Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Ξαναξεκίνησα σήμερα μετά απο 5-6 μήνες αποχής.

Οι τιμές σταθερές (και τσιμπημένες κλασσικά).

Η κοροιδία της "εγγραφής" παραμένει. :idiot:

Νωρίς ξεκίνησες τύπε, περίμενε να μπει μάης πρώτα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ξαναξεκίνησα σήμερα μετά απο 5-6 μήνες αποχής.

Οι τιμές σταθερές (και τσιμπημένες κλασσικά).

Η κοροιδία της "εγγραφής" παραμένει. :idiot:

Μην χαλάτε άσκοπα τα λεφτα σας στα γυμναστήρια.

Τα γυμναστήρια εφευρέθηκαν από τους ξένους, επειδή δεν έχουν τον υπέροχο καιρό που έχουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα.

Βγείτε μια βόλτα έξω με αθλητικό παπουτσάκι και ραδιοφωνάκι στο κινητό να ακούτε μουσικούλα. Μία ωρίτσα την ημέρα σταθερά είναι το πιο ωφέλιμο πράγμα.
Όποιοι είναι γυμνασμένοι μπορούν να κάνουν και τζόγκινγκ.

Πάρτε ένα ποδηλατο mountain και ξαμοληθείτε.

Κολυμπείστε στη θάλασσα.

Ένα μονόζυγο δεν κοστίζει τίποτα να το αγοράσετε και να το τοποθετήσετε στο σπίτι σας.

Όποιοι έχουν χώρο ας πάρουν έναν σάκο του μποξ και γάντια.
  Εκρηκτική γυμναστική! Ιδρώνεις στο λεπτό!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
33
Πόντοι
16
1. Μία ωρα γρηγορο ελεύθερο περπάτημα κάθε μέρα.
2. 3 σετ Χ 20 επαναλήψεις sit ups
3. 3 σετ Χ 20 επαναλήψεις ελεύθερα καθίσματα (squats)
4. 3 σετ Χ 20 push ups

5. 3 set X 20 ελξεις στο μονόζυγο.

Η απόλυτη αντίθεση...

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Τα καλύτερα πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι δωρεάν.

1. Μία ωρα γρηγορο ελεύθερο περπάτημα κάθε μέρα.
2. 3 σετ Χ 20 επαναλήψεις sit ups
3. 3 σετ Χ 20 επαναλήψεις ελεύθερα καθίσματα (squats)
4. 3 σετ Χ 20 push ups
5. 3 set X 20 ελξεις στο μονόζυγο.

Στρατιωτική πειθαρχία ακολουθίας του προγράμματος επί 6 μήνες, σε συνδυασμό με καλή αθλητική διατροφή (ψάρια, αυγά, κοτόπουλο, φρούτα, λαχανικά, τυριά)
Κομμένες σάλτσες, γλυκά, παγωτά, πολλά ψωμιά και τηγανητά φαγητά.
Όχι φαγητό μετά τις 6.00 το απόγευμα.

Το πρωί το περπάτημα ή το τζόγκινγκ, το βράδυ τα υπόλοιπα.

Εγγυημένο χάσιμο βαρους 2-3 κιλά τον μήνα.
Ούτε το 5% των αντρών που δεν έχουν κάνει σοβαρή γυμναστική δεν μπορεί να κάνει 20 έλξεις. Το καλή διατροφή είναι φλού (πχ έχεις τυριά και κοτόπουλο. με μισό κιλό τσένταρ με τα 2 κοτόπουλα σου, δεν χάνεις καθόλου). Αν κοιμάσαι μετά τις 10, πόσο μάλλον στις 12 και στις 2, θα υποφέρεις άσχημα με τελευταίο φαγητό στις 6.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ούτε το 5% των αντρών που δεν έχουν κάνει σοβαρή γυμναστική δεν μπορεί να κάνει 20 έλξεις. Το καλή διατροφή είναι φλού (πχ έχεις τυριά και κοτόπουλο. με μισό κιλό τσένταρ με τα 2 κοτόπουλα σου, δεν χάνεις καθόλου). Αν κοιμάσαι μετά τις 10, πόσο μάλλον στις 12 και στις 2, θα υποφέρεις άσχημα με τελευταίο φαγητό στις 6.

Διαιτολόγος δεν είμαι. Από τα λίγα που έχω διαβάσει, το καλύτερο τυρί είναι η γραβιέρα. Και δεν μιλάμε για μεγάλες ποσότητες. Όταν λέμε στρατιωτική πειθαρχία αυτό λέμε. Να τρωμε λίγο.

Όσον αφορά τις έλξεις στο μονόζυγο, οπωσδήποτε θα ζοριστεί κάποιος στην αρχή. Μπορεί να κάνει 5 επαναλήψεις ή 10. Δεν είναι απαραίτητο να κάνει 20 εξαρχής.

Αν έχεις πάρει τελευταίο γεύμα στις 6.00 το απόγευμα μπορείς να πιεις ένα γάλα στις 9.00 ή στις 10.00 πριν πας για ύπνο.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
33
Πόντοι
16
    Ναί και αυτό, αν μπορείς να κάνεις 3Χ20 έλξεις με το περπάτημα χάνεις το χρόνο σου κανονικά.

Όσον αφορά τις έλξεις το 3 Χ 20 δεν έχει νόημα.
Απλά προσθέτεις βάρος ώστε να μπορείς να βγάλεις 3 Χ 10.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
  Διαιτολόγος δεν είμαι. Από τα λίγα που έχω διαβάσει, το καλύτερο τυρί είναι η γραβιέρα. Και δεν μιλάμε για μεγάλες ποσότητες. Όταν λέμε στρατιωτική πειθαρχία αυτό λέμε. Να τρωμε λίγο.

Όσον αφορά τις έλξεις στο μονόζυγο, οπωσδήποτε θα ζοριστεί κάποιος στην αρχή. Μπορεί να κάνει 5 επαναλήψεις ή 10. Δεν είναι απαραίτητο να κάνει 20 εξαρχής.

Αν έχεις πάρει τελευταίο γεύμα στις 6.00 το απόγευμα μπορείς να πιεις ένα γάλα στις 9.00 ή στις 10.00 πριν πας για ύπνο.

Δηλαδή θες να μας πεις ότι εσύ μπορείς να κάνεις 20 έλξεις σε μονόζυγο; Και κανονικές, όχι κούνια-μπέλα;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ουτε το 5% των αντρων σε ενα γυμναστηριο δε μπορει να κανει 20 σερι με αψογη τεχνικη,ποσω μαλλον στο γενικο πληθυσμο..
οσο αφορα τις διατροφικες συμβουλες του "γκουρου",ειναι στο ιδιο επιπεδο με το προγραμμα δευτερας γυμνασιου 3Χ20 κοιλιακοι αλματακια που εγραψε.

γενικα αν θες να χασεις βαρος ριχνεις τις θερμιδες,αυξανεις τη δραστηριοτητα ή κανεις και τα δυο μαζι.
αν ενα πραγμα ισχυει απολυτα ειναι οτι (σχεδον) τιποτα δεν ειναι απολυτο στο συγκεκριμενο θεμα..
εχω βοηθησει  ατομο να χασει 30(!!) κιλα χωρις να ανεβει σε διαδρομο ουτε για 1"..

απο κει και περα αν καποιος θελει να χει καποιον αξιοπρεπη μυικο ογκο,συμφωνω πως το τζυμ ειναι πεταμενα λεφτα..
αρκει να χεις πολλαπλασια να πεταξεις για οικιακο εξοπλισμο..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δηλαδή θες να μας πεις ότι εσύ μπορείς να κάνεις 20 έλξεις σε μονόζυγο; Και κανονικές, όχι κούνια-μπέλα;

Σημερα μπορώ. Χρειάστηκα 8 μήνες για να το κάνω. Με πολλή επιμονή και πειθαρχία.

Ξεκίνησα με ενα σετ με μόλις 8 επαναλήψεις. Ζορίστηκα απίστευτα στην αρχή.

Θέλει πολύ πείσμα.

Κάθε μέρα, κάθε μέρα...

Υπήρξαν μέρες που έκανα περισσότερες, άλλες που δεν είχα διάθεση και δεν μου έβγαινε, όσο κι αν πάλευα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ουτε το 5% των αντρων σε ενα γυμναστηριο δε μπορει να κανει 20 σερι με αψογη τεχνικη,ποσω μαλλον στο γενικο πληθυσμο..
οσο αφορα τις διατροφικες συμβουλες του "γκουρου",ειναι στο ιδιο επιπεδο με το προγραμμα δευτερας γυμνασιου 3Χ20 κοιλιακοι αλματακια που εγραψε.

γενικα αν θες να χασεις βαρος ριχνεις τις θερμιδες,αυξανεις τη δραστηριοτητα ή κανεις και τα δυο μαζι.
αν ενα πραγμα ισχυει απολυτα ειναι οτι (σχεδον) τιποτα δεν ειναι απολυτο στο συγκεκριμενο θεμα..
εχω βοηθησει  ατομο να χασει 30(!!) κιλα χωρις να ανεβει σε διαδρομο ουτε για 1"..

απο κει και περα αν καποιος θελει να χει καποιον αξιοπρεπη μυικο ογκο,συμφωνω πως το τζυμ ειναι πεταμενα λεφτα..
αρκει να χεις πολλαπλασια να πεταξεις για οικιακο εξοπλισμο..

Όσο κι αν θες να εναντιωθείς, λες το ίδιο πράγμα με μένα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Σημερα μπορώ. Χρειάστηκα 8 μήνες για να το κάνω. Με πολλή επιμονή και πειθαρχία.

Θέλει πολύ πείσμα.

Κάθε μέρα, κάθε μέρα...

Υπήρξαν μέρες που έκανα περισσότερες, άλλες που δεν είχα διάθεση και δεν μου έβγαινε, όσο κι αν πάλευα.

45 χρονών δεν έχεις πεις ότι είσαι; Αν όντως μπορείς να κάνεις 20 και με 3 σετ τότε τι να πω, μπράβο σου, αν κι έχω κάποιες αμφιβολίες.
Έχω απορία να δω πώς τις κάνεις, αν κλέβεις. Με κλειστή λαβή ελπίζω εννοείς

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
45 χρονών δεν έχεις πεις ότι είσαι; Αν όντως μπορείς να κάνεις 20 και με 3 σετ τότε τι να πω, μπράβο σου, αν κι έχω κάποιες αμφιβολίες.
Έχω απορία να δω πώς τις κάνεις, αν κλέβεις. Με κλειστή λαβή ελπίζω εννοείς

Είμαι 46 και είμαι πολλά χρόνια αθλητής. Όχι σε επαγγελματικό επίπεδο βέβαια, αλλά η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Τα τελευταία δύο χρόνια βγήκα εκτός προγράμματος με το διαζύγιό μου και την νέα μου εργασία που απαιτεί ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά πιστεύω πως επανέρχομαι σιγά σιγά.

Ορισμένες φορές ναι κλέβω στις έλξεις. Δεν είναι κι εύκολο. Ειδικά στις τελευταιες επαναλήψεις.
Τι εννοείς κλειστή λαβή;
Τα χέρια μου πιάνουν το μονόζυγο με τις παλάμες να κοιτούν στο πρόσωπό μου, στο άνοιγμα των ώμων περίπου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Θέλει πολύ πείσμα.

Κάθε μέρα, κάθε μέρα...

Αρχισες παλι το φιδεμποριο;

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Θέλει πολύ πείσμα.

Κόψε την παραμύθα ρε τύπε, γελάει ο κόσμος!  :uglystupid:

Κάθε μέρα, κάθε μέρα...

Και κάθε μέρα κιόλας,  :jerking: για καλό το έγραψες αυτό!! :uglystupid:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
  Όσο κι αν θες να εναντιωθείς, λες το ίδιο πράγμα με μένα.
 Όλοι το ίδιο λέμε γιατί το ίδιο είναι το σωστό. Αν θέλεις μόνο να χάσεις κιλά, τρως καλύτερα και κινείσαι περισσότερο. Αν θές κάτι συγκεκριμένο και όσο πιο εξτριμ, τα μηχανήματα βοηθάνε πολύ. Τα διαιτολόγια και τα προγράμματα γυμναστικής είναι εξατομικευμένα. Για να βγεί το καλύτερο, μετράει και πώς είσαι τώρα και τι στοχο έχεις και τι χρονο έχεις και τι χρήματα διαθέτεις και τι άλλες υποχρεωσεις έχεις. Αμα δουλεύεις το πρωί πακετάς και το βράδυ μπάρμαν, μάλλον δεν θα σου κάνει το πρόγραμμα του Γκάλη το 85 ούτε η διατροφή του.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Όλοι το ίδιο λέμε γιατί το ίδιο είναι το σωστό. Αν θέλεις μόνο να χάσεις κιλά, τρως καλύτερα και κινείσαι περισσότερο. Αν θές κάτι συγκεκριμένο και όσο πιο εξτριμ, τα μηχανήματα βοηθάνε πολύ. Τα διαιτολόγια και τα προγράμματα γυμναστικής είναι εξατομικευμένα. Για να βγεί το καλύτερο, μετράει και πώς είσαι τώρα και τι στοχο έχεις και τι χρονο έχεις και τι χρήματα διαθέτεις και τι άλλες υποχρεωσεις έχεις. Αμα δουλεύεις το πρωί πακετάς και το βράδυ μπάρμαν, μάλλον δεν θα σου κάνει το πρόγραμμα του Γκάλη το 85 ούτε η διατροφή του.

Σε αυτό συμφωνώ.

Ομολογω πως δεν έχω πολλές υποχρεώσεις. Ούτε εργάζομαι σκληρά, ούτε άγχος έχω με κάτι.
Τα προβλήματά μου είναι λυμένα, οπότε δεν χρειάζομαι να δουλεύω πακετάς και μπάρμαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom