Νέα

Γυναίκα ανίδεη και μη ικανή στο μαγείρεμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
οι γιαγιαδες μας μαγειρευανε απιστευτα
οι μαναδες μας μετρια
και οι γκομενες/γυναικες μας μαγειρευουνε χειροτερα και απο σκατα

αρα οι κορες μας θα μαγειρευουνε λογικα και θα γινεται τσερνομπιλ.η κουζινα
θα ψαχνεις να βρεις διεξοδο φυγης

:2funny:
Οντως :S

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
το θεμα παντως ειναι πολυ σοβαρο
δεν ειναι καθολου αστειο και απασχολει πολυ κοσμο
παιδια μαθετε να μαγειρευετε οπωσδηποτε !!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Μάγκες αφού το σεξ πεθαίνει στον γάμο όπως λέτε, τότε φροντίστε οι μέλλουσες γυναίκες που θα πάρετε, αφού δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, τουλάχιστον να έχουν προίκα, και να παράγουν χρήμα. Γιατί αν είναι άφραγκες και κακές νοικοκυρες τότε βράσε ρύζι.  :S

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
το θεμα παντως ειναι πολυ σοβαρο
δεν ειναι καθολου αστειο και απασχολει πολυ κοσμο
παιδια μαθετε να μαγειρευετε οπωσδηποτε !!

Εγώ ξέρω να μαγειρεύω τα πάντα, για να καταλάβεις όταν έχουμε καλεσμένους αναγκαστικά μαγειρεύω εγώ γα να γλιτώσω το ρεζιλίκι.

Ξέρεις όμως τι έχω πάθει παράδειγμα έρχονται για καφέ απόγευμα κάποιος.
Φέρνει τους καφέδες καμένους!
Της λέω όταν φεύγουν:
-Βλέπεις δεν έχουν πιεί γουλιά απο τον καφέ που έφερες.
-Ε και τι έγινε;

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
45άρα γυναίκα παντρεμένη με δυο μεγάλα παιδιά εφήβους ανίδεη αλλά και μη ικανή να μάθει μαγειρική. Πως γίνεται αυτό;

Παράδειγμα μακαρόνια με κιμά. Ο κιμάς την μια φορά έχει πάρα πολύ ντομάτα κατακόκκινος τόσο που να μη τρώγεται. Την άλλη φορά δεν έχει καθόλου ντομάτα. Την επόμενη φορά η σάλτσα είναι τελείως άδετη σαν νερό να στάζει, την επόμενη να έχει πήξει τόσο που να μην υπάρχει. Τα μακαρόνια βρασμένα επί 20 λεπτά να έχουν γίνει λάσπη.

Καφές νες. το νερό βρασμένο στους.... 120 Κελσίου.... ναι ναι. η κούπα να μη πιάνεται από πουθενά να μην κρυώνει ούτε μετά από 30 λεπτά ο καφές. Φυσικά ο καφές καμμένος.

Δεν μιλάμε για πιο πολύπλοκα φαγητά παράδειγμα παστίτσιο και τέτοια την μια η μπεσαμέλ γάλα νερό... την άλλη Durostick στόκος.

Αλάτισμα του φαγητού  στην κατσαρόλα, αν δείτε πως το κάνει ρίχνει με την αλατιέρα όσο πέσει ποτέ μέτρημα με κουτάλι ή με το χέρι, μια λύσσα μια ανάλατα.

Και να μη παίρνει απο συμβουλές.

Έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο; Εννοώ όχι παροδικά, μόνιμα για 20 χρόνια.

Και έχει δουλέψει και επαγγελματικά σε εστιατόρια....

φιλε αν ελεγες οτι εχει ενα παιδι και ειναι 38 ετων θα στοιχηματιζα οτι ειναι η συζυγος μου.αν κρινω απο τη δικη μου περιπτωση τοτε σιγουρα ειναι μια τεμπελα που δεν νοιαζετε για τα παιδια της και πιο πολυ για σενα.μαγειρευε εσυ οσο μπορεις για να τρωτε ποιοτικο φαγητο και τη σωστη ωρα τη στελνεις απο εκει που ηρθε.

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
φιλε αν ελεγες οτι εχει ενα παιδι και ειναι 38 ετων θα στοιχηματιζα οτι ειναι η συζυγος μου.αν κρινω απο τη δικη μου περιπτωση τοτε σιγουρα ειναι μια τεμπελα που δεν νοιαζετε για τα παιδια της και πιο πολυ για σενα.μαγειρευε εσυ οσο μπορεις για να τρωτε ποιοτικο φαγητο και τη σωστη ωρα τη στελνεις απο εκει που ηρθε.

οταν εχεις παιδια δεν ειναι ευκολο να την στελεις την αλλη παντως
για αυτο θελει πολυ προσοχη στην επιλογη
δεν ειναι καναμε ενα καλο κρεβατι παμε και παντρευομαστε

απλα αυτο με την μαγειρικη εχει παραγινει
για μενα δεν ειναι απλα τεμπελια
ειναι ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ !

βαριουνται ακομα και το πιο απλο βασικο πραγμα να κανουνε και ειναι σαν να σου λεει
στα αρχιδια μου για σενα δεν με ενδιαφερει το μαγειρεμα τι θα φας

εγω θελω να βγω να κανω αλλα πραγματα

οποτε την επομενη φορα που θα μου ζητησει κατι θα παρει τα αρχιδια μου γιατι το φαγητο της ειναι για τον πουτσο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μάγκες αφού το σεξ πεθαίνει στον γάμο όπως λέτε, τότε φροντίστε οι μέλλουσες γυναίκες που θα πάρετε, αφού δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, τουλάχιστον να έχουν προίκα, και να παράγουν χρήμα. Γιατί αν είναι άφραγκες και κακές νοικοκυρες τότε βράσε ρύζι.  :S

Τυπε δεν μπορει να βρασει ρυζι, ειναι ολες οι κατσαρολες στο ψυγειο και πρεπει να αδειασει-πλυνει πρωτα μια αλλα δεν εχει αβα, το ξοδεψε ολο. Εχει κοψει και η ευδαπ το νερο, δεν το πληρωσε. Της εδωσε τα λεφτα και τα εκανε πεντικιουρ για να ειναι ομορφη οταν βγει με τις φιλες της. Του εχει αφησει ομως αρκετα φαγητα μεσα στο ψυγειο, δεν χρειαζεται το ρυζι τυπε. :S :S :S

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Τυπε δεν μπορει να βρασει ρυζι, ειναι ολες οι κατσαρολες στο ψυγειο και πρεπει να αδειασει-πλυνει πρωτα μια αλλα δεν εχει αβα, το ξοδεψε ολο. Εχει κοψει και η ευδαπ το νερο, δεν το πληρωσε. Της εδωσε τα λεφτα και τα εκανε πεντικιουρ για να ειναι ομορφη οταν βγει με τις φιλες της. Του εχει αφησει ομως αρκετα φαγητα μεσα στο ψυγειο, δεν χρειαζεται το ρυζι τυπε. :S :S :S

χαχαχαχαχαχχαχααχα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγώ ξέρω να μαγειρεύω τα πάντα, για να καταλάβεις όταν έχουμε καλεσμένους αναγκαστικά μαγειρεύω εγώ γα να γλιτώσω το ρεζιλίκι.

Ξέρεις όμως τι έχω πάθει παράδειγμα έρχονται για καφέ απόγευμα κάποιος.
Φέρνει τους καφέδες καμένους!
Της λέω όταν φεύγουν:
-Βλέπεις δεν έχουν πιεί γουλιά απο τον καφέ που έφερες.
-Ε και τι έγινε;

Τυπε, μπορεις να καλεις κοσμο καθημερινα στο σπιτι. Οι επισκεπτες, ολο και κατι φερνουν και θα εχεις να τρως μετα. Επελεξε τα σωστα ατομα, οχι τιποτα γυφτους και στηνε παρτυ καθε βραδυ. Βρες μερακληδες, με τιποτα ταψια πιτα που εφτιαξε η γυναικα τους και τετοια, κεικ γλυκα... :S :S :S

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
αυτο το βιντεο μου εχει σωσει την ζωη !!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Το να μην ειναι νοικοκυρά να μην μαγειρεύει αλλά να παράγει χρήμα και να γεμίζει το σπίτι τρόφιμα, αντιμετωπίζεται.. Αλλα αν είναι άφραγκη σπάταλη και χύμα στο κύμα, αυτό είναι τραγικό, δεν καταπίνεται..  :S

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αλλα αν είναι άφραγκη σπάταλη και χύμα στο κύμα, αυτό είναι τραγικό, δεν καταπίνεται..  :S

Εχει και χειροτερα. Να ειναι ολα αυτα που λες και να σου παρει το σπιτι και το παιδι και να σε βαλει να την πληρωνεις διατροφη

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τυπε περα απ την πλακα, αν δεν ειναι τρολοθεμα, σου εχω λυση και λεγεται
ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ

Δε χρειαζεται να κανει τιποτα, μονο θα κοβει τα φαγητα, και θα τα βαζει στον ατμομαγειρα, ελπιζω να μπορει να το κανει αυτο. Θα τρωτε και υγιεινα

158418-l.jpg

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το να μην ειναι νοικοκυρά να μην μαγειρεύει αλλά να παράγει χρήμα και να γεμίζει το σπίτι τρόφιμα, αντιμετωπίζεται.. Αλλα αν είναι άφραγκη σπάταλη και χύμα στο κύμα, αυτό είναι τραγικό, δεν καταπίνεται..  :S

Τυπε, και οι αλλοι που δεν μιλανε, ειναι το 80% απο εδω μεσα. Λιγο πολυ, την ιδια κατασταση αντιμετωπιζουν σε διαφορετικο βαθμο σπιτια τους απο τις γυναικες τους που τους αγαπουν τοσο πολυ και εχουν εναν ευτυχισμενο γαμο...

Απλα ντρεπονται να γραψουν τα δικα τους τα χαλια, εχουν κανει αλλωστε μεγαλη προσπαθεια στο να πεισουν και τον εαυτο τους οτι ολα καλα.

Τα δεχονται ολα ως νορμαλ, σκυβουν κεφαλι, βουλωνουν στομα, καταπινουν ξεφτιλικια και μετα σκανε παντου. Στους δρομους, στα γηπεδα, στους εργασιακους χωρους, παντου.

Αγαπημενο τους μερος στο να σκανε, το διαδικτυο, ειδικα μεσα στα διαφορα φορουμ. Μπαμ, μπουμ, παντου ταλαιπωρα ταπεινωμενα και εγκλωβισμενα μεσα σε μαλακισμενες τοξικες καταστασεις καψουλακια.

Βαλε τωρα και την οικονομικη τους κατασταση...γαμησε τα. Μπαμ παντου, σε καθε ευκαιρια.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πάντως πέρα την πλάκα  
Επειδή βλέπω και άλλους στο ίδιο λουκι
ήθελα να ήξερα όταν παντρευτηκατε τι κοιταγατε?
Τι κριτήρια βάλατε?
Που στηρίξατε την επιλογή σας?
Δλδ δεν μπορώ να καταλάβω δεν συζεισατε?
Δεν είδατε τι άτομο είναι?
Πώς επιλέξατε?

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Πάντως πέρα την πλάκα 
Επειδή βλέπω και άλλους στο ίδιο λουκι
ήθελα να ήξερα όταν παντρευτηκατε τι κοιταγατε?
Τι κριτήρια βάλατε?
Που στηρίξατε την επιλογή σας?
Δλδ δεν μπορώ να καταλάβω δεν συζεισατε?
Δεν είδατε τι άτομο είναι?
Πώς επιλέξατε?

Όταν παντρευτήκαμε ήταν 1999. Η γκόμενα ήταν φοβερό νινί σιγά μη κοίταζα αν ξέρει να μαγειρεύει!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Εχει και χειροτερα. Να ειναι ολα αυτα που λες και να σου παρει το σπιτι και το παιδι και να σε βαλει να την πληρωνεις διατροφη
:S
και οι αλλοι που δεν μιλανε, ειναι εδω μεσα. Λιγο πολυ, την ιδια κατασταση αντιμετωπιζουν σε διαφορετικο βαθμο σπιτια τους απο τις γυναικες τους που τους αγαπουν τοσο πολυ και εχουν εναν ευτυχισμενο γαμο...
Απλα ντρεπονται να γραψουν τα δικα τους τα χαλια, εχουν κανει αλλωστε μεγαλη προσπαθεια στο να πεισουν και τον εαυτο τους οτι ολα καλα.
Τα δεχονται ολα ως νορμαλ, σκυβουν κεφαλι, βουλωνουν στομα, καταπινουν ξεφτιλικια και μετα σκανε
:sunglasses:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Όταν παντρευτήκαμε ήταν 1999. Η γκόμενα ήταν φοβερό νινί σιγά μη κοίταζα αν ξέρει να μαγειρεύει!
τότε ποιος σου φτάιει?
Αν εσύ κοιταγες μόνο να λες κοίτα τι μουνι παντρεύτηκα δεν σου φταίει κανείς
Εμένα η γυναίκα μου είναι όμορφη όχι μοντέλο αλλά όμορφη
Είχα την ευκαιρία να πάρω άλλη παρά πολύ ποιο όμορφη όμως έβαλα το μυαλό μου κ σκέφτηκα με τι θέλω να περάσω την ζωή μου
Κ αποφάσισα με άνθρωπο...
Όταν το μυαλό το έχεις μόνο στο ποσό μουνι είναι η άλλη κ πόσο θα ζηλεύουν οι φίλοι ο μόνος φταιχτης είσαι εσύ...
Κ εκτός αυτού από το 99 μέχρι σήμερα δλδ 20 χρόνια κ δεν την έχεις στριμωξει στα 5 βασικά?
Ε είσαι άξιος της μοίρας σου μην παραπονιέσαι... Έπρεπε να την έχεις στρώσει με τον τρόπο σου τώρα πλέον αργά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom