TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
καθισμα (βαθυ) καβαλικευτα...!! πολυ σεξουλιαρηδες οι λευκαδιτεςΤο Καθισμα ειναι λιγο μετα απο τον Αγ. Νικητα. Στο Καθισμα δεν εχει γυμνιστες.
Στο επομενο χωριο, το Καλαμιτσι εχει μια παραλια που μπορεις να κετεβεις με το αμαξι, χαλια βεβαια ο δρομος. Εαν πας προς τα αριστερα θα βρεις γυμνιστες αλλα και εκει παλι δεν χαρακτηριζεται παραλια γυμνιστων αφου κατεβαινουν πολλοι ντοπιοι. Η παραλια λεγεται Καβαλικευτα... ;)
Κρήτη: Προσωπικά ξέρω μόνο την Σούγια (αν δεν κάνω λάθος είναι Νότια) που την βρίσκεις σχετικά εύκολα. Δεν είναι αμιγώς παραλία γυμνιστών αλλά στις άκρες έχει αρκετούς. Εδώ έχει και πολλές οικογένειες (προφανώς ξένων) που κάνουν γυμνισμό. Δεν μου αρέσει σαν παραλία γιατί έχει μαύρα βότσαλα και τα νερά είναι μονίμως μαύρα και σε πιάνει η ψυχή σου. Στην Κρήτη έχει πολλές παραλίες γυμνιστών αλλά δεν έχω πάει σε καμία άλλη.
Τις ημέρες που είχα πάει εγώ: Γυμνιστές 98% ξένοι, 2% Έλληνες (εγώ και η γυναίκα μου )
ενα στεκι το οποιο υπαρχει χρονια ειναι τα λιμανακια στο οποιο μεροσ παλια ηταν καλα δηλαδη αναλογια σε γυναικεσ ηταν υψηλη με τον καιρο αλλαξε η κατασταση και γεμιζει μονο με (αντρεσ) . παιζει κανενα αλλο μεροσ γυμνηστων στην αθηνα με μουνακια?????
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Την Banana Beach στην Σκιάθο, γνωστότατη παραλία γυμνιστών παλαιότερα, την είχα τιμήσει πολλάκοις!!! Τώρα έχω χρόνια να πάω αλλά ακούω ότι έχει "πέσει" η συμμετοχή!
Ο μαλακας κανει ποδηλατο και η εξυπνη κανει ηλιοθεραπεια. Οταν φτασεις στην παραλια εισαι σα να εχεις γαμησει το μισο Μετ/ργιο.