Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 59 69,4%
  • οχι

Ψήφοι: 26 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ε, κι αν δεν ειναι για ζευγαρια, swingers, γυμνισμο,
με το πες πες , θα τηνε κάνουμε.
έτσι?

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Η συγκεκριμενη παραλια ειναι γυμνιστων και παιζουν πολλα ζευγαρια ειδικα τα ΣΚ. Τα περρισοτερα ζευγαρια ειναι swingers και απλα γνωριζονται μεταξυ τους και κανουν παρεα μεταξυ τους. Σκηνικα παιζονται πολυ λιγα και κυριως αργα που εχει σπασει ο κοσμος. Νομιζω υπαρχει και στο google maps αν θελει καποιος να την βρει πιο ευκολα.

ισχύει ναι!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Η Αννάβυσος (ετσι οπως τηνε γραφετε στον τιτλο) εχει ονομασθει ετσι απο την ...Αννα Βιση?

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Σε πιο σημείο είναι ... ;

To beach bar ξέρω εκεί, πήγαινα παλιότερα. Πήγα πάλι φέτος μετά από αρκετά χρόνια, κάθισα με τη δικιά μου αριστερά αλλά ήταν τόσο χάλια η θάλασσα που φύγαμε στο μισάωρο. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κοντά έχει σημείο να κάνουμε ...ελεύθερο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Άν πατήσεις στον χάρτη της google θα καταλάβατε. Στα αριστερά όπως κοιτάτε τον χάρτη, το Nuevo είναι η περιοχή του Αγίου Νικολάου, με το γνωστό beach bar. Τωρα αν το λέγανε Nuevo ή Clouedo πραγματικά δεν θυμάμαι, εγω το θυμάμαι ως πάμε Άγιο Νικόλαο έχει και beach bar. Τώρα κοιτάζοντας την εικόνα στα δεξιά υπάρχει ξεκάθαρα μια παραλία που αναφέρεται ως παραλία γυμνιστών Αγίου Νικολάου. Για αυτήν συζυτάνε όχι για άλλη. Όπως θα δείτε η παραλία αυτή βρίσκεται μέσα στον κόλπο της μαρίνας Αναβύσσου, θα δείτε πάντοτε μέσα στον κόλπο αγκυροβολημένα σκάφη.
    Εγώ προσωπικά βλέπω γυμνούς στην συγκεκριμένη παραλία, αλλά όμως θα κατέβουν και γιαγιάδες απο τον οικισμό να κάνουν το μπανάκι τους. Άρα είναι πολυ πιθανό καμιά φορά να γίνεται παιχνίδι με ζευγάρια τις απογευματινές ώρες (οι γιαγιάδες πλέκουν αυτές τις ώρες). Βουτάω αρκετές φορές στο συγκεκριμένο σημείο, και άλλες φορές είναι ο βυθός πεντακάθαρος, άλλες θολωμένος αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το αν είναι καθαρά τα νερά. Λίγο πιο κάτω είναι και τα Λεγραινά, η 4η παραλία Λεγραινών μαζεύει γυμνιστές, δεν ξέρω αν παίζουν φάσεις με ζευγάρια, αλλά είναι πιο όμορφη παραλία από του Αγίου Νικολάου.

]

Ntiknik

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
81
Πόντοι
0
Βεβαιως, απο τα ωραιοτερα του καλοκαιριου!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
    .........Λίγο πιο κάτω είναι και τα Λεγραινά, η 4η παραλία Λεγραινών μαζεύει γυμνιστές, δεν ξέρω αν παίζουν φάσεις με ζευγάρια, αλλά είναι πιο όμορφη παραλία από του Αγίου Νικολάου.

Πως έχεις πρόσβαση σε αυτήν ? Μόνο περπατώντας όλη την παραλία ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Πως έχεις πρόσβαση σε αυτήν ? Μόνο περπατώντας όλη την παραλία ?
    Ψάχτο λίγο στο google map, και θα καταλάβεις απο που να πας!! Αν πηγαίνεις απο Αθήνα προς Σούνιο, πριν τα Λεγραινά θα πρέπει να στρίψεις δεξία. Αν δεν βγάζεις άκρη στείλε μου.

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Ξεκυναει το χειμερινο παραλιακο ξεροχυσιμο αδερφια

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Στρώνει ο καιρός το ΣΚ

toyota904

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Πληροφορίες  για παραλίες γυμνιστών στην βορεία Ελλαδα και κοντά στην θεσσαλονίκη?

Ξέρω 2 παραλίες η μία στο ποταμό επανωμής  κοντά στο ναυαγιο, και η άλλη κοντά στα λουτρά ελευθερων προς καβαλα.

Στα λουτρά ελευθερων προσφέρετε και για ελευθερο καμπινκγ απλά πρεπει να εχετε προμηθειες γιατι ειναι μακρία  απο σουπερ μαρκετ και χωρια. Επειδή είναι μακρία απο θεσσαλονίκη είναι μόνο για σαββατοκύριακο. Η γυμνιστές εκει ειναι Γνώριμοι  μεταξη τους και δύσκολα σε αποδέχονται

Στον ποταμο ειναι αναμεσα απο την κανονικη παραλια ενα μικρό κομμάτι

Οποία πληροφορία για άλλες παραλίες για της καλοκαιρινες διακοπες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Μόλις τελειώσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας σκέφτομαι για μια απόπειρα στην παραλία κάτω από το Ribas  :rockon: :rockon:.Μπορεί να δώσει κάποιος πληροφορίες για να την εντοπίσω και τι παίζει από κόσμο,αν έχει καμιά σκια κλπ  :think: :think: :S :S

s.podilatis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
8
Πόντοι
1
απο ποτε ξεκινουν τα μπανια οι γυμνιστες?

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Μόλις τελειώσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας σκέφτομαι για μια απόπειρα στην παραλία κάτω από το Ribas  :rockon: :rockon:.Μπορεί να δώσει κάποιος πληροφορίες για να την εντοπίσω και τι παίζει από κόσμο,αν έχει καμιά σκια κλπ  :think: :think: :S :S
Είναι ακριβώς κάτω απο το Ribas έχει και φανάρι εκεί,πριν όμως φτάσεις στο φανάρι περίπου 20-30m  μπαίνεις δεξιά έχει ένα δρομάκι και παρακάρεις.
Πάντως δεν λέει και πολλά εκτός αν σου αρέσουν τα μπάνια σε βράχια και κατευθείαν σε άπατα νερά,δεν υπάρχει σκιά και τέτοια και περιορισμένος χώρος γιατί πάνε αρκετοί για μπάνιο εκεί.
Έχω να πάω για μπάνιο εκεί αρκετά χρονιά τότε δεν έπαιζε γυμνισμός εκεί και νομίζω ούτε τώρα,μόνο καγκουροπαρέες που τους αρέσουν οι βουτιές απο ψηλά βράχια 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Είναι ακριβώς κάτω απο το Ribas έχει και φανάρι εκεί,πριν όμως φτάσεις στο φανάρι περίπου 20-30m  μπαίνεις δεξιά έχει ένα δρομάκι και παρακάρεις.
Πάντως δεν λέει και πολλά εκτός αν σου αρέσουν τα μπάνια σε βράχια και κατευθείαν σε άπατα νερά,δεν υπάρχει σκιά και τέτοια και περιορισμένος χώρος γιατί πάνε αρκετοί για μπάνιο εκεί.
Έχω να πάω για μπάνιο εκεί αρκετά χρονιά τότε δεν έπαιζε γυμνισμός εκεί και νομίζω ούτε τώρα,μόνο καγκουροπαρέες που τους αρέσουν οι βουτιές απο ψηλά βράχια 

Τύπε σ ευχαριστώ,ξενέρωσα ήδη και θα την αποφύγω.Τελευταία ψάχτηκα προς Εύβοια μεριά,εντόπισα 2 παραλίες με όνομα Σαρακήνικο,και οι 2 προς την πλευρά του αιγαίου και σχετικά απομωνομένες. Αν ξέρεις κάποιος λεπτομέρειες ας πει αν αξίζουν για γυμνισμό.

trela30

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
34
Πόντοι
0
Τύπε σ ευχαριστώ,ξενέρωσα ήδη και θα την αποφύγω.Τελευταία ψάχτηκα προς Εύβοια μεριά,εντόπισα 2 παραλίες με όνομα Σαρακήνικο,και οι 2 προς την πλευρά του αιγαίου και σχετικά απομωνομένες. Αν ξέρεις κάποιος λεπτομέρειες ας πει αν αξίζουν για γυμνισμό.
υπάρχει και μια στη Χαλκίδα προς σκορπονερια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom