ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Μηνύματα
- 36.184
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δε θιμαμε χιστι μου πορνοδιατροφολογε μου.ξανα πεσ μου!
εσι τι κοματι περνισ?
κιλοτο. εχει το λιγοτερο λιπος και την περισσοτερη πρωτεινη
δε θιμαμε χιστι μου πορνοδιατροφολογε μου.ξανα πεσ μου!
εσι τι κοματι περνισ?
μην τυχον ξαναπαρεις προιον της γοριορλαμπ
παρε την στορμ της universal
Πιρφόρους τους μυρίζομαι χύστη μου αυτούς που το είπαν. Εγώ πάντως στο παρελθόν δεν είχα πρόβλημα..
Σκέφτομαι να κουμπώσω αυτά τα 2 χύστη μου
(πριν την προπόνηση)
(μέσα στην προπόνηση και μετά)
Πως τα βλέπεις?
respect πορνοδιατροφολογε μου!ι σπαλα που μου εδοσε ο πορνοσ ο χασαπισ τι λεει?κιλοτο. εχει το λιγοτερο λιπος και την περισσοτερη πρωτεινη
respect πορνοδιατροφολογε μου!ι σπαλα που μου εδοσε ο πορνοσ ο χασαπισ τι λεει?
θερμογενετικο χιστι μου απαρετιτοσ.λοιπον ειμαι σιγουρα παχυς 125 κιλα ειμαι και σιγουρα ψηλος 1,92 . θελω λοιπον να αδυνατισω αλλα και να γυμναστω ωστε να φτιαξει η ψυχολογια μου αλλα και για την υγεια μου . παλιοτερα γυμναζομουνα αρκετα τωρα εχει περιοριστει σε λιγο περπατημα 3 φορες την εβδομαδα για καμια ωριτσα παρεα με τον σκυλο . τα κιλα ηρθαν τα τελευτεα 2 χρονια μετα απο σπασιμο κνημησ περονης αλλα και διαφορων προσωπικων καταστασεων. προτεινεται κατι και σε συμπληρωματα διατροφης και λιποδιαλυτες . το κακο ειναι οτι θα ηθελα οσο το δυνατον γρηγορα και εμφανη αποτελεσματα . ευχαριστω !!! ελπιζω εκτος απο τισ .... να ακουσω και κατι σοβαρο
???? τι ειναι αυτο δεν βοηθασ και λιγο !!!θερμογενετικο χιστι μου απαρετιτοσ.
θερμογενετικο χιστι μου απαρετιτοσ.
Το μοσχάρι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κρέατα στην καθημερινή μας διατροφή.Σαν κρέας είναι πολύ θρεπτικό καθώς έχει πολύ αίμα και αποτελεί πλούσια πηγή σιδήρου.Αποτελείται από πολλά μέρη που το καθένα ψήνεται με διαφορετικό τρόπο.Τα κυριότερα είναι τα εξής :
• Σπαλομπριζόλες:Τα 5 πρώτα πλευρά της ράχης.Ψήνεται στη σχάρα,στο τηγάνι και στο φούρνο.
• Σβέρκος:Μαγειρεύεται στο φούρνο,στην κατσαρόλα και κατάλληλο για βραστό.
• Σπάλα:Είναι κομμάτι κρέατος με λίγα γενικά λιπαρά και αρκετά μαλακό.Κατάλληλο για φούρνο,βραστό και κατσαρόλα.
• Μπριζόλες:Κλασικό κομμάτι κρέατος με ή χωρίς κόκκαλο.Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Κόντρα:Η κόντρα βρίσκεται στο πίσω μέρος της ράχης. Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Φιλέτο:Το καλύτερο κομμάτι του μοσχαριού καθώς είναι το πιο άπαχο και πιο ακριβό.Κατάλληλο για φούρνο,τηγάνι και σχάρα.
• Λάπα:Το μέρος του μοσχαριού που συνήθως γίνεται κιμάς.
• Νουά:Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ότι πρέπει για να μαγειρευτεί σε κατσαρόλα.Και αποτελεί το πίσω μέρος του μηρού.
νε προτα διατροφι ,γιμναστικι και μετα θερμογενετικο κουμπομα μεχρι εσχατον....κ ειδομεν!Διατροφή μεγάλε πρώτα και άσε τις παπαριές για μετά. Θέλει υπομονή για να χάσεις και να είσαι καλά με την υγεία σου.
Άποψη μου, φτιάξε την διατροφή σου πρώτα με κάποιο διατροφολόγο και ξεκίνα τρέξιμο-βάρη.
ψαρονεφρι γαμαι ρε μαγκα!μου ανιγισ τιν ορεξι.ειναι απο τα καλιτερα κοματια του χιρινου.ποσο εχι απο τιμι το κιλο?το παίζουμε full το μοσχάρι χύστη !!! και ψαρονέφρι γαμάει !
Εγώ μπριζολίδια παίζω και πού και πού κανα φιλετάκι ;)
λοιπον ειμαι σιγουρα παχυς 125 κιλα ειμαι και σιγουρα ψηλος 1,92 . θελω λοιπον να αδυνατισω αλλα και να γυμναστω ωστε να φτιαξει η ψυχολογια μου αλλα και για την υγεια μου . παλιοτερα γυμναζομουνα αρκετα τωρα εχει περιοριστει σε λιγο περπατημα 3 φορες την εβδομαδα για καμια ωριτσα παρεα με τον σκυλο . τα κιλα ηρθαν τα τελευτεα 2 χρονια μετα απο σπασιμο κνημησ περονης αλλα και διαφορων προσωπικων καταστασεων. προτεινεται κατι και σε συμπληρωματα διατροφης και λιποδιαλυτες . το κακο ειναι οτι θα ηθελα οσο το δυνατον γρηγορα και εμφανη αποτελεσματα . ευχαριστω !!! ελπιζω εκτος απο τισ .... να ακουσω και κατι σοβαρο
Διατροφή μεγάλε πρώτα και άσε τις παπαριές για μετά. Θέλει υπομονή για να χάσεις και να είσαι καλά με την υγεία σου.
Άποψη μου, φτιάξε την διατροφή σου πρώτα με κάποιο διατροφολόγο και ξεκίνα τρέξιμο-βάρη.
ετσι ειναι υπομονη θελει ασε τις μαλακιες για γρηγορα αποτελεσματα.αν το εχεις αποφασισει πραγματικα και δυο κιλακια την βδομαδα(οχι παραπανω ομως) μπορεις να χανεις. γνωμη μου, μην αρχισεις τρεξιμο σ αυτα τα κιλα γιατι μετα θα θες καινουργιους μηνισκουςΓεία σου φίλε. Καλά έκανες και το αποφάσισες να χάσεις κιλά. Ό,τι καλύτερο είναι αυτό, για πολλούς λόγους. Προσωπικά θα σου έλεγα μακριά από λιποδιαλύτες και συμπληρώματα διατοφής. Απέφυγε τα λίπη και τις σαβουροτροφές καλύτερα. Και ξεκίνα λίγο γυμναστική, ακόμα και ήπια (περπάτημα, αλταράκια, αεροβικές ασκήσεις κλπ).
Εμφανή αποτελέσματα θα έχεις 100% αλλά καλό είναι να έχεις λίγο υπομονή. Μην κυνηγάς να τα χάσεις όλο μαζεμένα. Ενα κιλό με ένα κιλό τη βδομάδα να χάνεις μέχρι το τέλος του χρόνου θα είσαι κομπλέ (4 με 6 κιλά το μήνα). Κάποτε και εγώ με αυτόν τον τρόπο είχα χάσει περίπου 30 κιλά.
Καλή αρχή και καλή επιτυχία.
νε προτα διατροφι ,γιμναστικι και μετα θερμογενετικο κουμπομα μεχρι εσχατον....κ ειδομεν!
Το μοσχάρι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κρέατα στην καθημερινή μας διατροφή.Σαν κρέας είναι πολύ θρεπτικό καθώς έχει πολύ αίμα και αποτελεί πλούσια πηγή σιδήρου.Αποτελείται από πολλά μέρη που το καθένα ψήνεται με διαφορετικό τρόπο.Τα κυριότερα είναι τα εξής :
• Σπαλομπριζόλες:Τα 5 πρώτα πλευρά της ράχης.Ψήνεται στη σχάρα,στο τηγάνι και στο φούρνο.
• Σβέρκος:Μαγειρεύεται στο φούρνο,στην κατσαρόλα και κατάλληλο για βραστό.
• Σπάλα:Είναι κομμάτι κρέατος με λίγα γενικά λιπαρά και αρκετά μαλακό.Κατάλληλο για φούρνο,βραστό και κατσαρόλα.
• Μπριζόλες:Κλασικό κομμάτι κρέατος με ή χωρίς κόκκαλο.Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Κόντρα:Η κόντρα βρίσκεται στο πίσω μέρος της ράχης. Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Φιλέτο:Το καλύτερο κομμάτι του μοσχαριού καθώς είναι το πιο άπαχο και πιο ακριβό.Κατάλληλο για φούρνο,τηγάνι και σχάρα.
• Λάπα:Το μέρος του μοσχαριού που συνήθως γίνεται κιμάς.
• Νουά:Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ότι πρέπει για να μαγειρευτεί σε κατσαρόλα.Και αποτελεί το πίσω μέρος του μηρού.
πολι σοστοσ!μου το ειχε πι μια διετολογοσ και εμενα αυτο.και νομιζα στιν αρχι οτι ιταν τρελι.αλλα το εψαξα κ ειδα οτι ειχε δικιο.το χοιρινο απο αποψη λιπους εχει λιγοτερο απο το μοσχαρι γιατι τοχει περιμετρικα και το καθαριζεις, ενω το μοσχαρι εχει το λιπος αναμεσα στις ινες. αλλα το μοσχαρι του ριχνει στα αυτια στην πρωτεινη ;)