Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περα απο την μετρηση που εκανα σε γυμναστηριο εγω βλεπω ενα σωσιβιο που με ενοχλει?Επισης οταν ξεκολιαζω τα μουνακια Ιεραποστολικα κρεμεται το λιπος σαν χριστουγεννιατικο στολιδι.
Πάμε να αναλύσουμε το θέμα στο τόπικ με τις ανησυχίες σου τύπε

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
majestic χρειαζεσαι και γυμναστικη με βαρη, η εστω με αντισταση καποιου τυπου, για να αναπτυξεις μυς. πρεπει να αλλαξει η αναλογια μυς/λιπος, οσα κγ και να χασεις δεν θα σ αρεσει το αποτελεσμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
majestic χρειαζεσαι και γυμναστικη με βαρη, η εστω με αντισταση καποιου τυπου, για να αναπτυξεις μυς. πρεπει να αλλαξει η αναλογια μυς/λιπος, οσα κγ και να χασεις δεν θα σ αρεσει το αποτελεσμα

ΤRX  :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αυτο το ελλειπτικο κανει τιποτα να κανω 1 ωρα την μερα?

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το ελειπτικο μαζι με το στεπ παιζιε να ειναι τα μονο αεροβια που μου αρεσουν εστω και λιγο.τα αλλα τα βαριεμαι.
κατι κανει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το ελειπτικο μαζι με το στεπ παιζιε να ειναι τα μονο αεροβια που μου αρεσουν εστω και λιγο.τα αλλα τα βαριεμαι.
κατι κανει.

Το ελλειπτικο ειναι για εκεινους που φοβουνται να τρέξουν μηπως πάθει τιποτα η μεσούλα ή τα γονατάκια τους.

Που ειναι η σκληραγώγηση σου? φοβασαι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το ελλειπτικο ειναι για εκεινους που φοβουνται να τρέξουν μηπως πάθει τιποτα η μεσούλα ή τα γονατάκια τους.

για καναπεδακια τον κοβω τυπε :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Τον απαξίωσες τύπε  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με ζυγαρια.σου φαινεται ακυρη η μετρηση?με διατροφη ποσο καιρο μου δινεις για να στεγωνσω με τρεξιμο μαζι?

εξαρταται τον μεταβολισμο σου. Αλλα θες αρκετη δουλεια για να στεγνώσεις στην κοιλιά και να πιάνεις τη πέτσα με τα δάχτυλα και οχι με την χούφτα. Εγω για στέγνωμα μονο σου δινω απο 3-6 μήνες.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειπε κανεις οτι ειμαι ραμπο η κατι αλλο?απλα σας εχω σε οσα λετε γτ ειστε μπαμιες.αλλοι ειναι καλυτεροι..εσεις σιγουρα οχι.και ναι,γουσταρω καναπε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εξαρταται τον μεταβολισμο σου. Αλλα θες αρκετη δουλεια για να στεγνώσεις στην κοιλιά και να πιάνεις τη πέτσα με τα δάχτυλα και οχι με την χούφτα. Εγω για στέγνωμα μονο σου δινω απο 3-6 μήνες.
τυπε βγαλτου κανα προγραμματακι να τον φτιαξεις :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειπε κανεις οτι ειμαι ραμπο η κατι αλλο?απλα σας εχω σε οσα λετε γτ ειστε μπαμιες.αλλοι ειναι καλυτεροι..εσεις σιγουρα οχι.και ναι,γουσταρω καναπε.

Mε τέτοιο σώμα? τι θα πεις? "σας ειπε κανεις οτι ειμαι ράμπο?"  :2funny:

δεν πιστευω με τέτοιο καιρο να κυκλοφορεις με μπουφανάκι εξω. Ντροπη γυμνασμένος εισαι αντέχεις το κρύο.  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Mε τέτοιο σώμα? τι θα πεις? "σας ειπε κανεις οτι ειμαι ράμπο?"  :2funny:

δεν πιστευω με τέτοιο καιρο να κυκλοφορεις με μπουφανάκι εξω. Ντροπη γυμνασμένος εισαι αντέχεις το κρύο.  
τυπε αληθευει οτι τα μπρατσα κοβουν το κρυο? :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε αληθευει οτι τα μπρατσα κοβουν το κρυο? :think:

Αληθευει οτι αν εισαι σωστα γυμνασμένος και οχι με φάρμακα αντεχεις περισσοτερο τις κακουχιες απο οτι ένας αγυμναστος άνθρωπος. Εχεις καλυτερη φυσικη κατάσταση. Για αυτο και ολα τα θηρια πάνε να καταταγουν ειδικές δυναμεις ή βατραχοι για να κανουν τη θητεια τους (οταν ειχε θητεια για βατράχια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom