Επισκέπτης
δε προκιτε να παρισ ουτε ενα γραμαριο με φριγανιεσ και βουτιρα και μαρμελαδεσ!οχι ιδιαιτερα, αλλά θα στρώσω.
μονο πολα γραμαρια κορεσμενου λιπουσ θα παρισ!εγο σου ειπα ιδι τι να τροσ για να γινισ πομποδεσ!
αλλα δε με ακουσ!
δε προκιτε να παρισ ουτε ενα γραμαριο με φριγανιεσ και βουτιρα και μαρμελαδεσ!οχι ιδιαιτερα, αλλά θα στρώσω.
και γω σου χα γραψει τι λαθος κανεις και τι να κανεις για να παρεις ογκο στο τσατ ρουμ....κατσε να βρω τι πρεπει να τρωςδε προκιτε να παρισ ουτε ενα γραμαριο με φριγανιεσ και βουτιρα και μαρμελαδεσ!
μονο πολα γραμαρια κορεσμενου λιπουσ θα παρισ!εγο σου ειπα ιδι τι να τροσ για να γινισ πομποδεσ!
αλλα δε με ακουσ!
δε χριαζετε να μου γραψισ τιποτα χιστι μου!και γω σου χα γραψει τι λαθος κανεις και τι να κανεις για να παρεις ογκο στο τσατ ρουμ....κατσε να βρω τι πρεπει να τρως
Φίλε κάνεις μόνο αερόβια τόσο πρωί ή και βάρη? Ένας φίλος πήγαινε τόσο πρωί όπως και εσύ και όταν το είπε σε γιατρό του είπε ότι κάνει μαλακία με το που ξυπνάει να πλακώνεται στα βάρη, μη μου ζητήσεις λεπτομέρειες δεν θυμάμαι τι ακριβώς του είπε ότι μπορεί να προκύψει σε θέμα υγείας, αλλά του είπε ότι τόσο πρωί η άσκηση που επιτρέπεται είναι μόνο η αερόβια. Μπορεί να είναι και μαλακίες αλλά ρώτα το και εσύ να είσαι σίγουροςπροσωπικά πηγαίνω στο γυμναστήριο κατά τις 07:30... άδειο σχεδόν είναι...
μια χαρά... όλα τα όργανα για πάρτη μου.... μετά πάω στη δουλειά, κατά τις 12:00 με πιάνουν κάτι ντάγλες αλλά μετά όλα μια χαρά....
3 φορές την εβδομάδα πηγαίνω...
χυμό και φρυγανιές με βιτάμ και μαρμελάδα!!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!pitsi μου παρακολουθω ανελλιπως τις συμβουλες σου για το πομπωδες σωμα
το πορνωδες σωμα ομως ειναι κατι το διαφορετικο,προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να ειναι το σωμα ενος ποδοσφαιριστη,δεν πρεπει να ειναι βαρυ αλλα εκτος απο πομπωδες πρεπει να ειναι ευλυγιστο και πλαστικο ωστε κατα τις συνευρεσεις με τα πορνιδια να μπορει ν ανταποκρινεται στις κινησεις και τις στασεις οι οποιες απαιτουνται για το καμα σουτρα
Αυτο επιτυγχανεται με συνδυασμο αεροβιας και αναεροβιας γυμναστικης,στην αεροβια η κολυμβηση ,το περπατημα,ο διαδρομος ειναι βασικα συστατικα
Επισης τα πορνωδες αγορια ειναι σωστο να προσεχουν πολυ τους κοιλιακους που βοηθουν και στην εκγυμναση των ηβικοκοκκκυγγικων μυων,ενω παραλληλα δινουν την εικονα ενος ευδιακριτου και αισθητικα καλαισθητου πεους
συναγωνιστές σύμφωνα με επιστημονικούς κύκλους είναι καλό μισή ώρα πριν τη προπόνηση να βαράμε μία μαλακία(κοινώς παχιά) γιατί αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και σχετικών ορμονών στο αίμα...
συναγωνιστές σύμφωνα με επιστημονικούς κύκλους είναι καλό μισή ώρα πριν τη προπόνηση να βαράμε μία μαλακία(κοινώς παχιά) γιατί αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και σχετικών ορμονών στο αίμα...
Φίλε Σταύρο,
Πουθενά και ποτέ δεν έχω αναφέρει καμία αλυσίδα ούτε γυμναστήριο ούτε έχω σκοπό.
Άλωστε αυτή τη περίοδο και γω σπίτι γυμνάζομαι.
Για ιδιοκατασκευές φυσικά και δεν μιλάω για δίζυγο αλλά για αυτές που χρησιμοποιούν - πολλα - βάρη και φυσικά δεν θα εμπιστευόμουν ένα σιδερά για τέτοια κατασκευή.
Ξέρεις πολλούς σε fitness club να είναι σε θέση να κάνουν τις ασκήσεις που γράφεις?
Εγώ μπαινόβγαινα σε γυμναστήρια 30 χρόνια και είδα ελάχιστους.
Όσο για τα χημικά που γράφεις δηλώνω κατηγορηματικά κατά αλλά η συντριπτική πλειοψηφία ερασιτεχνών παίρνει ότι τους πλασάρουν χωρίς να ξέρουν τι, πως και γιατί.
Επίσης επαγγελματικό bb χωρίς χημικά δυστυχώς απλά δεν υφίσταται.
Φιλικά
Κωνσταντίνος
να παγενυσ τηχω τηχω γυατη θα σε κανοι αδελφωδεσ κ καναιλωρηζωγαλοδεσπιτσιλιστακο θελο αν με γιμνασις πολι καλα κε πολι ορεα ,θελο να γινο πομποδεσ
πιο ισε εσι ο πιτσιλιστι;να παγενυσ τηχω τηχω γυατη θα σε κανοι αδελφωδεσ κ καναιλωρηζωγαλοδεσ
γυατη ? μαι βλαιπυσ να λιγάο ?πιο ισε εσι ο πιτσιλιστι;
ποσα κιλα σικονι στι μπαρα πιτσιλιστιγυατη ? μαι βλαιπυσ να λιγάο ?
στυ δαιξηα ταισερυσ τονουσ στραπονια.ποσα κιλα σικονι στι μπαρα πιτσιλιστι
αιδω θα βρυσ τα παντα χιστι μουορεα θα κανο κε διαστροφι τι σιβλιροματα να παρο