Privaci
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Ο κορόνα ιός επεκτείνεται, θα πεθάνουμε όλοι ?Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα.
Ο κορόνα ιός επεκτείνεται, θα πεθάνουμε όλοι ?Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα.
Δεν λέω για κορώνα,αλλά αυτό που μπορεί να σε βρει νομίζοντας ότι θα συναντήσεις ΓΥΝΑΊΚΑ.Ο κορόνα ιός επεκτείνεται, θα πεθάνουμε όλοι ?
οι γκομενα εξαφανισμενη, οτι εγραψα δεν ηταν μουφα, πιστεψα κι εγω σε μαλακιες. Ζητω συγνωμη απο ολους. Δεν ξαναασχολουμαι με ελληνιδες.
γιατι δεν πηγες στο ραντεβου τυπεεστησες τον ανθρωποΕίμαι διαθέσιμη να έρθω όπου μου πείτε και να μαζέψετε όσους και οσες θέλετε να με ξεφτελισετε ομαδικά στα τσιμπουκια γαμησια κατουρηματα και μαστιγωματα Αφέντη Παμπλο. Όσοι πιο πολλοί-ές τόσο καλύτερα. Χωρίς όρια και λέξη ασφαλείας. Δημοσια ομαδική ξεφτίλα και να νε τραβάτε σε βίντεο δειχνοντας το παντου
Παθητική μαζοχα pantyhosed sissy slave είμαι όχι η γυναίκα που έλεγε ο pablo michelγιατι δεν πηγες στο ραντεβου τυπεεστησες τον ανθρωπο
καμια σχεση με την φωτογραφια δηλαδη τυπεΠαθητική μαζοχα pantyhosed sissy slave είμαι όχι η γυναίκα που έλεγε ο pablo michel
Αυτή στη φωτογραφία είμαικαμια σχεση με την φωτογραφια δηλαδη τυπε
μπερδευτηκαμε τυπε,μοιαζεις του Λιλα λιγο στην φωτοΑυτή στη φωτογραφία είμαι
μπερδευτηκαμε τυπε,μοιαζεις του Λιλα λιγο στην φωτο
Τυπε βαλε μια περουκα και ενα μινι και παρε εσυ τη θεση τηςοι γκομενα εξαφανισμενη, οτι εγραψα δεν ηταν μουφα, πιστεψα κι εγω σε μαλακιες. Ζητω συγνωμη απο ολους. Δεν ξαναασχολουμαι με ελληνιδες.
Τυπε βαλε μια περουκα και ενα μινι και παρε εσυ τη θεση της
Στείλε μου μνμEχω ετοιμη γυναικα (μουναρα) που θελει να την γαμανε και να την χυνουν παντου.
Το Σαββατο μεσημερι 25/9/21 στο κεντρο της Αθηνας.
μονο για αποφασησμενους.
Πώς τους πάει το καρεδάκι όμως ε; Φτου φτου!!!!!θα πρεπει να φταιει το κουρεμα τυπε