Ρε παιδιά κάπου υπάρχει λάθος σε αυτά που λέτε.
Ούτε όταν με αγάπαγε (αν με αγάπαγε) έκανε καλό φαγητό.
Ούτε τώρα που δεν με αγαπάει (αν δεν με αγαπάει) κάνει καλό φαγητό.
Άρα με αγαπάει δεν με αγαπάει άλφα βήτα γάμα δέλτα δεν έχει καλό φαγητό.
Άρα τι σημασία έχει αν με αγαπάει ή δεν με αγαπάει;
Δηλαδή δεν βγαίνει συμπέρασμα άλλος λέει είμαι μπέτα άλλος λέει δεν με αγαπάει, άλλος λέει φταίει που διάλεξα όμορφο νινί αντί να διαλέξω καλή μαγείρισσα,
δηλαδή έχω μπέτα (σήμερα το έμαθα ότι πάσχω από μπέτα) δεν με αγαπάει, όλα τα κακά μαζί;
φίλε να στο πω αλλιώς?
Μπετα είναι αυτός που δεν έχει το σεβασμό της γυναίκας του
Που της μιλάει κ του λέει στην άκρη ρε μαλακα...
Στο σπίτι μου δουλειές κάνω κ εγώ 20 χρόνια εμένα μόνος οπότε το θέλω στην εντέλεια
Αλλά η γυναίκα μου μέχρι τώρα δεν μου έχει πει ούτε μια φορά πλεινε τα πιάτα γιατί ξέρει ότι δεν θα το ανεχτώ
Μπορεί να δουλεύει κ αυτή με βάρδιες πρωί η απόγευμα αλλά το φαγητό με περιμένει στο τραπέζι
Όχι ότι η δικιά μου δεν πήγε στην αρχή να πατήσει πόδι
Αλλά δεν το δέχτηκα...
Πχ ένα βράδυ που δούλευα σχολαγε στις 23:00
κατά τις 23:30 με παίρνει ένας φίλος μου κ μου λέει έλα ρε ότι ήμουν έτοιμος να φύγω κ ήρθε η γυναίκα σου με την φίλη της στο μαγαζί θα έρθεις κ εσύ να σε περιμένω να πιούμε ένα κρασάκι?
Του λέω όχι ρε δουλεύω
Κ απαντάει ωχ την έκαψαν γέλασα κ του είπα όχι ρε μου είπε θα βγει με την κολλητή της...
Κλείνω το τηλέφωνο κ της στέλνω καπάκι μύνημα
"Μόλις τελειώσεις το φαγητό πριν πας για ποτό περνά από το σπίτι κ βάλε μου 2 αλλαξιες στο σακβουαγιαζ να τα πάρω το πρωί κ τα άλλα θα έρθω να τα πάρω μόλις αλλάξω βαρδια"
7 τηλέφωνα πήρε σε μιση ώρα πριν στείλει μύνημα κ μου έλεγε είμαι σπίτι απαντά
Το πρωί που γύρισα ήταν ξύπνια κ περίμενε
Η μόνη μου κουβέντα ήταν οι φίλες σου είναι ανύπαντρες εσύ παντρεμένη από εδώ κ πέρα δίνεις λόγο δεν φεύγεις ότι ώρα θες αλλιώς τα πήρα έφυγα κ κάτσε μόνη
Από τότε πρώτα ενημερώνει Μ μετά κανονιζει
Από την άλλη εσύ φέρθηκε ποτέ έτσι κ αποφασισμένος η να στρώσει η να φτάσεις στα άκρα?
Όχι απλα αποκτησες 2 πάιδια κ δεν της καίγεται καρφί σου λέει εσένα φρόντισε τα τάισε τα κ αν θες να φτιάξεις κάτι πλεινε
Με λίγα λόγια σε έχει γραμμένο
Αυτό σε κάνει μπετα
Δηλαδή απομίμηση