_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εχεις κοτετσι μαν η εισαι πλουσιος;
Τα κλωσσαει ο ιδιος μαν
Εχεις κοτετσι μαν η εισαι πλουσιος;
τι εγινε σκυλαραπα;;;Τωρα δεν ξηγιεσαι καλα. Σωματαρα σου ειπα οτι εχεις, νταξει επειδη βαζεις και κανα αυγο στον κωλο παρεξηγηθηκες;
τι εγινε σκυλαραπα;;;
ζηλευεις επειδη η γκομενιτσα σου χαιδευει την μουνα της με τις μπρατσαρες μου;;
καλα..εσιτε βληματα μερικοι.Εγω τρωω κρεας,χαλαρα οσα αυγα θελω(ομελετα με ολο το κροκο και 7 αυγα συνολικα+τυρι απεικον κτλ)
πες κανα καλο tip για διατροφη-κωλο τρως και ποσα ασπραδια.ναι ναι μακη κοριτσι μου,εχεις δικιο.δωσε μας τα φωτα σου μπαγλαμα.πς μας ποσο προ=
-κωλο τρως και ποσα ασπραδια.ναι ναι μακη κοριτσι μου,εχεις δικιο.δωσε μας τα φωτα σου μπαγλαμα.πς μας ποσο προ=
δες εδω ρε πως γινεται η δουλεια στο καραμπαμπαμ μπας και ξεστραβωθεις......
τι βαζει στο ποτηρι πριν το σκουπ δεν καταλαβα
Speisequark,δεν υπάρχουν εδώ, σαν γιαούρτι είναι
τι βαζει στο ποτηρι πριν το σκουπ δεν καταλαβα
θες να σου βαλω λιγο το χυσι μου;;α μαλιστα. απαχο ειναι αυτο? θενξ τυπε.
ασε γιδι.οταν εσυ πηγαινες εμεις σου καναμε τη γυναικα μπεικον και επιστεφαμε.Αμα ξυπνησει ςσφυρα.δες εδω ρε πως γινεται η δουλεια στο καραμπαμπαμ μπας και ξεστραβωθεις......
τρωγε λιγοτερο.και μην ακους τις παπατζες του αλλου εδω.που εχει περιεργο ονομα δνε θυμαμαι,εκεινςο ο γκει με την γυναικει α μοβ φωτο.πες κανα καλο tip για διατροφη
θες να σου βαλω λιγο το χυσι μου;;
απαχο ειναι ρε μαλακα
[size=16pt]τρωγε λιγοτερο[/size].και μην ακους τις παπατζες του αλλου εδω.που εχει περιεργο ονομα δνε θυμαμαι,εκεινςο ο γκει με την γυναικει α μοβ φωτο.
τρωγε λιγοτερο.και μην ακους τις παπατζες του αλλου εδω.που εχει περιεργο ονομα δνε θυμαμαι,εκεινςο ο γκει με την γυναικει α μοβ φωτο.
βαλε εσυ τα μουτρα σου εξω και σωμ ανα γελοασουμε Κοναν.ρε μαλακα σταματα.....δε μπορω να βλεπω να δινεις συμβουλες με τετοια μπακα που εχεις.......