Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κουμπώνεσαι τύπε.....σε είδα στα βίντεο....... Εγώ έχω κόψει,πλέον.....μεγάλωσα...... :boobies:
ε κατι κανω.θολωσα πολυ κανα δυο εβδομαδες τωρα περιπατο η διατορφη αλλαθα φτιαξω σιγα σιγα ξανα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι σε είδα........δεν πειράζει ρε,δύναμη έχεις βλέπω...... Όσο για το συμπλήρωμα που είδες πιο πάνω με την δήθεν ονομασία φαρμάκου.....Tribulus-Saw Palmetto κτλ έχει,για να βγάζω λίγη προπόνηση.... ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ε κατι κανω.θολωσα πολυ κανα δυο εβδομαδες τωρα περιπατο η διατορφη αλλαθα φτιαξω σιγα σιγα ξανα.

Παίκτη, αυτό δεν είναι "θόλωσα", η θάλασσα του θερμαϊκού έχεις γίνει. Παράτησες τη διατροφή κι αρκέστηκες μόνο στο χυμό;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
περιμενω παντως πως και πως που θα πεταχτουν ολοι ενας ενας να πουν κατι.γιαυτο εβαλα τα βιντεο;)
ενας θα πει κανει 140 κιλα οπισθολαιμιες,καποιος αλλος θα πει οειναι φετε ςκαι με ριχνει,αλλος θα πει οτι ειναι αγωνιστικςο τρογοντας μπροκολα και ρυζια κτλ...αγωνιο!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και εγω σε αγαπαω.

Γιατί αρπάζεσαι ρε, γι' αυτό έβαλες τα βίντεο, για να σχολιάσουμε. Το ότι έχεις καλό όγκο δε χρειάζεται να το πούμε, το ξέρεις, αλλά απ' τη στιγμή που φαρμακώνεσαι πρέπει να κρίνουμε αυστηρότερα

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειτε φαρμακονομαι ειτε οχι να κρινετε.δεν αρπαζομαι.οχι και τοσο δηλαδη:Ρ
δυο τρια βιντεο πιο κατω στην λιστα εχω τα αλαλ με πιο καθαρη διατροφη.απλα θελ ωενα διαλημα.θα περιορισ ωκαι τι παιρνω αυτο τον καιρο οποτ εθ α δουμε.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
παληκαρε, πιο πισω ειχες γραψει οτι εχεις προβλημα στα ματια. τι ακριβως εχεις, θες να πεις?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κορμαριονες και κλαρινογαμπροι πως παει η αναπτυξη;

Παλι για φαρμακα και σκονεσ μιλατε... :jerking:
Φασολακια με φετα, φρουτα, και σπιτικο μαγειρεμενο κρεας.

Παλι ενα πρησμενο, τραυματισμενο, και ακαμπτο σωμα θα παρουσιασετε το καλοκαιρι.

Περαστικα σας. :grin:
Γιατι φιλαρακι τι το υγιεινο εχει το κρεας που τρως ,μες στα αντιβιοτικα και τις ορμονες ειναι,για να μην πω για τα αραβισιταλευρα,και τα σογιαλευρα που τρων.

ΕΜΠΡΑΝΣ,ας τους να λενε αγορι μου τους ζηλιαρηδες,εγω πλεον μετα τα βιντεο ειμαι θαυμαστης σου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ξέχασα να πω πως πρίν λίγο έφαγα δύο τσιζμπεργκερ για μεταπροπονητικό  :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξέχασα να πω πως πρίν λίγο έφαγα δύο τσιζμπεργκερ για μεταπροπονητικό  :rockon:

Cheat day σήμερα ή cheat week η πασχαλινή;  :2funny:

ΥΓ: Οι βυθίσεις δε γαμούν τις αρθρώσεις των ώμων; Τις έβγαλα τελείως...  :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Cheat day σήμερα ή cheat week η πασχαλινή;  :2funny:

ΥΓ: Οι βυθίσεις δε γαμούν τις αρθρώσεις των ώμων; Τις έβγαλα τελείως...  :think:

Κανονική μέρα προπόνησης  :birdman:

ΥΓ: Με ψιλοπόναγαν και μένα στους ώμους οι βυθίσεις για το στήθος μέχρι πρότινος, γι' αυτό  δοκίμασα όπως στο βίντεο κι είναι σαφώς πιο άνετα, δοκίμασε τη αν θες

Επισκέπτης
Για το πρώτο βίντεο ,καλύτερα να μη γίνει χρήση της δεύτερης λαβής που αναφέρεις.Αυξάνει τις πιθανότητες τραυματισμού.
Στη δεύτερο βίντεο,δουλεύουν"αρνητικά" όπως λέγεται και οι γλουτιαίοι με τους "ραχιαίους",ειδικά στο δεύτερο κομμάτι της άσκησης.
Ο τύπος την εκτελεί πολύ σωστά btw.Είναι άσκηση που αφορά αθλητές με σωστά προπονημένο κορμό.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον που λετε..ζω ακομη.καποιοι με πεθαναν σε αλλες σελιδες πισω αλαλ ζω...και να και κατι νεα βιντεο σημερινα απο τζιμ:

τα υπολοιπα σοτ καναλι μου.δωστε βιους σοτ λαο ρε.

Η συμμετρία σου είναι κάπως αρχηγέ μου, δεν ξέρω.... Πιο πολύ για  junior wannabe powerlifter μου κάνεις παρά για οτιδήποτε άλλο.

Για τον πούτσο θα σου έλεγα ότι είσαι αλλά δεν θέλω να σου κόψω τα φτερά.

Φιλικά ε ;

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η συμμετρία σου είναι κάπως αρχηγέ μου, δεν ξέρω.... Πιο πολύ για  junior wannabe powerlifter μου κάνεις παρά για οτιδήποτε άλλο.

Για τον πούτσο θα σου έλεγα ότι είσαι αλλά δεν θέλω να σου κόψω τα φτερά.

Φιλικά ε ;
Μη βιάζεσαι να κατακρίνεις,δες και αυτό το βίντεο και μάλλον θα αλλάξεις γνώμη
:2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στη δεύτερο βίντεο,δουλεύουν"αρνητικά" όπως λέγεται και οι γλουτιαίοι με τους "ραχιαίους",ειδικά στο δεύτερο κομμάτι της άσκησης.
Ο τύπος την εκτελεί πολύ σωστά btw.Είναι άσκηση που αφορά αθλητές με σωστά προπονημένο κορμό.

Σωστά, ξέχασα να αναφέρω πάνω στον ενθουσιασμό μου απ' την άσκηση (έτοιμος να τον παίξω είμαι) ότι προτείνεται για άτομα με καλά δουλεμένες οπίσθιες αλυσίδες(δεν εννοώ τον λίλα).

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αν θές να γίνεις ο περίγελος του γυμναστηρίου είναι καλές αυτές...

Η δεύτερη όντως είναι λίγο γελοία αλλά στ' αρχίδια μου, έχω ξεπεράσει προ πολλού αυτά τα κόμπλεξ, από άλλους λόγους γίνεσαι περίγελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom