pantremenos34
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για πειτε μου ρε παιδια θα πηγαινατε με την κοπελα ενος απο των φιλων σας???
Για πειτε μου ρε παιδια θα πηγαινατε με την κοπελα ενος απο των φιλων σας???
+100000000Ποτέ!!!!!!!!!!!! Γνώμη μου.
+1000.οσο και καλη σχεση να υπαρχει μεταηυ φιλων
οσο και να την ειχε για τον πεο την τυπισα και να σου δωσει το ελευθερο (οτι ελα μωρε γαματην την καριολα)
μπορει καταβαθος να το πειραξει!!!
και σε μια συγκρουση μεταξυ σας να στο πεταξει!!
pantremenos34και τι ειναι
;)οσο και καλη σχεση να υπαρχει μεταηυ φιλων
οσο και να την ειχε για τον πεο την τυπισα και να σου δωσει το ελευθερο (οτι ελα μωρε γαματην την καριολα)
μπορει καταβαθος να το πειραξει!!!
και σε μια συγκρουση μεταξυ σας να στο πεταξει!!
+1000ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι γυναικες των φιλων μας δεν ειναι γυναικες... ;) ;)
+100000000000. ευγε. μια απο τα ιδια και εγωακόμα και πουτάνα να είναι η γυναίκα η φιλία είναι κάτι το ιερό.....
δεν έχω πάει παρ ότι μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και δεν πρόκειται να το κάνω...
πολλες φορες!!!υπαρχει αυτο μεταξυ φιλων!!!+1000.
Να μην παρεξηγουμε βεβαια και την εννοια του φιλου. Αν ειναι ενας απλος γνωστος αλλαζει το πραγμα. Επισης οταν λεμε γυναικα εννοουμε γκομενα (γιατι και τη γκομενα εγω προσωπικα ετσι την αντιμετωπιζω) ή την (συγγνωμη για τη λεξη) καριολα του?
Εξαρτάται τι εννοείς γυναίκα φίλου...
1. Φίλος είναι και ο γνωστός που έχεις πιεί έναν καφέ κάπου κάποτε --> σκισε της τον κώλο..
2. Φίλος είναι κάποιος που ένα διάστημα κάνατε παρέα αλλά τώρα έχετε πλέον χαθεί --> tricky: μπορεί και να σε παίρνει να την γαμήσεις αλλά εξαρτάται από το την (έστω και παρελθοντική) σχέση σου με τον τύπο :-
3. Φίλος καινούργιος που κάνετε παρέα --> Απλώς μακριά απ την γυναίκα του
4. Φίλος παλιός και δοκιμασμένος --> Μακριά απο την γυναίκα του και επίσης οφείλεις να τον ενημερώσεις για τα τεκταινόμενα (ότι νομίζεις ότι σου την πέφτει η γυναίκά του κλπ)
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις (καθώς και σε άλλες που δεν μου ρχονται τώρα) ποτε μα ΠΟΤΕ δεν απορρίπτεις ευθέως την γυναίκα του φίλου (εκτός ίσως από την περίπτωση 4).
Πάρτο ως δεδομένο ότι καμμία γυναίκα δεν θα εκτιμήσει το φτύσιμο και εν καιρώ θα βρει τρόπο να σε εκδικηθεί είτε στρέφοντας τον φίλο σου εναντίον σου αργά αργά είτε ακόμα υποστηρίζοντας ότι εσύ της την έπεσες.
Ενδεδειγμένη οδός είναι να κάνεις το μαλάκα... Θα αφήνεις τα υπονοούμενα να πέσουν κάτω, όποτε σου κάνει νύξη να τα πείτε οι δυό σας, εσύ θα βρίσκεις τρόπο να "φέρνεις" στη συζήτηση το όνομα του φίλου σου (και άντρα της) κλπ