Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
εγω εχω τροπο για πιο φθηνα και γρηγορα να φτιαξει σωμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ακόμα πιο οικονομική πατέντα!

εγω εχω τροπο για πιο φθηνα και γρηγορα να φτιαξει σωμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν γράφει ο embrance πιά τύπε :SΨόφησε αυτό το θρεντ; :S
Πέρσι τέτοια εποχή γινόταν πανικός.
Δεν γράφει ο embrance πιά τύπε :S
Μπές στο protein24.gr . Επικοινώνησε με το τηλ. που θα βρείς . Οτι σου πεί ο μάστερ .Κανενα καλο λιποδιαλυτη ξερουμε ?
Κλειστό λόγω διακοπών.Κάποτε σε αυτό το θρέντ υπήρχε ποιότητα, τώρα έχει πεθάνει. :S
Billy13,lopez,bianco_verde,hitman και όλα τα παιδιά, ας συμβάλλουμε στο να αναστηθεί!
Πρέπει να γίνουμε μυώδεις, πομπώδεις, τερατώδεις και ινεςςςςςςςςςςςςςςςς!![]()
Κάνω την αρχή, λέγοντας πως για πρώτη φορά απο τότε που ξεκίνησα gym, εδώ και ένα μήνα έχω σταματήσει την διατροφή bodybuilding(5-6 γεύματα την μέρα κλπ κλπ) που έκανα εδω και μήνες/χρόνια.
Το γύρισα σε intermittent fasting.Στην αρχή δυσκολεύτηκα, πλέον μου έχει αλλάξει την ζωή.
Ζω ακόμα πιο φυσιολογικά την ζωή μου (δεν βλέπω συνεχώς στο ρολόι αν πέρασαν 2-3 ώρες) δηλ flexible eating, καλύτερα αποτελέσματα (κυρίως στην γράμμωση, όγκο δεν έχω κάνει ακόμα) και μεγαλύτερη ηδονή επι των γευμάτων.![]()
Κάποτε σε αυτό το θρέντ υπήρχε ποιότητα, τώρα έχει πεθάνει. :S
Billy13,lopez,bianco_verde,hitman και όλα τα παιδιά, ας συμβάλλουμε στο να αναστηθεί!
Κάνω την αρχή, λέγοντας πως για πρώτη φορά απο τότε που ξεκίνησα gym, εδώ και ένα μήνα έχω σταματήσει την διατροφή bodybuilding(5-6 γεύματα την μέρα κλπ κλπ) που έκανα εδω και μήνες/χρόνια.
Το γύρισα σε intermittent fasting.Στην αρχή δυσκολεύτηκα, πλέον μου έχει αλλάξει την ζωή.
Ζω ακόμα πιο φυσιολογικά την ζωή μου (δεν βλέπω συνεχώς στο ρολόι αν πέρασαν 2-3 ώρες) δηλ flexible eating, καλύτερα αποτελέσματα (κυρίως στην γράμμωση, όγκο δεν έχω κάνει ακόμα) και μεγαλύτερη ηδονή επι των γευμάτων.![]()
Απο την ώρα που ο περπατημένος λιμενάρχης σταμάτησε να ενημερώνει για το πόσο ταχίνι και αμύγδαλα έφαγε, πόσο έτρεξε, αν βγήκε, πότε κοιμήθηκε κλπ η κίνηση έπεσε κατά 90%Κάποτε σε αυτό το θρέντ υπήρχε ποιότητα, τώρα έχει πεθάνει. :S
Κάποτε σε αυτό το θρέντ υπήρχε ποιότητα, τώρα έχει πεθάνει. :S
Ποτέ δεν ήμουν των πολλών γευμάτων, δεν με βόλευαν. 2-3 μεγάλα καλά γεύματα είναι για μένα το ιδανικό. Πριν κάποια χρόνια εφάρμοζα κι εγώ ΙF . Θέλει πάνω από 8 μήνες για να δείξει τα αποτελέσματά της- είναι και θέμα οργανισμού φυσικά.
μολις εφαγα 4 τζιζ από μακ,μια πατατες μεγαλη με 3 κετσαπακια,μια κοκα κολα μικρη κι ένα μακφλερι νομιζω με κιτ κατ![]()
ρε σιχαμα δεν ειπες να μη σε παραθετωωραιος κ με μεγαλυτερη σαπιοκοιλια ευχομαι
ρε σιχαμα δεν ειπες να μη σε παραθετω
αντε βρες καναν εκτορ λοπεζ εδώ να πειτε ο ενας στον αλλον τα ψεματα σας νουμερα
να λες εσυ για τη μωβ ζωνη να σ λεει αυτος για την πυγμαχια στον εθνικο![]()