Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
οχι ιδιαιτερα, αλλά θα στρώσω.
δε προκιτε να παρισ ουτε ενα γραμαριο με φριγανιεσ και βουτιρα και μαρμελαδεσ!
μονο πολα γραμαρια κορεσμενου λιπουσ θα παρισ!εγο σου ειπα ιδι τι να τροσ για να γινισ πομποδεσ!
αλλα δε με ακουσ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δε προκιτε να παρισ ουτε ενα γραμαριο με φριγανιεσ και βουτιρα και μαρμελαδεσ!
μονο πολα γραμαρια κορεσμενου λιπουσ θα παρισ!εγο σου ειπα ιδι τι να τροσ για να γινισ πομποδεσ!
αλλα δε με ακουσ!
και γω σου χα γραψει τι λαθος κανεις και τι να κανεις για να παρεις ογκο στο τσατ ρουμ....κατσε να βρω τι πρεπει να τρως

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
προσωπικά πηγαίνω στο γυμναστήριο κατά τις 07:30... άδειο σχεδόν είναι...
μια χαρά... όλα τα όργανα για πάρτη μου.... μετά πάω στη δουλειά, κατά τις 12:00 με πιάνουν κάτι ντάγλες αλλά μετά όλα μια χαρά....
3 φορές την εβδομάδα πηγαίνω...
Φίλε κάνεις μόνο αερόβια τόσο πρωί ή και βάρη? Ένας φίλος πήγαινε τόσο πρωί όπως και εσύ και όταν το είπε σε γιατρό του είπε ότι κάνει μαλακία με το που ξυπνάει να πλακώνεται στα βάρη, μη μου ζητήσεις λεπτομέρειες δεν θυμάμαι τι ακριβώς του είπε ότι μπορεί να προκύψει σε θέμα υγείας, αλλά του είπε ότι τόσο πρωί η άσκηση που επιτρέπεται είναι μόνο η αερόβια. Μπορεί να είναι και μαλακίες αλλά ρώτα το και εσύ να είσαι σίγουρος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
pitsi μου παρακολουθω ανελλιπως τις συμβουλες σου για το πομπωδες σωμα
το πορνωδες σωμα ομως ειναι κατι το διαφορετικο,προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να ειναι το σωμα ενος ποδοσφαιριστη,δεν πρεπει να ειναι βαρυ αλλα εκτος απο πομπωδες πρεπει να ειναι ευλυγιστο και πλαστικο ωστε κατα τις συνευρεσεις  με τα πορνιδια να μπορει ν ανταποκρινεται στις κινησεις και τις στασεις οι οποιες απαιτουνται για το καμα σουτρα
Αυτο επιτυγχανεται με συνδυασμο αεροβιας και αναεροβιας γυμναστικης,στην αεροβια η κολυμβηση ,το περπατημα,ο διαδρομος ειναι βασικα συστατικα
Επισης τα πορνωδες αγορια ειναι σωστο να προσεχουν πολυ τους κοιλιακους που βοηθουν  και στην εκγυμναση των ηβικοκοκκκυγγικων μυων oι οποιοι αυξανουν την σεξουαλικη αντοχη,ενω παραλληλα δινουν την εικονα ενος ευδιακριτου και αισθητικα καλαισθητου πεους

Επισκέπτης
pitsi μου παρακολουθω ανελλιπως τις συμβουλες σου για το πομπωδες σωμα
το πορνωδες σωμα ομως ειναι κατι το διαφορετικο,προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να ειναι το σωμα ενος ποδοσφαιριστη,δεν πρεπει να ειναι βαρυ αλλα εκτος απο πομπωδες πρεπει να ειναι ευλυγιστο και πλαστικο ωστε κατα τις συνευρεσεις  με τα πορνιδια να μπορει ν ανταποκρινεται στις κινησεις και τις στασεις οι οποιες απαιτουνται για το καμα σουτρα
Αυτο επιτυγχανεται με συνδυασμο αεροβιας και αναεροβιας γυμναστικης,στην αεροβια η κολυμβηση ,το περπατημα,ο διαδρομος ειναι βασικα συστατικα
Επισης τα πορνωδες αγορια ειναι σωστο να προσεχουν πολυ τους κοιλιακους που βοηθουν  και στην εκγυμναση των ηβικοκοκκκυγγικων μυων,ενω παραλληλα δινουν την εικονα ενος ευδιακριτου και αισθητικα καλαισθητου πεους
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
συναγωνιστές σύμφωνα με επιστημονικούς κύκλους είναι καλό μισή ώρα πριν τη προπόνηση να βαράμε μία μαλακία(κοινώς παχιά) γιατί αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και σχετικών ορμονών στο αίμα...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
συναγωνιστές σύμφωνα με επιστημονικούς κύκλους είναι καλό μισή ώρα πριν τη προπόνηση να βαράμε μία μαλακία(κοινώς παχιά) γιατί αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και σχετικών ορμονών στο αίμα...

Νεότερες έρευνες έδειξαν ότι καλύτερα είναι πριν τη προπόνηση να βλέπεις πορνό ταινίες ή πορνοπεριοδικά μέχρι να σου βγουν τα μάτια έξω χωρίς να εκσπερματώνεις γιατί με την εκσπερμάτωση παράγονται ενδορφίνες οι οποίες σε χαλαρώνουν.
Μετά την άσκηση και την πρωτείνη και μετά από τόσο πορνό που θα έχεις δει ρίξτο στο sex για να κάνεις και αερόβια.

lospsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10

δεν παιζει αυτο θα σερνεσαι μετα, μαλάκες νομιζεις ειναι οι προπονητες που πριν τους αγωνες μαντρωνουν τους παιχτες στα ξενοδοχεια?
ασχετο αν αυτοι βλεπε εθνικη αγγλιας οργανωνουν παρτουζες μεσα στα δωματια :knockinb:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Φίλε Σταύρο,
Πουθενά και ποτέ δεν έχω αναφέρει καμία αλυσίδα ούτε γυμναστήριο ούτε έχω σκοπό.
Άλωστε αυτή τη περίοδο και γω σπίτι γυμνάζομαι.
Για ιδιοκατασκευές φυσικά και δεν μιλάω για δίζυγο αλλά για αυτές που χρησιμοποιούν - πολλα - βάρη και φυσικά δεν θα εμπιστευόμουν ένα σιδερά για τέτοια κατασκευή.
Ξέρεις πολλούς σε fitness club να είναι σε θέση να κάνουν τις ασκήσεις που γράφεις?
Εγώ μπαινόβγαινα σε γυμναστήρια 30 χρόνια και είδα ελάχιστους.
Όσο για τα χημικά που γράφεις δηλώνω κατηγορηματικά κατά αλλά η συντριπτική πλειοψηφία ερασιτεχνών παίρνει ότι τους πλασάρουν χωρίς να ξέρουν τι, πως και γιατί.
Επίσης επαγγελματικό bb χωρίς χημικά δυστυχώς απλά δεν υφίσταται.
Φιλικά
Κωνσταντίνος

Ακομα κι αν δε το ηθελες το μηνυμα σου μου φανηκε προπαγανδα υπερ των γυμναστηριων. ωστοσο, οφειλω να παραδεχτω οτι ειμαι προκατ οποτε μαλλον υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το ερμηνευσα λανθασμενα.
Οχι δυστυχως σε φιτνεσσ κλαμπ κανεναν, οποτε εκανα αρσεις πριν 2-3 χρονια σε ενα μου ελεγαν "αστα πιο μαλακα θα μας σπασεις τα πλακακια"  :2funny: και τα κατεβαζα οσο πιο μαλακα μπορουσα, ουτε καν να σκεφτω να τα πεταξω. :s&m_1: :s&m_1:
σε ο,τι γραφεις παρακατω συμφωνουμε απολυτα.

καλες προπονησεις και καλα μπανια!

Γεια σου Κων/νε  :)

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
GUYS ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SPINNING? ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑ!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ AIR-CONDITION ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ... ΤΟΝΟΥΣ ΙΔΡΩΤΑ!!

valto

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
πιτσιλιστακο θελο αν με γιμνασις πολι καλα κε πολι ορεα ,θελο να γινο πομποδεσ

Stories

Νέο!

Stories