Κορίτσια σοβαρά πείτε μου... Η Photolysis είναι μόνιμη ?
οχι δεν ειναι. μετα απο 2-3 χρονια ξαναβγαινουν οι τριχες
Κορίτσια σοβαρά πείτε μου... Η Photolysis είναι μόνιμη ?
...εμένα οι φίλες μου χρησιμοποιούν spermoderm
SpermoDerm... η ΚΑΥΛΥΤΕΡΗ, που εκτός από Ενυδατική κρέμα μέρας/νύχτας προσώπου-σώματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μάσκα μαλλιών !!!
Η τυπισα τα παιρνει κρανιο με το τυπακι που ....
Δειτε εδω
:oχαχαχα κι εμένα μου έχει συμβεί... γενικά οι γκόμενες τρελλαίνονται όταν τις χύνουμε στα μαλλιά... ειδικά αν είναι φτιαγμένες από Κομμωτήριο κλπ... (εμένα όμως στ' αρχίδια μου... αδειάζω ΟΠΟΥ τύχει... σε τελική ας άνοιγε καλά το στόμα της κι ας κατάπινε γρήγορα αν δεν ήθελε να λερωθεί)...
χαχαχα κι εμένα μου έχει συμβεί... γενικά οι γκόμενες τρελλαίνονται όταν τις χύνουμε στα μαλλιά... ειδικά αν είναι φτιαγμένες από Κομμωτήριο κλπ... (εμένα όμως στ' αρχίδια μου... αδειάζω ΟΠΟΥ τύχει... σε τελική ας άνοιγε καλά το στόμα της κι ας κατάπινε γρήγορα αν δεν ήθελε να λερωθεί)...
γεια σου ρε αλανιγι αυτο κι εγω δεν παω κομμωτηριο αμα ειναι να βγω με γκομενο. στην τελικη κατω απο το νερο καταληγω παντα
γι αυτο κι εγω δεν παω κομμωτηριο αμα ειναι να βγω με γκομενο. στην τελικη κατω απο το νερο καταληγω παντα
Καυλά κάνεις Εύα... δεν μας είπες όμως, ΠΟΥ γουστάρεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ να σε χύνουν... κι επίσης ΑΝ τα πίνεις ή τα φτύνεις (φυσικά τα ίδια ερωτήματα ισχύει-απευθύνονται και στα υπόλοιπα κοριτσάκια τού Forum)
Ετσι λενε ολες αλλα αν πανω στο σκηνικο και αφου εχετε καυλωσει τα παιρνετε οπου λαχει.στα βυζια
στα βυζια
επισης καυλα(δεν απαιτω να τα καταπιει)
οι περισσότερες βυζιά και κώλοΕτσι λενε ολες αλλα αν πανω στο σκηνικο και αφου εχετε καυλωσει τα παιρνετε οπου λαχει.
Μην το αρνηθεις(τουλαχιστον η εμπειρια μου αυτο δειχνει)
Στο στομα(εντος)ειναι επισης καυλα(δεν απαιτω να τα καταπιει)
αυτο ειναι το κλασσικο.οι περισσότερες βυζιά και κώλο
προσωπο και μαλλια(αν φυγουν,οχι να στοχευσεις μαλλι επιτηδες)
τι ΄΄καντα΄΄και ζακυνθινες κανταδες?κοιτα επειδη ειμαι λυπησιαρα και δεν θελω να του το χαλαω του αλλου πανω στο καλυτερο αν ειναι πανω σε πιπα δεν θα του πω καντα εξω ρε μαλακα. ουτε αμα ειναι σεξ με προφυλακτικο