Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Θες διατροφολογο να σου κανει σωστη διατροφη πρωτον,και 2ον οι πρωτεινη ορου γαλακτος δεν θα σε φουσκωσει..πρωτα τρως σωστα,μετα ερχοντε τα συμπληρωματα.

Η Διατροφη μου πιστευω πως ειναι σωστη γιατι το εχω ψαξει για την κατασταση μου. Οποτε το πρωτο σταδιο το εχω καλυψει. Το θεμα ειναι πως επειδη η διατροφη μου ειναι χωρις πολλους υδατανθρακες και η φυση της τωρινης δουλειας μου προυποθετει να κινουμαι αρκετα, δυσκολευομαι να βαλω κιλα. Απλα θα με ενδιεφερε καποιο συμπληρωμα ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ που δεν θα μου παρουσιασει επιπλοκες. Φυσικα το τονιζω ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Η Διατροφη μου πιστευω πως ειναι σωστη γιατι το εχω ψαξει για την κατασταση μου. Οποτε το πρωτο σταδιο το εχω καλυψει. Το θεμα ειναι πως επειδη η διατροφη μου ειναι χωρις πολλους υδατανθρακες και η φυση της τωρινης δουλειας μου προυποθετει να κινουμαι αρκετα, δυσκολευομαι να βαλω κιλα. Απλα θα με ενδιεφερε καποιο συμπληρωμα ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ που δεν θα μου παρουσιασει επιπλοκες. Φυσικα το τονιζω ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ρε μαλακα στην κατασταση που εισαι δεν κανουν δουλεια τα συμπληρωματα
μια ειναι λυση ΜΠΟΛΙΚΟ ΦΑΙ
απο συμπληρωμα θα σου πρωτεινα την seirious mass απο την ON
αλλα ρε μαλακα πως στο πουτοσ εβγαλες διαβητη;;; :think: :think: :think:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Θες διατροφολογο να σου κανει σωστη διατροφη πρωτον,και 2ον οι πρωτεινη ορου γαλακτος δεν θα σε φουσκωσει..πρωτα τρως σωστα,μετα ερχοντε τα συμπληρωματα.
μεγαλε ποτε θα βγαλεις νεο βιντεο;

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ρε μαλακα στην κατασταση που εισαι δεν κανουν δουλεια τα συμπληρωματα
μια ειναι λυση ΜΠΟΛΙΚΟ ΦΑΙ
απο συμπληρωμα θα σου πρωτεινα την seirious mass απο την ON
αλλα ρε μαλακα πως στο πουτοσ εβγαλες διαβητη;;; :think: :think: :think:

Μπολικο φαι αν ημουν διατεθημενος να ετρωγα, δεν θα το συζητουσα καν σε αυτο το θεμα.
Ελα ντε. Ειμαι 30 και τα τελευταια 5 χρονια ζω με αυτο. Οι γιατροι (κι εγω το πιστευω) ειπαν αγχος κι μεγαλο στρες.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Μπολικο φαι αν ημουν διατεθημενος να ετρωγα, δεν θα το συζητουσα καν σε αυτο το θεμα.
Ελα ντε. Ειμαι 30 και τα τελευταια 5 χρονια ζω με αυτο. Οι γιατροι (κι εγω το πιστευω) ειπαν αγχος κι μεγαλο στρες.
φίλε σίγουρα δεν ήταν κληρονομικοί λόγοι προδιάθεσης;
το στρες πώς σου εκδηλωνόταν; με τί συμπτώματα;

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
φίλε σίγουρα δεν ήταν κληρονομικοί λόγοι προδιάθεσης;
το στρες πώς σου εκδηλωνόταν; με τί συμπτώματα;

Απο σοι μονο η αδερφη της γιαγιας μου παρουσιασε στα 50 φευγα της. Εννοω περασα μια πολυ στρεσσαρισμενη και ασχημη περιοδο στη ζωη μου (κανα 3μηνο) οποτε μονο απο αυτο εξηγειται. Και πληροφοριακα διαβητη 2 πλεον παρουσιαζουν και ατομα μη υπερβαρα.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μπουρδες σε λενε
ο νεανικος διαβητης ειναι εκ γενετης μεγαλε
το λεγομενο ζαχαρο,καταστρεφει τα αγγεια
οποτε φιλε επειδη δεν μπορεις να φας πολυ,πολλους υδατανθρακες κτλ
φυσικα μπορεις να γυμναζεσαι αλλα ποτε δεν θα φουσκωσεις και θα παρεις πολλα κιλα

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Απο σοι μονο η αδερφη της γιαγιας μου παρουσιασε στα 50 φευγα της. Εννοω περασα μια πολυ στρεσσαρισμενη και ασχημη περιοδο στη ζωη μου (κανα 3μηνο) οποτε μονο απο αυτο εξηγειται. Και πληροφοριακα διαβητη 2 πλεον παρουσιαζουν και ατομα μη υπερβαρα.
φιλε παντως να σαι αισιοδοξος
μπορει να φυγει αν οντως προκληθηκε απο στρες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εφοσον ο διαβητης σου δεν ειναι ινσουλινοεξαρτωμενος,
με βαση την ηλικια σου κατα πασα πιθανοτητα πασχεις απο MODY,
δηλαδη μια υποκατηγορια του τυπου 2 που εμφανιζεται σε ηλικιες κατω των 30 και σχετιζεται με την κληρονομικοτητα.

αποφευγεις δια βιου τροφες με ψηλο γλυκαιμικο δεικτη,και τα μεγαλα γευματα που κανουν ψηλο μεταγευματικο σπαικ στην ινσουλινη.

πρωτεινη παιρνεις ανετα οποια θελεις,δεν εχει σχεση η παθηση σου με αυτη.
απλα μην υπερβαινεις το 1.5γρ/κγ γιατι τα νεφρα σου μακροπροθεσμα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να βγαλουν αγγειακο προβλημα λογω Σ.Δ...δεν υπαρχει λογος να τα φορτωνεις με αχρηστα αμινοξεα προς αποβολη απο τοσο νεαρη ηλικια.

οτι θελεις στειλε μου πμ.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη μια υποκατηγορια του τυπου 2 που εμφανιζεται σε ηλικιες κατω των 30 και σχετιζεται με την κληρονομικοτητα.

αποφευγεις δια βιου τροφες με ψηλο γλυκαιμικο δεικτη,και τα μεγαλα γευματα που κανουν ψηλο μεταγευματικο σπαικ στην ινσουλινη.

απλα μην υπερβαινεις το 1.5γρ/κγ γιατι τα νεφρα σου μακροπροθεσμα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να βγαλουν αγγειακο προβλημα λογω Σ.Δ...δεν υπαρχει λογος να τα φορτωνεις με αχρηστα αμινοξεα προς αποβολη απο τοσο νεαρη ηλικια.

οτι θελεις στειλε μου πμ.
εγραψες μεγαλε...
αμα εισαι επιστημονας ετσι ειναι...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Σωστά τα λες, αλλά υπάρχουν πρόσφατες μελέτες (που φυσικά χρειάζονται συνέχεια παρακολούθηση μέχρι να οριστικοποιηθεί το συμπέρασμα) που λένε ότι οι πρωτεϊνικές δίαιτες μακροπρόθεσμα ΙΣΩΣ συντελλούν στη πρόκληση διαβήτη ΙΙ.
Πρώτο λόγο έχει βέβαια ο γιατρός και κάποιος σοβαρός διατροφολόγος να σε καθοδηγήσουν υπεύθυνα (zironvemon).

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16

μου έκανε εντύπωση που γιατροί είπαν στον φίλο ότι προκλήθηκε από άγχος και στρες.
κάθε οργανισμός βέβαια αντιδρά διαφορετικά, αλλά επειδή έχω κι εγώ θέμα με άγχος, μέσα στα τόσα και τόσα που μπορούν να σου βγουν απ'αυτό, δεν είχα ακούσει για διαβήτη.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
μου έκανε εντύπωση που γιατροί είπαν στον φίλο ότι προκλήθηκε από άγχος και στρες.
κάθε οργανισμός βέβαια αντιδρά διαφορετικά, αλλά επειδή έχω κι εγώ θέμα με άγχος, μέσα στα τόσα και τόσα που μπορούν να σου βγουν απ'αυτό, δεν είχα ακούσει για διαβήτη.
τραβηγμενη περιπτωση...χαλαρωσε

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045

Φιλε εδω κανανε 4 μηνες για να αποφασισουν πως εχω τυπου 2. Ενας μαλακας επιφανεις γιατρος απο θεσσαλονικη ηθελε να ξεκινησω τις ινσουλινες απο πριν 5 χρονια λεγοντας πως ειναι προδιαβητης και εχω κανα 3 μηνο μπροστα μου μεχρι να μην παραγει επαρκη ινσουλινη ο οργανισμος μου.
Το συμπερασμα του αγχους κατεληξαμε γιατι δεν υπαρχει κληρονομικοτητα και ουτε σωματικο βαρος. Και τα συμπτωματα ξεκινησαν μετα απο μια περιοδο που περασα αρκετα ασχημα. Και φυσικα ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα στο αγχος.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε εδω κανανε 4 μηνες για να αποφασισουν πως εχω τυπου 2. Ενας μαλακας επιφανεις γιατρος απο θεσσαλονικη ηθελε να ξεκινησω τις ινσουλινες απο πριν 5 χρονια λεγοντας πως ειναι προδιαβητης και εχω κανα 3 μηνο μπροστα μου μεχρι να μην παραγει επαρκη ινσουλινη ο οργανισμος μου.
Το συμπερασμα του αγχους κατεληξαμε γιατι δεν υπαρχει κληρονομικοτητα και ουτε σωματικο βαρος. Και τα συμπτωματα ξεκινησαν μετα απο μια περιοδο που περασα αρκετα ασχημα. Και φυσικα ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα στο αγχος.
ρε φιλε αν επιτρεπεται
γιατι τοσο αγχος;;

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ρε φιλε αν επιτρεπεται
γιατι τοσο αγχος;;

Ειναι θεμα χαρακτηρα δυστυχως και το ποσο ευαισθητοι ειναι μερικοι στα κοινωνικα εργασιακα και οικογενειακα ερεθισματα.
προσπαθω να γινω σταρχιδιστης αλλα αντικρουεται με τον χαρακτηρα μου οποτε δεν αλαζει τπτ  :) :)
Τεσπα το ψιλογαμησαμε το θρεντ.

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
παιδες, μπορειτε να βαλετε λινκ με τις ερευνες που σχετιζουν την ληψη πρωτεινης με προβληματα?? δεν ειμαι οπαδος των συμπληρωματων, πρωτεινη παιρνω 2-3 φορεςτην εβδομαδα οταν κανω διπλες προπονησεις, αλλα πιστευω οτι λιγη παραπανω πρωτεινη δεν βλαπτει. Ισως ειναι ακαταλληλη σαν θρεπτικο συστατικο (σε μεγαλες δοσεις) για οσους εχουν ηδη συγκεκριμενα προβληματα, αλλα για τον μεσο υγιη αθλουμενο δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Φίλε μου επειδή μιλάμε για την υγεία σου, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς ιατρό. Ότι και να ξέρουμε εμείς εδώ και κάποιοι κάποια άλλα παραπάνω, είναι εκ του ασφαλούς και κουβέντα καφενείου. Εκτός και αν κάποιος είναι ιατρός και μπορεί να σε πληροφορήσει σχετικά. Αν και χωρίς εξέταση όλα παίζουν βέβαια.
Όσον αφορά αυτό που είπες ότι κινείσαι συχνά και δε μπορείς να έχεις αρκετά γεύματα μέσα στη μέρα και δε ξέρεις πώς θα φας τον υδατάνθρακα...
έχω να σου προτείνω, βαλιτσάκια θερμούς, βάζεις μέσα παγοκύστες από τα jumbo για να σου κρατάνε και τα φαγητά μια χαρά, και φτιάχνεις σε ταπεράκια ότι θες. Αυτό κάνω και εγώ στο γραφείο. Σίγουρα θα φτιάξεις φαγητά που δε σε ενοχλεί να είναι δροσερά και πάει λέγοντας αν δεν έχεις μικροκύματα εκεί που είσαι. Όπως και να έχει λύσεις υπάρχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom