Σιγααα ρεε.Σιγααα μεγαλες αντροπαρεες ψωλαραδες με τους ανεκτιμητους και μοναδικους σας φιλους που πεφτεται ολοι στην φωτια για αυτους και το αντριστροφο.
Αμφιβαλω αν οι μισοι εδω μεσα που "ορκιζεστε" στο ονομα της καλης σας φιλιας αν απο κοντα θα αντιδρουσατε οπως λετε.
Το θεμα εδω ειναι οτι πολοι μιλανε για "πραγματικους φιλους" και οτι δεν θα εβαζαν ποτε ενα μουνι πανω απο τον "φιλο" τους.Ωραια ολα αυτα και σωστα αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φιλια πραγματικη (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) οπως την παρουσιαζουν μερικοι εδω μεσα.Παρεα υπαρχει.Οχι φιλοι και αυτο εχει διαφορα.
Ολοι τα λενε αυτα εγω δεν βαζω τους φιλους μου πανω απο ενα μουνι αλλα μολις σας κουνησει τον κολο καποιο τσουλι αμεσως τρεχεται πισω σαν καλοι μουνοδουλοι.Οχι οτι εγω ειμαι καλυτερος και ανωτερος.Επαθα και εμαθα απο τετοιες φιλιες οποτε μην κοροιδευομαστε εδω μεσα.
Επειδη επαθες και εμαθες δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν φιλιες.
Και εγω επαθα και εμαθα αλλα δεν σημαινει οτι δεν εχω φιλους, η οτι δεν εχει τυχει γκομενα φιλου να μου κανει διαφορα και να εχει φαει Χ απο μενα.
Οπως ειπες εσυ οτι εχουμε γεμισει ανεκτιμητες φιλιες και τετοια, τοτε και εγω να σου πω πως πολλακις εχω ακουσει ατομα να λενε πως "την εχω παθει και εμαθα" και το παιζουν ξερολες του στιλ δεν υπαρχει φιλια και αλλες τετοιες μαλακιες επειδη απλα εκατσε μια στραβη.
Ο καθενας με τις εμπειριες του ;)
Φιλια υπαρχει, δεν ειναι τοσο σπανιο οσο λενε, ειναι ανεκτιμητη και φαινεται εκει που δεν το περιμενεις και οχι καθε μερα. Τωρα για καθε λογης πουτανακι που θελει να γαμηθει και ειναι φιλου, τοτε μακρυα. Εγω προσωπικα, και γκομενες που ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ μονο ( χωρις να κανουν τιποτα ) φιλοι μου δεν τις ακουμπαω, δεν σκεφτομαι καν οτι θα εκανα κατι ποτε μαζι τους ακομα και αν καπως μου αρεσαν.
Ειναι αρχες αυτα, και οσο σπανιο σου φαινεται η φιλια εσενα, εμενα αλλο τοσο σπανιο μου φαινονται οι αρχες σε εναν ανθρωπο.