Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τελειως χειμωνας και οφ σιζον στα πιο λιπωδες μου 2011 ΦΩΤΟ ΚΙΝΗΤΟΥ
Κατσε να ερθει ο κοσνικ.....Θα βρει να πει παλι....
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε γελαω πολυ μακαρι να κραζουν χαβαλε να κανουμε αλλωσστε εσυ ξερεις καλα ποια ειμαι και πως ειμαι :-*θα πεσει κλαμα τωρα...
ετοιμασου για ορδες σχολιων...
θα πηγαινω με αλτηρα στο μπουρδελο...κοιλιακους-χερια...2 φορες την βδομαδα επιτρεπεται να χυνουμε
;)ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε γελαω πολυ μακαρι να κραζουν χαβαλε να κανουμε αλλωσστε εσυ ξερεις καλα ποια ειμαι και πως ειμαι :-*
,Μου σταξε λίγο σαλάκι στο πληκτρολόγιο λόγω της φωτό.
Πες πες κακια κακια??? πες την ντεεεεε να γελασουμεεε
Τύπε μάλλον θέλω το μαρκούτσι που βάζουν οι οδοντίατροι στο στόμα για να μαζεύει τα σάλια.Δε φτάνουν τα χαρτομάντηλα
Τύπε μάλλον θέλω το μαρκούτσι που βάζουν οι οδοντίατροι στο στόμα για να μαζεύει τα σάλια.Δε φτάνουν τα χαρτομάντηλα
Αντε τώρα αυτή να την έχεις personal trainer.Θα σκας κομμένος απ'τη μαλακία σε κάθε προπόνηση.
Αντε τώρα αυτή να την έχεις personal trainer.Θα σκας κομμένος απ'τη μαλακία σε κάθε προπόνηση.
γιατι να πω κακια αφου μου αρεσει αυτο που βλεπω στην φωτο,αρκει να ειναι αληθινοΠες πες κακια κακια??? πες την ντεεεεε να γελασουμεεε
Γιατί πάνω απ'όλα η προπόνηση τύπε,έτσι;;;
η θεα μια ωραιας γυναικας ανεβαζει τα επιπεδα της τεστο και βγαζεις καλυτερες προπονησεις
Πιο αληθινο δεν γινετε ομως μερσιγιατι να πω κακια αφου μου αρεσει αυτο που βλεπω στην φωτο,αρκει να ειναι αληθινο
Σιγα ντε δεν ειμαι και η μπελουτσιΑντε τώρα αυτή να την έχεις personal trainer.Θα σκας κομμένος απ'τη μαλακία σε κάθε προπόνηση.
ειναιγιατι να πω κακια αφου μου αρεσει αυτο που βλεπω στην φωτο,αρκει να ειναι αληθινο
Υπαρχουν καποιοι κανονες για φωτο απο γκομενες. Διαβασε λιγο το τοπικ και θα καταλαβεις.Τελειως χειμωνας και οφ σιζον στα πιο λιπωδες μου 2011 ΦΩΤΟ ΚΙΝΗΤΟΥ
τελευταια φορα το λεωΥπαρχουν καποιοι κανονες για φωτο απο γκομενες. Διαβασε λιγο το τοπικ και θα καταλαβεις.
Δεν είσαι.Είπα να σε ανεβάσω λίγο χρονιάρες μέρες που'ναι.Σιγα ντε δεν ειμαι και η μπελουτσι