Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;


  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πιρφόρους τους μυρίζομαι χύστη μου αυτούς που το είπαν. Εγώ πάντως στο παρελθόν δεν είχα πρόβλημα..

Σκέφτομαι να κουμπώσω αυτά τα 2 χύστη μου
(πριν την προπόνηση)
(μέσα στην προπόνηση και μετά)
Πως τα βλέπεις?

τούμπανο. απο  iherb ε ;  ωραίος ;)
 

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Μηνύματα
380
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
λοιπον ειμαι σιγουρα παχυς 125 κιλα ειμαι και σιγουρα ψηλος 1,92 . θελω λοιπον να αδυνατισω αλλα και να γυμναστω ωστε να φτιαξει η ψυχολογια μου αλλα και για την υγεια μου . παλιοτερα γυμναζομουνα αρκετα τωρα εχει περιοριστει σε λιγο περπατημα 3 φορες την εβδομαδα για καμια ωριτσα παρεα με τον σκυλο . τα κιλα  ηρθαν τα τελευτεα 2 χρονια μετα απο σπασιμο κνημησ περονης αλλα και διαφορων προσωπικων καταστασεων. προτεινεται κατι και σε συμπληρωματα διατροφης και λιποδιαλυτες . το κακο ειναι οτι θα ηθελα οσο το δυνατον γρηγορα και εμφανη αποτελεσματα . ευχαριστω !!! ελπιζω εκτος απο τισ .... να ακουσω και κατι σοβαρο
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.184
Like
53
Πόντοι
366
respect πορνοδιατροφολογε μου!ι σπαλα που μου εδοσε ο πορνοσ ο χασαπισ τι λεει?

καλη πρωτεινη/υψηλες θερμιδες/αρκετο λιπος θελει πολυ προσοχη να επιλεξει το πιο καθαρο κομματι της σπαλας.
 

Επισκέπτης
λοιπον ειμαι σιγουρα παχυς 125 κιλα ειμαι και σιγουρα ψηλος 1,92 . θελω λοιπον να αδυνατισω αλλα και να γυμναστω ωστε να φτιαξει η ψυχολογια μου αλλα και για την υγεια μου . παλιοτερα γυμναζομουνα αρκετα τωρα εχει περιοριστει σε λιγο περπατημα 3 φορες την εβδομαδα για καμια ωριτσα παρεα με τον σκυλο . τα κιλα  ηρθαν τα τελευτεα 2 χρονια μετα απο σπασιμο κνημησ περονης αλλα και διαφορων προσωπικων καταστασεων. προτεινεται κατι και σε συμπληρωματα διατροφης και λιποδιαλυτες . το κακο ειναι οτι θα ηθελα οσο το δυνατον γρηγορα και εμφανη αποτελεσματα . ευχαριστω !!! ελπιζω εκτος απο τισ .... να ακουσω και κατι σοβαρο
θερμογενετικο χιστι μου απαρετιτοσ.
 

Επισκέπτης
Το μοσχάρι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κρέατα στην καθημερινή μας διατροφή.Σαν κρέας είναι πολύ θρεπτικό καθώς έχει πολύ αίμα και αποτελεί πλούσια πηγή σιδήρου.Αποτελείται από πολλά μέρη που το καθένα ψήνεται με διαφορετικό τρόπο.Τα κυριότερα είναι τα εξής :
• Σπαλομπριζόλες:Τα 5 πρώτα πλευρά της ράχης.Ψήνεται στη σχάρα,στο τηγάνι και στο φούρνο.
• Σβέρκος:Μαγειρεύεται στο φούρνο,στην κατσαρόλα και κατάλληλο για βραστό.
Σπάλα:Είναι κομμάτι κρέατος με λίγα γενικά λιπαρά και αρκετά μαλακό.Κατάλληλο για φούρνο,βραστό και κατσαρόλα.
• Μπριζόλες:Κλασικό κομμάτι κρέατος με ή χωρίς κόκκαλο.Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Κόντρα:Η κόντρα βρίσκεται στο πίσω μέρος της ράχης. Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Φιλέτο:Το καλύτερο κομμάτι του μοσχαριού καθώς είναι το πιο άπαχο και πιο ακριβό.Κατάλληλο για φούρνο,τηγάνι και σχάρα.
• Λάπα:Το μέρος του μοσχαριού που συνήθως γίνεται κιμάς.
• Νουά:Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ότι πρέπει για να μαγειρευτεί σε κατσαρόλα.Και αποτελεί το πίσω μέρος του μηρού.
 

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
θερμογενετικο χιστι μου απαρετιτοσ.

Διατροφή μεγάλε πρώτα και άσε τις παπαριές για μετά. Θέλει υπομονή για να χάσεις και να είσαι καλά με την υγεία σου.  

Άποψη μου, φτιάξε την διατροφή σου πρώτα με κάποιο διατροφολόγο και ξεκίνα τρέξιμο-βάρη.
 

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Το μοσχάρι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κρέατα στην καθημερινή μας διατροφή.Σαν κρέας είναι πολύ θρεπτικό καθώς έχει πολύ αίμα και αποτελεί πλούσια πηγή σιδήρου.Αποτελείται από πολλά μέρη που το καθένα ψήνεται με διαφορετικό τρόπο.Τα κυριότερα είναι τα εξής :
• Σπαλομπριζόλες:Τα 5 πρώτα πλευρά της ράχης.Ψήνεται στη σχάρα,στο τηγάνι και στο φούρνο.
• Σβέρκος:Μαγειρεύεται στο φούρνο,στην κατσαρόλα και κατάλληλο για βραστό.
Σπάλα:Είναι κομμάτι κρέατος με λίγα γενικά λιπαρά και αρκετά μαλακό.Κατάλληλο για φούρνο,βραστό και κατσαρόλα.
• Μπριζόλες:Κλασικό κομμάτι κρέατος με ή χωρίς κόκκαλο.Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Κόντρα:Η κόντρα βρίσκεται στο πίσω μέρος της ράχης. Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Φιλέτο:Το καλύτερο κομμάτι του μοσχαριού καθώς είναι το πιο άπαχο και πιο ακριβό.Κατάλληλο για φούρνο,τηγάνι και σχάρα.
• Λάπα:Το μέρος του μοσχαριού που συνήθως γίνεται κιμάς.
• Νουά:Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ότι πρέπει για να μαγειρευτεί σε κατσαρόλα.Και αποτελεί το πίσω μέρος του μηρού.

το παίζουμε full το μοσχάρι χύστη !!! και ψαρονέφρι γαμάει !

Εγώ μπριζολίδια παίζω και πού και πού κανα φιλετάκι ;)  :rockon:
 

Επισκέπτης
Διατροφή μεγάλε πρώτα και άσε τις παπαριές για μετά. Θέλει υπομονή για να χάσεις και να είσαι καλά με την υγεία σου.  

Άποψη μου, φτιάξε την διατροφή σου πρώτα με κάποιο διατροφολόγο και ξεκίνα τρέξιμο-βάρη.
νε προτα διατροφι ,γιμναστικι και μετα θερμογενετικο κουμπομα μεχρι εσχατον....κ ειδομεν!
 

Επισκέπτης
το παίζουμε full το μοσχάρι χύστη !!! και ψαρονέφρι γαμάει !

Εγώ μπριζολίδια παίζω και πού και πού κανα φιλετάκι ;)  :rockon:
ψαρονεφρι γαμαι ρε μαγκα!μου ανιγισ τιν ορεξι.ειναι απο τα καλιτερα κοματια του χιρινου.ποσο εχι απο τιμι το κιλο?
 

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.188
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον ειμαι σιγουρα παχυς 125 κιλα ειμαι και σιγουρα ψηλος 1,92 . θελω λοιπον να αδυνατισω αλλα και να γυμναστω ωστε να φτιαξει η ψυχολογια μου αλλα και για την υγεια μου . παλιοτερα γυμναζομουνα αρκετα τωρα εχει περιοριστει σε λιγο περπατημα 3 φορες την εβδομαδα για καμια ωριτσα παρεα με τον σκυλο . τα κιλα  ηρθαν τα τελευτεα 2 χρονια μετα απο σπασιμο κνημησ περονης αλλα και διαφορων προσωπικων καταστασεων. προτεινεται κατι και σε συμπληρωματα διατροφης και λιποδιαλυτες . το κακο ειναι οτι θα ηθελα οσο το δυνατον γρηγορα και εμφανη αποτελεσματα . ευχαριστω !!! ελπιζω εκτος απο τισ .... να ακουσω και κατι σοβαρο

Γεία σου φίλε. Καλά έκανες και το αποφάσισες να χάσεις κιλά. Ό,τι καλύτερο είναι αυτό, για πολλούς λόγους. Προσωπικά θα σου έλεγα μακριά από λιποδιαλύτες και συμπληρώματα διατοφής. Απέφυγε τα λίπη και τις σαβουροτροφές καλύτερα. Και ξεκίνα λίγο γυμναστική, ακόμα και ήπια (περπάτημα, αλταράκια, αεροβικές ασκήσεις κλπ).

Εμφανή αποτελέσματα θα έχεις 100% αλλά καλό είναι να έχεις λίγο υπομονή. Μην κυνηγάς να τα χάσεις όλο μαζεμένα. Ενα κιλό με ένα κιλό τη βδομάδα να χάνεις μέχρι το τέλος του χρόνου θα είσαι κομπλέ (4 με 6 κιλά το μήνα). Κάποτε και εγώ με αυτόν τον τρόπο είχα χάσει περίπου 30 κιλά.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία.
 

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.188
Like
2
Πόντοι
16
Διατροφή μεγάλε πρώτα και άσε τις παπαριές για μετά. Θέλει υπομονή για να χάσεις και να είσαι καλά με την υγεία σου.  

Άποψη μου, φτιάξε την διατροφή σου πρώτα με κάποιο διατροφολόγο και ξεκίνα τρέξιμο-βάρη.

:thumbsup:

Μακριά από λιποδιαλύτες (εκτός από τους φυσικούς, πράσινο τσάι, ξυνόμηλα, γκρέηπφρουτ κλπ).
 

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.043
Like
23
Πόντοι
16
Γεία σου φίλε. Καλά έκανες και το αποφάσισες να χάσεις κιλά. Ό,τι καλύτερο είναι αυτό, για πολλούς λόγους. Προσωπικά θα σου έλεγα μακριά από λιποδιαλύτες και συμπληρώματα διατοφής. Απέφυγε τα λίπη και τις σαβουροτροφές καλύτερα. Και ξεκίνα λίγο γυμναστική, ακόμα και ήπια (περπάτημα, αλταράκια, αεροβικές ασκήσεις κλπ).

Εμφανή αποτελέσματα θα έχεις 100% αλλά καλό είναι να έχεις λίγο υπομονή. Μην κυνηγάς να τα χάσεις όλο μαζεμένα. Ενα κιλό με ένα κιλό τη βδομάδα να χάνεις μέχρι το τέλος του χρόνου θα είσαι κομπλέ (4 με 6 κιλά το μήνα). Κάποτε και εγώ με αυτόν τον τρόπο είχα χάσει περίπου 30 κιλά.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία.
ετσι ειναι υπομονη θελει ασε τις μαλακιες για γρηγορα αποτελεσματα.αν το εχεις αποφασισει πραγματικα και δυο κιλακια την βδομαδα(οχι παραπανω ομως) μπορεις να χανεις. γνωμη μου, μην αρχισεις τρεξιμο σ αυτα τα κιλα γιατι μετα θα θες καινουργιους μηνισκους :s&m_3:
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.184
Like
53
Πόντοι
366
νε προτα διατροφι ,γιμναστικι και μετα θερμογενετικο κουμπομα μεχρι εσχατον....κ ειδομεν!

το χοιρινο απο αποψη λιπους εχει λιγοτερο απο το μοσχαρι γιατι τοχει περιμετρικα και το καθαριζεις, ενω το μοσχαρι εχει το λιπος αναμεσα στις ινες. αλλα το μοσχαρι του ριχνει στα αυτια στην πρωτεινη  ;)
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.184
Like
53
Πόντοι
366
Το μοσχάρι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κρέατα στην καθημερινή μας διατροφή.Σαν κρέας είναι πολύ θρεπτικό καθώς έχει πολύ αίμα και αποτελεί πλούσια πηγή σιδήρου.Αποτελείται από πολλά μέρη που το καθένα ψήνεται με διαφορετικό τρόπο.Τα κυριότερα είναι τα εξής :
• Σπαλομπριζόλες:Τα 5 πρώτα πλευρά της ράχης.Ψήνεται στη σχάρα,στο τηγάνι και στο φούρνο.
• Σβέρκος:Μαγειρεύεται στο φούρνο,στην κατσαρόλα και κατάλληλο για βραστό.
Σπάλα:Είναι κομμάτι κρέατος με λίγα γενικά λιπαρά και αρκετά μαλακό.Κατάλληλο για φούρνο,βραστό και κατσαρόλα.
• Μπριζόλες:Κλασικό κομμάτι κρέατος με ή χωρίς κόκκαλο.Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Κόντρα:Η κόντρα βρίσκεται στο πίσω μέρος της ράχης. Κατάλληλο για σχάρα,τηγάνι και φούρνο.σχάρα,τηγάνι και φούρνο.
• Φιλέτο:Το καλύτερο κομμάτι του μοσχαριού καθώς είναι το πιο άπαχο και πιο ακριβό.Κατάλληλο για φούρνο,τηγάνι και σχάρα.
• Λάπα:Το μέρος του μοσχαριού που συνήθως γίνεται κιμάς.
• Νουά:Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ότι πρέπει για να μαγειρευτεί σε κατσαρόλα.Και αποτελεί το πίσω μέρος του μηρού.

ε αφου το λεει το stinkouzina ενταξει  :grin: :2funny:
 

Επισκέπτης
το χοιρινο απο αποψη λιπους εχει λιγοτερο απο το μοσχαρι γιατι τοχει περιμετρικα και το καθαριζεις, ενω το μοσχαρι εχει το λιπος αναμεσα στις ινες. αλλα το μοσχαρι του ριχνει στα αυτια στην πρωτεινη  ;)
πολι σοστοσ!μου το ειχε πι μια διετολογοσ και εμενα αυτο.και νομιζα στιν αρχι οτι ιταν τρελι.αλλα το εψαξα κ ειδα οτι ειχε δικιο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom