pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
δεν νομιζω φιλεΚατουρημα θα δεχτει; Επιπλεον τσεκ τα μνμ σου
δεν νομιζω φιλεΚατουρημα θα δεχτει; Επιπλεον τσεκ τα μνμ σου
Καλα ρε καυλιαρη αφου στο προφιλ σου το γραφεις ξεκαθαρα οτι γουσταρεις να σε χυνει κ να σε κατουραει ολος ο κοσμος. Γιατι μας λες οτι προκειται για γυναικα κ μαλιστα μουναρα? Πες μας οτι εσενα θελεις να χυσουμε!Eχω ετοιμη γυναικα (μουναρα) που θελει να την γαμανε και να την χυνουν παντου.
Το Σαββατο μεσημερι 25/9/21 στο κεντρο της Αθηνας.
μονο για αποφασησμενους.
poustaleko ΝΑΙ γουσταρω πουτσες να με χυνουν και να με κατουρανε, αλλα αυτο δεν συμαινει οτι δεν εχω βρει και γυναικα να της αρεσουν οι παρτουζες, και να την χυνουν στο στομα.
Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο; Τσο και λο;poustaleko ΝΑΙ γουσταρω πουτσες να με χυνουν και να με κατουρανε, αλλα αυτο δεν συμαινει οτι δεν εχω βρει και γυναικα να της αρεσουν οι παρτουζες, και να την χυνουν στο στομα.
αν ηταν ψεμα αυτο που γραφω να εισαι συγουρος οτι θα ετρωγα πολυ ξυλο απο τοσο κοσμο που θελει να ερθει.
Eγω ξέρωΘυμάστε ένα τύπο με γυάλινο μάτι στην οδό Κολωνού κάποτε γύρω στο 2005;
Δεν έλεγε πως έχει ωραία μουνάρα για να περάσουμε καλά αν τον ακολουθήσουμε;
Πόσοι ξέρετε τη συνέχεια της ιστορίας;
Δε λέω ότι είναι ίδια περίπτωση με το νηματοθέτη,κι ας με συμπαθά...ωστόσο διαβάζοντας το θέμα εκεί πήγε ο νους μου...
Αν τυχόν έχει πούτσο, σε συμβουλεύω να πας "τοίχο-τοίχο"! Το νου σου...φιλε αποκλειεται να εχει πουτσο ε;;;
γιατι εαν ειναι ετσι θα το σκεφτω και εγω που ειμαι αμαμητος
Προσωπικά, είμαι αποφασισμένος, αλλά βρίσκομαι εκτός Αθηνών! Θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη;Eχω ετοιμη γυναικα (μουναρα) που θελει να την γαμανε και να την χυνουν παντου.
Το Σαββατο μεσημερι 25/9/21 στο κεντρο της Αθηνας.
μονο για αποφασησμενους.
Για πες θελω να μαθω τρασιλα σκηνικοEγω ξέρω
Ισως εννοει καμμια αφισαΚαι η μουναρα τι σε θελει βρε αδελφε νηματοθετη εσενα? Γι ασφαλεια? Αφου κι εσενα σ αρεσει ν αρμεγεις ψωλες. Μαλλον προσπαθεις να μαζεψεις αντρες και μετα να πεις οτι η γυναικα ειναι αρρωστη και δεν μπορεσεννα ερθει.
Θα μας πεις την συνέχεια της ιστορίας?Θυμάστε ένα τύπο με γυάλινο μάτι στην οδό Κολωνού κάποτε γύρω στο 2005;
Δεν έλεγε πως έχει ωραία μουνάρα για να περάσουμε καλά αν τον ακολουθήσουμε;
Πόσοι ξέρετε τη συνέχεια της ιστορίας;
Δε λέω ότι είναι ίδια περίπτωση με το νηματοθέτη,κι ας με συμπαθά...ωστόσο διαβάζοντας το θέμα εκεί πήγε ο νους μου...