quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχα ρε βλακα δεν λεω ψεματα δες το πμ σου εξηγω ποια ειμαι για να καταλαβεις... ;)κουαρ μην λες ψεματα
χαχα ρε βλακα δεν λεω ψεματα δες το πμ σου εξηγω ποια ειμαι για να καταλαβεις... ;)κουαρ μην λες ψεματα
Καλεεεεεεεεεεεε :-* το διαβασες????καταλαβες??????κουαρ μην λες ψεματα
;)Καλεεεεεεεεεεεε :-* το διαβασες????καταλαβες??????
:-*αλλη ηταν τελικα
Δεν με χαλαει μου αρεσει που ειναι κλασικο σιδεραδικο αλλα δεν παω και εκει διοτι παω σε καμια 5 ακομα και λογο δουλειας..Quardeen στο γυμναστήριο του Νίκου που ήταν παλιότερα μποντυμπίλντερ το "Γυμνάσιον Πολυνείκης" πηγαίνεις ποτέ για προπόνηση ή σε χαλάει που έχει πολύ φοιτηταρία?
ο καθενας κανει οτι δουλευει γι αυτον οσον αφορα το προγραμμα...εμενα ετσι εχει αποτελεσμα αλλα θα κανω 2 φορες την εβδομαδα κοιλιακους γιατι το χω παραχεσει...και πως εισαι απο κοιλιακους?
σαν τα δικα μας ενα πραμα...
Ανα γεια σου :S :S :S :S :Sσαν τα δικα μας ενα πραμα...
μεσημεριανο η βραδυνο;;ο καθενας κανει οτι δουλευει γι αυτον οσον αφορα το προγραμμα...εμενα ετσι εχει αποτελεσμα αλλα θα κανω 2 φορες την εβδομαδα κοιλιακους γιατι το χω παραχεσει...
εσυ που ρωτησες ποτε γαμαω,την κυριακη μετα το φαγητο
Ανα γεια σου :S :S :S :S :S
μεσημεριανο ντε...το βραδυ υπνος για το γυμναστηριο της δευτερας...μεσημεριανο η βραδυνο;;
ο καθενας κανει οτι δουλευει γι αυτον οσον αφορα το προγραμμα...εμενα ετσι εχει αποτελεσμα αλλα θα κανω 2 φορες την εβδομαδα κοιλιακους γιατι το χω παραχεσει...
καλο ειναι το αποτελεσμα...απλως 2 πιστευω θα ειναι καλυτερα ...γιατι δεν κανω μονο ροκανισματα ,τουλαχιστον 5 ασκησεις τη φορα βαζω οποτε θελουν χρονο να επανελθουν ...τα ξερειςναι ρε τυπε γιαυτο σε ρωτησα. αν εχει το αποτελεσμα που θελεις. οκ.
2 φορες την βδομαδα επιτρεπεται να χυνουμεμεσημεριανο ντε...το βραδυ υπνος για το γυμναστηριο της δευτερας...
θα πεσει κλαμα τωρα...Τελειως χειμωνας και οφ σιζον στα πιο λιπωδες μου 2011 ΦΩΤΟ ΚΙΝΗΤΟΥ
τουμπανο εισαιΤελειως χειμωνας και οφ σιζον στα πιο λιπωδες μου 2011 ΦΩΤΟ ΚΙΝΗΤΟΥ