Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εννοειται, χωρις σολαριουμ :rockon:,δεν πιστευω να θες να σου πω και εδω τα μυστικα μου,δεν φτανει που σας εσωσα ολους απο τον καρκινο,δεν θα σας κανω  και μαυρισμενους ολο τον χρονο να μου τρωτε τις γκομενες...

Stelios ο Δοκτωρας.... σωζει και από τον καρκίνο.... yeaaaaahp!!!

:thumbsup:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

:thefinge:

Εννοειται, χωρις σολαριουμ :rockon:,δεν πιστευω να θες να σου πω και εδω τα μυστικα μου,δεν φτανει που σας εσωσα ολους απο τον καρκινο,δεν θα σας κανω  και μαυρισμενους ολο τον χρονο να μου τρωτε τις γκομενες...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γατακι ο Στελιος δεν χρησιμοποιει σολαριουμ.
Εχει παρει την μυστικη συνταγη του Μαρι που εκτος απο πληρη ανοσια στις αρρωστιες προσφερει και φυσικο μαυρισμα ολο το χρονο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

υπάρχουν και κάτι κρέμες self tanning αλλά βρωμάει καρκίνος από χιλιόμετρα :badair:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
υπάρχουν και κάτι κρέμες self tanning αλλά βρωμάει καρκίνος από χιλιόμετρα :badair:
Μαλλον για αυτο δεν λεει το μυστικο του. Θελει να μας σωσει απο τον καρκινο για δευτερη φορα.  :tooth:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

μαλακα, μία γκόμενα ψωνισμένη το καλοκαίρι δεν πήγαινε παραλία και έβαζε αυτό αλλά σε σπρέυ και όταν μπαλαμουτιαζόμασταν κατέβαζα λίτρα από αυτήν την βλακεία.. της έλεγα αφού με περιμένεις τι γίνεσσαι έτσι... περίμενε ότι θα βγούμε :headbang:

το μπουκαλάκι έγραφε ότι είναι φυτικό και τα συστατικά ήταν φυτικά που διάβασα...τι παίχτηκε ρε Κοζμά; :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μαλακα, μία γκόμενα ψωνισμένη το καλοκαίρι δεν πήγαινε παραλία και έβαζε αυτό αλλά σε σπρέυ και όταν μπαλαμουτιαζόμασταν κατέβαζα λίτρα από αυτήν την βλακεία.. της έλεγα αφού με περιμένεις τι γίνεσσαι έτσι... περίμενε ότι θα βγούμε :headbang:

το μπουκαλάκι έγραφε ότι είναι φυτικό και τα συστατικά ήταν φυτικά που διάβασα...τι παίχτηκε ρε Κοζμά; :think:

αν δεν έχεις νέα της ξηγήθηκε ο χάρος :priest:

δεν ξέρω μαν, εγώ είχα ακούσει ότι είναι καρκινογόνα αυτά, αλλά τώρα που το κοίταξα βρήκα αυτό
βγάλε άκρη :dunno:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επιτέλους η photo των ποδιών γνωστού μέλους που όλοι περιμέναμε

aPwNZpq_700b.jpg

Τον Slavyanka Delicatessen εννοείς; :birdman:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αν δεν έχεις νέα της ξηγήθηκε ο χάρος :priest:

δεν ξέρω μαν, εγώ είχα ακούσει ότι είναι καρκινογόνα αυτά, αλλά τώρα που το κοίταξα βρήκα αυτό
βγάλε άκρη :dunno:
Οτι γραφει το αρθρο ειναι μαλακιες ολα τιποτα σωστο δεν γραφει

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πρωτον εισαι κατασπρος,δευτερον εχεις πολλες τριχες,τριτον εχεις κοιλια,τεταρτον αν σκεφτεις οτι πρηστικες πριν βγεις φοτο το αποτελεσμα ειναι :shit:,σε αναλογια με τον εμπρανς και τις δικες του φοτο ειστε και οι δυο  :zombie:...

Το "είσαι κάτασπρος" και το "έχεις τρίχες" είναι επιχειρήματα γυμναστηριακά;;;

Πες μια κανονική φνώμη

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ο Χριστός και η Παναγία.
Φίλε ωραίο σώμα,παρεμπιπτόντως πως και δεν σε έχω δει να γράφεις καμιά ενημέρωση για μπουρδέλα γιατί αποκλείεται να μην πηγαίνεις...
Από τις πουτάνες το έχω το σώμα.
Ξεκίνα να πηγαίνεις κι εσυ.Μπορεί να σου μεγαλώσει και το πουλάκι.
Θα σου ανεβαίνει κι η τεστό και δε θα κλαψομουνιάζεις ολη την ώρα μετά.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μαγκες εχει δοκιμασει κανεις clenbuterol? Ακουω αποψεις!!! Κανει δουλεια? Παρενεργειες???
Θα παρει ενας φιλος μου τωρα και αν δω οτι κανει θαυματα και γινει σαν αυτους απο τα εξωφυλλα των περιοδικων σκεφτομαι μηπως παρω κ εγω  :rockon:
Βεβαια αυτο θα επρεπε να ειναι η τελευταια επιλογη αν δει καποιος οτι δε χανει λιπος με τρεξιμο και διατροφη που δεν κανω εγω  :uglystupid:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Μαγκες εχει δοκιμασει κανεις clenbuterol? Ακουω αποψεις!!! Κανει δουλεια? Παρενεργειες???
Θα παρει ενας φιλος μου τωρα και αν δω οτι κανει θαυματα και γινει σαν αυτους απο τα εξωφυλλα των περιοδικων σκεφτομαι μηπως παρω κ εγω  :rockon:
Βεβαια αυτο θα επρεπε να ειναι η τελευταια επιλογη αν δει καποιος οτι δε χανει λιπος με τρεξιμο και διατροφη που δεν κανω εγω  :uglystupid:

να μη χανεις λιπος με αεροβιο και διατροφη δε γινεται . να χασεις τοσο λιπος οσο αυτοι που βλεπεις στα εξωφυλλα με φυσικο τροπο επισης δε γινεται .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom