lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εσυ εισαι αυτος με την ασπρη?
εσυ εισαι αυτος με την ασπρη?
Καλά δεν του πα ε; Δεν του κανα τη μούρη κρέας; Ε; Ε;
φιλε μεγαλη μαπα κριμα γιατι ειναι ελληνικη και θα την ψωνιζαμε.απαισια γευση μυριζει αστο... 2 caotonicτην εβαλα μεσα να την πιο και παλι με το ζοριΤυποι εκανα παραγγελια την πρωτεινη ΗΡΑΚΛΗΣ.Ειναι η 1η Ελληνικη που βγηκε με αιγοπροβιο γαλα!
μπα οχι...
Παιδια το μελι ανεβαζει το ζαχαρο? Μιλαω για 3 κουταλιες του γλυκου του κουταλιου, Την ημερα.Παντα με συστηματικη ασκηση..
Αχ επιτέλους σε τόσα γυμναστήρια έχω πάει και δεν μπορώ να βρω ένα μπρατσαρά να μου αλλάξει τα φώτα ... έχουν γεμίσει λαπάδες τα γυμναστήρια ...που είναι τα παλιά σιδεράδικα...........αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Γαμώ τις μαλακισμένες που πάνε γυμναστήριο για να βρουν γκόμενο(άμα είναι καλές δεν πειράζει )
Ειδικά όσοι πιάνουν δυο διαδρόμους και μιλάνε ό ένας με τον άλλο απλά περπατώντας και στο τέλος κάνουν και ένα διλεπτο σπριντ στο 6!!! και μετά ξαναπερπατάνε στο 2 για αποθεραπεία, για πολλές κλωτσιέςΓαμώ τα μαλακισμένα που πιάνουν την πάρλα ενώ έχουν πιασμένο όργανο/ρακ.
Γαμώ τα μαλακισμένα που πάνε γυμναστήριο για να βρουν γκόμενα.(ειδικά αυτούς που κάνουνε 30 επαναλήψεις δικέφαλα για να πρηστουν και προχωράνε με τα χέρια μπροστά σα να δείχνουν το μανό τους!)
Γαμώ τις μαλακισμένες που πάνε γυμναστήριο για να βρουν γκόμενο(άμα είναι καλές δεν πειράζει )
Πού πας μωρή με το σοβά και το γυαλί ηλεκροσυγκόλληση να κάνεις διάδρομο, κι αφού κάνεις που κάνεις διάδρομο, βάλτο μωρή πάνω από το 1, πιάνεις διάδρομο για να ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ! Αφού περπάτησες για να έρθεις γυμναστήριο
Αυτά κι ευχαριστώ για την κατανόηση
δοκίμασε μέλι κουμαρίσιοΠαιδια το μελι ανεβαζει το ζαχαρο? Μιλαω για 3 κουταλιες του γλυκου του κουταλιου, Την ημερα.Παντα με συστηματικη ασκηση..
φιλε μεγαλη μαπα κριμα γιατι ειναι ελληνικη και θα την ψωνιζαμε.απαισια γευση μυριζει αστο... 2 caotonicτην εβαλα μεσα να την πιο και παλι με το ζορι
Παιδια το μελι ανεβαζει το ζαχαρο? Μιλαω για 3 κουταλιες του γλυκου του κουταλιου, Την ημερα.Παντα με συστηματικη ασκηση..
Γαμώ τα μαλακισμένα που πιάνουν την πάρλα ενώ έχουν πιασμένο όργανο/ρακ.
Γαμώ τα μαλακισμένα που πάνε γυμναστήριο για να βρουν γκόμενα.(ειδικά αυτούς που κάνουνε 30 επαναλήψεις δικέφαλα για να πρηστουν και προχωράνε με τα χέρια μπροστά σα να δείχνουν το μανό τους!)
Πού πας μωρή με το σοβά και το γυαλί ηλεκροσυγκόλληση να κάνεις διάδρομο, κι αφού κάνεις που κάνεις διάδρομο, βάλτο μωρή πάνω από το 1, πιάνεις διάδρομο για να ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ! Αφού περπάτησες για να έρθεις γυμναστήριο
Αυτά κι ευχαριστώ για την κατανόηση
Α, κάτι άλλομουνόπανααγαπητά μου παιδιά. Οι πάγκοι είναι για ασκήσεις, όχι για να ξεκουράζεται το κωλαράκι μας! Αν ηταν για να καθόμαστε, θα είχαν και κανά περιοδικό πάνω και κατάλογο για παραγγελίες. Ανάμεσα στα σετ να είστε όρθιοι, αν όχι να περπατάτε (ελαφρώς, όχι πασαρέλα)
Ελληνικό προϊόν, τι περιμένατε, να είναι της προκοπής; Πάλι καλά να λέτε που όταν την ανοίξατε δεν βρήκατε ολόκληρο το προβατο μέσα
1 κουταλιά μέλι = 20 θερμίδες
Αχ επιτέλους σε τόσα γυμναστήρια έχω πάει και δεν μπορώ να βρω ένα μπρατσαρά να μου αλλάξει τα φώτα ... έχουν γεμίσει λαπάδες τα γυμναστήρια ...που είναι τα παλιά σιδεράδικα...........αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ