Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου επειδη βλεπω εισαι προπονητης δωσε μας καμια συμβουλη

απλα θελω να ανοιξουν λιγο οι πλατουλες οχι τιποτα υπερβολικο σαν το σωμα του μεμου μπεγνη θελω να φτιαξω
μην μου αρχιζετε τις εξυπναδες με οχι τιποτα υπερβολικο οχι το ενα οχι το αλλο.η κανετε κατι η δεν κανετε.τι νομιετε οτι απο την μαι σιτγμη στην αλλη θα ανοιξετε και θα γεμισετε κοιλιακους?

No1 ασκηση γι απλατη:κοπηλατικη με μπαρα.σωστη.με σωμα παραληλα σχεδον στο επιπεδο του εφαφους οχι σαν κατι παπαρες που κανουν με πολυ μικρη κληση στο εδαφος και κανουν πιοπολυ ωμοςυ παρα πλατη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μην μου αρχιζετε τις εξυπναδες με οχι τιποτα υπερβολικο οχι το ενα οχι το αλλο.η κανετε κατι η δεν κανετε.τι νομιετε οτι απο την μαι σιτγμη στην αλλη θα ανοιξετε και θα γεμισετε κοιλιακους?

No1 ασκηση γι απλατη:κοπηλατικη με μπαρα.σωστη.με σωμα παραληλα σχεδον στο επιπεδο του εφαφους οχι σαν κατι παπαρες που κανουν με πολυ μικρη κληση στο εδαφος και κανουν πιοπολυ ωμοςυ παρα πλατη.

Κλειστοί ή ανοικτοι αγκώνες;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δικη μου προτιμηση ειναι οι κλειστει.σαν να κανω κελιστη λαβη σε τροχαλια.
αλλα η ποικοιλια ειναι καλη σε αυτη την ασκηση.απλα θελει κληση προς τα μρποστα και κατω.οχι σχεδον ορθιοι οπως κανυν αλλοι.τοτε θα δειτε τηνδ ιαφορα.εχει και μια ερευνα στο StrongLifts ενος πανεπηστιμιου που αποδεικνιει οτι αυτο ειναι ο πιο αποτελεσματικςο τροπος να την κανεις και οχι σχεδον ορθιςο που γυμναζεις ωμους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:pipa3:
δικη μου προτιμηση ειναι οι κλειστει.σαν να κανω κελιστη λαβη σε τροχαλια.
αλλα η ποικοιλια ειναι καλη σε αυτη την ασκηση.απλα θελει κληση προς τα μρποστα και κατω.οχι σχεδον ορθιοι οπως κανυν αλλοι.τοτε θα δειτε τηνδ ιαφορα.εχει και μια ερευνα στο StrongLifts ενος πανεπηστιμιου που αποδεικνιει οτι αυτο ειναι ο πιο αποτελεσματικςο τροπος να την κανεις και οχι σχεδον ορθιςο που γυμναζεις ωμους.

Έχεις δίκιο σ αυτο, και τους τραπεζοειδεις πιάνει αν κανείς ορθιος.
Κάποτε έκανα μια βερσιόν που ξεκινάει η μπάρα από το πάτωμα, ντεντ στοπ

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τι nai και ρε μπιφτέκι .έτσι και πας εσύ να κάνεις αυτό το πρόγραμμα θα πάθεις ανακοπή στο πρώτο μισό σετ.να ανέβεις στον πρώτο με τα σκαλιά μπορείς ή λαχανιαζεις?

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι nai και ρε μπιφτέκι .έτσι και πας εσύ να κάνεις αυτό το πρόγραμμα θα πάθεις ανακοπή στο πρώτο μισό σετ.να ανέβεις στον πρώτο με τα σκαλιά μπορείς ή λαχανιαζεις?
λαχανιαζω και κανα 4 διαληματα για το πρωτο σκαλι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οποιος εχει ασχοληθει με πυγμαχια και ξερει να μου πει δυο πραματα σοβαρα ας επικοινωνησει μαζι μου.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
...να ρωτήσω κάτι τον Embrance ??? που τα ξέρεις όλα αυτά που λες ???

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
1)διαβαζω.
2)σε αντιθεση με θεωριτικους κοπανους,εχω κανω χρηση ΑΑΣ και ξερω τι δουλευει και τι οχι.πλα πραγματα.
3)ερευνες.
4)οτι και το 2ο.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
1)διαβαζω.
2)σε αντιθεση με θεωριτικους κοπανους,εχω κανω χρηση ΑΑΣ και ξερω τι δουλευει και τι οχι.πλα πραγματα.
3)ερευνες.
4)οτι και το 2ο.
1) όλοι..
2) δε φαίνεται..
3) είσαι επιστήμονας ?
4) ότι και το 2ο..

:grin:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
game@
την αποψη σου για το 1,2,3 και 4 μπορει ςνα την βαλει ςεκει που ξερεις καλα.εισαι απο τους κλασσικους keyboard warriors.ουτε για φτυσιμο.
κατα τα αλλα συνεχισε τον αυνανισμο σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
game@
την αποψη σου για το 1,2,3 και 4 μπορει ςνα την βαλει ςεκει που ξερεις καλα.εισαι απο τους κλασσικους keyboard warriors.ουτε για φτυσιμο.
κατα τα αλλα συνεχισε τον αυνανισμο σου.
Πρεπει να εισαι απο πολυ πλουσια οικογενεια εσυ.Σωστα;

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιζιε να εχω κανα δις στη ακρη.χαλαρα.
ο λαυρεντης απο εμενα παιρνει δανεικα.

Stories