Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μονο αληθειες λεω....μονο αληθειες  ;)

εγω εκανα προταση στον χασοδικη ρε ψευτη? σταματα τις πουστιες στους δικους μου μη σου βαλω το κεφαλι στον κωλο και σε ριξω κατηφορο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• nwntas falafel.jpg
    nwntas falafel.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 30

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εγω εκανα προταση στον χασοδικη ρε ψευτη? σταματα τις πουστιες στους δικους μου μη σου βαλω το κεφαλι στον κωλο και σε ριξω κατηφορο.
ειπα γω οτι του εκανες εσυ προταση? εγω περιεγραψα πως σε χρονο ντε τε καθαρισες το αραχνιασμενο γραφειο σου μιας και δεν κανει κανεις εγγραφη στο μπολντισμο πιστευοντας οτι σου ετυχε κελεπουρι με τον γουοναμπη μιστερ μαλακα  :jerking: :jerking: τι το κρατατε ολοκληρο γραφειο και πληρωνετε νοικια ρε? εμεις που εχουμε και δουλεια που δεν προλαβαινουμε τα κανουμε ολα ονλαϊν ναπουμε μεχρι εσπα πηραμε για να αναβαθμισουμε το συστημα εγγραφης νωντομελων  :jerking:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Αλλοι νωντοτύποι δεν υπάρχουν;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ετοιμασου και συ ε. αλλη μερα θα σε χρισω εσενανε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειπα γω οτι του εκανες εσυ προταση? εγω περιεγραψα πως σε χρονο ντε τε καθαρισες το αραχνιασμενο γραφειο σου μιας και δεν κανει κανεις εγγραφη στο μπολντισμο πιστευοντας οτι σου ετυχε κελεπουρι με τον γουοναμπη μιστερ μαλακα  :jerking: :jerking: τι το κρατατε ολοκληρο γραφειο και πληρωνετε νοικια ρε? εμεις που εχουμε και δουλεια που δεν προλαβαινουμε τα κανουμε ολα ονλαϊν ναπουμε μεχρι εσπα πηραμε για να αναβαθμισουμε το συστημα εγγραφης νωντομελων  :jerking:

:jerking:

νωντισμος. ψεμα και φαλαφελ.

ο ραννερ απ μιστερ μαλακας ειναι πρωτοκλασσατος?  :2funny: :2funny: :2funny:  γιαυτο ενκανες προταση και στον αλεξ για να πιασεις θεση και για του χρονου?  :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:jerking:

νωντισμος. ψεμα και φαλαφελ.
ορθογραφικο λαθος ητανε απο τη βιασυνη μου να ξεβρακωσω τον προφητη σου  :jerking: που χαθηκε παλι ο γαματος μπολντοτυπος? περασε εξω απο τωματιο η μαμα του και κανει οτι κοιμαται για να μη του παρει το κομπιουτερ απο το δωματιο?

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
οι γκει εδω που εοχυν καμια 40αρια ΣΜΝ,ας αφησουν τα αναβολικα και τα ψευτικα προφιλ που μου στενουν παντου,και ας πανε με καμια εσκορτ.τουλαχιστον ετσι θα γ@μησετε.Στο φιλο που ρωτησε περι αληθορσμου κτλ..απο ατυχημα.ας το πουμε ετσι.

Καταλαβα μαν. Απο ξυλικι εγινε η δουλεια ε; Συμβαινει πολυ συχνα σε αυτους που τρωνε γροθια στο ζυγωματικο και γενικα στη μπροστινη περιοχη που περιλαμβανει το ματι να εμφανιζουν προβληματα ορασης, αλληθωρισμου κτλ. Δεν πειραζει μη μασας

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ε στα 14 εγινε.παει ,οτι εγινε εγινε.τωρα αυτοι που εχουν θεμα με εμενα..ολο κατι θα βρουν.ειτε οτι ειμαι αληθορος,ειτε ειμαι πολυ μαυρο ςκαι πακιστανος(ολα τα εχω ακουσει).χαχαχα

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ορθογραφικο λαθος ητανε απο τη βιασυνη μου να ξεβρακωσω τον προφητη σου  :jerking: που χαθηκε παλι ο γαματος μπολντοτυπος? περασε εξω απο τωματιο η μαμα του και κανει οτι κοιμαται για να μη του παρει το κομπιουτερ απο το δωματιο?

Καλα καθεσαι και ασχολησε με τυπους που χορευουν ρικυ ασλευ και με ipad ακουνε στο δρομο ρικυ μαρτιν και τζαστιν μπιμπερ; Ακου μπολντοτυπος.. :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.cosmicevolution.org/tibet-map-large.gif[/img[/URL]]
[/quote]ηρθε το γατακι ο εκτορας τωρα να το παιξει βεντεττα  :jerking: οταν φαει τη νωντοκαταρα και παρακαλαει κλαιγοντας εισαι μαρτυρας γιατι δε θα δεχθουμε τις ικεσιες του  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πολύ θερμό φθινοπωρο προβλεπω.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πολύ θερμό φθινοπωρο προβλεπω.
καταλαβες φανταζομαι πως σε εφτυσε στα μουτρα ο εκτορας, ουτε καν για μπολντοτυπος δε κανεις κακομοιρη....και πολυ λεω οτι θα αντεξεις μεχρι τα χριστουγεννα  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
καταλαβες φανταζομαι πως σε εφτυσε στα μουτρα ο εκτορας, ουτε καν για μπολντοτυπος δε κανεις κακομοιρη....και πολυ λεω οτι θα αντεξεις μεχρι τα χριστουγεννα  ;)
Τον λογο που ηθελα να εγγραφώ, τον ειδες ή μπα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom