Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εγω ζηταω κιμα απο κοντρα αλλα ειναι πιο ακριβος.
Βοηθά το να σαβουριάζει κάποιος που και που.Το πανηγυρι ξεκινησε από χθες το βράδυ που μας έφεραν γλυκά από ένα γαματο ζαχαροπλαστειο. Δυστυχως τα γλυκα είναι η αδυναμια μου. Οποτε χτες κτυπησα 2 κώκ και περιπου 100γρ σοκολατοπιτα όπως την εκοψα. 600 θερμιδες μονο από αυτά.
Σημερα πηγαμε σε ένα ταβερνάκι και ξηγηθήκαμε τσιπουρα. 1 μεριδα πατατες τηγανιτες την κατεβασα μονος μου , μυδοπιλαφο , καλαμαράκια , χταποδάκι κτλπ. Από αυτά η σαβουρα ηταν το καλαμαρακι το τηγανητο και οι πατατες.
Απόγευμα πηγα για καφέ και ειχε γενεθλεια κάποιος από την παρέα οποτε να και άλλα γλυκά ! Και τωρα το βράδυ κτυπησα και μια μακαρονάδα. Από αυριο όμως στην διατροφή και μαλιστα για 2 εβδομάδες σκέφτομαι να μην βάλω μαλακια στο στομα μου. Αντέχω ανετα. Οι πρωτες 2-3 μέρες είναι η παγιδα μετα το σαβουριασμα μολις περάσουν συνηθισες.
Το κουάκερ τρώγεται και ωμό?Νόμιζα μόνο μαγειρεμένο με νερό ή γάλα.Σε λιγο θα πάω γυμναστηριο
θα κάνω ποδια σημερα ... εκτάσεις - καθίσματα - προβολές.
Θα δουλεψω επισης τρικέφαλους .... πιέσεις πάγκου με κλειστη λαβή - καμψεις αγκωνων - κάμψεις με κλειστη λαβή - εκτάσεις σε τροχαλια.
Από διατροφή
πρωϊ :
3 φέτες τυρι χαμηλών λιπαρών με κουλουρι καλαμποκιού.
1 γιαουρτι τοταλ 2% με κουάκερ 100γρ κανέλα και 20γρ μέλι.
μεσημερι
100γρ ψωμι ντικελ 250γρ τονο λαχανοσαλάτα
απόγευμα
20γρ χαλβά - 1 μπανάνα.
βραδυ
μαυρο ρυζι με κοτοπουλο.
Βοηθά το να σαβουριάζει κάποιος που και που.
Όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και μεταβολικά.
Το κουάκερ τρώγεται και ωμό?Νόμιζα μόνο μαγειρεμένο με νερό ή γάλα.
Eσυ που ξερεις τα πολλα κι ο νους σου κατεβαζει:με τα κιλα ποτε δεν ειχα προβλημα.Θελω ν αυξησω αντοχη,αναπνευστικο.Πισινα η τρεξιμο;Mαζι σου!!!!
Κανονικά τρώγεται και ωμό αλλα θα πρέπει να το ανακατέψεις στο γιαουρτι να νωπήσει. Αλλιως είναι σαν άχυρο. Βρασμενο δεν μ αρεσει.
ποδηλατο - κωπηλατικη - τρεξιμοEσυ που ξερεις τα πολλα κι ο νους σου κατεβαζει:με τα κιλα ποτε δεν ειχα προβλημα.Θελω ν αυξησω αντοχη,αναπνευστικο.Πισινα η τρεξιμο;
Thanks broποδηλατο - κωπηλατικη - τρεξιμο
Σε λιγο θα πάω γυμναστηριο
θα κάνω ποδια σημερα ... εκτάσεις - καθίσματα - προβολές.
Θα δουλεψω επισης τρικέφαλους .... πιέσεις πάγκου με κλειστη λαβή - καμψεις αγκωνων - κάμψεις με κλειστη λαβή - εκτάσεις σε τροχαλια.
Από διατροφή
πρωϊ :
3 φέτες τυρι χαμηλών λιπαρών με κουλουρι καλαμποκιού.
1 γιαουρτι τοταλ 2% με κουάκερ 100γρ κανέλα και 20γρ μέλι.
μεσημερι
100γρ ψωμι ντικελ 250γρ τονο λαχανοσαλάτα
απόγευμα
20γρ χαλβά - 1 μπανάνα.
βραδυ
μαυρο ρυζι με κοτοπουλο.
εγω κανω skinny training εδω και 2 βδομαδες.....
δηλαδη full γυμναστικη 3 με 5 ωρες την ημερα και σχεδον καθολου φαγητο (800 , ante 1000kcal την ημερα)
θα μου πεις, τι λεει ο τυπος τρελαθηκε?
δοκιμασε και θα με θυμηθεις....μιλαμε για αρρωστη γραμμωση
πρωτη φορα ακουω για skinny training.
το λιπος με αυτην την προπονηση πεφτει σε μονοψηφια ποσοστα?
οτι καλυτερο σου λεω!!!!
και μην ακους κανεναν οτι και καλα δεν θα εχεις δυναμη και τετοια
το λιπος?? απλα εξαφανιζεται ;)
masazonomaxe καλημερα! σε λιγο θα παω τουαλετα για χεσ@@
μετα θα κοιταχτω στον καθρεφτη, θα ζυγιστω και θα σου πω
Αντε καλο βολι τύπε περιμένουμε τα νεοτερα
οτι καλυτερο σου λεω!!!!
και μην ακους κανεναν οτι και καλα δεν θα εχεις δυναμη και τετοια
το λιπος?? απλα εξαφανιζεται ;)
Αρχίδια δύναμη, κανένα σοβαρό μπιλντέρι δεν θα κάνει αυτές τις μαλακίες. Εδώ όταν κανεις 130 κιλά μπάρα και δεις ότι έχεις πέσει 5 κιλά κάτω σε πιάνει κατάθλιψη. Τα ίδια και με τον όγκο. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι είναι ότι για να σηκώσεις τα γαμημένα κιλά θες υδατάνθρακα, ακούω μονο για πρωτεΐνη και πρωτεΐνες, θες και τα 2 δεν γίνετε αλλιώς. Τώρα αν κάποιοι έχουν σαν στόχο να γίνουν φλωρο-κλαρίνα, με γραμμώσεις και όγκο σαν κάτι αδερφές, γελάω. Για να σώσουν την τσέπη τους ας μην πανε gym, έτσι σώμα μπορουν να φτιάξουν και στο σπίτι τους. Και να βοηθήσουν και μας, τα σοβαρά μπιλντερια, που μας πιάνουν τους πάγκους χωρίς λόγο.