Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αφου τα γυμναζεις και με στηθος πλατη
εκτος αν εισαι πολυ προχω
τοτε παω πασο
δεν ειπα αυτο...στηθος-πλατη,χερια-κοιλιακους,ποδια-κοιλιακους κανω,απλως πριν κανα μηνα εκανα κοιλιακους και με στηθος πλατη...αναλυτικα:δευτερα(ποδια-κοιλιακοι) τεταρτη(χερια-κοιλιακοι) παρασκευη(στηθος-πλατη)

τριτη,πεμπτη,σαββατο τρεξιμο 40 λεπτα ΟΧΙ γυμναστηριο,κυριακη τιποτα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
δεν ειπα αυτο...στηθος-πλατη,χερια-κοιλιακους,ποδια-κοιλιακους κανω,απλως πριν κανα μηνα εκανα κοιλιακους και με στηθος πλατη...αναλυτικα:δευτερα(ποδια-κοιλιακοι) τεταρτη(χερια-κοιλιακοι) παρασκευη(στηθος-πλατη)

τριτη,πεμπτη,σαββατο τρεξιμο 40 λεπτα ΟΧΙ γυμναστηριο,κυριακη τιποτα
φιλε μπραβο να πουμε εχεις καλη αναρωση
παιρνεις τιποτα;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εχω την ανωμαλια να μου αρεσει μονο το κανονικο φαγητο...τα σιχαινομαι τα απεξω..
Εγω στο επομενο τσιτ παντως θα φαω αυγοφετες με γιαουρταρα και φιλαδελφια γιατι μου καυλωσε εδω και μερες και τις μυριζω παντου ουτε γκαστρωμενη να ειμουν ημουν (τι μαλακας ειμαι μεχρι και το δικο μου ματι βγηκε  :2funny: ) :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω στο επομενο τσιτ παντως θα φαω αυγοφετες με γιαουρταρα και φιλαδελφια γιατι μου καυλωσε εδω και μερες και τις μυριζω παντου ουτε γκαστρωμενη να ειμουν :2funny:
για κανε κανα τσεκ... :grin: καληνυχτα (σοβαρα τωρα) γιατι νυσταξα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε γελαω πολυ μακαρι να κραζουν χαβαλε να κανουμε :grin: αλλωσστε εσυ ξερεις καλα ποια ειμαι και πως ειμαι  :-*

τι εγινε ρε παιδια τι εχασα? πριν λιγο σε περασε για αλλη, πως τωρα σε ξερει καλα?  :think:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
τι εγινε ρε παιδια τι εχασα? πριν λιγο σε περασε για αλλη, πως τωρα σε ξερει καλα?  :think:
Του εδωσα να καταλαβει ποια ειμαι μετα γιατι ηταν κοντα ειναι φιλη μου η κοπελα που ειπε  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εργοστασιακο φυσικα  :2funny: που λεφτα για ψευτικα  :grin:

πορνη μας πατας τα κουμπια τωρα αλλα ειμαι τοσο διαλυμενος σημερα που δεν παιζει να καβλωσω.

ωπ λιγο μελατος κουνηθηκε παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom