quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Με τον Αβραμη????Nταξει λιγο ακομα και θα χυσει το γκομενακι.
Με τον Αβραμη????Nταξει λιγο ακομα και θα χυσει το γκομενακι.
αφου τα γυμναζεις και με στηθος πλατηγιατι να καω,1 φορα την εβδομαδα κανω χερια αλλα μαζι με κοιλιακους
Με το ολο σκηνικο.Με τον Αβραμη????
Καλε κανενα μα το θεο αλλη δουλεια δεν εχουν νομιζεις πμ σε εμενα θα στελνουνΜε το ολο σκηνικο.
Λεγε ποσα πμ σου εστειλαν.
δεν ειπα αυτο...στηθος-πλατη,χερια-κοιλιακους,ποδια-κοιλιακους κανω,απλως πριν κανα μηνα εκανα κοιλιακους και με στηθος πλατη...αναλυτικα:δευτερα(ποδια-κοιλιακοι) τεταρτη(χερια-κοιλιακοι) παρασκευη(στηθος-πλατη)αφου τα γυμναζεις και με στηθος πλατη
εκτος αν εισαι πολυ προχω
τοτε παω πασο
φιλε μπραβο να πουμε εχεις καλη αναρωσηδεν ειπα αυτο...στηθος-πλατη,χερια-κοιλιακους,ποδια-κοιλιακους κανω,απλως πριν κανα μηνα εκανα κοιλιακους και με στηθος πλατη...αναλυτικα:δευτερα(ποδια-κοιλιακοι) τεταρτη(χερια-κοιλιακοι) παρασκευη(στηθος-πλατη)
τριτη,πεμπτη,σαββατο τρεξιμο 40 λεπτα ΟΧΙ γυμναστηριο,κυριακη τιποτα
μπααα...απλα τρωω ο,τι βρω μπροστα μου ολη την ημερα...!φιλε μπραβο να πουμε εχεις καλη αναρωση
παιρνεις τιποτα;
μεγαλη κουβενταμπααα...απλα τρωω ο,τι βρω μπροστα μου ολη την ημερα...!
γαμησε τα...μια φορα ειχα φαει 4 πιατα ρυζι με σταφιδες και 4 σοκολατες με 2 μπανανες ...μεγαλη κουβεντα
Και γιατι δεν πηρες μια πιτσα απευθειας και τελοςγαμησε τα...μια φορα ειχα φαει 4 πιατα ρυζι με σταφιδες και 4 σοκολατες με 2 μπανανες ...
εχω την ανωμαλια να μου αρεσει μονο το κανονικο φαγητο...τα σιχαινομαι τα απεξω..Και γιατι δεν πηρες μια πιτσα απευθειας και τελος
Εγω στο επομενο τσιτ παντως θα φαω αυγοφετες με γιαουρταρα και φιλαδελφια γιατι μου καυλωσε εδω και μερες και τις μυριζω παντου ουτε γκαστρωμενη ναεχω την ανωμαλια να μου αρεσει μονο το κανονικο φαγητο...τα σιχαινομαι τα απεξω..
για κανε κανα τσεκ... καληνυχτα (σοβαρα τωρα) γιατι νυσταξα...Εγω στο επομενο τσιτ παντως θα φαω αυγοφετες με γιαουρταρα και φιλαδελφια γιατι μου καυλωσε εδω και μερες και τις μυριζω παντου ουτε γκαστρωμενη να ειμουν
οχι ρε εχω κοιλιακους ακομα χαχαχ νυχτεςςςςςγια κανε κανα τσεκ... καληνυχτα (σοβαρα τωρα) γιατι νυσταξα...
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε γελαω πολυ μακαρι να κραζουν χαβαλε να κανουμε αλλωσστε εσυ ξερεις καλα ποια ειμαι και πως ειμαι :-*
Τελειως χειμωνας και οφ σιζον στα πιο λιπωδες μου 2011 ΦΩΤΟ ΚΙΝΗΤΟΥ
Του εδωσα να καταλαβει ποια ειμαι μετα γιατι ηταν κοντα ειναι φιλη μου η κοπελα που ειπε ;)τι εγινε ρε παιδια τι εχασα? πριν λιγο σε περασε για αλλη, πως τωρα σε ξερει καλα?
Εργοστασιακο φυσικα που λεφτα για ψευτικαniceeee
βυζι εργοστασιακο ή μοντιφικα?
Εργοστασιακο φυσικα που λεφτα για ψευτικα
Πεσε κοιμησου ρε αυριο εχει προπονησηπορνη μας πατας τα κουμπια τωρα αλλα ειμαι τοσο διαλυμενος σημερα που δεν παιζει να καβλωσω.
ωπ λιγο μελατος κουνηθηκε παντως