Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
ΕΓΡΑΦΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!
MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!
τα βαρι χαλανε τισ αναλογιεσ!!!τι ιπε τορα ο μιστισ!!!με εχισ τρελανι!με εχισ κατακαυλοσι πορνε μου!!!Αν και δεν βγάζω Χριστό όπως τα γράφεις…
Αν έρχεται απο 15 χρόνια κολυμβητήριο, τα βάρη είναι λάθος γιατί χαλάνε οι αναλογίες.
Θα πρότεινα αφού λέει 15 χρόνια κολυμβητήριο…
1 ώρα σχοινάκι ασταμάτητα
20 σετ σκουατ με το μισό της βάρος των 15 επαναλήψεων
Μετά Ηλεκτρακι φάε ότι γουστάρεις
Καταλαβαίνω το ειρωνικό υφάκι σου … αλλά !!!τα βαρι χαλανε τισ αναλογιεσ!!!τι ιπε τορα ο μιστισ!!!με εχισ τρελανι!με εχισ κατακαυλοσι πορνε μου!!!
ποοοοοοοοοο μιστι μου respect!!!ισε μεγαλοσ μιστισ ρισπεκτ !!!
καμια ιρονια μιστι μου!!!σε ακολουθο!!!ισε δινατοσ μιστισ τισ γιμναστικισ ιδονισ!!!ρισπεκτ πορνε μου!!!ευγε!!!σκλιροσ καριολισ!!!Καταλαβαίνω το ειρωνικό υφάκι σου … αλλά !!!
Υπόθετο ότι ΗΣΟΥΝ στα νιάτα σου τουλάχιστον Junior Fitness 75Kg όπως εγώ και έχεις λάβει τουλάχιστον 5 αγώνες συμμετοχή.
Ξέρεις τις βασικές αρχές απουδατανθρακωσης, και έχεις αποστηθίσει το Steroid Bible 1 και 2.
Για DNP , Αυξιτικη και Ινσουλίνη δεν κάνω λόγο καν… φαίνεται από την διάπλαση σου.
Για το κοριτσάκι που έγραψε 15 χρόνια κολυμβητήριο (και έχει κορμί bikini contest) , τα ελεύθερα βάρη , πρέσες, τροχαλίες είναι απαγορευτικά γιατί φουσκώνουν τους μυεσ και ανοίγουν τις ‘γώνιες σώματος.
Σχοινάκι που της έγραψα 1 ώρα (και όχι αυτό που δείχνεις στο βίντεο λες και είναι 10χρονο Δημοτικού, αλλά να ακούς το σκίσιμο του αέρα) έχει kcal burn 3000+
Σκουατ τα πρότεινα για να συνεχίσει να έχει της κωλαρα που έχει
Προβολές ποδιών επίσης.
Τώρα τι εχω πάρει και τι όχι στα νιάτα μου και ποσά χρόνια έκανα (17) 365 μερες / χρόνο γυμναστική δεν θα στο αναλύσω…
Αν δεν έκανες ειρωνικό υφάκι, δεν υπάρχει πρόβλημα… Γράψε λάθος Κολιας !
Άσε τα πολλά λογια και τις θεωρίες και έλα κάνε εγγραφή Αττίλας τζιμ να σε περάσουμε ένα χέρι μίνιοΚαταλαβαίνω το ειρωνικό υφάκι σου … αλλά !!!
Υπόθετο ότι ΗΣΟΥΝ στα νιάτα σου τουλάχιστον Junior Fitness 75Kg όπως εγώ και έχεις λάβει τουλάχιστον 5 αγώνες συμμετοχή.
Ξέρεις τις βασικές αρχές απουδατανθρακωσης, και έχεις αποστηθίσει το Steroid Bible 1 και 2.
Για DNP , Αυξιτικη και Ινσουλίνη δεν κάνω λόγο καν… φαίνεται από την διάπλαση σου.
Για το κοριτσάκι που έγραψε 15 χρόνια κολυμβητήριο (και έχει κορμί bikini contest) , τα ελεύθερα βάρη , πρέσες, τροχαλίες είναι απαγορευτικά γιατί φουσκώνουν τους μυεσ και ανοίγουν τις ‘γώνιες σώματος.
Σχοινάκι που της έγραψα 1 ώρα (και όχι αυτό που δείχνεις στο βίντεο λες και είναι 10χρονο Δημοτικού, αλλά να ακούς το σκίσιμο του αέρα) έχει kcal burn 3000+
Σκουατ τα πρότεινα για να συνεχίσει να έχει της κωλαρα που έχει
Προβολές ποδιών επίσης.
Τώρα τι εχω πάρει και τι όχι στα νιάτα μου και ποσά χρόνια έκανα (17) 365 μερες / χρόνο γυμναστική δεν θα στο αναλύσω…
Αν δεν έκανες ειρωνικό υφάκι, δεν υπάρχει πρόβλημα… Γράψε λάθος Κολιας !
εχουμε αναγκι αγνι σιδερικι ιδονι!!!Άσε τα πολλά λογια και τις θεωρίες και έλα κάνε εγγραφή Αττίλας τζιμ να σε περάσουμε ένα χέρι μίνιο
Δεν εχω χρόνο αδερφέ, έχει νέα παιδιά να γυμναστούν.Άσε τα πολλά λογια και τις θεωρίες και έλα κάνε εγγραφή Αττίλας τζιμ να σε περάσουμε ένα χέρι μίνιο
Ρε άτιμε, αποκρυπτογράφηση θέλουν τα μηνύματα σουεχουμε αναγκι αγνι σιδερικι ιδονι!!!
ΦΑΡΜΑΚΟΤΟΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΟ ΨΟΛΑΡΜΕΝΙΖΟ!!!
με μπερδεψε για φαρμακοτο ο χαζοχιστισ!ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
χαχαχαχαχα!!!χισε ρε καριολιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φαρμακοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Δεν εχω χρόνο αδερφέ, έχει νέα παιδιά να γυμναστούν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε άτιμε, αποκρυπτογράφηση θέλουν τα μηνύματα σου
Ε όχι και φαρμακωτη…παρε κ αυτο πιρφορακο να χισισσσσσσσσσσσσσσσ μορι ανομαλαρα φαρμακοτι
ισε σε κικλο τορα ψολαρα μου?Ε όχι και φαρμακωτη…
ANABOLIC με λέγανε σε 1 βαρητζιδικο στην Κυψέλη
Ξέρεις από αυτά που δεν πανε γκόμενες γιατί το ποιο ελαφρύ είναι το 20Kg
γιατι δεν εχισ χρονο πορνε μου?Δεν εχω χρόνο αδερφέ, έχει νέα παιδιά να γυμναστούν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε άτιμε, αποκρυπτογράφηση θέλουν τα μηνύματα σου
Όχι ρε τα εχω παρατήσει, μόνο Ινσουλίνη κάνω λόγο ΙΔισε σε κικλο τορα ψολαρα μου?
εγο ιμε μονιμα σε κικλο καυλασ απο τοτε που γενιθικα!πασχο απο επικινδινι σισορευσι σπερματοσ πορνε μου!!!
τι ινε το ιδ ρε πορνιδιο?μι μου βαζισ δισκολα!!!!!χαχαχαχα!Όχι ρε τα εχω παρατήσει, μόνο Ινσουλίνη κάνω λόγο ΙΔ
Ινσουλινοεξαρτωμενος Διαβήτηςτι ινε το ιδ ρε πορνιδιο?μι μου βαζισ δισκολα!!!!!χαχαχαχα!
καταλαβα πορνε μου.τιπου 1 εχισ διλαδι που δε παραγι το πανγκρεασ ινσουλινι.Ινσουλινοεξαρτωμενος Διαβήτης
Εχω από 6 χρόνων
Κοινώς είμαι στα ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ από τα 6 μου
Αυτοάνοσο στην ηλικία όταν ήμουν 6καταλαβα πορνε μου.τιπου 1 εχισ διλαδι που δε παραγι το πανγκρεασ ινσουλινι.
αυτο απο τι το επαθεσ αν επιτρεπετε?