Νέα

Γυναικεία γωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα evabb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...εμένα οι φίλες μου χρησιμοποιούν spermoderm :rockon:

SpermoDerm... η ΚΑΥΛΥΤΕΡΗ, που εκτός από Ενυδατική κρέμα μέρας/νύχτας προσώπου-σώματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μάσκα μαλλιών !!!

Συνημμένα

• maska.jpg
    maska.jpg
    170 KB · Εμφανίσεις: 26

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
SpermoDerm... η ΚΑΥΛΥΤΕΡΗ, που εκτός από Ενυδατική κρέμα μέρας/νύχτας προσώπου-σώματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μάσκα μαλλιών !!!

Ασε που είναι και 100% ΦΥΣΙΚΗ... (βιολογικής καλλιέργειας γαρ) :2funny:  :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η τυπισα τα παιρνει κρανιο με το τυπακι που ....

Δειτε εδω

χαχαχα κι εμένα μου έχει συμβεί... γενικά οι γκόμενες τρελλαίνονται όταν τις χύνουμε στα μαλλιά... ειδικά αν είναι φτιαγμένες από Κομμωτήριο κλπ... (εμένα όμως στ' αρχίδια μου... αδειάζω ΟΠΟΥ τύχει... σε τελική ας άνοιγε καλά το στόμα της κι ας κατάπινε γρήγορα αν δεν ήθελε να λερωθεί)... :bigdick:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
χαχαχα κι εμένα μου έχει συμβεί... γενικά οι γκόμενες τρελλαίνονται όταν τις χύνουμε στα μαλλιά... ειδικά αν είναι φτιαγμένες από Κομμωτήριο κλπ... (εμένα όμως στ' αρχίδια μου... αδειάζω ΟΠΟΥ τύχει... σε τελική ας άνοιγε καλά το στόμα της κι ας κατάπινε γρήγορα αν δεν ήθελε να λερωθεί)...
:2funny: :o :sunglasses: :rolleyes: :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό κάνει καλό σε ραγάδες - κυτταρίτιδα - καθιστική ζωή

81396.jpg

OP
OP
E

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχα κι εμένα μου έχει συμβεί... γενικά οι γκόμενες τρελλαίνονται όταν τις χύνουμε στα μαλλιά... ειδικά αν είναι φτιαγμένες από Κομμωτήριο κλπ... (εμένα όμως στ' αρχίδια μου... αδειάζω ΟΠΟΥ τύχει... σε τελική ας άνοιγε καλά το στόμα της κι ας κατάπινε γρήγορα αν δεν ήθελε να λερωθεί)... :bigdick:

γι αυτο κι εγω δεν παω κομμωτηριο αμα ειναι να βγω με γκομενο. στην τελικη κατω απο το νερο καταληγω παντα :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
...Στο ποτάμι τη πετάει...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
γι αυτο κι εγω δεν παω κομμωτηριο αμα ειναι να βγω με γκομενο. στην τελικη κατω απο το νερο καταληγω παντα :2funny: :2funny: :2funny:

Καυλά κάνεις Εύα... δεν μας είπες όμως, ΠΟΥ γουστάρεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ να σε χύνουν... κι επίσης ΑΝ τα πίνεις ή τα φτύνεις (φυσικά τα ίδια ερωτήματα ισχύουν-απευθύνονται και στα υπόλοιπα κοριτσάκια τού Forum)

OP
OP
E

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καυλά κάνεις Εύα... δεν μας είπες όμως, ΠΟΥ γουστάρεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ να σε χύνουν... κι επίσης ΑΝ τα πίνεις ή τα φτύνεις (φυσικά τα ίδια ερωτήματα ισχύει-απευθύνονται και στα υπόλοιπα κοριτσάκια τού Forum)

στα βυζια :grin: :grin: :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ετσι λενε ολες αλλα αν πανω στο σκηνικο και αφου εχετε καυλωσει τα παιρνετε οπου λαχει.
Μην το αρνηθεις(τουλαχιστον η εμπειρια μου αυτο δειχνει)

Στο στομα(εντος)ειναι επισης καυλα(δεν απαιτω να τα καταπιει)

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι λενε ολες αλλα αν πανω στο σκηνικο και αφου εχετε καυλωσει τα παιρνετε οπου λαχει.
Μην το αρνηθεις(τουλαχιστον η εμπειρια μου αυτο δειχνει)

Στο στομα(εντος)ειναι επισης καυλα(δεν απαιτω να τα καταπιει)
οι περισσότερες βυζιά και κώλο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
οι περισσότερες βυζιά και κώλο
αυτο ειναι το κλασσικο.
Το kinky ειναι μαγουλα,στομα(που καμια δεν μου ειπε οχι μεχρι στιγμης),προσωπο και μαλλια(αν φυγουν,οχι να στοχευσεις μαλλι επιτηδες)

OP
OP
E

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα επειδη ειμαι λυπησιαρα και δεν θελω να του το χαλαω του αλλου πανω στο καλυτερο αν ειναι πανω σε πιπα δεν θα του πω καντα εξω ρε μαλακα. ουτε αμα ειναι σεξ με προφυλακτικο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κοιτα επειδη ειμαι λυπησιαρα και δεν θελω να του το χαλαω του αλλου πανω στο καλυτερο αν ειναι πανω σε πιπα δεν θα του πω καντα εξω ρε μαλακα. ουτε αμα ειναι σεξ με προφυλακτικο
τι ΄΄καντα΄΄και ζακυνθινες κανταδες?

Χυσε θα λες.

Οχι ''καντα΄΄

Ακου εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom