LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ειδες ενα εφηβικο χερακι που ειχε στη φωτο? βλαμενος ειναι που ανεβασε
Τι κωλόβυσμα είχε και τον πήραν στο ρίτζενσι απορώ.
Πάει χάλασαν και τα καζίνο
ειδες ενα εφηβικο χερακι που ειχε στη φωτο? βλαμενος ειναι που ανεβασε
Καυλιαρη παρε καμια καμερα της προκοπης ρε φιλε! Το 480p δεν παλευεται σε θελω σε 720p τουλαχιστον για να γουσταρω!σας αγαπαω παντως.ανεβαζετε τα βιους μου.
Τι κωλόβυσμα είχε και τον πήραν στο ρίτζενσι απορώ.
σταματα να βλεπεις τις φωτος μου στο facebook ρε ανωμαλεπου τον πηρανε???? ναι καλα
σταματα να βλεπεις τις φωτος μου στο facebook ρε ανωμαλε
σε κατουραω λεμε,σε προκαλω να ερθεις την παρακσευη 19 του μηνος στο καζινο στην πυλη προσωπικου
αγορασε τα μου εσυ.:ΡΚαυλιαρη παρε καμια καμερα της προκοπης ρε φιλε! Το 480p δεν παλευεται σε θελω σε 720p τουλαχιστον για να γουσταρω!
Επισης τραβα παρε κανενα εξωτερικο μικροφωνο να το βαζεις κοντα στη μουρη σου! Ειναι ενοχλητικο να ακουω τα μηχανακια που περνανε απο διπλα και ολους τους ακυρους ηχους οταν προσπαθω να επικεντρωθω στα σοφα σου λογια!!!
Δωσε αναβολικα στο λαο να γουσταρουμε!!!
πως ειναι το σαιτ σου;αγορασε τα μου εσυ.:Ρ
healthpowertraining.com αντε γτ με ζαλησατε.μιση αναζητηση δεν μπορειτε να κανετε.ανεπροκοποι.
μονο ο δικος σου και της αδελφης σου[quote author=Embrance link=topic=3802.msg5726517#msg5726517 date=1410783574
Αντιγκεγκορυ παιδι μου σε εχω μπλοκαρει παντου.Δηλαηδ θα επιμενι να με κηνηγας και να μου στελνεις ολο γεια,και γει ατι κανεις?αν εχει ςκατι,πες το με ΠΜ εδω.
Μαν προσεχε τον αντιγκρεγκορι. Φημες λενε οτι του αρεσουν αγοριστικοι κωλοι!
μαν ετοιμος να κλασεις εισαι στη φωτο
εγώ τον έβαλαΤι κωλόβυσμα είχε και τον πήραν στο ρίτζενσι απορώ.
μονο ο δικος σου και της αδελφης σου
τους γαμαω καθε μερα
που θα βρούμε κλενβουτερολη ρεειμαι εμπορας(λολ)και μεγαλοδιακινητης,βγαζω κανα 55 χιλιαρικα οτ μηνα χαλαρα.
Αντιγκεγκορυ παιδι μου σε εχω μπλοκαρει παντου.Δηλαηδ θα επιμενι να με κηνηγας και να μου στελνεις ολο γεια,και γει ατι κανεις?αν εχει ςκατι,πες το με ΠΜ εδω.
κλεν δεν εχει στο φαρμακειοαν αντι να γραφετε μ@λακιες κανατε αναλογη γυμναστικη θα ειχατε εστω ενα σωμα επιπεδου δημοτικου.
κλεν..στο φαρμακειο.