Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γεια σας και από εμένα! Σήμερα 9 χιλιόμετρα σε πάρκο με ανηφόρες και κατηφόρες (55 μιν), αύριο θάλασσα καμιά ώρα, έτσι θα τη βγάλω για λίγο καιρό. Για το μονόζυγο που λέει ο φίλος, πολύ καλή φάση, αλλά με καλό ζέσταμα και όχι κάθε μέρα γιατί είναι δυνατή άσκηση και άμα ξεφύγεις έχεις προβλήματα. Για την αερόβια είμαι φαν, μην κάνω διαφήμιση  :tits2:

Προσοχη στο μονοζυγο ναι ειναι δυνατη ασκηση ... κάνε καλες διατάσεις πρωτα και κάμψεις.

Και οι καμψεις βοηθάνε εγω τωρα θα βγάλω 5 σετάκια των 20 επαναλήψεων

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΒΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ!!!!! αλλα να σου εξιγησο κατι!! το γλικογονο στους μιεσ ειναι για ΤΟ πολι 45`````````λεπτα!! μετα ο οργανισμοσ κανιβαλιζει και διασπα μιικι μαζα για να βρει ενεργεια!!! οταν ελατονετε η μθιικη μαζα σταδιακα απο υπερβαση χρονου εκγιμνασης σταδιακα και σε βαθοσ χρονου θα σου βγαλει τραυματισμο στανδαρ και αλλα πολλα ! 45 λεπτα απο την στιγμη που θα βαλεισ τα αθλιτικα μεχρι την στιγμη που θα γιρισεισ για να κανεισ μπανιο!! ΑΥΣΤΡΗΡΑΑΑΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΟΦΕΛΙΜΟ ΔΙΛΑΔΗ

Τραυματισμο θα βγαλει αμα δεν φάει καλα μετα απο καλη προπονηση και δεν αφησει μια μέρα τον μυ να ηρεμησει πχ αν εγω σημερα τρέχω 10 χιλιάρια με ρυθμο 4 λεπτά το χιλιομετρο ... αυτο ειναι πολυ δυνατη προπονηση ... αν αυριο πάω να κανω το ιδιο δεν θα μπορω να περπατησω μετα και εννοειται καλες διατάσεις και προληπτικα πάγο και φυσικα καλα παπουτσια καλος υπνος καλη διατροφη εχω να κοιμηθω μετα τις 12 1 βδομάδα στο 3μερο που το εριξα έξω και βγηκα βολτα το βραδυ

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
με το σικοτι πεζεισ με τα νεφρα ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!! αν ξερεισ πραγματικα απο θορακικους κοβεισ τον πανγκο μαχερι<< ΧΙΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΟΡΑΚΙΚΟΥς ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΥ!!!! ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΜΕΝΟΣ ΜΑΧΕΡΙ!!!!!!!!!!!!! και τα βιζια σου ειναι νατουραλλ οτι και αν παρεις !!! προτο σταδιο !!!! τεζα μετα δευτερο σταδιο τα νερα κανουν ολη την δουλεια τα φτιαχτιρια για τα νερα ειναι πολι πιο ανοδινα!!!!!!! δεν το σινεχιζο αλλο !!!!! ΚΑΤ ΕΜΕ ΦΙΣΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΟΜΙ!!!!!!!!! και οτι θελησ να κανεισ ΓΙΝΕΤΕ!!!!!! ΜΕ ΦΙΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΦΙΣΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ!!!!!!
παγκο κανω επικλινη μονο
μονοζυγο,αρσεις θανατου,καθισματα
αρχοντα πες κανα καλο τιπ για διατροφη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι υδατανθρακες το βραδυ γιατι ο οργανισμος δεν μπορει να τους χρησιμοποιησει καπου αρα γινονται λιπος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για χαλαρη προπονηση καλες ειναι... εσυ βγαζεις παραπανω δηλαδη?
τυπε εγω ειμαι εναντιον της γυμναστικης
αλλα θυμαμαι στο σχολειο και στον στρατο εβγαζα τοσες ανετα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε εγω ειμαι εναντιον της γυμναστικης
αλλα θυμαμαι στο σχολειο και στον στρατο εβγαζα τοσες ανετα

Εναντιον της γυμναστικης εισαι? θα σε κάψω ζωντανό :grin:

δεν ειναι λιγες αμα τις κανεις καλά. Δηλαδη το στηθος μέχρι κάτω το πάτωμα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εναντιον της γυμναστικης εισαι? θα σε κάψω ζωντανό :grin:
τυπε δεν κανει καλο στην δουλεια μου :S
αλλα ειμαι υπερ αυτων που πανε γυμναστηριο για να γινουν σφιχτες και παιρνουν αναβολικα
ειναι μελλοντικοι πελατες :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε δεν κανει καλο στην δουλεια μου :S
αλλα ειμαι υπερ αυτων που πανε γυμναστηριο για να γινουν σφιχτες και παιρνουν αναβολικα
ειναι μελλοντικοι πελατες :rockon:

hahaha τι τρολ εισαι ρε απολυτε  :grin:

μλκες ειναι αυτοι που λες

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Προσοχη στο μονοζυγο ναι ειναι δυνατη ασκηση ... κάνε καλες διατάσεις πρωτα και κάμψεις.

Και οι καμψεις βοηθάνε εγω τωρα θα βγάλω 5 σετάκια των 20 επαναλήψεων

Για αρχαριο καλα ειναι. Εγώ κανω 2 20αρια για προθερμανση πριν μπω στα βαρη. Καμια φορα αναλογα το προγραμμα βαζω καποιον να μου στερεωνει ενα δεκακιλο δισκο στην πλατη η κανω την παραλλαγη με τα υπερυψωμενα ποδια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για αρχαριο καλα ειναι. Εγώ κανω 2 20αρια για προθερμανση πριν μπω στα βαρη. Καμια φορα αναλογα το προγραμμα βαζω καποιον να μου στερεωνει ενα δεκακιλο δισκο στην πλατη η κανω την παραλλαγη με τα υπερυψωμενα ποδια.

Δεν ειμαι αρχάριος απλα σημερα ειπα να το χαλαρωσω λιγο γιατι νιωθω ενα τσιμπηματάκι στον τρικεφαλο απο χθες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιξε ποδια η πλατη σημερα.

Τα ποδια τα έχω σταματησει εδω και καιρο  :grin: οτι κανω με το τρεξιμο μονο γιατι αμα συνεχισω με ποδια δεν θα βρισκω τζιν σε μερικους μηνες να μπω μέσα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom