Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Υποτίθεται ότι πάτε gym για αθληση ,@@@@@@ χημικοί έχετε γίνει οι περισσότεροι .
Σιχαθηκα στο gym την μυρωδιά φαρμακείου .
Πηγαίνω boxing λίγο καιρό ,καμία σχέση .
1,5 ώρα προπόνηση που οι τρομπες -φουσκωτοι θα κλασουν πάνω τους .
Το τι φαπες τρώνε μερικοί αφήστε το.
Το σημαντικότερο είναι ότι δεν κάνουν προπόνηση με το κινητό στο χέρι & δεν βρωμαει φαρμακιλα από τα καριολια .

Πήγαινα muay thai. Έχεις δίκιο όσο ήμουν εκεί θυμόμουν τους χτισμένους ακίνητους γυμναστηριακούς, με τα 3ωρα γεύματα, τις σέλφι στον καθρέφτη, τα σφιξίματα σε ώρες που δεν τους κοιτάζει κάποιος, και γενικότερα όλη την ποζεριά.

Αν σου φαίνεται έντονη η προπόνηση στο box , φαντάσου στο τάι που έχει και πόδια. Έφτιαξα εκεί αντοχή που ούτε την ονειρευόμουν.

Βέβαια αν θέλουμε να τα λέμε όπως είναι.... και σε αυτά τα sports υπάρχουν οι "εκνευριστικοί" μαλάκες ! Η μαγκιά κλανιά του ποιος δέρνει και του ποιος θα πονέσει τον άλλον πάει σύννεφο.

υγ. Παντού υπάρχει ο μαλάκας.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
[quote author=hitman7771 link=topic=3802.msg6597663#msg6597663 date=1446720724

Βέβαια αν θέλουμε να τα λέμε όπως είναι.... και σε αυτά τα sports υπάρχουν οι "εκνευριστικοί" μαλάκες ! Η μαγκιά κλανιά του ποιος δέρνει και του ποιος θα πονέσει τον άλλον πάει σύννεφο.

[/quote]

Καλα γι'αυτους που λες φταινε πρώτα οι μαλακες δασκαλοι

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν διαφωνω ρε μάγκες ,ίσως είναι νωρίς ακόμα  ,πάω λίγο καιρό boxing αλλά είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να είναι σε ίδιο βαθμό με το gym.Απλά στο gym ή ποζερια & ή φαρμακιλα δεν αντεχεται πλέον .ίσως επειδή τα 3 Τελ. Χρόνια πήγαιναν σε χαλιά gym .
Μου έχει κάνει εντύπωση ότι μετά την προπόνηση σχεδον κανένας δεν παίρνει ούτε καν πρωτεινη

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δεν διαφωνω ρε μάγκες ,ίσως είναι νωρίς ακόμα  ,πάω λίγο καιρό boxing αλλά είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να είναι σε ίδιο βαθμό με το gym.Απλά στο gym ή ποζερια & ή φαρμακιλα δεν αντεχεται πλέον .ίσως επειδή τα 3 Τελ. Χρόνια πήγαιναν σε χαλιά gym .
Μου έχει κάνει εντύπωση ότι μετά την προπόνηση σχεδον κανένας δεν παίρνει ούτε καν πρωτεινη

Εσυ κανε τις προπονησουλες σου, εχε  τα χερια και τους ωμους ψηλα, το σαγωνι μεσα και τα ματια στον αντιπαλο και δε θα μετανιωσεις ποτε για την επιλογη σου. Ακου τον προπονητη και μαθαινε απο τους παλιους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Σκοπό να παίξεις σε αγώνες έχεις ή απλά πηγαίνεις για προπονήσεις?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Δεν περίμενα να δω διαφορά έτσι όπως το ρωτάς. Πρωτείνη είναι. Αλλά είχα μπεί σε ένα τρυπάκι να τρώω τα Χ γεύματα + σκόνες μέσα στη μέρα.

Τώρα πια καταναλώνω τα ίδια γεύματα πχ 2 μέσα στη μέρα και καθόλου σκόνες. Άρα μείωσα πρόσληψη πρωτείνης.

Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Παρόλο τη μείωση της πρωτείνης.

Μιλάμε γενικά για το τι ισχύει για έναν αθλητή bodybuilder.

Ενας προχωρημένος αθλητής Bodybuilder λοιπόν αν είναι για παράδειγμα 80 κιλά μετά από κάποια χρόνια προπόνησης πρέπει να έχει φτάσει κοντά στους παρακάτω στόχους για μια επανάληψη

deadlift περίπου 190 κιλά
πιέσεις πάγκου περίπου 150 κιλά
full squat περίπου 180 κιλά

Για κάποιον – όπως οι περισσότεροι από εμάς – γυμναζόμαστε για να είμαστε απλά fit όλες οι παραπάνω λεπτομέρειες είναι άχρηστες και αν κάνουμε πάγκο 80 κιλά δεν πρόκειται να δούμε καμία διαφορά.

Το τι ισχύει και το τι βλέπουμε πάνω μας όμως λίγη σημασία έχει σχετικά με το τι γίνεται στην πραγματικότητα και δεν σημαίνει ότι επειδή δεν αφορούν εμάς είναι άχρηστες παπαριές.

Σίγουρα το marketing παίζει μεγάλο ρόλο και στα γυμναστήρια όμως φάρμακο σε αυτό είναι μόνο η σωστή ενημέρωση.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
H ποσότητα πρωτείνης που απορροφάται από ένα μέσο αθλούμενο είναι μέχρι 1,8 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους που τα παίρνεις εύκολα απο διατροφή χωρίς κανένα συμπλήρωμα.
Οταν όμως κάποιος ακολουθεί "θεραπεία"  μπορεί να απορροφήσει πολλαπλάσια ποσότητα.

ένα άτομο 80 κιλών μέσος αθλούμενος χρειάζεται 150 γρ. πρωτείνης την ημέρα.
500 γρ. κτόπουλο= 150 γρ. πρωτείνης. βάλε και γιαούρτι , κλπ
οπότε μια χαρά αρκεί η διατροφή χωρίς κανένα απολύτως συμπλήρωμα

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
ρε παιδια καποιος που τρώει τον άμπακο και δεν παίρνει κιλα τι μπορει να φταει?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πσσσσσσ!!!!μιισε μασ μεγα διδασκαλε τισ σιδερικισ ιδονισ!βαλε μασ στον ιδιο δρομο!!!
μονο εσι εχισ τι μαγικι σινταγι λαγνε δριιδα για ατακτουσ πομποδεσ τιτανοδεσ μεγαλιοδεσ πορνομιονεσ!!!!
χινοοοοοο πορνε μου με τι παρτι σου!!!!!
ποτε θα παμε μολδαβια να χισουμε πουτανιδια χιστι μου?!!!
θα παρουμε το θειο αλλαν και θα παμε

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ με ότι λες σχετικά με την έκκριση της ινσουλίνης. Όντως έτσι συνήθως "δουλεύει". Με μια εξαίρεση μόνο. Ορισμένες φορές δε ξέρω τις περιπτώσεις η ινσουλίνη μπορεί να έχει έκκριση ακόμα και με κατανάλωση πρωτείνης. Σίγουρα δεξτρόζες, μακαρόνια και τα σχετικά την ανατινάζουν αλλά έχω διαβάζει ότι πολλές φορές και σε στιγμές που δε θα το περιμέναμε συμβαίνει.

Πάντως με αρκετές ώρες νηστείας ακόμα και η κατανάλωση υδατάνθρακα έχει μικρότερη έκκριση ινσουλίνης, από το να τρώει κάποιος όλη μέρα μικρά γεύματα και να την διαταράσσει.
Ειναι μυθος οτι με το κρεας δεν παραγεται ινσουλινη,αλλα πολυ δυσκολα θα γινει προβληματικη

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
stellios123 δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε άλλο γιατί χιλιάδες διαβητικοί αυτή τη στιγμή τρυπιόνται για να κρατηθούν ζωντανοί. Θα τα ξαναπούμε μαζί μετά από 3 χρόνια πάλι....
Μαξιμιλιαν φιλε ασχετος δεν εισαι οπως λεω,εισαι γνωστης των πραγματων,απλα δυστυχως γνωριζεις τα πραγματα λιγο επιδερμικα οπως τα γνωριζα επι μια δεκαετια και εγω,δυστυχως οτι γνωριζαμε και γω και συ ειναι παραμυθια,μας δουλευουν ψιλο γαζι, πρεπει να ψαχτεις παρα πολυ για να
αλλαξεις γνωμη σε αυτα που πιστευεις.
Καλο ειναι να ψαχτεις λιγο παραπανω για την δικια σου υγεια,και να μη μενεις στενομυαλος,με τη καλη εννοια,για να μαθεις κατι παραπανω στην διατροφη απο τις γυμναστηριακες μπουρδες πρεπει να ασχοληθεις με το πως θα καλυτερεψεις την υγεια σου,μονο ετσι θα αποκτησεις τις γνωσεις που θες.
Εγω οτι γνωριζω το γνωριζω γιατι με ενδιεφερε πρωτα η υγεια μου και μετα το σωμα και γι αυτο απεκτησα μια γενικη εικονα και δεν εμεινα κολημενος σε αυτα που πιστευεις και συ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
[quote author=hitman7771 link=topic=3802.msg6597663#msg6597663 date=1446720724

Καλα γι'αυτους που λες φταινε πρώτα οι μαλακες δασκαλοι

Το πιο σημαντικό είπες. Είχα πάει για λίγο καιρό στον Μαλικούτη, σε γενικές γραμμές όλοι κομπλέ, αλλά υπήρχαν και μαλάκες μέσα που σε φέρνουν σε σημείο να τσακωθείς. Ο ίδιος ο δάσκαλος δεν έπαιρνε χαμπάρι. Αλλά προφανώς φταίει για τα ζευγάρια που έφτιαχνε. Αν και ήθελε να παντρέυει σωστά τα ζευγάρια και την έλεγε σε όσους ξέφευγαν..... ε φαίνεται δεν την έλεγε και πολύ γιατί με την πρώτη ευκαιρία οι μαλάκες ξέφευγαν.

Παιδί που ήταν εκεί μέσα σκέψου αρπάχτηκε με έναν και πέφτανε γόνατα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Μαξιμιλιαν φιλε ασχετος δεν εισαι οπως λεω,εισαι γνωστης των πραγματων,απλα δυστυχως γνωριζεις τα πραγματα λιγο επιδερμικα οπως τα γνωριζα επι μια δεκαετια και εγω,δυστυχως οτι γνωριζαμε και γω και συ ειναι παραμυθια,μας δουλευουν ψιλο γαζι, πρεπει να ψαχτεις παρα πολυ για να
Καλο ειναι να ψαχτεις λιγο παραπανω για την δικια σου υγεια,και να μη μενεις στενομυαλος,με τη καλη εννοια,για να μαθεις κατι παραπανω στην διατροφη απο τις γυμναστηριακες μπουρδες πρεπει να ασχοληθεις με το πως θα καλυτερεψεις την υγεια σου,μονο ετσι θα αποκτησεις τις γνωσεις που θες.
Εγω οτι γνωριζω το γνωριζω γιατι με ενδιεφερε πρωτα η υγεια μου και μετα το σωμα και γι αυτο απεκτησα μια γενικη εικονα και δεν εμεινα κολημενος σε αυτα που πιστευεις και συ

Κοίτα stellio προσωπικά είμαι ανοιχτός να υιοθετήσω κάθε συγκεκριμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη.
Αν επιθυμείς να μου μεταφέρεις τις γνώσεις σου σύμφωνα με τα παραπάνω να είσαι σίγουρος ότι θα δεχτώ ότι γράψεις.
Επιχειρήματα του στυλ "το είδα επάνω μου", "πειραματίστηκα με τον εαυτό μου", "δούλεψε σε μένα", "το διάβασα κάπου" δεν με πείθουν.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος Ιδού και το πήδημα...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Αυτό το στυλ, μπανάνα μετά την προπόνηση και σέικερ παραμάσχαλα μη τυχόν και περάσει το αναβολικό παράθυρο πια με ξεπερνάει. Μου την έσπαγε και όταν πήγα τάι μου άρεσε η φάση.

Βέβαια εκεί το ότι ο καλός ερχόταν και σου έκανε κινήσεις μέσα στη μούρη σου σα να είστε παιδάκια και καλά ότι σταματάει 1-2 εκατοστά πριν στο σκάσει με δύναμη και σκηνικά όπως να σου έρχεται ένας και να σου λέει "έλα ρίξε μου ένα low kick και σου ρίχνω και εγώ μετά να ψηθούμε" ε με ξεπερνάνε και αυτά δυστυχώς αν και λατρεύω τις πολεμικές τέχνες.

Δυστυχώς υπάρχει παντού ο μαλάκας που παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο του

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου. Ξηγήσου  :grin:

Πες πχ ένα πλάνο σωστής διατροφής. Δε μιλάω για bodybuilding και μαλακίες. Η καλή και σωστή διατροφή για μένα είναι μια . Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Η άποψή σου για τους υδατάνθρακες. Τα σούπερ φουντς που λένε κλπ..

Αναφέρθηκατε με τον μαξιμίλιαν στο θέμα ζαχάρου και διαβήτη κλπ... Τι παίζει?

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πσσσσσσ!!!!μιισε μασ μεγα διδασκαλε τισ σιδερικισ ιδονισ!βαλε μασ στον ιδιο δρομο!!!
μονο εσι εχισ τι μαγικι σινταγι λαγνε δριιδα για ατακτουσ πομποδεσ τιτανοδεσ μεγαλιοδεσ πορνομιονεσ!!!!
χινοοοοοο πορνε μου με τι παρτι σου!!!!!
ποτε θα παμε μολδαβια να χισουμε πουτανιδια χιστι μου?!!!

Μου 'φυγε το μπιφτέκι απ' τη μύτη, ρε  ... 

:2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου. Ξηγήσου  :grin:

Πες πχ ένα πλάνο σωστής διατροφής. Δε μιλάω για bodybuilding και μαλακίες. Η καλή και σωστή διατροφή για μένα είναι μια . Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Η άποψή σου για τους υδατάνθρακες. Τα σούπερ φουντς που λένε κλπ..

Αναφέρθηκατε με τον μαξιμίλιαν στο θέμα ζαχάρου και διαβήτη κλπ... Τι παίζει?
δεν εχω την ωρα να γραφω εδω μεσα δυστυχως,απλα πεταχτηκα για τις ανακριβειες που γραφοντουσαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom