμενη γνωση στην εξελιξη της οδοντιατρικης μεσα στις χιλιετιες, ειναι ιδια και για τους δυο μας, αρα το μονο που διαφοροποιει το τι καταφερα εγω να αποκομισω απ τις σπουδες για να ριξω στη δουλεια μου και να γινω "κατι", απο το τι καταφερε η μαιρη, ειναι η προσπαθεια που καταβαλαμε και η θεληση να κανουμε αυτο το κατι παραπανω. Αν το μαρακι απετυχε δε φταιει η προ προ προ γιαγια της που τη πλακωνε στο ξυλο ο αντρας της, αλλα το οτι εκεινη δεν κανει αυτο που πρεπει για να γινει "κατι".

Capiche?

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
είπα πως πλένουν σώβρακα και μάλιστα αφού τους δείξει ένας άντρας πως βάζουν πλυντήριο. εγώ φταίω που στη σημερινή κοινωνία είναι πραγματικότητα; αφού ξέχασαν το να είναι νοικοκυρές

είπες: Νομίζω η λύση είναι απλή και υπάρχει ένα μοναδικό πράγμα που δείχνει ότι οι γυναίκες είναι για να πλένουν βρακιά και μάλιστα αφού τους έχει δείξει το πως ένας άντρας.

άρα έκανες μια αρχική δήλωση και προσπάθησες να στηρίξεις την άποψή σου στον στρατό...

τι δεν καταλαβαίνεις;

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ο γενικός κανόνας όμως ισχύει .

Αυτη ειναι η μαγικη φραση που ολα αυτα τα μοσχαρια, υποστιρικτες υπερ των γυναικων δεν δεχοντε. Κατι τους χτυαπαει οταν τ ακουνε και ανοιγει το κουμπι της μαλακιας και της απαξιωσης λες και ειναι 15χρονα κοριτσακια.

Ενας πουστης ειναι ενας πουστης! Δεν ειναι ολοι οι αντρες πουστηδες, ουτε ειναι σημαντικοτερος απο το πληθος ο ενας επειδη ειναι πουστης. Ετσι βγηκε, τι να κανουμε?! Επειδη υπαρχει δε σημαινει οτι ειναι επιλογη. Πιθανοτητα ειναι.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Και από την κλασική μουσική : Ενώ τα τελευταία 30 χρόνια υπάρχουν
γυναίκες μουσικοί σε αριθμό σχεδόν ίσο με τους άντρες ,
και υπάρχουν φημισμένες πιανίστριες ,βιολονίστριες κτλ
ΠΟΣΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ γνωστοί είναι γυναίκες ; ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑΕΣΤΡΟΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

Πολύ απλά διότι οι γυναίκες είναι στην κοσμάρα τους και ακόμα
και αν είναι πολύ καλοί μουσικοί, ΔΕΝ μπορούν να ασχοληθούν με τους άλλους
και να τους βάλουν στην κατάλληλη  τάξη και αρμονία .Δεν έχουν κριτική ικανότητα ,
δεν μπορούν να κρίνουν ποιό είναι το σημαντικότερο και να  θέσουν
το κάθε πράγμα στη " θέση " του όσον αφορά τη σημαντικότητά του .Δεν μπορούν να ενεργήσουν
χωρίς εμπάθεια και εμμονές .ΔΕΝ κάνουν για μαέστροι ,ούτε για Δικαστές ,ούτε
για διευθυντικά στελέχη ( Στατιστικά μιλάμε ) .

λησμονεις την ευγενια τυπε  :-

d60d87f42a3ffc117f91c4d865391887_L.jpg

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

Capiche?

:think:

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1

Capiche?

Καταρχήν υφάκι και χαρακτηρισμοί στα φιλαράκια σου, γκέγκε;

Από κει και πέρα, η απάντηση σου είναι ό,τι να ναι, θα προσπαθήσω όμως...
Οδοντίατρους σε ηλικία κάτω των 40 έχω συναντήσει το ίδιο ικανούς και άντρες και γυναίκες.
Ικανούς οδοντίατρους συνταξιούχους ο παππούς μου θα είχε συναντήσει σίγουρα περισσότερους άντρες.
Τι πάει να πει αυτό; Πως είναι οι άντρες καλύτεροι;

Το πόσο συγκεκαλυμμένα ρατσιστές είστε κάποιοι (που με την παραμικρή αφορμή το εκδηλώνετε πλαγίως) είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.168
Πόντοι
1.686
Αυτη ειναι η μαγικη φραση που ολα αυτα τα μοσχαρια, υποστιρικτες υπερ των γυναικων δεν δεχοντε. Κατι τους χτυαπαει οταν τ ακουνε και ανοιγει το κουμπι της μαλακιας και της απαξιωσης λες και ειναι 15χρονα κοριτσακια.

Ενας πουστης ειναι ενας πουστης! Δεν ειναι ολοι οι αντρες πουστηδες, ουτε ειναι σημαντικοτερος απο το πληθος ο ενας επειδη ειναι πουστης. Ετσι βγηκε, τι να κανουμε?! Επειδη υπαρχει δε σημαινει οτι ειναι επιλογη. Πιθανοτητα ειναι.

Πρόσεχε διότι καραδοκεί η Πορνοπαπιούλα !  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• πορνοπαποσe.jpg
    πορνοπαποσe.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 11
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
από το μίσος που γράφει απέναντί σου, μάλλον για κλώνο παλιού σου "αντίδικου" τον κόβω ποδολάγνε  ;)

δε δικαιολογείται αλλιώς...

μήπως το χρηματιστήριο έπεσε αυτή τη βδομάδα;  ;)

Βρε δεν πάει να είναι ό,τι θέλει.

Ανθρωπος που αντιμετωπιζει το άλλο φύλο, περίπου ως ανίκανο, δεν αξίζει ούτε να ασχολείσαι.

Κάτι τέτοιοι μας έχουν πάει χιλιετίες πίσω.

Τα ίδια λέγανε πριν μερικούς αιώνες για τους κακόμοιρους τους μαύρους που τους τραβαγανε αλυσοδεμένους στην Αμερική.

Ότι είναι όντα κατωτερης νόησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom