Νέα

Γυναίκα φίλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantremenos34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ΤΑ ΤΡΙΑ [3] ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ
σε περιπτωση που σας συμβει κατι τετοιο
α. αν ειναι δυνατη η φιλια , θα κρατησει
β. αν ο ερωτας ειναι δυνατοτερος τοτε
1.θα κρατησει η φιλια
2.θα χαλασει η φιλια

Ας αναλυσουμε λοιπον τις περιπτωσεις 1 και 2.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056
Αν αυτα εσυ τα βλεπεις 3 ενδεχομενα..μεγεια τα ματια.. :dancing: :dancing:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ΤΑ ΤΡΙΑ [3] ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ
1.θα κρατησει η φιλια
2.θα χαλασει η φιλια

Τι πίν'ς ωρέ...??? :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αν αυτα εσυ τα βλεπεις 3 ενδεχομενα..μεγεια τα ματια.. :dancing: :dancing:
συγγνώμη ρε αλ///δεν πιστεύω νάναι γυναίκα σου η μυστήρια στο αβατάρ?.......γιατί την έχω δει να κάνει σε ταινίες το ωραιότερο γαμήσι...τέλεια....και την ψώνισα μαζίτης...μην λένε λοιπόν ότι καψουρεύομαι γυναίκα φίλου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
συγγνώμη ρε αλ///δεν πιστεύω νάναι γυναίκα σου η μυστήρια στο αβατάρ?.......γιατί την έχω δει να κάνει σε ταινίες το ωραιότερο γαμήσι...τέλεια....και την ψώνισα μαζίτης...μην λένε λοιπόν ότι καψουρεύομαι γυναίκα φίλου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλο ρε ταλε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056

Ξαδελφη μου ειναι ταλε...
Και οπως λεει ο λαος..Στην Ξαδελφη και στην θεια..μπαινει παντα πιο βαθεια...χεχεχεχε

Μπουντα...δεν βγαζω ακρη με σενα..λεγε οτι θες..1,5 τα βλεπω εγω..χεχε

Επισκέπτης
Οσο για αυτο, ατομα τα οποια βαζουν παραπανω το οποιο γαμησι απο το αραγμα με φιλους τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους και ισως δεν αξιζουν να εχουν φιλους γιαυτο και δεν εχουν.

Καλο και το αραγμα με την παρεα αλλα και να μην φροντιζεις τον εαυτο σου και να προτιμας να τον αφηνεις με την ψωλη στο χερι για χαρην της παρεας το θεωρω εγω μαλακια.Και η παρεα και το γαμησι ευχαριστηση θα σου δωσουν.Μια παρεα δεν αξιζει και παραπανω απο ενα καλο γαμησι με ενα καλο μουνι.Ισα ισα σου μενει καλυτερα ενα καλο γαμησακι συνηθως απο μια παρεα που ξερεις οτι θα πλακωσεις οπως καθε φορα μπυρες και θα πειτε τις ιδιες παπαρομαλακιες.

Να σε δω πως θα σου συμπαρασταθει η γκομενα ( αν ΔΕΝ εχει η ιδια συμφερον απο την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κινηση που θα κανει για συμπαρασταση ) εσενα αν σου τυχει κατι πολυ σοβαρο στη ζωη, και αν ερθει και σου πει ελα να παμε καμια τσαρκα να ξεχασουμε και τετοια.

Δεν ειπα οτι περιμενω συμπαρασταση απο μια γκομενα αλλα ουτε και απο μια παρεα περιμενω συμπαρασταση.Πολυ σπανια και στις 2 περιπτωσεις να σου συμπαρασταθουν χωρις συμφερον.

Οπως επισης να βγαλει το πορτοφολι ποτε και να σου σκασει παναγιες ετσι και θελεις να πληρωσεις εσυ, η να σε σκεφτει ποτε αυτη να βγειτε για καφε και οχι παντα εσυ.

Καλα το να σε σκεφτει αυτη να βγειτε για καφε δεν ειναι και τοσο σπανιο ελεος.Γιατι η παρεα παντα πρωτη σε σκεφτεται για καφε?

Εδω οι τυπισσες δεν ειναι ικανες να κανουν φιλιες μεταξυ τους, θα ηταν πιο σημαντικες οι γκομενες στον αντρα απο οτι ο ιδιος ο φιλος? Ελεος....

Ο πιο σημαντικος ειναι ο εαυτος σου.Αμα περιμενεις απο τους φιλους σωθηκες...
Οι φιλοι οπως τους λες (γνωστοι-παρεα δηλαδη) ειναι για να σκοτωνεις την ωρα σου μονο οταν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις.Σαν μια αλλαγη απο τσοντα-μαλακια ειναι.

Επισκέπτης
Φιλια υπαρχει, δεν ειναι τοσο σπανιο οσο λενε, ειναι ανεκτιμητη και φαινεται εκει που δεν το περιμενεις και οχι καθε μερα. Τωρα για καθε λογης πουτανακι που θελει να γαμηθει και ειναι φιλου, τοτε μακρυα. Εγω προσωπικα, και γκομενες που ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ μονο ( χωρις να κανουν τιποτα ) φιλοι μου δεν τις ακουμπαω, δεν σκεφτομαι καν οτι θα εκανα κατι ποτε μαζι τους ακομα και αν καπως μου αρεσαν.

Ειναι αρχες αυτα, και οσο σπανιο σου φαινεται η φιλια εσενα, εμενα αλλο τοσο σπανιο μου φαινονται οι αρχες σε εναν ανθρωπο.

Δεν ειπα και κατι διαφορετικο.Και εγω το θεωρω ξεφτυλα για καποιον να γαμησει την γκομενα καποιου αλλου απο την παρεα οχι γιατι ειναι του "φιλου" αλλα απο την αποψη οτι ριχνει τον εαυτο του.

Και φυσικα οι περισσοτεροι που λένε κανουν και δειχνουν στο ονομα των ιερων και ανεκτιμητων φιλιων τους ειναι και αυτοι που θα γαμησουν την γκομενα του φιλου τους μολις τους την πεσει.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καταλαβαινω τι εννοεις και  πιστευω ότι εφοσον ο ερωτας  είναι δυνατος και εφοσον η φιλια είναι δυνατη τοτε θα κρατησουν και τα δυο . αν η φιλια είναι αδυνατη θα χαλασει . ουτως η αλλως θα χαλαγε ! αν είναι ο κερατωμενος βλακας τοτε ναι θα χαλασει η φιλια . την φιλια μας πρεπει να την βαζουμε πανω από το μουνι . σε ολες τις περιπτωσεις μπλεκουν δυνατα συναισθηματα . το ισχυροτερο βεβαια είναι ο ερωτας .και εκει θελεις να καταληξεις με το ερωτημα σου .! και συμφωνω με το ερωτημα χωρις να μπορω να δωσω απαντηση .   αφου υπαρχει στους ανθρωπους και ο παραγοντας απειρια,βλακεια η ότι άλλο θες να πεις
ΤΑ ΤΡΙΑ [3] ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ
1.θα κρατησει η φιλια
2.θα χαλασει η φιλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom