Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Σωστός φίλε μου.
Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα με τον μακαρίτη είναι για αυτά που βγήκε και δήλωσε δημόσια ο πατέρας του άσχετα αν η κουβέντα πήγε αλλού. Δηλαδή τα παρακάτω:

«Το παιδί μου χάθηκε από τα αναβολικά» δήλωσε ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη,

«Πήραμε στα χέρια τις τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν πως ο Νίκος υπέστη έμφραγμα. Τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης που προκλήθηκαν από τη χρήση αναβολικών ουσιών ήταν η αιτία για τον χαμό του»

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στην Πολιτεία είναι να προβλέψει αυστηρή νομοθεσία για τη διακίνηση αυτών των σκευασμάτων που κυκλοφορούν μέσα στα γυμναστήρια και τα καταναλώνουν οι νέοι στο όνομα ενός ωραίου σώματος.

«Ένα μήνα προτού φύγει από τη ζωή ο Νίκος, είχε κάνει εξετάσεις. Η χοληστερίνη ήταν στα ύψη. Μια καθηγήτρια τον είχε προειδοποιήσει, αλλά, όπως όλοι οι νέοι, έτσι και ο Νίκος αψήφησε τον κίνδυνο».

Όταν λες όλες αυτές τις ανοησίες προσπαθώντας μάλιστα να περάσεις και μήνυμα οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός. Και εξηγούμε. Οφείλεις να βγεις και να πεις, επίσης δημόσια, τι σκευάσματα έπαιρνε ο μακαρίτης,  σε ποιές δοσολογίες και από πού τα προμηθευόταν. Το να μιλάς δημόσια για «αναβολικά» γενικά και αόριστα δεν βοηθάς την κατάσταση αλλά την περιπλέκεις.
Ναι τα αναβολικά σκοτώνουν ΟΜΩΣ αφήνουν σημάδια (και ας μη ξεκινήσουμε την ίδια συζήτηση για το μέγεθος των μυών κλπ κλπ) τα οποία είναι εμφανή μετά από μακροχρόνια χρήση.
Αν κάποιος έχει σοβαρό οργανικό πρόβλημα όχι μόνο δεν πρέπει να παίρνει ούτε πρωτείνη αλλά ούτε καν να γυμνάζεται! Αθλητές που πεθαίνουν σε τόσο μικρή ηλικία έχουν οργανικό πρόβλημα που ΔΕΝ γνωρίζουν. Καλό θα ήταν επίσης να δημοσιευτεί και το όνομα της καθηγήτριας που ενώ διέγνωσε σοβαρό πρόβλημα άφησε τον άνθρωπο να φύγει και δεν τον έκλεισε σε ένα νοσοκομείο για γενικές εξετάσεις.

Δεν έχω τίποτα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Απλά τον παίρνω σα παράδειγμα για να πω στους νέους ανθρώπους που γυμνάζονται ότι είναι απαραίτητες οι ιατρικές εξετάσεις (κυρίως καρδιάς) για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ΠΡΙΝ φτάσουμε σε σημείο να ρίχνουμε εμείς ή οι άλλοι τις ευθύνες αλλού για τη δική μας αμέλεια και αδιαφορία.
η γνωστη παραπληροφορηση των ΜΜΕ.στο ιδιο καζανι στεροειδη και συμπληρωματα :headbang:

mortalcombat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα!..πηγα σημερα στους αγωνες στο ξενοδοχειο Novotel.Πήγε κανείς άλλος? :)

Συνημμένα

• DSC_0113.jpg
    DSC_0113.jpg
    257,5 KB · Εμφανίσεις: 21

mortalcombat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παρτε και 1 φωτο απο μενα με τον Μιχαλη!...πολυ καλος!μπραβο του! :dancing:

Συνημμένα

• ggg.jpg
    ggg.jpg
    356,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους χτιστούς. Μία ερώτηση θέλω να κάνω επειδή δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με μαγειρικές κλπ, το μαύρο ψωμί είναι καλός και αργός υδατάναθρακας? Μπορώ πχ αντί για καστανό ρύζι να τρώω μαύρο ψωμί ή δρουν διαφορετικά?
Δηλαδή ανήκουν στην ίδια κατηγορία υδατανθράκων ή και το μαύρο ψωμί όπως και το άσπρο συμβάλλει στην γένεση πορνώδους ανεπιθύμητου λίπους?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους χτιστούς. Μία ερώτηση θέλω να κάνω επειδή δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με μαγειρικές κλπ, το μαύρο ψωμί είναι καλός και αργός υδατάναθρακας? Μπορώ πχ αντί για καστανό ρύζι να τρώω μαύρο ψωμί ή δρουν διαφορετικά?
Δηλαδή ανήκουν στην ίδια κατηγορία υδατανθράκων ή και το μαύρο ψωμί όπως και το άσπρο συμβάλλει στην γένεση πορνώδους ανεπιθύμητου λίπους?

Το ολικής άλεσης ανήκει στην κατηγορία του αργού υδατάνθρακα σαν το καστανό ρύζι απ᾽οσο ξέρω.

Μπορείς να το τρώς απλά μην το παρακάνεις.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το ολικής άλεσης ανήκει στην κατηγορία του αργού υδατάνθρακα σαν το καστανό ρύζι απ᾽οσο ξέρω.

Μπορείς να το τρώς απλά μην το παρακάνεις.

Δεν θα το παρακάνω εννοείται.. Ήδη έκανα ένα λάθος και άρχισα για όγκο βάζοντας θερμίδες π αποδείχθηκαν πολλές και πήρα λίπος σε κοιλιά.. Αναγκάστηκα να κάνω 2 βδομάδες πολύ σκληρή διατροφή και αερόβια καθημερινή και τώρα είμαι ακόμα καλύτερα από άποψη λίπους από ότι όταν είχα ξεκινήσει να κάνω για όγκο.. Πρέπει να χα όμως και κάποιες μικρές απώλειες... -_-.
Τώρα θα αρχίσω από την αρχή και δεν θα ξεπερνάω με τπτ τις 2800 θερμίδες..

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Κοιταξτε τα ποσοστα το 1985 και το 2010 :new_shocked:

Τυπε, αμα δεις τι μαλακιες τους σερβιρουν στα σχολεια θα ξερνας.
Δε φανταζομαι να τα τρωω αυτα καθε μερα.
Το φαγητο του στρατου ειχε μεγαλυτερη ποικιλια και λιγοτερες θερμιδες...

Πριν δυο εβδομαδες λεγανε στο CNN οτι το λομπυ των προπαρασκευασμενων φαγητων καταφερε να πεισει τους Ρεμπουπλικανους να ψηφισουν κατα στο Κογκρεσο,
ωστε να μη αφαιρεθουν οι τηγανιτες πατατες απο το μενου των σχολειων.
Μονο καποιες πολιτειες, οπως η Καλιφορνια, προσπαθουν να αλλαξουν την διατροφικη κουλτουρα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι ΗΠΑ γενικά παρουσιάζουν τα 2 άκρα σε πολύ μεγάλο βαθμό.. Παχυσαρκία και ντόπα πάντα στην ακμή τους εκεί..

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θα το παρακάνω εννοείται.. Ήδη έκανα ένα λάθος και άρχισα για όγκο βάζοντας θερμίδες π αποδείχθηκαν πολλές και πήρα λίπος σε κοιλιά.. Αναγκάστηκα να κάνω 2 βδομάδες πολύ σκληρή διατροφή και αερόβια καθημερινή και τώρα είμαι ακόμα καλύτερα από άποψη λίπους από ότι όταν είχα ξεκινήσει να κάνω για όγκο.. Πρέπει να χα όμως και κάποιες μικρές απώλειες... -_-.
Τώρα θα αρχίσω από την αρχή και δεν θα ξεπερνάω με τπτ τις 2800 θερμίδες..

Αφού έχεις το κουράγιο και κάθεσαι και τις μετράς μπράβο σου. εγώ με το μάτι τα βάζω όλα :P

Γενικότερα να προτιμάς σύνθετους υδατάνθρακες παντού, εκτός του γεύματος μετά της προπόνησης σου.  

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Πριν δυο εβδομαδες λεγανε στο CNN οτι το λομπυ των προπαρασκευασμενων φαγητων καταφερε να πεισει τους Ρεμπουπλικανους να ψηφισουν κατα στο Κογκρεσο,
Μονο καποιες πολιτειες, οπως η Καλιφορνια, προσπαθουν να αλλαξουν την διατροφικη κουλτουρα.

Αν είχες παρακολουθήσει καθόλου Jamie's Oliver food revolution θα πάθαινες πλάκα να τα έβλεπες και live.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Ηνωμένες corporation Αμερικής...η σύσταση της αμερικάνικης πολιτικής(ότι φεύγει από τη διακαιοδοσία των πολιτειών και πάνω προς το κογκρέσο) έχει ξεφύγει κατά πολύ από αυτό που λέμε καπιταλιστικό σύστημα.
οι εταιρίες κάνουν κουμάντο σε ότι κινεί τα νήματα στο κογκρέσο και το συμφέρον τους είναι αυτό που διαμορφώνει την κοινωνία των ΗΠΑ.
μετά από αυτό όλα είναι πιθανά. μην σε παραξενεύει αν απαγορεύσουν αργότερα τα μη μεταλαγμένα προιόντα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αν είχες παρακολουθήσει καθόλου Jamie's Oliver food revolution θα πάθαινες πλάκα να τα έβλεπες και live.
Εχει τυχει να το δω αυτο το επεισοδιο που πηρε μπουλο ο υπεροπτης ψευδος και μετα ορκιζοταν στο Θεο οτι παρεξηγηθηκαν τα λογια του. Σκατοφλωρι...

Ηνωμένες corporation Αμερικής...η σύσταση της αμερικάνικης πολιτικής(ότι φεύγει από τη διακαιοδοσία των πολιτειών και πάνω προς το κογκρέσο) έχει ξεφύγει κατά πολύ από αυτό που λέμε καπιταλιστικό σύστημα.
οι εταιρίες κάνουν κουμάντο σε ότι κινεί τα νήματα στο κογκρέσο και το συμφέρον τους είναι αυτό που διαμορφώνει την κοινωνία των ΗΠΑ.
μετά από αυτό όλα είναι πιθανά. μην σε παραξενεύει αν απαγορεύσουν αργότερα τα μη μεταλαγμένα προιόντα.
Καλα χαλαρωσε και δες τι γινεται και στην Ελλαδα.
Εχουμε, αναλογικα, μαζι με την Πολωνια τα πιο παχυσαρκα παιδια της Ευρωπης.
Μπορει τα δικα μας να μη τρωνε McDonalds και KFC, αλλα κατεβαζουν πιτογυρα και πιτσονια αβερτα μαζι με ΧοντροΚωλα,
γιατι ως γνωστον η ΧοντροΚωλα παει με ολα... :dancing:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Εχει τυχει να το δω αυτο το επεισοδιο που πηρε μπουλο ο υπεροπτης ψευδος και μετα ορκιζοταν στο Θεο οτι παρεξηγηθηκαν τα λογια του. Σκατοφλωρι...
Καλα χαλαρωσε και δες τι γινεται και στην Ελλαδα.
Εχουμε, αναλογικα, μαζι με την Πολωνια τα πιο παχυσαρκα παιδια της Ευρωπης.
Μπορει τα δικα μας να μη τρωνε McDonalds και KFC, αλλα κατεβαζουν πιτογυρα και πιτσονια αβερτα μαζι με ΧοντροΚωλα,
γιατι ως γνωστον η ΧοντροΚωλα παει με ολα... :dancing:

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom