canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
φίλε εσύ διατηρείς μαύρισμα όλον τον χρόνο
σολαριουμ
φίλε εσύ διατηρείς μαύρισμα όλον τον χρόνο
Εννοειται, χωρις σολαριουμ ,δεν πιστευω να θες να σου πω και εδω τα μυστικα μου,δεν φτανει που σας εσωσα ολους απο τον καρκινο,δεν θα σας κανω και μαυρισμενους ολο τον χρονο να μου τρωτε τις γκομενες...
σολαριουμ
Εννοειται, χωρις σολαριουμ ,δεν πιστευω να θες να σου πω και εδω τα μυστικα μου,δεν φτανει που σας εσωσα ολους απο τον καρκινο,δεν θα σας κανω και μαυρισμενους ολο τον χρονο να μου τρωτε τις γκομενες...
Γατακι ο Στελιος δεν χρησιμοποιει σολαριουμ.σολαριουμ
Μαλλον για αυτο δεν λεει το μυστικο του. Θελει να μας σωσει απο τον καρκινο για δευτερη φορα.υπάρχουν και κάτι κρέμες self tanning αλλά βρωμάει καρκίνος από χιλιόμετρα
υπάρχουν και κάτι κρέμες self tanning αλλά βρωμάει καρκίνος από χιλιόμετρα
μαλακα, μία γκόμενα ψωνισμένη το καλοκαίρι δεν πήγαινε παραλία και έβαζε αυτό αλλά σε σπρέυ και όταν μπαλαμουτιαζόμασταν κατέβαζα λίτρα από αυτήν την βλακεία.. της έλεγα αφού με περιμένεις τι γίνεσσαι έτσι... περίμενε ότι θα βγούμε
το μπουκαλάκι έγραφε ότι είναι φυτικό και τα συστατικά ήταν φυτικά που διάβασα...τι παίχτηκε ρε Κοζμά;
αν δεν έχεις νέα της ξηγήθηκε ο χάρος
δεν ξέρω μαν, εγώ είχα ακούσει ότι είναι καρκινογόνα αυτά, αλλά τώρα που το κοίταξα βρήκα αυτό
βγάλε άκρη
Επιτέλους η photo των ποδιών γνωστού μέλους που όλοι περιμέναμε
Οτι γραφει το αρθρο ειναι μαλακιες ολα τιποτα σωστο δεν γραφειαν δεν έχεις νέα της ξηγήθηκε ο χάρος
δεν ξέρω μαν, εγώ είχα ακούσει ότι είναι καρκινογόνα αυτά, αλλά τώρα που το κοίταξα βρήκα αυτό
βγάλε άκρη
Πρωτον εισαι κατασπρος,δευτερον εχεις πολλες τριχες,τριτον εχεις κοιλια,τεταρτον αν σκεφτεις οτι πρηστικες πριν βγεις φοτο το αποτελεσμα ειναι ,σε αναλογια με τον εμπρανς και τις δικες του φοτο ειστε και οι δυο ...
Nαι θα πω μια κανονικη φνώμηΤο "είσαι κάτασπρος" και το "έχεις τρίχες" είναι επιχειρήματα γυμναστηριακά;;;
Πες μια κανονική φνώμη
Από τις πουτάνες το έχω το σώμα.Ο Χριστός και η Παναγία.
Φίλε ωραίο σώμα,παρεμπιπτόντως πως και δεν σε έχω δει να γράφεις καμιά ενημέρωση για μπουρδέλα γιατί αποκλείεται να μην πηγαίνεις...
Nαι θα πω μια κανονικη φνώμη
Για το πουτσο ειναι,σε σχεση με το ιδανικο παντα,δηλαδη εμεναΠες ρε καραγκιόζη στα ίσια.
Είναι καλός ή δεν είναι;
Άντε μαλάκα τρολλ που έχεις γαμήσει το νήμα με τις μαλακίες σου
Μαγκες εχει δοκιμασει κανεις clenbuterol? Ακουω αποψεις!!! Κανει δουλεια? Παρενεργειες???
Θα παρει ενας φιλος μου τωρα και αν δω οτι κανει θαυματα και γινει σαν αυτους απο τα εξωφυλλα των περιοδικων σκεφτομαι μηπως παρω κ εγω
Βεβαια αυτο θα επρεπε να ειναι η τελευταια επιλογη αν δει καποιος οτι δε χανει λιπος με τρεξιμο και διατροφη που δεν κανω εγω
Πες ρε καραγκιόζη στα ίσια.
Είναι καλός ή δεν είναι;
Άντε μαλάκα τρολλ που έχεις γαμήσει το νήμα με τις μαλακίες σου