Νέα

Γυναίκα φίλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantremenos34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εσένα αφορά το ερώτημα;
Το σκέφτεσαι σοβαρά δηλαδή να πηδήξεις την κοπέλα του φίλου σου και άνοιξες και θρέντ για να μας συμβουλευτείς;
Πάρτε ρε κάτι άτομα που κυκλοφορούν... :uglystupid:

Εσυ αληθεια Βυζο αν η γκομενα του φιλου σου (κολητου) ειχε 7αρια++ στηθος θα της χαριζες?Μα οχι πες την αληθεια! :dancing:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εσυ αληθεια Βυζο αν η γκομενα του φιλου σου (κολητου) ειχε 7αρια++ στηθος θα της χαριζες?Μα οχι πες την αληθεια! :dancing:

Θα τον ζήλευα είναι η αλήθεια :grin: αλλά εντάξει τώρα πέρα απ'την πλάκα η μπινιά έχει και τα όριά της!!!
Μη τα ισοπεδώσουμε κι όλα ε;

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει περίπτωση... σιγά μην συγκρίνω ένα μουνί με τον φίλο. Ροχάλα στην μούρη θα φάει κι ας είναι και το μουνί του αιώνα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεεεε..εισαστε καλά?...με γυναίκα φίλου?...ρεεεεεεεε...η φιλία είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο...να την χαλάσω για μια καριολία....ούτε με σφαίρες.....καριολίες παντού...φίλοι πραγματικοί ελάχιστοι....οπότε και να με παρακαλάει με τίποτα και ας ειναι και η παπαρίζου...όποιος έχει πραγματικούς φίλους που του έχουν συμπ[αρασταθεί στα δύσκολα καταλαβαίνει...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΦΤΟΥ...τόκοψε....λοιπόν.....που του έχουν συμπαρασταθεί στα δύσκολα καταλαβαίνει....

astrolavos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει περίπτωση... σιγά μην συγκρίνω ένα μουνί με τον φίλο. Ροχάλα στην μούρη θα φάει κι ας είναι και το μουνί του αιώνα.
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εδω,δεν (πηρα),πρώην γκόμενα,φίλου.
φιλους επιλεγεις,οχι για να τους πηδας την γυναικα(γκομενα),αλλα επειδη μια φιλια πραγματικη α3ιζει πολλα.
Ασε που θέλω να εχω κ καθαρη συνειδηση.
Και αν μου την έπεεφτε η δικια του,ΔΕΝ θα του ελεγα τπτ,γιατι σιγουρα θα τσακωνομασταν.
δεν θα με πιστευε,μαλλον δεν θα ηθελε να με πιστεψει.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πάρε λοιπόν το δρόμο σου,
να πάρω το δικό μου,
να 'σαι γυναίκα φίλου μου,
ήτανε το γραφτό μου.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ολοι συμφωνουμε στο ΠΟΤΕ . Αν ομως συμβει αυτη η στραβη τοτε το 90% της ευθυνης το εχει το θυλικο λογω της αδυναμιας σκεψεως του αρσενικου (σκευτεται με το κατω κεφαλι που λεμε....? ) αρα  σε τετοια φαση μην ενοχοποιουμε τοσο τον φιλο.....στην φιλια και στους φιλους δεν πρεπει να μπαινουν αναμεσα μοκροβια γεννους θυλικου!
το γυναικειο φυλλο ειναι το ισχυρο ! και δεν ειμαι μισογυνης !

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
όχι παιδιά... ;)

κι αν ήμουν εγώ στη θέση του;;;;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ απλά να πω πως ό,τι δίνεις, παίρνεις σ αυτή τη ζωή.
Αν επιλέξεις να κάνεις κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρος πως θα το βρεις μπροστά σου ποικιλοτρόπως.
Μην ξεχνάς... υπάρχει και η Νέμεσις...

Επισκέπτης
Σιγααα ρεε.Σιγααα μεγαλες αντροπαρεες ψωλαραδες με τους ανεκτιμητους και μοναδικους σας φιλους που πεφτεται ολοι στην φωτια για αυτους και το αντριστροφο.
Αμφιβαλω αν οι μισοι εδω μεσα που "ορκιζεστε" στο ονομα της καλης σας φιλιας αν απο κοντα θα αντιδρουσατε οπως λετε.

Το θεμα εδω ειναι οτι πολοι μιλανε για "πραγματικους φιλους" και οτι δεν θα εβαζαν ποτε ενα μουνι πανω απο τον "φιλο" τους.Ωραια ολα αυτα και σωστα αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φιλια πραγματικη (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) οπως την παρουσιαζουν μερικοι εδω μεσα.Παρεα υπαρχει.Οχι φιλοι και αυτο εχει διαφορα.
Ολοι τα λενε αυτα εγω δεν βαζω τους φιλους μου πανω απο ενα μουνι αλλα μολις σας κουνησει τον κολο καποιο τσουλι αμεσως τρεχεται πισω σαν καλοι μουνοδουλοι.Οχι οτι εγω ειμαι καλυτερος και ανωτερος.Επαθα και εμαθα απο τετοιες φιλιες οποτε μην κοροιδευομαστε εδω μεσα.

Επισκέπτης
Και σχετικα με το thread οχι δεν θα σκεφτομουνα να εβαζα χερι ποτε σε κοπελα γνωστου ακομα και 1-2 φορες να ειχαμε κανει παρεα λογω το οτι το θεωρω αυτο για τον εαυτο μου εξευτελιστικο αλλα οχι και για την "φιλια μας" τρομαρα....:2funny:

Αλλα ενα θεομουνο το θεωρω καλυτερη αξια και αγαθο και το βαζω πανω απο μια ψωλοπαρεα που πλακωνει μπιρονια και κοψιδια ολη μερα και καμαρωνει για την "φιλια" τους με την ψωλη στο χερι βεβαια η μπακουροπαρεα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εγώ απλά να πω πως ό,τι δίνεις, παίρνεις σ αυτή τη ζωή.
Αν επιλέξεις να κάνεις κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρος πως θα το βρεις μπροστά σου ποικιλοτρόπως.
Μην ξεχνάς... υπάρχει και η Νέμεσις...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
:rockon: :rockon: :rockon:
Όταν κάνεις κάτι κακό θα το βρεις μπροστά σου.

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Σιγααα ρεε.Σιγααα μεγαλες αντροπαρεες ψωλαραδες με τους ανεκτιμητους και μοναδικους σας φιλους που πεφτεται ολοι στην φωτια για αυτους και το αντριστροφο.
Αμφιβαλω αν οι μισοι εδω μεσα που "ορκιζεστε" στο ονομα της καλης σας φιλιας αν απο κοντα θα αντιδρουσατε οπως λετε.

Το θεμα εδω ειναι οτι πολοι μιλανε για "πραγματικους φιλους" και οτι δεν θα εβαζαν ποτε ενα μουνι πανω απο τον "φιλο" τους.Ωραια ολα αυτα και σωστα αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φιλια πραγματικη (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) οπως την παρουσιαζουν μερικοι εδω μεσα.Παρεα υπαρχει.Οχι φιλοι και αυτο εχει διαφορα.
Ολοι τα λενε αυτα εγω δεν βαζω τους φιλους μου πανω απο ενα μουνι αλλα μολις σας κουνησει τον κολο καποιο τσουλι αμεσως τρεχεται πισω σαν καλοι μουνοδουλοι.Οχι οτι εγω ειμαι καλυτερος και ανωτερος.Επαθα και εμαθα απο τετοιες φιλιες οποτε μην κοροιδευομαστε εδω μεσα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Δύσκολα. Εξαρτάται τι φίλος είναι και τι σχέση εχει με την δικιά του. Στους κοντινούς μου φίλους που κανουν σοβαρές σχέσεις, ποτέ δεν είδα τις κοπέλες τους σαν γαμήσιμα όντα. Σε περιστασιακούς φίλους (με τους οποίους δεν εχουμε κοινα, και απλα οι καταστάσεις μας εχουν οδηγήσει να κανουμε παρέα) πιστευω οτι θα το εκανα με κάποιες προυποθέσεις.

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
γάμα την καριόλα  :rockon:
ψωλόχυσε της τον κώλο και μετά τράβα της κλοτσιά στο σβέρκο. :dancing:
παρτης και τα ρούχα και στείλε τον μαλάκα τον φίλο σου στο ξενοδοχείο, να του αποδείξεις τι πουτάνα είναι. :dancing:

OP
OP
P

pantremenos34

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βαλσαμο τα λογια σου  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom