Νέα

Γυναίκα ανίδεη και μη ικανή στο μαγείρεμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μπέτα φίλε. Beta. Δηλαδη "βήτα", δευτερης διαλογης
εγω ξερω κυριο βητα λεγανε τον Ερατοσθένη που πρωτος υπολογισε την διαμετρο της γης. Ηταν ο δευτερος καλυτερος σε ολες τις επιστημες για την εποχη του για αυτο του βγαλανε το παρατσουκλι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όχι ρε φίλε τι δεύτερης διαλογής; Εγώ νόμιζα εννοείς είμαι πολύ σκληρός και απαιτώ δύσκολα πράγματα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Αυτο που σου λεω εγω εννοει ο φιλος

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Τι αλφα και βήτα α εσείς το έχετε κάψει περισσότερο απο εμένα! Δηλαδή ο άλφα τρώει καλή μπριζόλα και ο βήτα τρώει καμμένη;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
τα λες αυτα επειδη δεν εχεις κανει παιδι φιλε.
δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα απο το παιδι.
ειναι η κορυφαια στιγμη στην υπαρξη ενος ατομου.
η χαρα που σου φερνει αυτο το πλασμα ειναι απεριγραπτη

Εισαι ελευθερος να ζησεις τις χαρες που γουσταρεις τυπε.

Εχω επιλεξει να ζω τις δικες μου χαρες. Ο καθενας ειναι ελευθερος να ζει οπως θελει.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
τα λες αυτα επειδη δεν εχεις κανει παιδι φιλε.
δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα απο το παιδι.
ειναι η κορυφαια στιγμη στην υπαρξη ενος ατομου.
η χαρα που σου φερνει αυτο το πλασμα ειναι απεριγραπτη

Δεν κανουν ολοι για γονεις και ειναι πολυ καλο που το καταλαβαινουν μερικοι! Γινονται δυστυχισμενοι γονεις με προβληματικα παιδια.

Φανταζεσαι τον Savvidis να κανει κορη αλλωστε;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Το ξερεις οτι σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου και προσπαθεις να με κανεις να ασχοληθω μαζι σου; Ζηλευεις που εχω δωσει σημασια σε αλλους και οχι σε εσενα;

Ακου τι θα γινει, αυτο που βλεπεις τωρα, αυτα που διαβαζεις τωρα, θα ειναι τα τελευταια λογια που θα απευθυνω σε εσενα: Ζησε τη ζωη σου χαρουμενος και μην βγαζεις κακια και μιζερια για ανθρωπους που δεν σε εχουν ενοχλησει αρρωστακι.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Τι αλφα και βήτα α εσείς το έχετε κάψει περισσότερο απο εμένα! Δηλαδή ο άλφα τρώει καλή μπριζόλα και ο βήτα τρώει καμμένη;
Τύπε, ο άλφα δεν τρώει καν μπριζόλα. Με ουίσκια κ ξηροκάρπια τη βγάζει..

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Το ξερεις οτι σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου και προσπαθεις να με κανεις να ασχοληθω μαζι σου; Ζηλευεις που εχω δωσει σημασια σε αλλους και οχι σε εσενα;

Ακου τι θα γινει, αυτο που βλεπεις τωρα, αυτα που διαβαζεις τωρα, θα ειναι τα τελευταια λογια που θα απευθυνω σε εσενα: Ζησε τη ζωη σου χαρουμενος και μην βγαζεις κακια και μιζερια για ανθρωπους που δεν σε εχουν ενοχλησει αρρωστακι.

Κοιτα τυπε εχεις μια καποια εμπειρια στην ζωη σου. Με γεια σου με χαρα σου. Γραφεις καποια πολυ σωστα και καποια απορρεα απο τραυματα που εχεις μαζεψει κατα καιρους. Ειναι ξεκαθαρο.

Την σημασια σου δεν την ζηταω, το site το παρακολουθω μια δεκαετια, εγγραφη εχω κανει πριν 6 χρονια. Εσυ σε 1 χρονο μεσα που εμφανισθηκες εχεις πλημμυρισει ολα τα νηματα με τα αποφθεγματα σου, που ειναι ειτε σωστα ειτε αλλες φορες παραριες. Αποψη μου. Αν θες να λαμβανεις λιγοτερη κριτικη να γραφεις κ αραιοτερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προσπαθουν να σου πουν κατι μαλλον απλο.
Μια γυναικα που αδιαφορει αν περναει καλα ο αντρας της, αν τρωει καλα, αν το σπιτι της ειναι ενταξει, προφανως δεν νιωθει καλα σε αυτο το γαμο και με αυτον τον αντρα και το δειχνει ετσι.
Κι επειδη εσυ δεν της βγαζεις αυτο το "κατι" για να πιεστει, σε αποκαλουν "βητα" διαλογης, δηλαδη αντρα που δεν μπορει να επιβαλλει καποια πραγματα, να ζησει ομορφα τη ζωη του και συμβιβαζεται

Μπορει κανείς να συμφωνησει ή να διαφωνησει σε αυτο.
Ειναι αλλο θεμα.

Ο Σαββιδης λεει κατι αυτονοητο, οτι ο καθενας μπορει να επιφυλαξει στον εαυτο του τη ζωη που θεωρει οτι του αξιζει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κοιτα τυπε εχεις μια καποια εμπειρια στην ζωη σου. Με γεια σου με χαρα σου. Γραφεις καποια πολυ σωστα και καποια απορρεα απο τραυματα που εχεις μαζεψει κατα καιρους. Ειναι ξεκαθαρο.

Την σημασια σου δεν την ζηταω, το site το παρακολουθω μια δεκαετια, εγγραφη εχω κανει πριν 6 χρονια. Εσυ σε 1 χρονο μεσα που εμφανισθηκες εχεις πλημμυρισει ολα τα νηματα με τα αποφθεγματα σου, που ειναι ειτε σωστα ειτε αλλες φορες παραριες. Αποψη μου. Αν θες να λαμβανεις λιγοτερη κριτικη να γραφεις κ αραιοτερα.

Κυριε σπανακι...δεν πηγαινε για εσενα...μην μυγιαζεσαι τυπε. Ξερει αυτος...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τελεια γυναικα δεν υπαρχει. Εμενα παστίτσιο μου καναν 3, η μοναδικη που το πετυχαινε ηταν μια χοντροκωλα που δεν λυπηθηκα ποτέ οταν χωριζαμε, αντιθετα οι αλλες 2 που ηταν 50κιλες με ωραιο κωλαρακι και οι πιο ωραιες ωρες τις ζωης μου ηταν οταν κρεμπιεδιαζα το κωλαρακι τους.... Το παστιτσιο τους ηταν παντα αποτυχια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αα ΟΚ συγγνωμη! Γιατι βασικα δεν ειπα κ τιποτα κακο.

Ο σπανακιας ηταν αγαπημενος μου απο μικρος, θα πρεπει να πεις μεγαλη μαλακια για να σε κραξω με τετοια φωτο προφιλ...αραξε τυπε και ρουφα σπανακι να δυναμωσεις. Δεν τρεχει μια.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Ρε παιδιά κάπου υπάρχει λάθος σε αυτά που λέτε.
Ούτε όταν με αγάπαγε (αν με αγάπαγε) έκανε καλό φαγητό.
Ούτε τώρα που δεν με αγαπάει (αν δεν με αγαπάει) κάνει καλό φαγητό.
Άρα με αγαπάει δεν με αγαπάει άλφα βήτα γάμα δέλτα δεν έχει καλό φαγητό.
Άρα τι σημασία έχει αν με αγαπάει ή δεν με αγαπάει;

Δηλαδή δεν βγαίνει συμπέρασμα άλλος λέει είμαι μπέτα άλλος λέει δεν με αγαπάει, άλλος λέει φταίει που διάλεξα όμορφο νινί αντί να διαλέξω καλή μαγείρισσα,
δηλαδή έχω μπέτα (σήμερα το έμαθα ότι πάσχω από μπέτα) δεν με αγαπάει, όλα τα κακά μαζί;

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Τύπε η φακή που έχει πάνω το πουλί σου όταν της τον βγάζεις, άβραστη και αυτή?

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36
45άρα γυναίκα παντρεμένη με δυο μεγάλα παιδιά εφήβους ανίδεη αλλά και μη ικανή να μάθει μαγειρική. Πως γίνεται αυτό;

Παράδειγμα μακαρόνια με κιμά. Ο κιμάς την μια φορά έχει πάρα πολύ ντομάτα κατακόκκινος τόσο που να μη τρώγεται. Την άλλη φορά δεν έχει καθόλου ντομάτα. Την επόμενη φορά η σάλτσα είναι τελείως άδετη σαν νερό να στάζει, την επόμενη να έχει πήξει τόσο που να μην υπάρχει. Τα μακαρόνια βρασμένα επί 20 λεπτά να έχουν γίνει λάσπη.

Καφές νες. το νερό βρασμένο στους.... 120 Κελσίου.... ναι ναι. η κούπα να μη πιάνεται από πουθενά να μην κρυώνει ούτε μετά από 30 λεπτά ο καφές. Φυσικά ο καφές καμμένος.

Δεν μιλάμε για πιο πολύπλοκα φαγητά παράδειγμα παστίτσιο και τέτοια την μια η μπεσαμέλ γάλα νερό... την άλλη Durostick στόκος.

Αλάτισμα του φαγητού  στην κατσαρόλα, αν δείτε πως το κάνει ρίχνει με την αλατιέρα όσο πέσει ποτέ μέτρημα με κουτάλι ή με το χέρι, μια λύσσα μια ανάλατα.

Και να μη παίρνει απο συμβουλές.

Έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο; Εννοώ όχι παροδικά, μόνιμα για 20 χρόνια.

Και έχει δουλέψει και επαγγελματικά σε εστιατόρια....
Απελπιστικη κατασταση, παραγγελνε απο εξω !!!!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε παιδιά κάπου υπάρχει λάθος σε αυτά που λέτε.
Ούτε όταν με αγάπαγε (αν με αγάπαγε) έκανε καλό φαγητό.
Ούτε τώρα που δεν με αγαπάει (αν δεν με αγαπάει) κάνει καλό φαγητό.
Άρα με αγαπάει δεν με αγαπάει άλφα βήτα γάμα δέλτα δεν έχει καλό φαγητό.
Άρα τι σημασία έχει αν με αγαπάει ή δεν με αγαπάει;

Δηλαδή δεν βγαίνει συμπέρασμα άλλος λέει είμαι μπέτα άλλος λέει δεν με αγαπάει, άλλος λέει φταίει που διάλεξα όμορφο νινί αντί να διαλέξω καλή μαγείρισσα,
δηλαδή έχω μπέτα (σήμερα το έμαθα ότι πάσχω από μπέτα) δεν με αγαπάει, όλα τα κακά μαζί;
φίλε να στο πω αλλιώς?
Μπετα είναι αυτός που δεν έχει το σεβασμό της γυναίκας του
Που της μιλάει κ του λέει στην άκρη ρε μαλακα...
Στο σπίτι μου δουλειές κάνω κ εγώ 20 χρόνια εμένα μόνος οπότε το θέλω στην εντέλεια
Αλλά η γυναίκα μου μέχρι τώρα δεν μου έχει πει ούτε μια φορά πλεινε τα πιάτα γιατί ξέρει ότι δεν θα το ανεχτώ
Μπορεί να δουλεύει κ αυτή με βάρδιες πρωί η απόγευμα αλλά το φαγητό με περιμένει στο τραπέζι
Όχι ότι η δικιά μου δεν πήγε στην αρχή να πατήσει πόδι
Αλλά δεν το δέχτηκα...
Πχ ένα βράδυ που δούλευα σχολαγε στις 23:00
κατά τις 23:30 με παίρνει ένας φίλος μου κ μου λέει έλα ρε ότι ήμουν έτοιμος να φύγω κ ήρθε η γυναίκα σου με την φίλη της στο μαγαζί θα έρθεις κ εσύ να σε περιμένω να πιούμε ένα κρασάκι?
Του λέω όχι ρε δουλεύω
Κ απαντάει ωχ την έκαψαν γέλασα κ του είπα όχι ρε μου είπε θα βγει με την κολλητή της...
Κλείνω το τηλέφωνο κ της στέλνω καπάκι μύνημα
"Μόλις τελειώσεις το φαγητό πριν πας για ποτό περνά από το σπίτι κ βάλε μου 2 αλλαξιες στο σακβουαγιαζ να τα πάρω το πρωί κ τα άλλα θα έρθω να τα πάρω μόλις αλλάξω βαρδια"
7 τηλέφωνα πήρε  σε μιση ώρα πριν στείλει μύνημα κ μου έλεγε είμαι σπίτι απαντά
Το πρωί που γύρισα ήταν ξύπνια κ περίμενε
Η μόνη μου κουβέντα ήταν οι φίλες σου είναι ανύπαντρες εσύ παντρεμένη από εδώ κ πέρα δίνεις λόγο δεν φεύγεις ότι ώρα θες αλλιώς τα πήρα έφυγα κ κάτσε μόνη
Από τότε πρώτα ενημερώνει Μ μετά κανονιζει
Από την άλλη εσύ φέρθηκε ποτέ έτσι κ αποφασισμένος η να στρώσει η να φτάσεις στα άκρα?
Όχι απλα αποκτησες 2 πάιδια κ δεν της καίγεται καρφί σου λέει εσένα φρόντισε τα τάισε τα κ αν θες να φτιάξεις κάτι πλεινε
Με λίγα λόγια σε έχει γραμμένο
Αυτό σε κάνει μπετα
Δηλαδή απομίμηση

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Τυπε η γυναικα σου ( :bigdick: ) ειναι " αρτιμελης? " δεν της λειπει κανα δαχτυλο κανα ματι ολα αυτα τα χρονια ? καμια ηλεκτροπληξια τιποτα? :S ... κατσε και τρωγε σαβουρα τυπε .... :jerking:

η πεθερα και ο πεθεος τι λενε αν...και αν

ΥΣ στην τοστιερα τυπε εκτος απ το ποδι ειναι σπασμενο και το αγκιστρο   :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom