Νέα

Γυναίκα φίλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantremenos34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Σιγααα ρεε.Σιγααα μεγαλες αντροπαρεες ψωλαραδες με τους ανεκτιμητους και μοναδικους σας φιλους που πεφτεται ολοι στην φωτια για αυτους και το αντριστροφο.
Αμφιβαλω αν οι μισοι εδω μεσα που "ορκιζεστε" στο ονομα της καλης σας φιλιας αν απο κοντα θα αντιδρουσατε οπως λετε.

Το θεμα εδω ειναι οτι πολοι μιλανε για "πραγματικους φιλους" και οτι δεν θα εβαζαν ποτε ενα μουνι πανω απο τον "φιλο" τους.Ωραια ολα αυτα και σωστα αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φιλια πραγματικη (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) οπως την παρουσιαζουν μερικοι εδω μεσα.Παρεα υπαρχει.Οχι φιλοι και αυτο εχει διαφορα.
Ολοι τα λενε αυτα εγω δεν βαζω τους φιλους μου πανω απο ενα μουνι αλλα μολις σας κουνησει τον κολο καποιο τσουλι αμεσως τρεχεται πισω σαν καλοι μουνοδουλοι.Οχι οτι εγω ειμαι καλυτερος και ανωτερος.Επαθα και εμαθα απο τετοιες φιλιες οποτε μην κοροιδευομαστε εδω μεσα.
δεν ξέρω ρε φίλε για τους άλλους , αλλά εμένα μου εχει τύχει και αυτές οι φιλίες έχουν δοκιμαστεί πολύ και άντεξαν..οπότε μιλάω εκ πείρας προσωπικής..μακάρι να είχαν όλοι αυτή την τύχη....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ούτε μία στο δισεκατομύριο κι ας ήταν και η Σάσα Μπάστα!!!!Και το προχωράω και προσωπικά,μονόπλευρα σκεπτόμενος,ούτε την γυναίκα/φίλη/γκόμενα από αυτούς που γνωρίζω κι έχουμε πιει κι ένα κρασί μαζί,όπως η παρέα μας από εδώ μέσα με τους Αεκτζήδες και αλλόθρησκους.Παρόλο που τους έχω δει τρεις τέσσερις φορές τους εκτιμώ τόσο που δε θα ρίσκαρα την οργή/περιφρόνησή τους για ένα πήδημα....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σιγααα ρεε.Σιγααα μεγαλες αντροπαρεες ψωλαραδες με τους ανεκτιμητους και μοναδικους σας φιλους που πεφτεται ολοι στην φωτια για αυτους και το αντριστροφο.
Αμφιβαλω αν οι μισοι εδω μεσα που "ορκιζεστε" στο ονομα της καλης σας φιλιας αν απο κοντα θα αντιδρουσατε οπως λετε.

Το θεμα εδω ειναι οτι πολοι μιλανε για "πραγματικους φιλους" και οτι δεν θα εβαζαν ποτε ενα μουνι πανω απο τον "φιλο" τους.Ωραια ολα αυτα και σωστα αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φιλια πραγματικη (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) οπως την παρουσιαζουν μερικοι εδω μεσα.Παρεα υπαρχει.Οχι φιλοι και αυτο εχει διαφορα.
Ολοι τα λενε αυτα εγω δεν βαζω τους φιλους μου πανω απο ενα μουνι αλλα μολις σας κουνησει τον κολο καποιο τσουλι αμεσως τρεχεται πισω σαν καλοι μουνοδουλοι.Οχι οτι εγω ειμαι καλυτερος και ανωτερος.Επαθα και εμαθα απο τετοιες φιλιες οποτε μην κοροιδευομαστε εδω μεσα.

Επειδη επαθες και εμαθες δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν φιλιες.

Και εγω επαθα και εμαθα αλλα δεν σημαινει οτι δεν εχω φιλους, η οτι δεν εχει τυχει γκομενα φιλου να μου κανει διαφορα και να εχει φαει Χ απο μενα.

Οπως ειπες εσυ οτι εχουμε γεμισει ανεκτιμητες φιλιες και τετοια, τοτε και εγω να σου πω πως πολλακις εχω ακουσει ατομα να λενε πως "την εχω παθει και εμαθα" και το παιζουν ξερολες του στιλ δεν υπαρχει φιλια και αλλες τετοιες μαλακιες επειδη απλα εκατσε μια στραβη.

Ο καθενας με τις εμπειριες του ;)

Φιλια υπαρχει, δεν ειναι τοσο σπανιο οσο λενε, ειναι ανεκτιμητη και φαινεται εκει που δεν το περιμενεις και οχι καθε μερα. Τωρα για καθε λογης πουτανακι που θελει να γαμηθει και ειναι φιλου, τοτε μακρυα. Εγω προσωπικα, και γκομενες που ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ μονο ( χωρις να κανουν τιποτα ) φιλοι μου δεν τις ακουμπαω, δεν σκεφτομαι καν οτι θα εκανα κατι ποτε μαζι τους ακομα και αν καπως μου αρεσαν.

Ειναι αρχες αυτα, και οσο σπανιο σου φαινεται η φιλια εσενα, εμενα αλλο τοσο σπανιο μου φαινονται οι αρχες σε εναν ανθρωπο.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δε μου εχει τυχει ποτε αλλα δε θα το εκανα σε καμμια περιπτωση οσο μουναρα και να ηταν.τοσες γυναικες υπαρχουν εξαλλου στου φιλου μας πρεπει να κολλησουμε?

Επισκέπτης
εδω ο αλλος ελεγε για την μανα φιλου οτι εχει παιξει αρκετες φορες κ χεροτανε...τι να λεμε τωρα αυτο ειναι πτεσμα....αλλα φαντασου αρρωστοι ειναι κ ποσο ανασφαλεις που θελουν να δειξουν στον εαυτο τους οτι ειναι καλυτεροι απο τους φιλους τους...ωραιες φιλιες χτιζεται μπραβο σας....κ φαινεστε τι παστα ανθρωποι ειστε....

[move][glow=red,2,300]ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ[/glow][/move]

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αλλα ενα θεομουνο το θεωρω καλυτερη αξια και αγαθο και το βαζω πανω απο μια ψωλοπαρεα που πλακωνει μπιρονια και κοψιδια ολη μερα και καμαρωνει για την "φιλια" τους με την ψωλη στο χερι βεβαια η μπακουροπαρεα.

Οσο για αυτο, ατομα τα οποια βαζουν παραπανω το οποιο γαμησι απο το αραγμα με φιλους τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους και ισως δεν αξιζουν να εχουν φιλους γιαυτο και δεν εχουν.

Να σε δω πως θα σου συμπαρασταθει η γκομενα ( αν ΔΕΝ εχει η ιδια συμφερον απο την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κινηση που θα κανει για συμπαρασταση ) εσενα αν σου τυχει κατι πολυ σοβαρο στη ζωη, και αν ερθει και σου πει ελα να παμε καμια τσαρκα να ξεχασουμε και τετοια.

Οπως επισης να βγαλει το πορτοφολι ποτε και να σου σκασει παναγιες ετσι και θελεις να πληρωσεις εσυ, η να σε σκεφτει ποτε αυτη να βγειτε για καφε και οχι παντα εσυ.

Εδω οι τυπισσες δεν ειναι ικανες να κανουν φιλιες μεταξυ τους, θα ηταν πιο σημαντικες οι γκομενες στον αντρα απο οτι ο ιδιος ο φιλος? Ελεος....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σιγάβρε άναλ μην σου συμπαρασταθεί η κάθε καριολία...άντε μια ,άντε δύο μετά στην μ.....α της...θα την κάνει για άλλα κόλπα...ίσα με τις πουτάνες που θα τις βάλω πάνω απο έναν πολύ καλό φίλο...καριόλες όλες..

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αναλ.. Ταλ... δεν σας αναγωνρίζω... ποιά σας την έφερε πάλι και πήρατε φόρα;  :headbang:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τώρα καμμιά σία....παλαιόθεν ναι...αλλά δεν εχουν σχεση..εδώ συγκρίνουμε φίλους και γυναίκες...και μπροστά στους φίλους καμμιά.....και τις λεω καριόλες γιατί γυναίκα ή γκόμενα φίλου που την πέφτει σε άλλο φίλο τι είναι?...κορίτσι με σπουδές στις καλόγριες?...παλιοκάρια του κερατά είναι.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Για πειτε μου ρε παιδια θα πηγαινατε με την κοπελα ενος απο των φιλων σας???  :idiot: :idiot:

Αυτο ειναι κατι που ξεχωριζει τις γυναικες απο τους αντρες. Οι αντρες δε κανουν τετοιες μαλακιες.
Φυσικα αντρας δεν ειναι οποιος εχει τσαπου.
Αντρας ειναι οποιος εχει @@ και λογο.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
σε περιπτωση που σας συμβει κατι τετοιο
α. αν ειναι δυνατη η φιλια , θα κρατησει
β. αν ο ερωτας ειναι δυνατοτερος τοτε
1.θα κρατησει η φιλια
2.θα χαλασει η φιλια

Ας αναλυσουμε λοιπον τις περιπτωσεις 1 και 2.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
σε περιπτωση που σας συμβει κατι τετοιο
α. αν ειναι δυνατη η φιλια , θα κρατησει
β. αν ο ερωτας ειναι δυνατοτερος τοτε
1.θα κρατησει η φιλια
2.θα χαλασει η φιλια

Ας αναλυσουμε λοιπον τις περιπτωσεις 1 και 2.

Η φιλια δε θα κρατησει.
Ειναι προδωσια.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνουμε ολοι οτι η περιπτωση 1 αποτελει απιθανο ενδεχομενο?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056
κοινως δηλωνεις σωβινιστης και μισογυνης.
δεν ειναι κακο.
απλα μαθηματικα , ειναι το θεμα αυτο φιλε μου.
3 ενδεχομενα υπαρχουν.

Aσε σε μας βρε μπουντα(λα) απο εδω...
Θα με πεις και μισογυνη και σωβινιστη..
Εννοω οτι τις γυναικες των φιλων μας δεν τις κοιταμε με πονηρο τροπο..
Αλλα μαλλον το πολυ ποσταρισμα στα τραβελοθρεντ σε εχει καψει εντελλως.. :2funny: :2funny: :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
διαφωνεις οτι υπαρχουν 3 ενδεχομενα?
Aσε σε μας βρε μπουντα(λα) απο εδω...
Θα με πεις και μισογυνη και σωβινιστη..
Εννοω οτι τις γυναικες των φιλων μας δεν τις κοιταμε με πονηρο τροπο..
Αλλα μαλλον το πολυ ποσταρισμα στα τραβελοθρεντ σε εχει καψει εντελλως.. :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ούτε μία στο δισεκατομύριο κι ας ήταν και η Σάσα Μπάστα!!!!Και το προχωράω και προσωπικά,μονόπλευρα σκεπτόμενος,ούτε την γυναίκα/φίλη/γκόμενα από αυτούς που γνωρίζω κι έχουμε πιει κι ένα κρασί μαζί,όπως η παρέα μας από εδώ μέσα με τους Αεκτζήδες και αλλόθρησκους.Παρόλο που τους έχω δει τρεις τέσσερις φορές τους εκτιμώ τόσο που δε θα ρίσκαρα την οργή/περιφρόνησή τους για ένα πήδημα....
+1000000...;
Όλα τ'άλλα...είναι για να'χαμε να λέγαμε.-
:rockon: :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056

Aυτο ειπα καιεγω μπουντα αλλα με λιγοτερα λογια..
Ακου μισογυνης...τι ειπε ρε το ατομο...  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom