Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Έχουν φύγει οι μυς από το μυαλό και έχουν πάει στα μπρατσα
χυσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καριολι αντρααααααααααααααααααααααα χισεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πιρφορακο!!!!!!!!!!!!
ιδονισου ιπο τον ριθμο τισ σιδερικισ ιδονισ σεσιμασμενο δερασ τισ χιρονακτικισ παλινδρομικισ ιδονισ!!!!χυσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Για να δουλέψεις οικοδομή χρειάζεσαι και μυς
καυλαιρι μου εσι σκιστι μου τσολια μου !!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τραμποουκεεεεεεεεεεεε μου!!!!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Καλωσορίζω όλους τους μύστες της σιδερικής συνουσίας στα τάρταρα της γης! Στο εργαστήριο του Ηφαίστου όπου σφυριλατούνται τα σίδερα και σμιλεύονται οι πιο πομπώδεις,θηριώδεις και κτηνώδεις μυώδες στην πιάτσα!

ΕΓΡΑΦΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!

MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Χαιρετώ τους μύστες της σιδερικής ηδονής! Σας παρουσιάζω μια ιδιαίτερη αλλά χρήσιμη άσκηση που θα κάνει την λαβή σας (grip) πιο πομπώδης απο ποτέ έτσι ώστε να θωπεύετε τις σιδερένιες εταίρες πιο βάλδαλα, πιο άγρια απο ποτέ!Έτσι όπως αρμόζει σε έναν σκληρό νταή!!!

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.170
Πόντοι
2.477
τι γνώμη έχετε για αυτή τη άσκηση?

Την περιοδο που εκανα σκληρη προπονηση στο γυμναστηριο, ο γυμναστης επεμενε καθε φορα που τελειωνα να πηγαινω στο μονοζυγο και να κρεμομαι!Αυτο που αισθανομουν ηταν να αναπνεουν οι κλειδωσεις απο ολο ο κορμι, να μην εχω αυτο τον "ασχημο" πονο του πιασηματος αλλα και το περπατημα μου ηταν πιο ελαφρυ!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Την περιοδο που εκανα σκληρη προπονηση στο γυμναστηριο, ο γυμναστης επεμενε καθε φορα που τελειωνα να πηγαινω στο μονοζυγο και να κρεμομαι!Αυτο που αισθανομουν ηταν να αναπνεουν οι κλειδωσεις απο ολο ο κορμι, να μην εχω αυτο τον "ασχημο" πονο του πιασηματος αλλα και το περπατημα μου ηταν πιο ελαφρυ!
ινε καυλα αυτο....το αναφερι και ο σταυροσ δεδουκοσ σε ενα απο τα βιβλια του...αποσιμπιεζι τιν σπονδιλικι στιλι το κρεμασμα απο το μονοζιγο....ι απολιτι σιδειρκι ιδονι πορνε μου!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Ο θεός Ήφαιστος ήταν ένα λάγνο σεσημασμένο δέρας σιδερικών αναζητήσεων και δημιουργιών... Έτσι λοιπόν και εμείς στο εργαστήριο του Ηφαίστου ,στο μπουντρούμι του πόνου ,στα τάρταρα της γης στο πιο μυστηριώδες σιδερικό εργαστήριο της μπουρδελομάνας Αθήνας...σφυριλατούμε τα σίδερα αποσκοπόντας σε ατσαλένιους μυώνες,ατσαλένια θέληση,ατσαλένια δύναμη... Συνεχίζ(ν)ουμε μέχρι εσχάτων ,δεν τα παρατάμε,μπαίνουμε νταήδες!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

Καλησπέρα καυλιάρηδες... καλησπέρα ανώμαλοι... καλησπέρα μαλακιστήρια... Άλλο ένα ρομαντικό βράδυ στο μπουντρούμι του πόνου και επιστρέφω μπαίνοντας νταής να κλείσω κάποιες σιδερικές εκρεμότητες που ειχα αφήσει με την άτακτη ξεβρακωκέφαλη μπάρα... Τελικά τι μας επιφυλάσσει η σιδερική μοίρα...? Μείνετε ΠΟΡΝΟ-συντονισμένοι στο πιο σκληρό σιδεράδικο της πιάτσας να δείτε την συνέχεια!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους τους Τιτάνες της σιδερικής ηδονής!Αλλη μια ρομαντική νύχτα στο μπουντρούμι του πόνου καλούμαστε με τον Αττίλα να τιθασεύσουμε τα σίδερα,να γίνουμε ιεραπόστολοι της σιδερικής λαγνείας...να βουτήξουμε στην κολυμπήθρα των σιδερικών οργασμων!
Ενότητες:
00:00 εισαγωγή
02:54 πιέσεις με μπάρα στον οριζόντιο πάγκο
14:18 κωπηλατική με κλειστή λαβή
22:40 οπισθολαίμιες-μπροστολαίμιες έλξεις στην υψηλή τροχαλία
26:38 επίλογος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Χαιρετώ τους κονκισταδόρους της σιδερικής ηδονής! Άλλη μια ρομαντική νύχτα στα έγκατα της γης στο μπουντρούμι του πόνου, είμαι έτοιμος να θυσιάσω στο βωμό της σιδερικής ακολασίας σάρκα και ψυχή!
Ενότητες: 00:00
εισαγωγή 01:43
προθέρμανση
03:01 χαιρετισμός
03:16 σκουότ (βαθύ κάθισμα)
03:53 σιδερένιες φαλικές καπότες
06:31 μυώνες ερεθισμένοι και κλειτορίδες
08:38 νευρικό σύστημα και σιδερικοί πειρασμοί
18:09 πιέσεις με αλτήρες στον οριζόντιο πάγκο
20:44 υπόσχεση και απειλή... στην ξεβρακοκέφαλη μπάρα
24:12 κωπηλατικη με στήριξη (t-bar)
26:12 αντίστροφα φλάις
28:06 κάμψεις δικεφάλων στο κροσόβερ με ανοιχτά χέρια
30:46 όρθια κωπηλατική (τραβήγματα) με κλειστή λαβή
33:04 εκτάσεις τρικεφάλων με σχοινί
34:48 επίλογος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Άλλη μια άγρια νύχτα στην μπουρδελομάνα αθήνα στα τάρταρα της γης στο εργαστήριο ατσάλινων μυώνων! Άλλη μία βάνδαλη γεματή σιδερική έξαψη μεταμεσονύχτια σιδερική συνουσία με τις σιδερένιες εταίρες με τον πολέμαρχο Αττίλα αργοπορημένο και καυλωμένο για σιδερικές αταξίες...
Ενότητες:
00:00 εισαγωγή
02:57 καθίσματα
11:44 εγραφή ATTILA GYM για ζωντανές σιδερικές συνουσίες με τις σιδερένιες εταίρες!
13:53 σιδερικό τιπ απο Αττίλα
18:25 οι εύκολες λύσεις έχουν ημερομηνία λήξης...
22:52 συμφωνία με τον διάβολο
23:10 ο Αττίλας δίνει σιδερική σοφία
24:56 καμψεις μηριαίων δικεφάλων
30:40 πιέσεις γαμπών στην πρέσσα 45 μοιρών
33:18 επίλογος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Κι όμως μπορεί να συμβεί... Χρίζει οπωσδήποτε ιατρικής παρακολούθησης από τον Doctor Nick...ειδικό θεράπων ιατρό πάνω στις σιδερικές διαταραχές(και όχι μόνο) ,απόφοιτος πανεπηστημίου λεπροχωρίου και πέριξ!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Ο Αττίλας μπαίνει νταής στο μπουντρούμι του πόνου γεμάτος ορεξούλες για σιδερικές αταξίες... Άλλο ένα βράδυ μαραθώνιος σιδερικής ηδονής με Αττίλα και επιβήτορα...! θα καταφέρουμε άραγε να υποτάξουμε τις 40άρες έμπειρες μιλφάρες σιδερένιες νύμφες? για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η σιδερική μοίρα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Καλησπέρα στους μύστες και στις μύστριες του σιδερένιου αθλήματος! Άλλη μια υγρή νύχτα στο μπουντρούμι του πόνου στα τάρταρα της γης στην ρομαντική πιάτσα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Ο Αττίλας αργοπορημένος όπως πάντα μπαίνει νταής και με μυεί σε μια πρωτόγνωρη πτυχή του σιδερικού έρωτα για μένα μιας και η εμπειρία μου είναι ελάχιστη εώς και μηδενική... Ξεκινάει το ξεπαρθένιασμα και η μύηση στον ακάποτο κωπηλατικό σιδερικό έρωτα...!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Να πληρώσεις ένα personal trainer μωρή άχρηστη να σου λύσει όλες τις απορίες, τόσα λεφτά βγάζεις και ακόμα ζητάς δωρεάν συμβουλές από τους αγάμητους στο internet.
απιστευτοσ γαμιασ τραμπουκοσ!!!πολι σκλιροσ καριολισ!!!!σιετε ολο το μεταξουργιο στο περασμα σου τραμπουκε μου!οι ατακτεσ κορασιδεσ στα ιγρα καλντεριμια του εροτα βαζουν σφουγγαρι στο αιδιο τουσ οστε να δεκτουν μεσα τουσ τον απολιτο επιβιτορα τισ πιατσασ!οι τσατσαδεσ πετανε καποτεσ απο τα μπαλκονια στο διαβα σου μεγιστε κονκισταδορε του πιρφορικου εροτα!!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρε σκλιρε καριολιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!ετσι τραμπουκισε μασ ολουσ γαμια μου!!!!!!!!!!!το ξερο οτι καυλονι το τσουτσουνακι σου το ξερο γαμια μου ονιροπαρμενε ψολοβροντι τον ιγρον ονιρον !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom