Embrance
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε κατι κανω.θολωσα πολυ κανα δυο εβδομαδες τωρα περιπατο η διατορφη αλλαθα φτιαξω σιγα σιγα ξανα.Κουμπώνεσαι τύπε.....σε είδα στα βίντεο....... Εγώ έχω κόψει,πλέον.....μεγάλωσα......
ε κατι κανω.θολωσα πολυ κανα δυο εβδομαδες τωρα περιπατο η διατορφη αλλαθα φτιαξω σιγα σιγα ξανα.Κουμπώνεσαι τύπε.....σε είδα στα βίντεο....... Εγώ έχω κόψει,πλέον.....μεγάλωσα......
Ναι σε είδα........δεν πειράζει ρε,δύναμη έχεις βλέπω...... Όσο για το συμπλήρωμα που είδες πιο πάνω με την δήθεν ονομασία φαρμάκου.....Tribulus-Saw Palmetto κτλ έχει,για να βγάζω λίγη προπόνηση.... ;)θολωσα
ε κατι κανω.θολωσα πολυ κανα δυο εβδομαδες τωρα περιπατο η διατορφη αλλαθα φτιαξω σιγα σιγα ξανα.
και εγω σε αγαπαω.Παίκτη, αυτό δεν είναι "θόλωσα", η θάλασσα του θερμαϊκού έχεις γίνει. Παράτησες τη διατροφή κι αρκέστηκες μόνο στο χυμό;
και εγω σε αγαπαω.
Γιατι φιλαρακι τι το υγιεινο εχει το κρεας που τρως ,μες στα αντιβιοτικα και τις ορμονες ειναι,για να μην πω για τα αραβισιταλευρα,και τα σογιαλευρα που τρων.Κορμαριονες και κλαρινογαμπροι πως παει η αναπτυξη;
Παλι για φαρμακα και σκονεσ μιλατε...
Φασολακια με φετα, φρουτα, και σπιτικο μαγειρεμενο κρεας.
Παλι ενα πρησμενο, τραυματισμενο, και ακαμπτο σωμα θα παρουσιασετε το καλοκαιρι.
Περαστικα σας.
Ξέχασα να πω πως πρίν λίγο έφαγα δύο τσιζμπεργκερ για μεταπροπονητικό
Cheat day σήμερα ή cheat week η πασχαλινή;
ΥΓ: Οι βυθίσεις δε γαμούν τις αρθρώσεις των ώμων; Τις έβγαλα τελείως...
λοιπον που λετε..ζω ακομη.καποιοι με πεθαναν σε αλλες σελιδες πισω αλαλ ζω...και να και κατι νεα βιντεο σημερινα απο τζιμ:
τα υπολοιπα σοτ καναλι μου.δωστε βιους σοτ λαο ρε.
Μη βιάζεσαι να κατακρίνεις,δες και αυτό το βίντεο και μάλλον θα αλλάξεις γνώμηΗ συμμετρία σου είναι κάπως αρχηγέ μου, δεν ξέρω.... Πιο πολύ για junior wannabe powerlifter μου κάνεις παρά για οτιδήποτε άλλο.
Για τον πούτσο θα σου έλεγα ότι είσαι αλλά δεν θέλω να σου κόψω τα φτερά.
Φιλικά ε ;
Στη δεύτερο βίντεο,δουλεύουν"αρνητικά" όπως λέγεται και οι γλουτιαίοι με τους "ραχιαίους",ειδικά στο δεύτερο κομμάτι της άσκησης.
Ο τύπος την εκτελεί πολύ σωστά btw.Είναι άσκηση που αφορά αθλητές με σωστά προπονημένο κορμό.
Μη βιάζεσαι να κατακρίνεις,δες και αυτό το βίντεο και μάλλον θα αλλάξεις γνώμη
Αν θές να γίνεις ο περίγελος του γυμναστηρίου είναι καλές αυτές...