Νέα

Γυναίκα ανίδεη και μη ικανή στο μαγείρεμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Όταν παντρευτήκαμε ήταν 1999. Η γκόμενα ήταν φοβερό νινί σιγά μη κοίταζα αν ξέρει να μαγειρεύει!
Και από το '99 μέχρι σήμερα πόσα φοβερά νινιά έχεις χάσει, τα μέτρησες;

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
τότε ποιος σου φτάιει?
Αν εσύ κοιταγες μόνο να λες κοίτα τι μουνι παντρεύτηκα δεν σου φταίει κανείς
Εμένα η γυναίκα μου είναι όμορφη όχι μοντέλο αλλά όμορφη
Είχα την ευκαιρία να πάρω άλλη παρά πολύ ποιο όμορφη όμως έβαλα το μυαλό μου κ σκέφτηκα με τι θέλω να περάσω την ζωή μου
Κ αποφάσισα με άνθρωπο...
Όταν το μυαλό το έχεις μόνο στο ποσό μουνι είναι η άλλη κ πόσο θα ζηλεύουν οι φίλοι ο μόνος φταιχτης είσαι εσύ...
Κ εκτός αυτού από το 99 μέχρι σήμερα δλδ 20 χρόνια κ δεν την έχεις στριμωξει στα 5 βασικά?
Ε είσαι άξιος της μοίρας σου μην παραπονιέσαι... Έπρεπε να την έχεις στρώσει με τον τρόπο σου τώρα πλέον αργά...

το θεμα ειναι ομως φιλε τι κανει τωρα
διοτι το να λεμε για τα λαθη του παρελθοντος δεν βγαζει καπου
μπορει ο ανθρωπος να κανει κατι τωρα να διορθωσει καπως την κατασταση ?

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Τυπε περα απ την πλακα, αν δεν ειναι τρολοθεμα, σου εχω λυση και λεγεται
ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ

Δε χρειαζεται να κανει τιποτα, μονο θα κοβει τα φαγητα, και θα τα βαζει στον ατμομαγειρα, ελπιζω να μπορει να το κανει αυτο. Θα τρωτε και υγιεινα

158418-l.jpg

Δεν θέλω να περιαυτολογήσω μου αρέσει το καλό φαγητό, εννοώ να ξέρεις να κάνεις ένα καλό φιλέτο να ξέρεις να κάνεις ένα ζουμερό κοτόπουλο, να ξέρεις να φτιάξεις μια σως.
Ακόμα και η σαλάτα έχει τα μυστικά της, καλό ξύδι να τσιμπήσεις λιγη ζάχαρη μέσα ίσα ίσα να γλυκαίνει να βλέπεις τα παιδιά να ορμάνε να μην αφήνουν ούτε σταγόνα μέσα.
Εντάξει στον ατμό είναι για fit καταστάσεις και υγιεινή διατροφή.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Άλλαξε την και πάρε μια καινούργια νεότερη και νοικοκυρά. Και η παλιά να πάει πίσω στην μαμά της για να της μαθει τα βασικά..

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Από τα καλύτερα νήματα. Δεν ξέρω αν μας τρολάρει ο τύπος αλλά έχω γελάσει με την καρδιά μου. Έφτιαξα κοιλιακούς όχι αστεία.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
τότε ποιος σου φτάιει?
Αν εσύ κοιταγες μόνο να λες κοίτα τι μουνι παντρεύτηκα δεν σου φταίει κανείς
Εμένα η γυναίκα μου είναι όμορφη όχι μοντέλο αλλά όμορφη
Είχα την ευκαιρία να πάρω άλλη παρά πολύ ποιο όμορφη όμως έβαλα το μυαλό μου κ σκέφτηκα με τι θέλω να περάσω την ζωή μου
Κ αποφάσισα με άνθρωπο...
Όταν το μυαλό το έχεις μόνο στο ποσό μουνι είναι η άλλη κ πόσο θα ζηλεύουν οι φίλοι ο μόνος φταιχτης είσαι εσύ...
Κ εκτός αυτού από το 99 μέχρι σήμερα δλδ 20 χρόνια κ δεν την έχεις στριμωξει στα 5 βασικά?
Ε είσαι άξιος της μοίρας σου μην παραπονιέσαι... Έπρεπε να την έχεις στρώσει με τον τρόπο σου τώρα πλέον αργά...

Εμένα είναι ξαδέρφη γνωστού μοντέλου, αλλά δεν σκεφτόμουν τότε να ζηλεύουν οι άλλοι καλά πας καλά γυναίκα για να ζηλέψουν οι άλλοι θα σκεφτόμουν να πάρω; Ένα γλυκό νινί ονειρεύτηκα και εγώ μου έκατσε και με ήθελε το ήθελα, που να ήξερα ότι θα κινδυνεύσω από σκορβούτο;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Τυπε, και οι αλλοι που δεν μιλανε, ειναι το 80% απο εδω μεσα. Λιγο πολυ, την ιδια κατασταση αντιμετωπιζουν σε διαφορετικο βαθμο σπιτια τους απο τις γυναικες τους που τους αγαπουν τοσο πολυ και εχουν εναν ευτυχισμενο γαμο...

Απλα ντρεπονται να γραψουν τα δικα τους τα χαλια, εχουν κανει αλλωστε μεγαλη προσπαθεια στο να πεισουν και τον εαυτο τους οτι ολα καλα.

Τα δεχονται ολα ως νορμαλ, σκυβουν κεφαλι, βουλωνουν στομα, καταπινουν ξεφτιλικια και μετα σκανε παντου. Στους δρομους, στα γηπεδα, στους εργασιακους χωρους, παντου.

Αγαπημενο τους μερος στο να σκανε, το διαδικτυο, ειδικα μεσα στα διαφορα φορουμ. Μπαμ, μπουμ, παντου ταλαιπωρα ταπεινωμενα και εγκλωβισμενα μεσα σε μαλακισμενες τοξικες καταστασεις καψουλακια.

Βαλε τωρα και την οικονομικη τους κατασταση...γαμησε τα. Μπαμ παντου, σε καθε ευκαιρια.

:respect:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αυτά τα λέμε για να τα καταλάβουν κ οι νεώτεροι κ να μην κάνουν μαλακίες με το κάτω κεφάλι

Εμένα είναι ξαδέρφη γνωστού μοντέλου, αλλά δεν σκεφτόμουν τότε να ζηλεύουν οι άλλοι καλά πας καλά γυναίκα για να ζηλέψουν οι άλλοι θα σκεφτόμουν να πάρω; Ένα γλυκό νινί ονειρεύτηκα και εγώ μου έκατσε και με ήθελε το ήθελα, που να ήξερα ότι θα κινδυνεύσω από σκορβούτο;
κ τι σήμαινει αυτό ρε φίλε?
Η ξαδέρφη της ήταν μοντέλο όχι αυτή...

Και ναι για να λένε οι άλλοι "κοίτα τι παντρεύτηκε ο τυχερακιας" το έκανες
Κ για τον ίδιο λόγο την άφησες κ σε καβαλησε τόσα χρόνια μην κάνει κ σου φύγει...
Αν και μάλλον τρολάρεις θα σου πω δύο βασικά πράγματα αν και μάλλον τα ξέρεις...

Όταν μία γυναίκα σταματάει να σέβεται τον άντρα της έχει φύγει...
το κακό όμως δεν είναι ότι δεν σέβεται εσένα...
Το κακό είναι ότι δεν σέβεται τα παιδιά της...

Το μόνο που μπορείς να κάνεις πλέον είναι το εξής..
Μιας και πάω στοίχημα ότι έχεις υποψίες πως σε κερατώνει και σωστά τις έχεις...
Γιατί έχεις χάσει το σεβασμό της...
Έχεις να επιλέξεις...

Συνεχίζεις να ζεις όπως ζούσες μέχρι τώρα και παραμένει με τις υποψίες...

Ή το παίζεις Όλα για όλα και πας στα άκρα...
Αν αποφασίσεις να πας στα άκρα είτε ψάχνεις να βρεις αν οι υποψίες είναι πραγματικές και της δίνεις δρόμο...

Ειτε συνεννόησε με τα παιδιά σου και τους λες παιδια δεν πάει αλλο ουτε ένα πιάτο φαγητό δεν σας ετοιμάζει οπότε με υποστηρίζεται η οχι κ της βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό κ η στρώνει η χωρίζεται...

Τα μόνα που μπορείς να κάνεις...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Και από το '99 μέχρι σήμερα πόσα φοβερά νινιά έχεις χάσει, τα μέτρησες;

Δεν εχασε κατι τυπε, ετσι και αλλιως ακυρο θα ετρωγε απο ολες τους.

Ετυχε απλα και τον επελεξε η γυναικα του ως τον πιο βολικο που ειχε διαθεσιμο στο να τη κανει μανα και τελος, αυτο ηταν.

Εαν ειναι αληθεια το στορυ, ο ανθρωπος ειναι γνησιος μπετα σε απογνωση και πανικο. Δεν υπαρχουν αλφα να μπλεκουν σε γαμους και τετοιου ειδους καταστασεις, να ανεχονται μαλακιες απο μια γυναικα.

Και η τελεια γυναικα να ειναι η αλλη ως γκομενα που απλα την εχεις και τη γαμας, εκει που νομιζει οτι ολα πανε καλα και σε τυλιγει σιγα σιγα, τη παρατας εσυ και τελος.

Οταν μετα απο μερικες ημερες δεχτεις να ξαναβρεθειτε, τη γαμας ακομα πιο σκληρα και αλητικα απο οτι πριν και τη ξαναπαρατας να εχει να σε θυμαται οταν θα παντρευτει καναν μαλακα να του γαμησει τη ψυχη να βγαλει τα απωθημενα της.

Ενδεχομενως για να σε ξεπερασει, μετα το γαμο της, θα βγει στην αναζητηση να βρει κανα αλλον αλητη να τη γαμησει απο ολες τις τρυπες χυμα σε ολα τα πιθανα σημεια-μερη να ξανανιωσει οπως τοτε μαζι σου και να αισθανεται οτι σιγα σιγα σε σβηνει μεσα της με τη βοηθεια του νεου γαμια.

Αρκετα συχνα (οχι παντα), θα σου ξαναστειλει μηνυμα ή θα σε παρει τηλεφωνο. Ακομα και καλυτερος γαμιας να ειναι ο καινουριος που βρηκε. Γιατι; Γιατι πολυ απλα για αυτες μενει παντα σφηνωμενος μεσα τους αυτος που της γαμησε πρωτος το μυαλο και τη ψυχη. Αυτος ειναι που δεν θα ξεπερασει ποτε.

Συμπερασμα. Οταν θες να τρως σπιτικο καλο φαγητο, ειτε σε θειες, ειτε σε ξαδερφες, ειτε απλα δινεις παραγγελια σε μια γκομενα για σημερα, στην αλλη για αυριο κτλπ.

Αβολη τραγικη κωμικη στιγμη  :S οταν η μια βρισκει τα ταπερακια της αλλης μεσα στο ψυγειο και διαβασει μετα το μηνυμα που θα σου εχει στειλει η αλλη στο viber "σου αρεσε μωρο μου το φαγακι, εφαγες;"  :S :S :S

Στα αρχιδια σου, υπερ σου ειναι. Θα κανει την οσκαρικη της παρασταση και μετα ειτε θα φυγει, ειτε θα κανει το καλυτερο σεξ που σου εχει κανει ποτε, ανταγωνισμος mode on.

Εκει που βλεπεις το μεγεθος της γυναικειας κακιας, ειναι οταν μετα το σεξ ανοιγει το ψυγειο και δοκιμαζει απο το φαγητο της αλλης και κανει κριτικη... :S :S :S

Bonus credits αν εισαι αρχιδατος και θες να κανεις ενα ακραιο πειραμα, την ωρα που λεει τη κριτικη της για το φαγητο της αλλης, παιρνεις τηλεφωνο την αλλη και της λες το τι λεει η αλλη για το φαγητο της. Θα ζητησει να της μιλησει, δωσε το κινητο να μιλησουν και αραξε, δες και ακου προσεκτικα.  :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πάντως πέρα την πλάκα  
Επειδή βλέπω και άλλους στο ίδιο λουκι
ήθελα να ήξερα όταν παντρευτηκατε τι κοιταγατε?
Τι κριτήρια βάλατε?
Που στηρίξατε την επιλογή σας?
Δλδ δεν μπορώ να καταλάβω δεν συζεισατε?
Δεν είδατε τι άτομο είναι?
Πώς επιλέξατε?
αν εχει ωραια μπουτια

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Eιμαι μπετά εννοείς είμαι τσιμέντο;

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Δεν εχασε κατι τυπε, ετσι και αλλιως ακυρο θα ετρωγε απο ολες τους.

Ετυχε απλα και τον επελεξε η γυναικα του ως τον πιο βολικο που ειχε διαθεσιμο στο να τη κανει μανα και τελος, αυτο ηταν.

Εαν ειναι αληθεια το στορυ, ο ανθρωπος ειναι γνησιος μπετα σε απογνωση και πανικο. Δεν υπαρχουν αλφα να μπλεκουν σε γαμους και τετοιου ειδους καταστασεις, να ανεχονται μαλακιες απο μια γυναικα.

Και η τελεια γυναικα να ειναι η αλλη ως γκομενα που απλα την εχεις και τη γαμας, εκει που νομιζει οτι ολα πανε καλα και σε τυλιγει σιγα σιγα, τη παρατας εσυ και τελος.

Οταν μετα απο μερικες ημερες δεχτεις να ξαναβρεθειτε, τη γαμας ακομα πιο σκληρα και αλητικα απο οτι πριν και τη ξαναπαρατας να εχει να σε θυμαται οταν θα παντρευτει καναν μαλακα να του γαμησει τη ψυχη να βγαλει τα απωθημενα της.

Ενδεχομενως για να σε ξεπερασει, μετα το γαμο της, θα βγει στην αναζητηση να βρει κανα αλλον αλητη να τη γαμησει απο ολες τις τρυπες χυμα σε ολα τα πιθανα σημεια-μερη να ξανανιωσει οπως τοτε μαζι σου και να αισθανεται οτι σιγα σιγα σε σβηνει μεσα της με τη βοηθεια του νεου γαμια.

Αρκετα συχνα (οχι παντα), θα σου ξαναστειλει μηνυμα ή θα σε παρει τηλεφωνο. Ακομα και καλυτερος γαμιας να ειναι ο καινουριος που βρηκε. Γιατι; Γιατι πολυ απλα για αυτες μενει παντα σφηνωμενος μεσα τους αυτος που της γαμησε πρωτος το μυαλο και τη ψυχη. Αυτος ειναι που δεν θα ξεπερασει ποτε.

Συμπερασμα. Οταν θες να τρως σπιτικο καλο φαγητο, ειτε σε θειες, ειτε σε ξαδερφες, ειτε απλα δινεις παραγγελια σε μια γκομενα για σημερα, στην αλλη για αυριο κτλπ.

Αβολη τραγικη κωμικη στιγμη  :S οταν η μια βρισκει τα ταπερακια της αλλης μεσα στο ψυγειο και διαβασει μετα το μηνυμα που θα σου εχει στειλει η αλλη στο viber "σου αρεσε μωρο μου το φαγακι, εφαγες;"  :S :S :S

Στα αρχιδια σου, υπερ σου ειναι. Θα κανει την οσκαρικη της παρασταση και μετα ειτε θα φυγει, ειτε θα κανει το καλυτερο σεξ που σου εχει κανει ποτε, ανταγωνισμος mode on.

Εκει που βλεπεις το μεγεθος της γυναικειας κακιας, ειναι οταν μετα το σεξ ανοιγει το ψυγειο και δοκιμαζει απο το φαγητο της αλλης και κανει κριτικη... :S :S :S

Bonus credits αν εισαι αρχιδατος και θες να κανεις ενα ακραιο πειραμα, την ωρα που λεει τη κριτικη της για το φαγητο της αλλης, παιρνεις τηλεφωνο την αλλη και της λες το τι λεει η αλλη για το φαγητο της. Θα ζητησει να της μιλησει, δωσε το κινητο να μιλησουν και αραξε, δες και ακου προσεκτικα.  :S :S :S

ωραια αυτα φιλε
και παιδια πως κανεις ?

με σωληνακι ?

γιατι χρειαζεται και η γυναικα
δυστυχως μονοι μας δεν μπορουμε να κανουμε

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ωραια αυτα φιλε
και παιδια πως κανεις ?

με σωληνακι ?

γιατι χρειαζεται και η γυναικα
δυστυχως μονοι μας δεν μπορουμε να κανουμε

Αφηνω εσας να κανετε τυπε, εμενα το μουνι της μανας μου δεν θα με ξαναβγαλει για δευτερη φορα. Ζω για μενα. Εισαι ελευθερος να ζεις για αλλους.

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Αφηνω εσας να κανετε τυπε, εμενα το μουνι της μανας μου δεν θα με ξαναβγαλει για δευτερη φορα. Ζω για μενα. Εισαι ελευθερος να ζεις για αλλους.

τα λες αυτα επειδη δεν εχεις κανει παιδι φιλε.
δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα απο το παιδι.
ειναι η κορυφαια στιγμη στην υπαρξη ενος ατομου.
η χαρα που σου φερνει αυτο το πλασμα ειναι απεριγραπτη

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Τον έχει συντρίψει η μαλάκια το Σαββίδη  :2funny:

Όλη μέρα στο bou από το παιδικό του δωμάτιο, πάει λάλησε...

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Μπέτα φίλε. Beta. Δηλαδη "βήτα", δευτερης διαλογης

Όχι ρε φίλε τι δεύτερης διαλογής; Εγώ νόμιζα εννοείς είμαι πολύ σκληρός και απαιτώ δύσκολα πράγματα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom