Νέα

Γυναίκα φίλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantremenos34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pantremenos34

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για πειτε μου ρε παιδια θα πηγαινατε με την κοπελα ενος απο των φιλων σας???  :idiot: :idiot:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
ειναι λιγο χοντρο αυτο!!σκεψου το καλα πριν το κανεις(?)!!μαλλον καλυτερα μην το κανεις!!

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ποτε μην πεις ποτε αλλα...
ΠΟΤΕ

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
και συγγνωμη ρε παιδια για την επαναληψη αλλα ειναι πολυ σοβαρο
ΠΟΤΕ!!!

OP
OP
P

pantremenos34

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λετε ε;; αμα γουσταρει ομως τρελλα;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οσο και καλη σχεση να υπαρχει μεταηυ φιλων
οσο και να την ειχε για τον πεο την τυπισα και να σου δωσει το ελευθερο (οτι ελα μωρε γαματην την καριολα)
μπορει καταβαθος να το πειραξει!!!
και σε μια συγκρουση μεταξυ σας να στο πεταξει!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056
ΠΡΟΣΟΧΗ  :dancing:

Οι γυναικες των φιλων μας δεν ειναι γυναικες... ;) ;)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ακόμα και πουτάνα να είναι η γυναίκα η φιλία είναι κάτι το ιερό.....

δεν έχω πάει παρ ότι μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και δεν πρόκειται να το κάνω...

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γυναίκες υπάρχουν πολλές... φίλοι όμως λίγοι...
Αν θες να την πηδήξεις κάντο, αλλα μην πηδάς και το φίλο σου μαζί. Καθάρισε τη θεση σου και κανε ό,τι θες μετα.
Αν και νομίζω οτι η τυπισσα δεν θελει απλως να απαυτωθει αλλα να απατήσει τον αντρα της με το φιλο του... Αν θελεις να παιξεις το ρολο αυτο... it's up to you...

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
οσο και να την ειχε για τον πεο την τυπισα και να σου δωσει το ελευθερο (οτι ελα μωρε γαματην την καριολα)
+1000.
Να μην παρεξηγουμε βεβαια και την εννοια του φιλου. Αν ειναι ενας απλος γνωστος αλλαζει το πραγμα. Επισης οταν λεμε γυναικα εννοουμε γκομενα (γιατι και τη γκομενα εγω προσωπικα ετσι την αντιμετωπιζω) ή την (συγγνωμη για τη λεξη) καριολα του?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
pantremenos34
λογω νικ καταλαβαινω οτι εισαι 34 χρονων!!!
μπορει να κανω και λαθος!!
δεν θελω να σου την πω προς θεου!!
αλλα ρε μεγαλε ελεος!!!μπορει καπιοι (αν και παραξενο παρολο που ειναι μεγαλοι) μπορει να μην εχουνε εμπειριες με γυναικες!!!
αλλα με φιλους λιγο πολυ ολοι εχουμε !!!
ολοι ξερουμε λιγο πολυ!!!!
εγω σου παραθετω για αλλη μια φορα αυτα που ειπα παρα πανω!!!
σκεψουτο!!
:think: :think: :think: ;)

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ  :dancing:

Οι γυναικες των φιλων μας δεν ειναι γυναικες... ;) ;)
+1000
ακόμα και πουτάνα να είναι η γυναίκα η φιλία είναι κάτι το ιερό.....

δεν έχω πάει παρ ότι μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και δεν πρόκειται να το κάνω...
+100000000000. ευγε. μια απο τα ιδια και εγω

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056
Οποιος καταλαβε...καταλαβε  ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
+1000.
Να μην παρεξηγουμε βεβαια και την εννοια του φιλου. Αν ειναι ενας απλος γνωστος αλλαζει το πραγμα. Επισης οταν λεμε γυναικα εννοουμε γκομενα (γιατι και τη γκομενα εγω προσωπικα ετσι την αντιμετωπιζω) ή την (συγγνωμη για τη λεξη) καριολα του?
πολλες φορες!!!υπαρχει αυτο μεταξυ φιλων!!!
αν δεν ειναι κατι το σοβαρο.....μπορει να πει ελα μωρα την καριολα!!!!!
λοιπον!!αν δεν ειναι κατι το σοβαρο!!!!!!!!!και ειναι απλα για να περναω εγω καλα.....και χωρισω και στα @@@@@@@@ μου κανονικα και μου πει π.χ ο κολητος μου να θελησει να την πηδηξει μπορει να του πω ελα μωρε πηδα την σιγα και τι εγινε!!!
αναλογα και με τον χαρακτηρα του καθενος παντα ετσι!!!
σε αλλη φαση μπορει να σκεφτω οτι κοιτα να δεις.....μου πηδηξε την γκομενα μου!!!αν αυριο μεθαυριο του δινοτανε η ευκαιρια να πηδηξει και την γυναικα μου θα το κανε????
αυτα!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Εξαρτάται τι εννοείς γυναίκα φίλου...

1. Φίλος είναι και ο γνωστός που έχεις πιεί έναν καφέ κάπου κάποτε --> σκισε της τον κώλο..  :rockon:  :boobies:  :rockon:
2. Φίλος είναι κάποιος που ένα διάστημα κάνατε παρέα αλλά τώρα έχετε πλέον χαθεί --> tricky: μπορεί και να σε παίρνει να την γαμήσεις αλλά εξαρτάται από το την (έστω και παρελθοντική) σχέση σου με τον τύπο  :huh: :-
3. Φίλος καινούργιος που κάνετε παρέα --> Απλώς μακριά απ την γυναίκα του  :sunglasses:
4. Φίλος παλιός και δοκιμασμένος --> Μακριά απο την γυναίκα του και επίσης οφείλεις να τον ενημερώσεις για τα τεκταινόμενα (ότι νομίζεις ότι σου την πέφτει η γυναίκά του κλπ)

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις (καθώς και σε άλλες που δεν μου ρχονται τώρα) ποτε μα ΠΟΤΕ δεν απορρίπτεις ευθέως την γυναίκα του φίλου (εκτός ίσως από την περίπτωση 4).

Πάρτο ως δεδομένο ότι καμμία γυναίκα δεν θα εκτιμήσει το φτύσιμο και εν καιρώ θα βρει τρόπο να σε εκδικηθεί είτε στρέφοντας τον φίλο σου εναντίον σου αργά αργά είτε ακόμα υποστηρίζοντας ότι εσύ της την έπεσες.  :idiot:

Ενδεδειγμένη οδός είναι να κάνεις το μαλάκα... Θα αφήνεις τα υπονοούμενα να πέσουν κάτω, όποτε σου κάνει νύξη να τα πείτε οι δυό σας, εσύ θα βρίσκεις τρόπο να "φέρνεις" στη συζήτηση το όνομα του φίλου σου (και άντρα της) κλπ  

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.867
Πόντοι
12.056
Εξαρτάται τι εννοείς γυναίκα φίλου...

1. Φίλος είναι και ο γνωστός που έχεις πιεί έναν καφέ κάπου κάποτε --> σκισε της τον κώλο..  :rockon:  :boobies:  :rockon:
2. Φίλος είναι κάποιος που ένα διάστημα κάνατε παρέα αλλά τώρα έχετε πλέον χαθεί --> tricky: μπορεί και να σε παίρνει να την γαμήσεις αλλά εξαρτάται από το την (έστω και παρελθοντική) σχέση σου με τον τύπο  :huh: :-
3. Φίλος καινούργιος που κάνετε παρέα --> Απλώς μακριά απ την γυναίκα του  :sunglasses:
4. Φίλος παλιός και δοκιμασμένος --> Μακριά απο την γυναίκα του και επίσης οφείλεις να τον ενημερώσεις για τα τεκταινόμενα (ότι νομίζεις ότι σου την πέφτει η γυναίκά του κλπ)

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις (καθώς και σε άλλες που δεν μου ρχονται τώρα) ποτε μα ΠΟΤΕ δεν απορρίπτεις ευθέως την γυναίκα του φίλου (εκτός ίσως από την περίπτωση 4).

Πάρτο ως δεδομένο ότι καμμία γυναίκα δεν θα εκτιμήσει το φτύσιμο και εν καιρώ θα βρει τρόπο να σε εκδικηθεί είτε στρέφοντας τον φίλο σου εναντίον σου αργά αργά είτε ακόμα υποστηρίζοντας ότι εσύ της την έπεσες.  :idiot:

Ενδεδειγμένη οδός είναι να κάνεις το μαλάκα... Θα αφήνεις τα υπονοούμενα να πέσουν κάτω, όποτε σου κάνει νύξη να τα πείτε οι δυό σας, εσύ θα βρίσκεις τρόπο να "φέρνεις" στη συζήτηση το όνομα του φίλου σου (και άντρα της) κλπ  

Σωστοοοοοοοοοοοοοοος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom