LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Και τι θες δηλαδή να σου πουμε αν τον παίξαμε με την πάρτη σου ... ά μωρή λουλού ξιρισου πρωτα και μετά ξάνα ανέβασε
Και τι θες δηλαδή να σου πουμε αν τον παίξαμε με την πάρτη σου ... ά μωρή λουλού ξιρισου πρωτα και μετά ξάνα ανέβασε
πάνε κάνε πρώτα αποτρίχωση μωρη
Παιδιά ανέβασα κι εγώ φώτο, δεν ξέρω αν το προσέξατε
αρκουδιάρη , με τόση τρήχα που πας ποτ πουρή να ούμε, αν ιδρώσεις ξέρεις πως βρομάει αυτή η τρίχα , θες και γυναίκα, πάνε κάνε πρώτα αποτρίχωση μωρη
ο αλλος παραπονιεται που δεν του σχολιαζουν τη φωτογραφια,δεν ξυρισε και ποδαρακι λεει στο καλο γελασα παλι,βγαλε ρε χοντρε τη φωτογραφια :S
ασε μας ρε φιλε να πουμε με τον καθε προβληματικο...γιατι να βαλω φωτογραφια ,γκει εισαι και θες να δεις αντρικο κορμι?Βάλε και εσύ μωρή κυρία να σε δούμε.. Μόνο λόγια είσαι!
Βάλε και εσύ μωρή κυρία να σε δούμε.. Μόνο λόγια είσαι!
ασε μας ρε φιλε να πουμε με τον καθε προβληματικο...γιατι να βαλω φωτογραφια ,γκει εισαι και θες να δεις αντρικο κορμι?
εμ τι ειναι ξυριζουν και τριχα,βαζουν και λαδακι και σφιγγονταιάρα και αυτοί που παρακολουθούν body building για να βλέπουν αντρικά κορμιά είναι καραπουστάρες :S
Παιδιά ανέβασα κι εγώ φώτο, δεν ξέρω αν το προσέξατε
αυτοι που ξυριζουν το σωμα τους και δεν κατεβαινουν στους αγωνες εχουν ενα θεμα
Το ψωνιο εχουν μωρε. Γαμιουνται ωρες στα γυμναστηρια και η τριχα να κρυβει το six pack; Λογικο να τις ξυρισεις αμα εχεις το ψωνιο.αυτοι που ξυριζουν το σωμα τους και δεν κατεβαινουν στους αγωνες εχουν ενα θεμα
τυπε γενικα το μποντυμπιλντινγκ ειναι αστειο...αυτοι που ξυριζουν το σωμα τους και δεν κατεβαινουν στους αγωνες εχουν ενα θεμα
Τύπε λες να την κουνάει την αχλαδιά ο Melberg;Για αυτό ζητάει και από διάφορα αρσενικά να ποστάρουν photo τους;
ο αλλος παραπονιεται που δεν του σχολιαζουν τη φωτογραφια,δεν ξυρισε και ποδαρακι λεει στο καλο γελασα παλι,βγαλε ρε χοντρε τη φωτογραφια :S
τυπε πριν καμμια 10ρια μερες ζητουσε επιμονα απο εναν να του δειξει φωτογραφια τωρα παλι χτυπιεται να του σχολιασουν τη δικια του...Τύπε λες να την κουνάει την αχλαδιά ο Melberg;Για αυτό ζητάει και από διάφορα αρσενικά να ποστάρουν photo τους;
Εγω απορω γιατι καποιος να παει γυμναστηριο αμα προκειται για αυτο το λογο.τυπε γενικα το μποντυμπιλντινγκ ειναι αστειο...
αλλο να πας γυμναστηριο για λογους υγειας (για να να μην εισαι λαπας).