Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Χαιρετώ τους λάγνους θεατές του ερωτικού σιδερικού θιάσου! Μία ακόμα ρομαντική σιδερική παρτουζολαγνεία στο μαυσωλείο του σιδερικού έρωτα...στην μέκα του σιδεριού οργασμού! Με έντονο σιδερικό πάθος,αισθησιακό σιδερικό ερωτισμό και ακαταμάχητη σιδερική γοητεία μπαίνω νταής και ασελγώ στις σιδερένιες εταίρες...

ΕΓΡΑΦΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!

MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Αν και δεν βγάζω Χριστό όπως τα γράφεις…
Αν έρχεται απο 15 χρόνια κολυμβητήριο, τα βάρη είναι λάθος γιατί χαλάνε οι αναλογίες.

Θα πρότεινα αφού λέει 15 χρόνια κολυμβητήριο…

1 ώρα σχοινάκι ασταμάτητα
20 σετ σκουατ με το μισό της βάρος των 15 επαναλήψεων

Μετά Ηλεκτρακι φάε ότι γουστάρεις
τα βαρι χαλανε τισ αναλογιεσ!!!τι ιπε τορα ο μιστισ!!!με εχισ τρελανι!με εχισ κατακαυλοσι πορνε μου!!!
ποοοοοοοοοο μιστι μου respect!!!ισε μεγαλοσ μιστισ ρισπεκτ !!!

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
τα βαρι χαλανε τισ αναλογιεσ!!!τι ιπε τορα ο μιστισ!!!με εχισ τρελανι!με εχισ κατακαυλοσι πορνε μου!!!
ποοοοοοοοοο μιστι μου respect!!!ισε μεγαλοσ μιστισ ρισπεκτ !!!
Καταλαβαίνω το ειρωνικό υφάκι σου … αλλά !!!
Υπόθετο ότι ΗΣΟΥΝ στα νιάτα σου τουλάχιστον Junior Fitness 75Kg όπως εγώ και έχεις λάβει τουλάχιστον 5 αγώνες συμμετοχή.

Ξέρεις τις βασικές αρχές απουδατανθρακωσης, και έχεις αποστηθίσει το Steroid Bible 1 και 2.

Για DNP , Αυξιτικη και Ινσουλίνη δεν κάνω λόγο καν… φαίνεται από την διάπλαση σου.

Για το κοριτσάκι που έγραψε 15 χρόνια κολυμβητήριο (και έχει κορμί bikini contest) , τα ελεύθερα βάρη , πρέσες, τροχαλίες είναι απαγορευτικά γιατί φουσκώνουν τους μυεσ και ανοίγουν τις ‘γώνιες σώματος.

Σχοινάκι που της έγραψα 1 ώρα (και όχι αυτό που δείχνεις στο βίντεο λες και είναι 10χρονο Δημοτικού, αλλά να ακούς το σκίσιμο του αέρα) έχει kcal burn 3000+
Σκουατ τα πρότεινα για να συνεχίσει να έχει της κωλαρα που έχει
Προβολές ποδιών επίσης.

Τώρα τι εχω πάρει και τι όχι στα νιάτα μου και ποσά χρόνια έκανα (17) 365 μερες / χρόνο γυμναστική δεν θα στο αναλύσω…

Αν δεν έκανες ειρωνικό υφάκι, δεν υπάρχει πρόβλημα… Γράψε λάθος Κολιας !

Συνημμένα

• IMG_0249.jpeg
    IMG_0249.jpeg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 55
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Υπόθετο ότι ΗΣΟΥΝ στα νιάτα σου τουλάχιστον Junior Fitness 75Kg όπως εγώ και έχεις λάβει τουλάχιστον 5 αγώνες συμμετοχή.

Ξέρεις τις βασικές αρχές απουδατανθρακωσης, και έχεις αποστηθίσει το Steroid Bible 1 και 2.

Για DNP , Αυξιτικη και Ινσουλίνη δεν κάνω λόγο καν… φαίνεται από την διάπλαση σου.

Για το κοριτσάκι που έγραψε 15 χρόνια κολυμβητήριο (και έχει κορμί bikini contest) , τα ελεύθερα βάρη , πρέσες, τροχαλίες είναι απαγορευτικά γιατί φουσκώνουν τους μυεσ και ανοίγουν τις ‘γώνιες σώματος.

Σχοινάκι που της έγραψα 1 ώρα (και όχι αυτό που δείχνεις στο βίντεο λες και είναι 10χρονο Δημοτικού, αλλά να ακούς το σκίσιμο του αέρα) έχει kcal burn 3000+
Προβολές ποδιών επίσης.

Τώρα τι εχω πάρει και τι όχι στα νιάτα μου και ποσά χρόνια έκανα (17) 365 μερες / χρόνο γυμναστική δεν θα στο αναλύσω…

καμια ιρονια μιστι μου!!!σε ακολουθο!!!ισε δινατοσ μιστισ τισ γιμναστικισ ιδονισ!!!ρισπεκτ πορνε μου!!!ευγε!!!σκλιροσ καριολισ!!!
παο να βαρεσο τορα ποσ τα εγραψεσ?αυξιτικι ιπεσ και ινσουλινι?
ποοοοοοοο με εχισ κατακαυλοσι!!!δοσε σινταγι πορνεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
καυλα ισε ρε καριολιιιιιιιιιιιιιι αντραααα!!χινο με τι παρτι σουυυυυυυυυυυυ!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697

Προβολές ποδιών επίσης.

Άσε τα πολλά λογια και τις θεωρίες και έλα κάνε εγγραφή Αττίλας τζιμ να σε περάσουμε ένα χέρι μίνιο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Άσε τα πολλά λογια και τις θεωρίες και έλα κάνε εγγραφή Αττίλας τζιμ να σε περάσουμε ένα χέρι μίνιο
εχουμε αναγκι αγνι σιδερικι ιδονι!!!
ΦΑΡΜΑΚΟΤΟΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΟ ΨΟΛΑΡΜΕΝΙΖΟ!!!:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
με μπερδεψε για φαρμακοτο ο χαζοχιστισ!ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Δεν εχω χρόνο αδερφέ, έχει νέα παιδιά να γυμναστούν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχουμε αναγκι αγνι σιδερικι ιδονι!!!
ΦΑΡΜΑΚΟΤΟΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΟ ΨΟΛΑΡΜΕΝΙΖΟ!!!:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
με μπερδεψε για φαρμακοτο ο χαζοχιστισ!ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
Ρε άτιμε, αποκρυπτογράφηση θέλουν τα μηνύματα σου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

χαχαχαχαχα!!!χισε ρε καριολιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φαρμακοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ALX79

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
παρε κ αυτο πιρφορακο να χισισσσσσσσσσσσσσσσ μορι ανομαλαρα φαρμακοτι
Ε όχι και φαρμακωτη…
ANABOLIC με λέγανε σε 1 βαρητζιδικο στην Κυψέλη
Ξέρεις από αυτά που δεν πανε γκόμενες γιατί το ποιο ελαφρύ είναι το 20Kg

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Ε όχι και φαρμακωτη…
ANABOLIC με λέγανε σε 1 βαρητζιδικο στην Κυψέλη
Ξέρεις από αυτά που δεν πανε γκόμενες γιατί το ποιο ελαφρύ είναι το 20Kg
ισε σε κικλο τορα ψολαρα μου?
εγο ιμε μονιμα σε κικλο καυλασ απο τοτε που γενιθικα!πασχο απο επικινδινι σισορευσι σπερματοσ πορνε μου!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

γιατι δεν εχισ χρονο πορνε μου?
για πιρφορισμα παντοσ βλεπο εχισ αφθονο χρονο!!!
ασε τα δεν εχο χρονο και ελα πιατσα για λουλα σε ρομαντικο τεκε κ μετα αν ισε καλοσ μιστισ με καλι διαγογι θα σου μαθο και τιν τεχνι του σιδερικου εροτα!ολα μεσα στο σφικτεν κολεννννννννννν πορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!θα χινιιιιισσσσσ διχοσ αυριο ανομαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε απο σιδερικι καυλααααααααααααααααααααα!!!!
ι πορνομιονεσ σου θα σισπουντε σαν κλιτοριδααααααααααααααααααααααα!!!!

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
ισε σε κικλο τορα ψολαρα μου?
εγο ιμε μονιμα σε κικλο καυλασ απο τοτε που γενιθικα!πασχο απο επικινδινι σισορευσι σπερματοσ πορνε μου!!!
Όχι ρε τα εχω παρατήσει, μόνο Ινσουλίνη κάνω λόγο ΙΔ

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Ινσουλινοεξαρτωμενος Διαβήτης
Εχω από 6 χρόνων

Κοινώς είμαι στα ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ από τα 6 μου
καταλαβα πορνε μου.τιπου 1 εχισ διλαδι που δε παραγι το πανγκρεασ ινσουλινι.
αυτο απο τι το επαθεσ αν επιτρεπετε?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

θα σου απαντισο με μια ροσικι παριμια που λεει ''μι μιραζισ το δερμα τισ μι σκοτομενισ αρκουδασ''
για δουλεψε τιν παριμια στο μιαλο σου λιγακι!και αν τιν καταλαβισ εγο θα σε κερασο λουλα στο ελ μπασα στιν αχαρνον και κουπα αττιλασ τζιμ δορο για τον προτο χειτερ μας!!!
υ/γ αμα ισε καλο πεδι θα σε παο κ μεταξουργιο στο πορνομολ να πιτσιλισουμε παρτουζα!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom